Burgemeesterspost als afvalbak

Screenshot_61

(Door: “BeWiseman”)

Het lijkt steeds gekker te worden. In Arnhem zoeken ze een nieuwe burgemeester en er zijn 21 mensen die op deze functie solliciteren. Na langdurig beraad tussen de (traditionele) partijen kwamen ze met een verrassende keuze. Ze kozen namelijk voor Ahmed Marcouch! Als dat gezien wordt als de beste keuze dan ben je toch zeer benieuwd naar die andere 20 kandidaten. Die moeten dan wel echt verschrikkelijk slecht zijn geweest.

Ik neem aan dat er ook een gesprek heeft plaatsgevonden met de heer Marcouch en ik vraag mij af hoe dat dan gaat. Want daar moet uit naar voren gekomen zijn dat hij niet in Arnhem is geboren, niet in Arnhem is getogen, niet eens uit de buurt komt dus werkelijk helemaal niets met Arnhem heeft!! Het lijkt logisch, en zou eigenlijk een vereiste moeten zijn dat een burgervader uit de regio komt en op de hoogte is van de plaatselijke aangelegenheden.

Ook vreemd is het natuurlijk dat de PVDA maar 6% van de stemmen heeft gekregen tijdens de laatste verkiezingen dus schijnbaar zijn ze niet zo gek meer op de PVDA daar in Arnhem.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", establishment, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Nederland, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Burgemeesterspost als afvalbak

 1. Cathja zegt:

  Het ergst van alles vind ik dat er niet of nauwelijks gekeken is naar wat deze man voorheen allemaal heeft uitgespookt. Waar hij voor stond en nog steeds voor staat. Dat wat hem betreft de islam en de daaraan gekoppelde sharia-wetten eigenlijk boven onze grondwet staat, ook al veinst hij iets anders. Zou Marcouch dat anders zien, dan had hij geen haatprediker willen uitnodigen, en zou hij niet, zoals hij zelf heeft verteld, bij een (dubieuze) imam te rade gaan als hij bepaalde koranteksten niet begrijpt.
  Alles waar hij zich voorheen voor ingezet heeft, heeft niets met Nederland en de Nederlanders/de Nederlandse cultuur te maken, maar juist álles met de islamitische ideologie.
  Koranlessen op openbare scholen?? Maar ‘openbaar’ wil toch zeggen dat er juist GEEN religieuze zaken aan de orde komen?
  Korans moeten eigenlijk verboden worden, omdat er niets in te lezen is wat overeenkomt met onze westerse manier van leven. Maar omdat Nederlands al veel teveel moslims telt, die ook ‘rechten’ hebben, moeten we de koran helaas tolereren.
  Maar laat de koran dan op de islamitische scholen, en houdt onze eigen scholen vrij van dit gif!

  Liked by 1 persoon

 2. ReaGluurder zegt:

  Dit is “gewoon” een onderdeel van Het Grote Plan van Integratie van de Shitlam in Nederland/W- Europa!! En om de Shitlam te pleasen, koest te houden, moet er zo nu/dan een mohammedaan op een (voorheen) belangrijke functie benoemt worden, cq. een (fake) overwinning gegund worden! En het Klootjesvolk pikt het, dat weten ‘ze’ al zo’n 40 jaar ofzo iets.

  Liked by 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  De hersenspinsels van die gek zijn zo gek nog niet.

  Like

 4. N.E. Derlander zegt:

  En dat Asscher meent dat dit het democratische proces is zegt genoeg………………het Arnhemse volk zit namelijk N I E T op een PvdA’er als burgemeester te wachten, zo bleek op 15 maart 2017.

  Asscher staat voor lul, met de uitspraak dat hier het democratische proces is gevolgd. Het democratische proces is lang geleden al vermoord door het partijkartel.

  Like

 5. dirkroelofs zegt:

  De baantjes carrousel draait weer op volle toeren. Er zullen nog wel meer schandalige benoemingen plaatsvinden.

  Like

 6. Bas zegt:

  Benoemen van burgemeesters is een stuiptrekking uit de periode van regenten en vorsten. We zitten nog steeds met een Monarchie opgescheept dat zo’n systeem van benoeming in stand houdt.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Het ‘old boys’ netwerk van de PvdA werkt nog uitstekend !!
  Die linkse kakkerlakken zijn erg hardnekkig !

  Like

 8. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Erre-berre-biesje
  welk Marcouch-je kies je,
  de Hollander of de Marokkaan
  ach man, wat komt het er op aan
  jouw Vaderland verlies je !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 9. Mary zegt:

  Het kan niet zo zijn dat een burgemeester aangesteld wordt die niet de voorkeur van de bewoners heeft en dus moeten we naar een, door de burgers, gekozen burgemeester want op deze manier probeert de politiek de weg gestemde partijen in het zadel te houden , onverteerbaar!!!!

  Like

 10. Anton Haksteeg zegt:

  Werkelijk ongelooflijk die dictatuur van de Partij van de Afpakkers. Ze deugden al niet ten tijde van Den Uyl maar nu onder asscher zijn ze nog verder de weg kwijt. Anarchisten zijn het het linkse vergif dat Nederland naar de kl**en helpt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s