Ophef om miljoenenvergoeding voor ‘terrorist’

Screenshot_47

OTTAWA – De Canadese regering is van plan een voormalige gevangene uit Guantánamo Bay een schadevergoeding te betalen van omgerekend 6,8 miljoen euro. Ook worden excuses aangeboden aan Omar Khadr (foto), zeiden twee goed ingevoerde bronnen dinsdag. De oppositie is woedend om de ,,riante beloning voor een veroordeelde terrorist”.

De zaak van Khadr houdt de gemoederen in Canada al jaren bezig. De Canadees werd in 2002 op vijftienjarige leeftijd na een vuurgevecht opgepakt in Afghanistan. Hij bekende een hospik te hebben gedood en werd de jongste gevangene in de Amerikaanse militaire gevangenis op Cuba. Hij zat er uiteindelijk tien jaar vast.

Lees verder>>>
(h/t “Thoth”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Canada, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Ophef om miljoenenvergoeding voor ‘terrorist’

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Weer zie je dat de rechterlijke macht de zijde kiest van de verkeerde, Dat is in ons land. Nu zie je dat ook Canada rechters heeft die geen recht van krom kunnen onderscheiden. Begrijp jij waarom hij lacht op de foto? Ik wel.

  Like

 2. Henk.V zegt:

  De verlinksing van Canada loopt waarschijnlijk parallel aan de explosieve toename van het linkse denken in de Verenigde Staten onder president Obama.
  Anders kan de verkiezing van de huidige groen-links achtige premier Trudeau niet worden verklaard. En waar het linkse gedachtegoed een land naar toe voert weten wij inmiddels wel:de ene idioterie zal volgen op de andere en de schaal van de mentale ontsporing zal eindtijd-achtige properties aannemen.
  Nu wordt er al een terrorist vorstelijk schadeloos gesteld, omdat die te lang vast heeft gezeten voor zijn misdaden.
  Ach, miscchien wordt-ie nog eens regeringschef in dat ontspoorrde land?

  Like

 3. Henk.V zegt:

  misschien in plaats van…

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Is het al bekend of hij door het Staatshoofd van Canada, de “Queen” = Elisabeth II van England, wordt ontvangen.?
  Dat is toch wel het minste wat ze voor zo’n vernederd persoon kunnen doen. !

  Like

 5. Elisah zegt:

  Kijk maar uit, straks worden overal hospikken doodgeschoten….het blijkt lucratief?

  Like

 6. Thoth zegt:

  Hey, misschien ben ik wel dement, krijg ik dan ook een schadevergoeding? In Canada dus wel… daar ga ik naar toe wanneer ik iemand heb vermoord. Lekker, zo’n 6,8 miljoen Euro!

  Like

 7. Dat krijg je weer met zo’n slapjanus als Trudeau die nu president is van Canada.

  Like

 8. Golden Girl zegt:

  de Canadese Trudeau is ook zo gek op deze mensen, 6.8 miljoen belachelijk
  ik werd een keer 6 uur s morgens van mijn bed gelicht door de politie, was er met mijn kleine autootje een ramkraak gepleegd, hij bleek gestolen te zijn die nacht, als of ik als vrouw dat gedaan zou hebben, ik wist niet dat hij gestolen was
  ik zou een bos bloemen krijgen, nooit gehad natuurlijk en mij naar het bureau brengen waar mijn auto stond ook niet, ik moest de tram nemen

  Like

 9. hslot4 zegt:

  Tjah kun je van alles over zeggen ik denk niet dat hij op vijftienjarige leeftijd ervoor gekozen heeft in zn eigen achtertuin in afghanistan een vuurgevecht aan te gaan met een paar gun ho Amerikanen..
  Kijk ik heb ook liever dat ze in hun eigen land blijven maar als daar een westerse invasie macht alles overhoop schiet wat beweegt dus ook en met name burgers dan begrijp ik het volkomen dat je de wapens oppakt .
  Ik ben niet zo hypocriet om mijn ogen daarvoor te sluiten .
  Het mes snijdt aan twee kanten voor diegenen die wat willen leren er is een hoop fout in deze wereld kijk vooral even naar de lijst met de naam the awakening of heroes en de verklaringen van ex soldaten en de opdrachten die ze kregen .
  Schiet op alles wat beweegt vrouwen kinderen maakt niet uit maak je er eentje koud met een mes krijg je drie dagen verlofpas .
  Maargoed oordeel zelf maar .
  https://www.youtube.com/user/hslot4

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Dit hadden ze nou in Zweden ook kunnen bedenken.
  Maar om je nou druk te maken over die paar miljoentjes…
  Laat die jongen toch.
  Je moet maar zo denken, geld maakt niet gelukkig…
  Laten we blij zijn dat we het hier nog zo goed hebben.

  Like

 11. Marian zegt:

  Jammer dat ze hem geen kogel door zijn kop geknald hebben. Zonde van al dat geld, had beter besteed kunnen worden.

  Geliked door 1 persoon

 12. Japio zegt:

  Woorden schieten tekort wat een dwaling is dit zeg.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Canadezen, stammen die van de Zweden af ????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s