Oostenrijk: Soldaten op de Brennerpas

Screenshot_40

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens de Oostenrijkse minister van Defensie, Hans Peter Doskozil, moet het leger de grens met Italië gaan bewaken. Reden is de aanhoudende migrantengolf over de Middellandse Zee.

Contra magazine

Nadat Italië alarm slaat, omdat er steeds meer illegale migranten op de eigen kusten landen respectievelijk door EU- en NGO-schepen daar naartoe gebracht worden, wil nu ook Oostenrijk voorzorgsmaatregelen nemen. Minister van Defensie Hans Peter Doskozil, die niet echt als links exegeet van de Oostenrijkse sociaaldemocraten bekendstaat, roept nu tegenover de “Kronen-Zeitung” op tot de grensbewaking op de Brennerpas door het leger.

Zo benadrukte hij dat hij hulp van het Oostenrijkse leger “als absoluut noodzakelijk beschouwt als de toestroom naar Italië niet vermindert”. De juridische basis daarvoor bestaat al lang, temeer omdat men vroeger al in het Burgenland de grens met Hongarije controleerde, die op de route van de mensensmokkelaars lag.

In totaal, zei men, zouden voor de grensbewaking op de Brennerpas 750 soldaten beschikbaar zijn. Bovendien liet het ministerie van Defensie als vier gepantserde voertuigen naar het grensgebied verplaatsen. Meer voertuigen als afschrikkend effect zouden zeker denkbaar zijn.

De in Italië aankomende illegale immigranten willen namelijk niet in de Zuid-Europese landen blijven, maar naar het noorden. Landen met naar verhouding goede sociale stelsels zoals Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Frankrijk of België zijn evenzeer het doel van deze mensen als Groot-Brittannië, dat eveneens grote immigrantengemeenschappen bezit.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, Multiculti, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Oostenrijk: Soldaten op de Brennerpas

 1. tippelaar zegt:

  Geef het leger dan ook de bevoegdheid om de asielzoekers neer te schieten als ze niet voldoen aan de sommatie om weg te gaan naar daar waar ze vandaan kwamen. Van mij mag het.

  Like

 2. Taljaard zegt:

  Maar waarom mogen die arme zwartjes Tirol toch niet in?
  Laat ze maar eens genieten van de gastvrijheid van kterels als Arthur Fidler, Lorenz Hohenadl en Alois Penz uit Steinach.. Ken ze een beetje ”bei uns in Tirol”, dus dat kan nog heel leuk worden……

  ”Wir hoab’ heut’ woss zu tun, Jungs. Dieses Gesindel wird jetzt moal `nen blaues Wundar erleba, soakroament!” 🙂

  Liked by 3 people

 3. Claudia M. zegt:

  Zelfs de meest barmhartige “links-mensch” zal nu toch wakker moeten worden en begrijpen als deze invasie zo doorgaat er straks helemaal niets te verdelen valt!

  Dit wordt de ondergang van Europa!

  Like

 4. Mary zegt:

  Ik denk dat een heleboel mensen wel een handje zouden willen helpen om er voor te zorgen dat ze geen stap verder komen en ik denk dat de Italianen op een punt komen dat ze ze eigenhandig weer in een boot richting Libie brengen daar de EU Islamiserings club ze juist hier wil hebben en alleen bezig is landen te dwingen om ze op te nemen dus daar hebben ze niets van te verwachten.

  Like

 5. ronald en cher zegt:

  In Afrika verdienen ze 150 euro per maand met werken , hier krijgen ze 360 euro per mnd. met niets doen + gratis huis en med. zorg. Welke mongool heeft dit ooit verzonnen ?? Niet zo gek dat er dalijk 1,2 miljard Afrikanen met aids, de pest, de cholera, malaria, gele koorts, enz. enz. allemaal deze kant opkomen !

  Like

 6. hendrikush zegt:

  De geschiedenis leert dat het leger wordt klaargestoomd om de vorige oorlog te winnen.
  De Oostenrijkers beseffen dat nu ook en ze beginnen zich te verdedigen in de huidige oorlog.
  Nu de rest van Europa nog.

  Like

  • Elisah zegt:

   Hebben wij nog een echt leger met uitrusting?

   Like

  • Die oorlog moet in Bussel gewonnen worden, niet in Italie.
   Timmerfranzzzzzz ratten, daar sterft het van in het Brusselse en die moeten geruimd worden aldaar. Alle andere oplossingen is het paard achter de wagen spannen!!!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    De oorlog zal NOOIT in Brussel gewonnen worden beste CD.
    Eerst moet de oorlog in de straten van onze grote West Europese steden gewonnen worden.
    Daarna kunnen wij zien of er nog wat van die criminelen in Brussel achter hun bureau’s zitten.

    Ik denk het eigenlijk niet…

    Like

 7. Marian zegt:

  Ze zullen ze eens een voorbeeld moeten stellen. Opflikkeren!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s