Homolobby eist polygamie: Duitsland tussen Sodom en Gomorra

Screenshot_36

(Vertaling: E.J. Bron)

Het feit dat na een lange tijd van naschokken en van verraad aan de traditionele familie het “huwelijk voor allen” werd doorgedrukt, is voor de agressieve homolobby kennelijk niet voldoende. Nu moet de polygamie, dus het huwelijk tussen meer dan twee partners, gelegaliseerd worden.

Mitteleuropa

Op het blog “queer.de”, een door de homolobby geëxploiteerd propagandaplatform, staat: “De homolobby zal jullie op de zenuwen blijven werken!”. Het maakt dus helemaal niets uit wat er allemaal gelegaliseerd wordt, men zal het de homo´s sowieso nooit echt naar de zin kunnen maken. Nu eisen ze het huwelijk tussen meerdere partners: “Net zulke juridische garanties voor mensen die beslissen voor andere levensgemeenschappen dan die met twee personen en die dit wensen.” Aldus wordt de eis geformuleerd. Omdat de Duitse regering met succes het simpele argumentatieprincipe “het huwelijk is er om kinderen te krijgen, en dat functioneert nu eenmaal alleen tussen man en vrouw” opzij heeft geschoven, is het nu heel gemakkelijk om andere belachelijke eisen te stellen.

Communes en polygamie zijn zieke vormen van relaties, als je deze überhaupt zo wilt noemen, omdat er tussen meerdere personen, die geen familie van elkaar zijn, nooit zo een nauwe relatie opgebouwd kan worden zoals dit in het klassieke huwelijk tussen twee mensen het geval is. Omdat men de homo´s nu echter al één ding heeft toegestaan, worden zij, zoals te verwachten was, steeds brutaler.

Mocht deze vorm van relatie daadwerkelijk het huwelijk mogen besmeuren, dan is het traditionele huwelijk niets meer waard. Dan verwordt het tot een juridische zaak, die alleen gebaseerd is op economische overwegingen, en zich nauwelijks meer onderscheidt van welk contract dan ook.

Vooral echter één groep zal blij zijn met deze eis: die van de moslims. In veel islamitische landen is het heel gebruikelijk om twee of meer vrouwen te hebben. En iedereen weet toch dat vrouwen in alle islamitische landen stralen van vreugde, alleen kun je dat onder de boerka niet zien. En wie het toch ziet, die gooie de eerste steen . . .

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

50 reacties op Homolobby eist polygamie: Duitsland tussen Sodom en Gomorra

 1. Elisah zegt:

  Om nou meteen te trouwen met al die kerels waar ze de billen voor spreiden…..hoe gaat dat met scheiden, kinderen, alimentatie etc, tsja, ze zullen wel een dagtaak aan hebben aan al die hysterie…

  Like

 2. Mirjam zegt:

  Verloedering alom. Ik heb niets tegen het homohuwelijk, maar nu gaan ze weer iets anders zoeken om te promoten. Iedereen mag zelf weten met wie en met hoeveel hij/zij wilt leven, maar daar hoeven ze het huwelijk niet voor te misbruiken. Het wordt één grote bende zo, als daar nog kinderen tussen op moeten groeien ook. Zonder moraal en enige visie. Net zoals de communes in de jaren 60: de groepen uit de ‘flower-power’ era, die nu de ouders vormen van de kinderen die nu wederom de ouders vormen van de huidige ‘gutmenschen’. Allemaal doorgeschoten in debiliteit en waanzin. Achterlijk tot op het bot en sodom en gomorra pur sang: Halleluja!

  Liked by 2 people

  • erik zegt:

   Wie homofilie toestaat/promoot gaat rechtstreeks tegen Gods scheppingsorde in en de maatschappij zal steeds slechter worden. Dus zeg niet: iedereen mag zelf weten hoe hij/zij
   leeft, want het gaat wel degelijk de hele maatschappij aan!

   Like

   • Geertrui Schlagwein zegt:

    We hebben wetten en gods scheppingsorde is verleden tijd.

