CITAAT Thierry Baudet

Screenshot_48

“Sommige mensen vergelijken de PvdA wel met herpes; je denkt elke keer dat je er vanaf bent, maar het komt telkens terug.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Forum voor Democratie, gezond realisme, PvdA. Bookmark de permalink .

28 reacties op CITAAT Thierry Baudet

 1. BertG. zegt:

  Hij zal er wel ervaring mee hebben, anders bedenk je zo iets niet.
  Ik was daar nou nooit opgekomen als vergelijking.

  Like

  • VarAway zegt:

   Rot opmerking, Hr.Bert.
   Sorry, ik vind het een duidelijk standpunt.
   De regenten kliek der PvdA ( en trouwens ook van de VVD & CDA )
   hebben zich overal ingenesteld in de loop der jaren.
   Uitroken die zakkenvullers, fris en nieuw bloed is hoog nodig.
   Dat gaat nog minimaal 1 generatie duren, helaas.

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Het was dan ook een flauwe grap.

    Like

   • eloquus zegt:

    Nee, om twee redenen:
    1. Niet “trouwens ook VVD en CDA”, maar vooral VVD en CDA, beiden hebben een stuk meer op het pluche gezeten dan PvdA en met beiden zou Thierry morgen nog in zee gaan als hij een paar zetels meer zou hebben.
    2. In de ogen van populisten worden politici altijd zakkenvullers genoemd. In werkelijkheid moeten zij hard werken, hebben ze minder privéleven en geen baangarantie.

    Like

  • Elisah zegt:

   Het virus blijft altijd aanwezig en telkens als je minder weerstand hebt, steekt het weer de kop op.

   Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, in dat geval zou hij een kieskeuriger indruk maken, dan in werkelijkheid het geval is!
   Maar ja, wat kun je weten…..

   Like

  • Astrid zegt:

   @BertG:
   Thierry citeert slechts dat hij sommige mensen t.a.v. de PVDA heeft horen zeggen dat zij net als herpes zou zijn. Ik noem de PVDA en consorten bijvoorbeeld ‘het linkse onkruid’, en een ander zal het op weer een andere manier zeggen.
   Waar het hier in het artikeltje om gaat, is dat de invloed van de PDVA nog steeds veel te groot is en ondanks een gebrek aan enige validiteit voor deze invloed [groot zetelverlies], zij steeds weer boven komt drijven, zonder enige schaamte, en achter de schermen nog steeds aan de touwtjes trekkend. Deze partij past vooral nederigheid. En dat zien we nu juist nergens terug.
   Dat onze democratie de afgelopen decennia opzettelijk kapot gemaakt is, zij duidelijk. Corruptie en interne baantjescarousellen zijn dè weg naar het behouden van de macht, waar iedere linkse egotripper naar smacht. Links laat nooit zomaar de controle los, het zijn vaak opzettelijk armoedig geklede fanatiekelingen die geweld niet schuwen, om zo hun bekrompen werelddenkbeelden aan de ander op te dringen, met alle chaos vandien…. Zie ook de gewelddadige moslims, met eenzelfde mentale starheid en bereidheid tot geweld.

   Geliked door 1 persoon

  • Japio zegt:

   BertG, misschien moeten we Baudet het voordeel van de twijfel geven. Ik weet het is geen vriend van Geert maar we staan allemaal redelijk met de neuzen dezelfde kant op. Ik persoonlijk vind Hiddema een betere debater dan Baudet maar ook Baudet ondervind steeds meer tegenstand in den lande. Het zou beter zijn, zeker van Baudet z’n kant, om de verbinding te zoeken op rechts. Nochtans ben ik geen fan van hem maar hij heeft in het begin een paar beginnersfouten gemaakt door Geert en de PVV te schofferen. Ik denk dat opa Hiddema kleine Thierry ff op schoot moet nemen en hem de kneepjes van de politiek en het debatteren moet uitleggen. Blijft kleine Thierry ome Geert plagen en dwarsliggen dan is er rede tot billenkoek. Verenigen op rechts dat is de enige kans om het hoofd te bieden aan debiel-links.

