Uit angst voor linkse radicalen: Duitse leger geeft opdracht tot uniformverbod in Hamburg

Screenshot_56

(Vertaling: E.J. Bron)

Op grond van de gevreesde gewelddadigheden door linkse extremisten heeft het Duitse leger volgens informatie van de pers voor de dagen van de G20-top een uniformverbod en aan alle locaties van het leger strenge veiligheidsmaatregelen opgelegd. Dat geldt ook voor soldaten die uit de kazerne naar huis gaan. In een interne veiligheidsaanwijzing van het ministerie van Defensie staat dat leden van het Duitse leger er volgens informatie van de militaire contraspionage rekening mee zouden moeten houden “dat soldaten in uniform, die zich tijdens de aangekondigde protesten in het stadsgebied bewegen, het doelwit van spontane aanvallen van links-extremistische demonstranten zouden kunnen worden die bereid zijn geweld te gebruiken.”

Duits - Zuerst

De top wordt vanuit het oogpunt van het Duitse leger het “kristallisatiepunt” van de links-extreme scene, die bereid is geweld te gebruiken. De mobilisatie daartoe zou niet alleen in Duitsland, maar “heel intensief” in heel Europa hebben plaatsgevonden. Vooral de verwachte linkse extremisten uit Italië, Spanje en Griekenland zouden op grond van jarenlange ervaring in de omgang met zelfgemaakte wapens zoals molotovcocktails extreem gevaarlijk zijn.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Communisme, Duitsland, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

18 reacties op Uit angst voor linkse radicalen: Duitse leger geeft opdracht tot uniformverbod in Hamburg

 1. tippelaar zegt:

  Laat die miliitairen groepsgewijs in uniform de straat op gaan, gewapend met hun aanvalswapens en het vuur openen op een ieder die hen belaagt. De autoriteiten schijten bagger, de lafaards.

  Like

 2. Ron zegt:

  Fijn dat de gewone soldaten uit het leger nu openlijk zien waar het echte gevaar vandaan komt. Van extreem links en vervolgens van de elite, politiek correct gewoon links en de islam.
  De volgorde van de laatste 2 opties staat ter discussie.

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Volgens mij zijn er in dit geval juist soldaten nodig, in gevechtsuitrusting met de opdracht om met scherp te schieten op dat extreem linkse geteisem als ze gaan rellen.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Geweldig weer hoe die duitsers tegemoet komen aan het crapule.
  Laat die militairen mnet een geweer rondlopen en gebruiken indien nodig.

  Like

 5. Daar het in dit geval een bijeenkomst van de Globalistische Maffia betreft voor één keertje eens met het links tuig. Sowieso verbazingwekkend hoe antifa-tuig ageert tegen anti-globalistische bewegingen als PVV, AfD, FrontNational etc.

  Like

 6. Beschouwer zegt:

  Wordt vast gezellig daar op die G20 top. De diknekken hebben een uitje en buiten brullen er vele mensen. De georganiseerde beroepsdemonstranten die zeiken over het klimaat en zo. De hardwerkende burger zit moe thuis en geeft gezin en dergelijke aandacht..

  Zo is het !

  Ene valse huichelarij !

  Like

 7. ronald en cher zegt:

  Duitsland poept in zijn broek voor linkse extremisten, bange scheitert “s ! Laten ze de militairen zwaarbewapend in groepjes door de stad gaan en “licence to kill “geven als ze aangevallen worden. Alleen dan laat je zien wie er de baas is !

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Dat is nieuw in de wereldgeschiedenis , een leger dat angst heeft voor eigen volk , met klap op de vuurpijl , ze leggen de duimen voor links krapuul, de lagere menschensoort

  Like

 9. edwin vissers zegt:

  Zij komen uit een ver land, van het einde des hemels, de Here en de werktuigen zijner gramschap, om de gehele aarde te verderven. Jammert, want de dag des Heren is nabij; hij komt als een verwoesting van de Almachtige. Daarom worden alle handen slap en elk mensenhart versmelt. Ja, zij zijn verschrikt, krampen en weeën grijpen hen aan, als een barende krimpen zij ineen; de een ziet verbijsterd de ander aan, hun gelaat staat in vlam.

  Zie, de dag des Heren komt, meedogenloos, met verbolgenheid en brandende toorn, om de aarde tot een woestenij te maken en haar zondaars van haar te verdelgen… Dan zal ik aan de wereld het kwaad bezoeken en aan de goddelozen hun ongerechtigheid, en Ik zal de trots der overmoedigen doen ophouden en de hoogmoed der geweldenaars vernederen. Ik zal de stervelingen zeldzamer maken dan gelouterd goud en de mensen dan fijn goud van Ofir. (Jes. 13: 5-9 + 12)
  Zij komen uit een ver land, van het einde des hemels, de Here en de werktuigen zijner gramschap, om de gehele aarde te verderven. Jammert, want de dag des Heren is nabij; hij komt als een verwoesting van de Almachtige. Daarom worden alle handen slap en elk mensenhart versmelt. Ja, zij zijn verschrikt, krampen en weeën grijpen hen aan, als een barende krimpen zij ineen; de een ziet verbijsterd de ander aan, hun gelaat staat in vlam. Zie, de dag des Heren komt, meedogenloos, met verbolgenheid en brandende toorn, om de aarde tot een woestenij te maken en haar zondaars van haar te verdelgen… Dan zal ik aan de wereld het kwaad bezoeken en aan de goddelozen hun ongerechtigheid, en Ik zal de trots der overmoedigen doen ophouden en de hoogmoed der geweldenaars vernederen. Ik zal de stervelingen zeldzamer maken dan gelouterd goud en de mensen dan fijn goud van Ofir. (Jes. 13: 5-9 + 12)

  Like

  • BertG. zegt:

   Heb jij weer last van een geloof stuip of gewoon vergeten je pilletjes in te nemen.

   Like

  • Harry zegt:

   Godzammetruttebollen ,

   alweer de volgende uitbarsting van godsdienstwaanzin !
   We zouden de islam bestrijden , niet jullie god pluggen !

   En niet nu gaan piepen dat jullie je geloof niet mogen belijden he ?
   Jullie beginnen iedere keer zelf !
   Ik wens niet bekeerd te worden .
   Hou die rotzooi toch achter de voordeur .

   Like

  • Harry zegt:

   ” De dag des Heren is nabij , hij komt als een verwoesting van de Almachtige ” ,

   Mag ik dat omzetten naar : de verwoesting van de Almachtige is nabij ?
   Lijkt me dat een zálige rust !

   En kunnen we dan eindelijk eens een punt zetten achter die god-hysterie ?

   Allejezus , wat een onzin !
   ” Zie , de dag des Heren komt, meedogenloos , met verbolgenheid en brandende toorn om de aarde tot een woestenij te maken ” .
   Dat hoeft dus niet meer , dat doen de moslims al …………

   Verrek , god is waarschijnlijk een moslim , zeker gezien bovenstaande !

   Like

 10. Marian zegt:

  Wat is dit toch een schijtvolk geworden.

  Like

 11. GT zegt:

  Nu weer de linkse Extremisten, zou zeggen de beuk er in en de matrak er over en niet te zuinig!

  Like

 12. koddebeier zegt:

  LAFFE RATTEN !

  Like

 13. milaK9 zegt:

  Watch live: G20 host Hamburg Germany braces for ‘Welcome to Hell’ Trump protest: German ANTIFA

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s