    Liked by 1 persoon

   • Erik zegt:

    Precies, dat bedoel ik, de maatschappij die Gods scheppingsorde aan de kant schuift, zakt af naar wanorde, geweld. Je kunt nog zoveel wetten bedenken, als de mens ongehoorzaam is heb je er niets aan. Kijk om je heen, er nog nooit zoveel geweld en stelerij geweest, nog nooit zoveel patiënten bij de ‘geestelijke’ gezondheids zorg etc. etc.

    Like

   • Mirjam zegt:

    Homofielen zijn ook mensen. En God heeft ook deze mensen geschapen. Wie zijn wij mensen om te beweren dat als je homofilie toestaat, je tegen Gods scheppingsorde in gaat, als homofielen gewoon bestaan al sinds het begin der tijden? Wij, de mensen, hebben niets over de schepping te zeggen, niets over andere mensen te oordelen: dat kunnen we niet.

    Jezus zei: „Houdt op met oordelen, opdat gij niet wordt geoordeeld; want met het oordeel waarmee gij oordeelt, zult gij geoordeeld worden; en met de maat waarmee gij meet, zal men u meten.
    “Voor de kwaal van een hoogmoedig mens is er geen genezing.” (Jezus Sirach, 3:28)
    “Iedereen immers die zich verheft zal vernederd worden, maar wie zich vernedert zal verheven worden.” (Lucas, 14:11)

    Ik zei dat iedereen zelf mag weten met wie en met hoeveel mensen hij of zij wilt leven. Dat is iedereen zijn vrije keuze, maar ik zeg niet daarmee dat iedereen zelf mag weten hoe hij of zij leeft. Als ik dat laatste wél had gezegd, dan had ik er wel aan toegevoegd ‘zolang je er niemand kwaad meedoet, is het goed.’ Live and let live.

    Like

  • Theoden zegt:

   Ik heb wel wat tegen het homo “huwelijk” omdat ik wist dat het de deur openzette naar de andere perversies.

   Like

 3. Cathja zegt:

  Duitsland zakt weg in een poel van ongekende bandeloosheid. Nog even en dan is in ons buurland niets meer normaal. Ze zullen er ooit achter komen welke grote fout ze maken, mochten deze eisen ingewilligd gaan worden!

  Liked by 1 persoon

 4. Jade zegt:

  Misschien komt dit uit de koker van afgewezen
  asielzoekers die nu ineens allemaal homo zijn
  en toch weer niet.
  Zoals het artikel al aangeeft, de enige die
  hier belang bij hebben zijn moslims.
  De islamisering lijkt nu in de 6e versnelling te zijn…
  De NOS meent nu al dat ze een hoofddoek nodig hebben.

  https://www.powned.tv/artikel/nos-journaal-heeft-hoofddoek-nodig

  Liked by 2 people

  • hendrikush zegt:

   Alle moslimleden in de Bundestag hebben vóór het homohuwelijk gestemd.
   Snapt U het nog? Wetgeversjihad?

   Like

   • Alex Delarge zegt:

    Hier de uitleg.

    Like

   • Cathja zegt:

    Ik snap het, ja.
    Met vóór te stemmen, stemmen ze alvast in met het toestaan van bijna alle vormen van seksualiteit. Want moslims geven het niet graag toe, maar homofilie komt daar minstens zo vaak voor als in de westerse wereld, om over andere vormen nog maar te zwijgen.
    En nu de deur op een kier gezet wordt voor meer vrijheid, gaan we misschien ook nog meemaken dat seks met kinderen wordt afgedwongen (dus legaal), én seks met dieren, hoe pervers en verwerpelijk dit ook is.
    Ik sta nu nergens meer van te kijken. ‘De mens’ is losgeslagen, en wil van grenzeloze mogelijkheden ‘genieten’.

    Like

   • hendrikush zegt:

    Ik denk dat dit eerder dat het een manier is om de westerse maatschappij te ondermijnen. Hoe meer decadentie, hoe meer moslims tegen die maatschappij zijn en hoe sterker de roep om sharia.

    Like

 5. A.J. de Koning zegt:

  Belachelijk, ook zonder homo-huwelijk was het trouwens, in ieder geval in Nederland, al jaren mogelijk door een samenlevingscontract en een testament eigenlijk dezelfde rechten te krijgen voor wat betreft woning en pensioen. Je zou ook een keer tevreden kunnen zijn.

