Agente en moeder van 3 kinderen geëxecuteerd in New York City

Screenshot_52

(Door: “Manna”)

New York, 4 juli 2017

Agente Miosotis Familia (foto), 12 jaar werkzaam bij de NYCPD, is gisternacht neergeschoten. Een man kwam naar de stilstaande dienstauto lopen en schoot haar door het bijrijder-raam dood. De man, geïdentificeerd als recidivist Alexander Bonds (kleine foto), werd vervolgens achtervolgd en (dodelijk) geneutraliseerd door twee agenten die snel ter plaatse waren. Bonds kwam na een gewapende overval in 2013 voorwaardelijk vrij. Een bron vermeldt dat hij in de tussenliggende periode eerder een politieagent(e) met een boksbeugel heeft aangevallen.

Screenshot_53Volgens de eerste (duidelijke) indicaties  betreft het hier een hate-crime jegens de politie. “Op basis van wat we nu weten, is het duidelijk dat dit een niet uitgelokte (unprovoked) directe aanval was op politieagenten die de stad veilig moeten houden”, zei politiechef O’Neill.

De executie van Miosotis staat niet op zich. Ook in november 2014 (2) en december 2016 (2)  werden agenten op gelijksoortige wijze geëxecuteerd. Ook heeft, in juli 2016, een sluipschutter in Dallas het vuur geopend op agenten, waarbij zes dit niet hebben overleefd.

De executies hebben een causaal verband met het door de mainstream media verzonnen en gepushte, FOUTIEVE verhaal (‘narrative’) dat agenten graag de trekker overhalen als een verdachte van Afrikaanse origine is.

En dan durven ze ook nog te beweren dat president Trump met een troll-video tot geweld oproept…

Rust zacht Miosotis . . .

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Criminaliteit, demoniseren, Donald Trump, Hypocrisie, Linkse media, mainstream-media, Rotzakken, VS. Bookmark de permalink .

10 reacties op Agente en moeder van 3 kinderen geëxecuteerd in New York City

 1. Manna zegt:

  CNN’s fameuze “hands up, dont shoot’ moment (hands up was Fake news):

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Wat een ongelofelijke laffe daad!
  Ach ja, geweld en agressie zit er bij de zwarte en donkere landgenoten nu eenmaal in.
  Ik kan me overigens niet voorstellen dat dit soort walgelijke daden voorkwamen in die tijden die nog niet zo héél lang geleden (zestiger jaren, vorige eeuw) achter ons liggen, toen de zwarte en donkere landgenoten apart werden gehouden van hun blanke landgenoten.

  En nu richt dit geweld zich, zonder enig voorbehoud zelfs, tegen hun eigen soortgenoten…

  Like

  • kruisridder zegt:

   Vergeet de Black Panther terroristen niet die grootschalige aanslagen pleegden in de jaren ´´60 en ´´70 van de vorige eeuw op onschuldige blanke burgers en dito agenten…..

   Like

 3. Japio zegt:

  Black lives matter toch? Ze schieten elkaar ook neer. Bijzonder sneu voor haar achtergebleven kinderen.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  De executies hebben een causaal verband met het door de mainstream media verzonnen en gepushte, FOUTIEVE verhaal (‘narrative’) dat agenten graag de trekker overhalen als een verdachte van Afrikaanse origine is.

  En dan durven ze ook nog te beweren dat president Trump met een troll-video tot geweld oproept…

  In Nederland is de NPO en NRC, Volkskrant en een aantal andere kwaliteit media nauwelijks een haar beter als het om politieke tegenstanders gaat. Van Neutrale berichtgeving is in Nederland nauwelijks sprake. Alleen het feit dat Geert Wilders en Thierry Baudet keer op keer extreem rechts, buitenlander vijandig en Europa vijandig genoemd worden is ontmenselijking en karaktermoord in een mix. Het zit hem in de venijnige bedrieglijke nuance die ze selectief en met voorbedachten rade presenteren. EU is in newspeak altijd Europa en liefde en drang tot behoud van het eigene is altijd extreem rechts. Dhr. Hiddema werd op basis hiervan al bespuugd. Zelf noemen ze zich ook nog onbeschaamd bruggenbouwer. Nu moet ik snel naar het toilet het komt me omhoog.

  Like

 5. Manna zegt:

  @paul
  het gaat niet om kleur of ras maar cultuur. de ‘black community’ ’s grootste probleem is dat er in 3/4 van de gevallen geen vaderfiguur is m ze normen en waarden bij te brengen en dus ‘streetwise’ worden. en het was s’nachts. hij heeft niet eens gekeken waar hij op schoot, zolang het maar een uniform aan had. overigens, haar naam en uiterlijk doet me vermoeden dat ze van latijns-afrikaanse afkomst is (of getrouwd is met een latijn).

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Manna.
   Ik ben het met je eens dat de cultuur hier ook ’n rol speelt.
   Maar het ras speelt hier wel degelijk ’n bijzonder grote rol.
   Als dat niet zo zou zijn zou héél Afrika nu niet in de vreselijke situatie verkeren waarin haar bevolkingen nu verkeren.
   Armoede, onderontwikkeling, ziekten en geweld gaan daar nog steeds elke dag in dag uit hand in hand.
   Toen de blanken daar nog hele gebieden bestuurden werd de situatie nog redelijk in de hand gehouden.
   Nu de blanken weg zijn is Afrika een letterlijk overlopende poel van verderf… waaruit nu zelfs héél Europa wordt bedreigt in haar bestaan.

   Dat is zo en zal altijd zo blijven…
   Het zit namelijk in hun genen…

   Like

 6. Pietersen zegt:

  Ik zie een causaal verband met een moslim-bekeerling.

  Like

 7. tjonge zegt:

  als het een blanke schutter was geweest dan stond vanaf nu en komende 6 maanden amerika letterlijk en figuurlijk in de brand !
  .
  maar NU zal je er wel niet zoveel van horen schat ik zo in……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s