Oplossing voor seksisme: islamisering!

Screenshot_45

(Door: Ebru Umar)

Eva Jinek die vrouwen adviseert om vooral wél aan te schuiven in tv-programma’s, een school die aan scheiding van moskee en staat doet en hoofddoekjes weigert op een diploma-uitreiking, en de overheid die erachter komt dat gezinshereniging van asielzoekers in Nederland plaatsvindt.

Soms kun je als columnist rustig achteroverleunen. Overschreeuwen de gekkies elkaar zonder dat je er iets aan hoeft toe te voegen.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
Metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, discriminatie, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

Een reactie op Oplossing voor seksisme: islamisering!

  1. Jules Vismale zegt:

    Laten we maar hopen dat Eva Jinek in haar shows verder niet teveel doet aan debat over de islam want anders had ze net zo goed als clown kunnen worden afgebeeld en zodra Geert Wilders tegenover haar had gezeten had zij hem toch niet kunnen overheersen. ik kan me zelfs niet eens voorstellen dat zij seks wil met een radicale moslimman!
    Nou het in de toekomst ooit weer Halloween wordt en de meeste mensen zich verkleden als Dracula, Weerwolf, Frankenstein, Mummie, Heks, Igor (de sinistere butler), Spook, Trol, Vogelverschrikker met pompoenenhoofd enz. duiken er opeens in verschillende Europese landen allerlei clowns op (als je zo mag noemen) die mensen bang maken en gaan terroriseren! Nou zijn clowns er juist voor om mensen te vermaken en aan het lachen te krijgen en de beroemdste Nederlandse clowns zoals Pipo en Bassie (en Adriaan) zouden zich vast diep schamen voor dit soort “clowns” daar zij geen grapjassen of lolbroeken zijn maar zich meer gedragen zoals de Joker uit Batman.
    Maar zouden deze terreurclowns misschien soms eventueel geen vermomde moslimextremisten of jihadgangers zijn met het doel om clowns tot zondebokken te maken in de hoop autochtoonse Europeanen, aan wie zij vaak hun gastvrijheid, luxe, welvaart en poen te danken hebben, het leven zo zuur te maken dat dezen zichzelf zullen verloochenen zodat zij de islam boven hun eigen cultuur, kunst en wetten gaan verkiezen? De hemel mag het ons besparen en als die terreurclowns GEEN radicale moslims of jihadgangers zijn dan gaan zij deze laatstgenoemden maar met slagroomtaarten bekogelen of met een stevige plank onder hun achterwerken slaan zoals Stan Laurel & Oliver Hardy deden in hun lachfilms! Overigens hebben deze geweldige komieken talloze malen in die films zulke “moslims” flink voor schut gezet, samen met hun grote vriend James Finlayson!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s