  Liked by 2 people

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ik vrees, dat het de mánnelijke gay scene -van wie dit vooral wel zal uitgaan- wórst zal zijn of de moslims zich hierin kunnen vinden: ZIJ wensen alle remmen los te gooien en wat dat voor consequenties kan hebben voor anderen, zeker voor vrouwen, daar hebben ze al helemaal geen oog voor!
  In mijn jonge jaren had ik een korte periode, dat ik vreselijk geroerd kon raken door de teksten van Robert Long, tot het besef doordrong, dat het stuklopen van relaties -want daar ging het altijd over- in die gay kringen nu eenmaal schering en inslag is omdat die lui niets in een relatie wensen te investeren.
  Het is anders wel hollan of stilstaan bij die Duitsers: Zo’n 20 jaar geleden durfde er nog geen Duitse homo uit de kast te komen!
  Ik zie nog Michael, de 15-jarige zoon van de vriend van mijn man zaliger, bij ons voor de TV zitten, terwijl mijn man hem wees op Jos Brink: “Der zum Beispiel. Michael, der ist schwul!” “Ist der SCHWUL?!” “Já. Und er macht gar kein Geheimnis davon!” Michael, verbluft het hoofd schuddend: “Der ist schwul…..Mann oh Mann…..!” “Ja, mein Junge, Holland ist ein freies Land!”
  Zo lagen althans de verhoudingen tóen. Nú lijken ze “Holland” eens eventjes in te willen gaan halen, zonder acht te slaan op de consequenties.

  Liked by 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   11de regel: hollan=hollen.

   Like

  • A.J. de Koning zegt:

   Theresa, dat die lui niets in een relatie wensen te investeren gaat lang niet voor iedereen op want ik ken genoeg homo’s die al meer dan 40 jaar samenwonen. Maar het zijn juist altijd de extreme types die op de TV of ik de krant komen en die verzieken het voor de anderen.

   Liked by 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, gelukkig dan maar, Ad!
    En tja, het is natuurlijk heel goed mogelijk, dat figuren als Robert Long en bv. Leen Jongewaard “Robèrt en Leonárd”) eveneens tot die types konden worden gerekend.

    Like

 7. Mirjam zegt:

  ==:-)

  Like

  • Gert zegt:

   @Mirjam. Je hebt gelijk dat homosexuelen als mens gelijk zijn aan de ander. Maar misschien reageer je op een ander. Die veroordeelt niet maar geeft aan dat de Bijbel grenzen aangeeft om goed met jezelf en de ander kunt leven. Bovendien heeft Hij kaders gegeven. Waarom het gaat. Dan heb je omgang met elkaar in het huwelijk. Dan geniet je van elkaar. Alleen dat geeft geluk. Dan ga je niet vreemd of overspel Dat is een grens die je niet hoort over te gaan. Homo’s moeten daar ook aan houden. Staan bekend om promiscuiteit. Gelijke rechten voor ze maar geen huwelijk. Polygamie en verdere perversiteiten gaat daar allemaal tegen in en heeft geen geluk. Daarom zijn er kaders aangegeven. Heeft niets met veroordelen te maken. Het is geen leven en laten leven.Dat is je ervan af praten om voorzichtig te zijn. Houd niet stand.

   Like

 8. Frans Brassens zegt:

  Ik heb geen enkel probleem met normale homo’s.
  Ik heb wél een probleem met exhibitionistische homo’s
  ( zoals die op de gay parades verschijnen).
  Ik heb zéker een probleem met de hier beschreven homo’s.
  Afwijkingen in de natuur bestaan, en die kan ik accepteren.
  Afwijkingen in de geest niet.
  Nooit.

  Liked by 3 people

  • Elisah zegt:

   Mee eens, trouwens, van die oversekste exhibitionistische hetro’s zijn vaak net zo irritant.

   Like

  • Marian zegt:

   Zo zie ik het ook Frans, maar sommige kunnen het profileren niet na laten. Gisteravond belde mijn dochter mij. Wij zaten gezellig te babbelen, toen zij ineens aan mij vroeg; mam weet jij wat een pangender is? ik zei nee, toen heeft zij mij dit uitgelegd. Dit is de derde sexe. Hoeveel komen er hier nog bij????

