Van sarren naar dealen

Screenshot_25

 (Door: Anna Mees en Koen Nederhof)

Treitervloggers verdwenen, nu nemen drugshandelaren het over in Zaandam

ZAANDAM – Een klein jaar na de wantoestanden in Poelenburg zijn de problemen nog niet verdwenen uit de Zaandamse volkswijk. Ondanks extra handhaving van de politie zien bewoners hoe de wijk wordt geteisterd door de handel in drugs.

De Klankbordgroep Poelenburg, waarin wijkbewoners zich hebben verenigd, schetst een schrijnend beeld van de situatie op straat. Er wordt openlijk gedeald. Peperdure auto’s rijden af en aan in de wijk die niet bekendstaat om zijn vermogende bewoners. Meerdere wietplantages zijn opgerold.

Lees verder>>>
(h/t “Cognitieve-Dissonant”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Van sarren naar dealen

 1. Steven zegt:

  Dit is allemaal te danken aan het fantastische beleid wat is gevoerd de afgelopen 35 jaar.
  En wie heeft al die tijd aan de touwtjes getrokken?…inderdaad….onze Socialistische Gutmenschen die de hele wereld willen opvangen en geen POOT uitsteken om de eigen bevolking te beschermen!

  Liked by 2 people

 2. ReaGluurder zegt:

  In veel grotere steden speelt dit. Terreur / Intimidatie alom. Er wordt doodleuk geadviseerd om niet te klagen, want dan wordt de leefomgeving er niet leuker op. ’s Nachts met een hoop lawaai door de buurt scheuren, incl. discoauto’s. Overlastgevende jongeren / buren etc etc etc. Dit gaat al decennia en je staat als autochtoon met de rug tegen de muur. Het Qudtvolk van wie je al deze ellende in de schoot geworpen krijgt / kreeg, woont zelf in een buurt waar dit niet speelt. Wonen In op onze kosten beveiligde villa’s / auto’s etc. Omdat ze zgn. risico lopen. Dikke Lulsmoes; Jan L. de Belastingbetaler, die loopt pas écht risico!!

  Like

 3. N.E. Derlander zegt:

  De incompetente overheid in optima forma. Als PVV stemmer van het eerste uur moet ik tot mijn spijt keer op keer constateren dat nagenoeg alle Tweede Kamerleden van alle partijen (m.u.v. FvD) slechts achteraf reageren op onverkwikkelijke zaken. De macht heeft dus altijd gelijk, want die sussen het achteraf gemor met het beloven van maatregelen. Neem bijvoorbeeld de casus reorganisatie belastingdienst, waarbij ca. € 500 miljoen door de argeloze vingers van Wiebes (natuurlijk VVD) is geglipt. Hij zit er nog en doet alsof er niets gebeurd is. De Tweede Kamer bleek ook hier weer tandeloos. En zo zijn er talrijke zaken te noemen…………

  Liked by 1 persoon

 4. edwin vissers zegt:

  onze vijand zijn de Bilderberg fascisten in den haag .

  Liked by 1 persoon

 5. Niets nieuws onder de zon, alle semi en overheidsinstanties, instellingen en organisaties werken nu eenmaal geheel vrijwillig mee aan een complete islamisering van Nederland. Men kan er lang of kort over praten maar het gebeurt gewoon zonder dat resolute maatregelen worden getroffen om deze beoogde islamisering een halt wordt toegeroepen of op zijn minst stappen op de plaats gemaakt wordt. Veel bestuurders moeten dit soort van criminele handelingen tandenknarsend toezien, de bestuurlijke elite zit op haar handen en voert gewoon het door Brussel beoogde beleid uit.

  Liked by 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Heel juist Adriaan.
   Zo zit de toestand in elkaar.
   Ik stel voor om alle nog levende èn óók de overleden politici vanaf 1957 alsnog te arresteren, op te graven en te berechten.
   De overledenen alsnog postuum veroordelen.
   Daarna de hele zooi verbranden.
   Dan zijn we er eindelijk van af…

   Like

 6. BertG. zegt:

  Een vrij logische stap in een carrière van een mossel.
  Had er dan werkelijk iemand gedacht dat ze ooit zouden gaan werken.

  Like

  • Republikein zegt:

   Mosselen zijn best lekker Bert, gebakken of, wat dacht je wat, gekookt met kruiden in wijn.
   Waar wij het hier over hebben zijn giftige mosselen, besmet met een bacterie die je bij éénceliggen moet zoeken, en vooral in landen rond de Middelandse Zee, spontane spuitpoep
   Misschien een virus, kan ook, kweenie precies.
   Hele goeie import.
   Port, port, lekker……
   Is er een dokter in de zaal?

   Liked by 2 people

 7. BigLJohn zegt:

  De politie mag en durft niets te ondernemen, stelletje helden op sokken. Watjes in optima forma. Spelen de held met flitsapparaten en het bonnenboekje. Zijn bang voor de Islamieten, en bang voor hun wijf ! De justitie doet veel te weinig, en de rechtbanken leggen aan die noord Afrikaanse criminelen werkstrafjes op. Laat die etterbakken eens minstens 10 jaar in de bak zitten met een streng regime en karige cellen. Laat ze daar maar eens wegkwijnen, dan zal de overlast vanzelf ophouden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s