Minister van Binnenlandse Zaken bevestigt: Moordenaar van oud echtpaar in Linz was aanhanger van ISIS

Screenshot_58

(Vertaling: E.J. Bron)

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, Wolfgang Sobotka, bevestigde vanavond tijdens een persconferentie dat het bij de Tunesiër die afgelopen vrijdag een oud echtpaar in Linz had vermoord, duidelijk om een aanhanger van ISIS gaat.  

Blick

De dader, die tijdens zijn verhoor door de politie had toegegeven uit haat tegen de FPÖ gemoord te hebben, zou een geradicaliseerde moslim zijn en een duidelijke ISIS-achtergrond bezitten. Dat bleek volgens Sobotka uit de beoordeling van talrijke elektronische databestanden die tijdens een huis-doorzoeking in beslag werden genomen.

Aanwijzingen door ISIS?

Of de dader rechtstreeks aanwijzingen van ISIS voor de moord kreeg, is nog niet bekend. Wel is echter bekend dat de Tunesiër versleutelde communicatie gebruikt zou hebben. Daardoor zou het lopende onderzoek bemoeilijkt worden. Meer details over de resultaten van het onderzoek werden door de minister niet bekendgemaakt.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, FPÖ, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Minister van Binnenlandse Zaken bevestigt: Moordenaar van oud echtpaar in Linz was aanhanger van ISIS

  1. Golden Girl zegt:

    Hoeveel mensen worden nog vermoord door personen die niet in onze landen thuis horen?

    Geliked door 1 persoon

  2. Henk der Niederlànder zegt:

    Wie had dat nou kunnen bedenken dat het een isis adept zou zijn.
    Moet een fout gemaakt zijn want met die screeningen zou isis een halt toegeroepen kunnen worden.
    Maar ja Ik denk dat ook in Oostenrijk het makkelijker is om een zware crimineel op te sporen die een paar km te hard heeft gereden

    Geliked door 1 persoon

  3. Jack vanderStoep zegt:

    Ik hoop dat ze in Oostenrijk niet zo slap zijn als in Nederland! Oog om Oog!

    Geliked door 1 persoon

  4. guusvelraeds zegt:

    Aanhangers van IS zijn goede moslims. Stuk voor stuk. Moslims die IS zeggen niet aan te hangen veinzen dat hoogst waarschijnlijk en zijn hiermee tevens ook goede moslims. De niet gelovigen misleiden is oer degelijk islamitisch gebruik en bovendien sharia gesanctioneerd. Moslims die IS niet aanhangen in gedachten en hart zijn slechte moslims. Je weet dus nooit of een moslim op dit gebied te vertrouwen is. De beste strategie is dan ook ze allemaal niet vertrouwen en hier ook je beleid op afstemmen.

    Wat mij betreft mogen de slechte moslims (helaas je herkent ze niet) hier blijven en stuur de goede moslims allemaal terug naar huis. De cohesie in het land zal daarna zienderogen opknappen.

    Geliked door 1 persoon

    • Anna zegt:

      Heeft u de Koranwel eens gelezen….? Ook ” goede ” moslims hangen die dodelijke destruktieve leer aan……… Ze zijn nu nog stil maar als straks het percentage moslims in ons land en wereld deel nog groter wordt dan komen ook de door u genoemde ” goede moslims ” uit de kast…..
      Met de Koran in de hand worden wij dan de nek afgesneden….
      Allah Akbar!!!!

      Geliked door 1 persoon

  5. Statler & Waldorf zegt:

    Oostenrijk is net zo’n gaaf land als Nederland.
    Was getekend.
    M. Rutte

    Like

  6. Sjaak zegt:

    Niet een moslim is te vertrouwen !
    Eruit met de hele moslimtroep ! Nu ! Meteen !
    Zonder burgeroorlog zal dit jammer genoeg
    niet meer lukken ! We hebben al veel te veel
    rooie moslim kontlikkers onder ons !

    Geliked door 1 persoon

  7. Lis zegt:

    Wat ik ergens een slechte zaak vind, is dat men bij dit soort misdrijven de link legt met IS. Alsof alleen IS slechteriken zijn en als dit verband er niet is, dan snapt niemand het. IS is slechts een deel van het probleem. Het probleem is die verdorven islam. Als IS verdwenen is, blijft het probleem bestaan. Net als die mossels die roepen dat zij ook tegen IS zijn; daar gaat het niet om. Zolang je achter de islam blijft staan, ben je fout bezig.

    Like

  8. kampersrene zegt:

    Prachtig toch , wat een moedige IS strijder om twee bejaarde mensen af te slachten onder het goedkeurend gemompel van Allah .Wat gaan ze nu doen met die onversaagde “krijger” levenslang opsluiten ? en hem dagelijks halal voedsel serveren . Misschien krijgt hij een tweede kans of een derde of ….om hem terug te integreren in de maatschappij want Europa is ” beschaafd” . Vuilnis geef je mee met de vuilniskar , een dolle gevaarlijke hond , maak je af Het exemplaar dat twee oudjes vermoord , krijgt een pro deo advocaat en men houdt met rekening met alles en nog wat , opvoeding , kultuur , religie verwardheid , lage IQ enz …..Zou het geen teken van beschaving zijn om de doodstraf terug van de zolder te halen en al die rommel die enkel geboren zijn om hun medemens te vermoorden en hun nabestaanden, in het verdriet te storten gewoon van de wereld te helpen. Beschaving en Christelijke Naastenliefde wordt onze ondergang !

    Like

  9. fransdewit zegt:

    Mooi! En wat doen ze met deze conclusie? Helemaal niets

    Like

  10. Marian zegt:

    WAT IS NOU HET VERSCHIL TUSSEN EEN MOSLIM EN ISIS ??????????????????

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Vraag dat de policor: “Een moslim” heeft met de islam te maken en ISIS niet.
      Want de islam, en dús de moslims, zijn lievvv… en ISIS niet.
      En al stort de Hémel boven ze in, dan krijg je ze nóg niet van die gedachte af. Geen kwestie van niet kúnnen, hoor, Eerder van niet wíllen:
      Zoals de kuise maagden in het verleden uit alle macht hun maagdelijkheid verdedigden,
      zo verdedigen de politiek-correcten deze “overtuiging.” Tegen beter weten in, desnoods.
      Omdat ze anders helemáál niets meer over hebben. -Denken ze.
      Misschien, ooit, als het helemaal te laat is….

      Like

  11. GT zegt:

    Wat we zeer zeker niet moeten vergeten, zijn die smerige linkse hufters die deze rotzooi binnen gehaald hebben en meedogenloos mee zal moeten afgerekend worden, desnoods van achter hun bureel gehaald worden!

    Geliked door 1 persoon

  12. BertG. zegt:

    Dat hadden we hier ook al bedacht.

    Like

Plaats een reactie