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    ‘Pan’ betekent ‘alle’, ‘alles’, ‘elke’ of ‘gehele’.
    Een pan-gender is dus kennelijk van alle seksuele markten thuis om het zo maar eens te zeggen.
    Dat lijkt mij het eindbod. Er zal dan niet meer bijkomen
    😉

    Like

   • Marian zegt:

    De ene keer kleden zij zich als man de andere keer als vrouw. Dieren laten zij gelukkig met rust. Kijk maar eens op wikipedia, ik vind de wereld vreemd en beangstigend worden.

    Like

 9. Taljaard zegt:

  Nieuw programmapuntje voor GL, D’66, PvdA, PVDD en SP.
  En Henk Krol vindt het waarschijnlijk ook wel leuk.
  Dus binnenkort zal het er op de Hilversumse treurbuis wel worden in gemasseerd.

  Like

 10. Ron zegt:

  Dus we zien hier dat welke eis er ook ingewilligd wordt, dat het nooit genoeg zal zijn voor deze homo’s. Rupsje Nooitgenoeg.
  Raar toch dat die homo’s zich hetzelfde eisende gedrag aanmeten als hun eigen grootste vijanden, de mossels.
  Die mossels zullen het geweldig vinden als die homo’s voor hen de kastanjes uit het vuur halen en voor hen gaan regelen dat het deel van de sharia dat over polygamie gaat ingevoerd gaat worden.
  Nuttige idioten noemen ze dat bij IS.
  Die eisende homo’s vergeten alleen dat zij als eerste een duik van een flat mogen maken als de rest van de sharia die zij hebben helpen invoeren, ook wordt ingevoerd.

  Liked by 1 persoon

 11. Hendrik M. zegt:

  Daar slechts 5% der bevolking homo schijnt te zijn lijkt me dat gewoon een afwijking ten opzichte van de overige 95% der bevolking.
  De gemiddelde mens, die 95%, wordt geacht deze afwijking der homo’s gewoon en normaal te vinden en men heeft dat zelfs met wetten verplicht.
  Ach, homo’s zijn me best, ze doen maar, zolang ik er geen last van heb.
  Erger zijn andere 5% groepen.
  We hebben in Nederland zo’n 5% moslims, die ten alle tijde opgeroepen kunnen worden ons te vermoorden, aan hun belastingplichtig te maken of ons te dwingen te bekeren tot de islam.
  We worden nu al gedwongen door wetten deze kwalijke lieden te respecteren en zelfs te onderhouden…Tja, wat is er nog meer…

  Like

  • Theoden zegt:

   Onderzoek heeft aangetoond dat door de homo of LBGT brainwash nu kinderen op de lagere scholen in USA als niet heterosexueel identificeren. De culturele marxisme pogingen om het west, de westerse cultuur en de blanken mensen uit te roeien lijkt prima te slagen, en zonder een kogel af te vuren. Gewoon alles afkraken en jong die hersenen volpompen met onzin en valsheid.

   Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Vooral niet de pedofiele kind huwelijken vergeten in dit proces mee te nemen. Zie de uitwerking van de “Frankfurterschule” in volle omvang.

  http://joostniemoller.nl/2014/09/de-eu-is-het-kind-van-de-frankfurter-schule/

  Like

 13. Alex Delarge zegt:

  In ieder geval veel anale sex.

  Like

 14. Wachteres zegt:

  Deze verlangens komen heel goed overeen met de opvattingen van de islam.

  De moslims zullen polygamie prima vinden. Natuurlijk is het dan wel alleen de man die met meerdere vrouwen mag trouwen. Zoiets zullen zij alleen maar toejuichen

  Duitsland schaft zichzelf, net als Zweden, af. Jaren geleden zei een Israëlische anti-terreur specialist dat al tegen ons. Ik wilde het toen niet geloven.

  De man krijgt gelijk!

  Liked by 1 persoon

 15. abouneenee zegt:

  Aan polygamie doen relnichten toch wel, waarom smeken ze om erkenning door de overheid? Is de gay-scene zo ver gezonken qua eigenwaarde?