   Geliked door 1 persoon

   • D.DAY zegt:

    De verschillen tussen Thierry Baudet en de PVV zijn niet groot. Logisch dat in verkiezingstijd Baudet de verschillen die er zijn wat uitvergroot om het bestaansrecht van FvD te rechtvaardigen.

    Like

 2. Lilith zegt:

  Hij heeft anders wel gelijk!

  Geliked door 2 people

 3. Elisah zegt:

  Ik neem aan dat hij herpes simplex bedoeld, dat is de koortslip en niet de genitale herpes.

  Geliked door 2 people

 4. een juiste en scherpe vergelijking

  Geliked door 1 persoon

 5. Thoth zegt:

  Yep, dat zei hij gisteren. Mooi man.

  Geliked door 1 persoon

 6. corrie bruin zegt:

  Een goede prater mag hem graag. Ziet Veel dingen die hier fout gaan.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan Roos is nu boos.

  Geliked door 1 persoon

 8. Martin de Koning zegt:

  Dus eigenlijk is het de PvdH , klinkt bijna als A!
  Juiste vergelijking!

  Geliked door 1 persoon

 9. johan_nl zegt:

  De vraag die men hier zou moeten stellen is: “Wat maakt dat de pvda in de praktijk telkens weer terug komt”? En dat, zelfs tegen alle waarschijnlijkheid in.
  Om die vraag goed te beantwoorden kan men het beste kijken naar WIE deze politieke groepering stelselmatig probeert naar voren te schuiven en deze linkse groepering bij het Nederlandse publiek geforceerd (opdringerig) en consequent onder de aandacht brengt. Met de neiging tot het opdringen van politieke stellingen.
  Dit heet feitelijk: indoctrineren!
  Zie NPO politiek, waar zéker 60% van het jaar deze zender een pvda individu of diens partij standpunten presenteert en bijna wel verheerlijkt.
  Dit gegeven zie je vaker terug in de Nederlandse linkse media. Ook de NOS heeft hier een handje van om linkse figuren overmatig in de belangstelling te zetten en daarmee een linkse mening aan de burgers op te dringen.
  Ook al verzet men zich hier aanvankelijk tegen in gedachte, toch zal door het repeteren van linkse mentaliteit in beeldvorm en door dit u en mij telkens weer voor te schotelen, zal dit leiden tot een natuurlijke aanname van hun (in dit geval linkse) ‘visie’, of wel gedachtegoed.
  Waarom de media voor juist deze groepering kiest kan men alleen doorgronden door de deelnemers in kwestie onder het daglicht te houden.
  Neem bijvoorbeeld de media, wie is daar diegenen die aan de touwtjes trekken? Zij die het beleid mogen vormen?
  Te beginnen bij een ‘zeer Hollandse naam’: Shula Rijxman, Nederlands omroepbestuurder en mediaproducent en bestuursvoorzitter van de stichting Nederlandse Publieke Omroep (NPO).
  Wie is zij eigenlijk? Waar komt zij vandaan en wat is haar politieke motief? Wat is haar komaf?
  Zijn/waren haar ouders en voorouders wel Nederlands? De naam Schula is niet eens een Europese naam!
  Maar de hamvraag hier moet zijn: Wat is haar connectie met de politiek en wel met de pvda in het bijzonder?
  Kent zij Lodewijk Asscher bijvoorbeeld in privé? Deze Lodewijk Asscher heeft ook al zo’n
  ‘oud Hollandse naam’. Volgens zijn twitter account geeft hij zichzelf deze omschrijving:
  Politiek leider Partij van de Arbeid, Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en vice-premier.
  Maar ik zie geen enkele notie van een aanname van demissionaire functie. Wellicht leeft deze man boven de wet! En ziet hij zichzelf nog steeds de rol vervullen van een minister.
  Om een juist en gedegen research te doen naar gelederen van de pvda en de connecties met de media, zal men dit moeten zoeken in een ongebruikelijke methodiek van onderzoek.
  Een methodiek die ons niet in eerste instantie tot de verbeelding spreekt en zelfs waar een zwaar taboe op ligt. Evenwel is het van belang om de situatie juist te zien door alle -ook de ongewenste vormen- te beoordelen. In iedere casus is dit van belang!
  Onderzoek iemands afkomst en de belangen die daar achter schuil gaan en men vindt een web aan wat men hedendaags nog mag noemen : samenzweringstheorieën.
  Hoewel het niet makkelijk is om bepaalde neven handelingen –naast het gewoon brengen van nieuwsfeiten in de media- van betrokken gelederen te ontmaskeren, is de tendens (de lijn van handelingen) vaak duidelijk waarneembaar voor iedereen.
  De media propageert nogmaals de pvda voor u als het beste wat u kan overkomen. Net zo vaak totdat het wel lukt. En zie daar; de pvda werd voornaam en groeide in zetels. Primair verkregen door reclame van de staatsmedia. Zonder de media had de pvda wellicht nooit bestaan!