  Dat gezegd hebbende is polygamie overal in de Westerse wereld verboden. Ik zie hierin eerder een opstapje voor het hebben van 4 vrouwen door moslims, dus een klein stapje dichter bij de invoering van de sharia.

  Like

 16. Beschouwer zegt:

  Alweer dat neomarxisme alweer en weer en weer

  Like

 17. Eric zegt:

  Tsja, met het homohuwelijk en adoptie van kinderen door homo’s is nou eenmaal een grens overgegaan. Argumenten die daar voor pleiten ken ik inmiddels allemaal wel. Hoewel een aantal daarvan wel begreep vond ik het principieel toch nooit goed. Om dezelfde redenen vind ik solo-adoptie door alleenstaanden ook niet goed. Een weg terug is er niet, een weg verder weg wel.

  Like

 18. kampersrene zegt:

  Veelwijverij is normaal in de wereld van Allah . Homo’s reiken nu de hand Ze willen ook een harem maar met venten Nog slechts enkele kleine details moeten worden opgelost Wie wordt de hoofdjanet , de meester , de grootste snoeper of “analist” .Worden ze ook verplicht een boerka te dragen om ze te beschermen tegen geile blikken van een collega janet . Feit is .zoals hun bekend liedje ! van- a- een-a- twee-a- drie…….””””” Wij zijn de homosexuelen Wij zullen elkander nooit vervelen !! Maar ik beken…Ik hou van Janetten , zolang ze niet van mij houden

  Like

 19. Beschouwer zegt:

  Zelfs al was ik hom dan nog was ik tegen een homohuwelijk. Een huwelijk is tussen man en vrouw. Nogal wat homofielen zijn irritante provocateurs. De zogenoemde relnichten.

  Like

 20. Cathja zegt:

  Ik vind het geen goede zaak dat homo’s kinderen kunnen adopteren. Ik ben behoorlijk traditioneel en nogal behoudend ingesteld, en daarom ben ik van mening dat een kind het beste af is met een vader en een moeder, zoals het ooit bedoeld was.
  Dit geldt ook voor lesbiennes trouwens. Ze wijze wél de man af, maar hebben hem toch nodig om nakomelingen te krijgen. Ik lees wel eens dat ‘kinderen niets tekort komen als ze twee vaders of twee moeders hebben’, maar ik heb en houd mijn twijfels. Ik bedoel niet dat homo’s en lesbiennes niet genoeg liefde aan de kinderen kunnen geven, maar het is tegennatuurlijk.
  Kijk als voorbeeld eens naar de dierenwereld. Een paartje bestaat altijd uit een mannetje en een vrouwtje. Waarom komen er in de dierenwereld niet van die ‘afwijkingen’ voor, die je bij mensen wel ziet? Is de mens bezig zich overal van los te maken, en dwars tegen alles in te gaan en precies datgene te doen wat in zijn hoofd opkomt? Wat voor wereld gaan we dan krijgen?
  Het is echt een hellend vlak, net zoals de kwestie ‘voltooid leven’, het geesteskind van die vreselijke Pia Dijkstra en anderen van D66, maar dat is weer een ander onderwerp.

  Like

 21. Republikein zegt:

  Einde der tijden is aangebroken, want decadent.
  Het woord decadent gebruikt men bijvoorbeeld wanneer een persoon zich uiterst verfijnd voordoet, maar eigenlijk weinig inhoud heeft. Een ander voorbeeld is dat een persoon graag wil laten zien hoe luxe hij leeft, maar het wel iemand is met een slap karakter.
  https://www.ensie.nl/redactie-ensie/decadent

  Like

 22. Qvic zegt:

  Ik heb mij altijd al afgevraagd van waarom er gay parades zijn. Voor mij zijn dat mensen die hun seksuele afwijking tentoon willen stellen op een manier dat hun seksuele voorkeur een uitverkorene ras zou zijn. Volgens natuurlijke wetten zijn deze mensen de afvallige, die de toekomst vertroebelen voor de normaal man/vrouw verhoudingen. Zulke gay parades en daarmee ook de propaganda ervan zou verboden moeten worden. Toelaten van dit soort evenementen is een teken van een land in verval. Iedereen is vrij in zijn eigen seksuele voorkeur, maar loop niet te koop met die lichamelijke gen afwijking.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s