  Een treffend vergelijk met de Verenigde staten waar de media ook zeer politiek gericht handelt, kan men vernemen door de toegewijd christen brother nathanael op youtube te volgen.
  Het is m.i. een 1 op 1 vergelijk hoe de media aldaar opereert en hier in Nederland de burger het vrije denken inkapselt.

  Kijktip:
  http://www.youtube.com/watch?v=dp9F3XumYQA

  Like

 10. A.J. de Koning zegt:

  Ik ben een fervent PVV-aanhanger maar vindt de vergelijking toch eigenlijk wel leuk,

  Geliked door 1 persoon

 11. RonenMar zegt:

  P vd A bestaat dat nog ?

  Like

 12. Taljaard zegt:

  Het weg promoveren van de crypto-jihadist Aboutaleb op een lucratieve burgemeesterspost en het vergeven van een mooi baantje bij de NPO aan faalhaas Van Rijn zal er zeker niet toe bijdragen dat de PvdA zich populair maakt. De haat, de hoon en de verachting die hen ten deel valt zal er alleen maar groter door worden, wat zal mee werken aan hun uiteindelijke ondergang.

  In dat licht bezien is het eigenlijk wel goed nieuws dat zij zichzelf hiermee zo te kakken zetten.
  Er moeten nu nog 27 baantjes worden uitgedeeld, dus het openbare regenteske nepotisme, waarmee zij zichzelf nog meer in de nesten werken, zal nog wel even voortduren.

  Geliked door 2 people

 13. paulzwueste zegt:

  Schitterende vergelijking van Baudet!
  Dit kan alléén ’n Baudet bedenken.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Vraag excuus.
   Ik bemerkte te laat dat deze perfecte vergelijking door Jan Roos werd gedebiteerd.
   Uitstekend Jan!
   Creatief gevonden en je ziet het voor je ogen gebeuren.

   Nou ja, ik tenminste…

   Like

 14. Marian zegt:

  Het erge van een herpes is dat het altijd aanwezig blijft in je lichaam en af en toe de kop op kan steken, net als de PvdA..

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Een goede vergelijking !

  Like

 16. bigljohn zegt:

  Zelfs als de PvdA helemaal zou verdwijnen, zitten we nog met Brussel opgescheept. Daar zitten voor Nederland namens. de PvdA; Jeroen Dijselbloem (nog) ,Frans Timmermans, Paul Tang, Agnes Jongerius en Kati Piri. En voor Groen Links; Bas Eickhout en Judith Sargentini. ook zitten er 4 leden van D66. Het herpesvirus waaiert overal rond. Worden we niet meer in Nederland gepakt door de PvdA of Groen Links dan wel D66, dan gebeurt dat wel van uit Brussel !

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Bigljohn.
   Als de PVDA helemaal verdwijnt, rest er ook geen EU-delegatie meer.
   Godzijdank.

   Per slot moeten ze een partij vertegenwoordigen.

   Like

 17. dirkroelofs zegt:

  Is dat die man man die nu mee stemt met VVD, D66 en CU.

  Geliked door 1 persoon

 18. tippelaar zegt:

  De pvda zal nooit verdwijnen. Zij gaan ondergronds en zijn als communisten (het zijn comunisten). Zij zijn georganiseerd in cellen en kunnen als kwaadaardig virus altijd overleven. Daarbij gebruiken ze de technieken van de nazipropaganda om zieltjes te winnen. Als de tijd rijp is duiken ze weer op met hun leugens. De simpele zielen zullen op hen stemmen. Als voorbeeld, wie stemt er noiu op een moslim als burgemeester!. Te gek voor woorden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s