DEZE LABBEKAKKEN HEBBEN DE PLAAT GEPOETST. . .

Screenshot_73

Negroïde fortuinzoekers op weg naar het “Beloofde Land”.

(Door: “Driek”)

Nog altoos is het mij onverteerbaar dat dien moedige verdediger van ons vaderland, Geert Wilders, door menige kwaak-spraak journalist wordt bestempeld als een WA-man uit de tijd van Anton Mussert. Ach lezer, wat een dom volk, ik wist niet dat het zo erg was, de tranen springen mij bijwijlen in de ogen van droefenis. En dien volks-misleidende journalisten hebben niks geleerd, helemaal niks. Want, toen, in 1940, toen de Duitse moordenaars ons land overweldigden en dien criminele landverraders van Anton Mussert  in hun dreigend zwarte uniformkledij door onze straten marcheerden, toen onze Joodsche medeburgers in paniek hun bezit achterlieten en vluchtten naar Zandvoort, Scheveningen en andere aan nabij zee gelegen vissersdorpen om een vissersboot of ander vaartuig te bemachtigen, toen waren het den Nederlandsche journalisten die op milde toon den bevolking tot kalmte maanden.

Zij riepen hun lezers op tot een waardige en loyale houding ten opzichte van den bezetter. Terugziend in de geschiedenis, nu wij weten de gevolgen van dien bezetting, zoude je toch van dien kladschrijvers een andere opstelling verwachten. Maar neen, dat schrijverstuig is niks veranderd, ze zijn eerder nog een graadje erger geworden.

Zo schreef de Haagse Courant in 1940 in een redactioneel commentaar: ‘Op ons allen rust nu een zeer belangrijke plicht. De plicht namelijk om met volkomen loyaliteit mede te werken aan het behoud van rust en orde in het bezette gebied: de plicht ook om met alle kracht bij te dragen tot het zo normaal mogelijke verloop van het maatschappelijke leven en tegen ontwrichting daarvan te waken. Dat wil zeggen, dat men zich allereerst loyaal heeft te onderwerpen aan het gezag, dat thans boven ons gesteld is door de uitslag van de strijd’.

Nu waren er tweeduizend Duitse functionarissen werkzaam in het bezettingsapparaat, maar voor de dagelijkse gang van zaken waren de Duitsers aangewezen op de medewerking van Nederlandse bestuursorganen. In de eerste plaats de hoge ambtenaren en de secretarissen- generaal, die, nu de ministers naar Londen waren vertrokken, de taak kregen leiding te geven aan het overheidsapparaat om chaos te voorkomen. Het beleid zou geheel op samenwerking met de Duitse bezetter gericht zijn. Bestuurlijk werden de provincies en gemeenteraden intact gelaten en de negenhonderd burgemeesters bleven in functie. Doch één daarvan, burgemeester A. van Walsum van Zwolle, werd ontslagen en gearresteerd, omdat hij weigerde opgave te doen van het aantal Joodse cafés en winkels in zijn gemeente. Hij was waarlijk een uitzondering. Het overige deel heulde met den vijand.

Screenshot_75

 Met dit canaille moesten onze burgemeesters en hoge ambtenaren samenwerken.

Welnu, spitse lezer van “E.J. Bron”, dien verradersmentaliteit, dien schunnig laffe houding tegenover de Nederlandsche burgers was natuurlijk schandalig. Doch de teneur was duidelijk: aanpassen aan de nieuwe situatie en vooral geen verzet bieden. En dien burgemeesters zijn vijfenzeventig jaren later nog niets veranderd. Evenals dien broek-schijtende journalisten. Nog altoos komen onze sjoemelende burgervaders niet in verzet tegen den alsmaar aangroeiende stroom van negroïde ladelichters die hun meedogenloze tirannie botvieren op ons, weerloze burgers. Smiechten zijn het, dien burgervaders. Maar daar heb ik het een andere keer wel over.

Lezer, de emmer loopt over. We hebben een nijpend gebrek aan geniale persoonlijkheden die de bezem erdoor halen. Het is den hoogste tijd. Misschien, heel misschien is het tij nog te keren. We moeten alles zetten op Geert Wilders.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

PVV nieuw

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Geert Wilders, gezond realisme, Historie, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op DEZE LABBEKAKKEN HEBBEN DE PLAAT GEPOETST. . .

 1. Tistochwat zegt:

  Ik erger me elke keer kapot als ik de glanzende koppen zie van die weldoorvoede, van gezondheid blakende mohammedaanse negers! Die parasieten met hun ongure gezichtsuitdrukking komen hier letterlijk het voedsel van onze (bejaarde) bevolking opvreten! Als dank voor het aangenaam verpozen, worden wij dan straks op mohammedaanse wijze onthoofd.
  Waarom zitten er alleen maar sterke, viriele stieren in zo’n bootje?
  Ik word er kotsmisselijk van!

  Liked by 2 people

 2. BigLJohn zegt:

  Die vergelijking met de tweede wereldoorlog gaat goed op Driek ! Maar het zit zo; Sinterklaas zetelt in Den Haag, en zijn helper en vriendje Zwarte Piet komt ons onderdrukken. De kado’tjes schenkt Sinterklaas niet meer aan ons, de brave burgertjes, maar gaan naar die agressieve Zwarte Piet. Alleen gaat Zwarte Piet niet meer terug naar Spanje, maar blijft hij hier wachten op steeds meer Zwarte Pieten die mee komen helpen aan de omvolking van Nederland. Er bestaat al een filmversie van de gemene Sinterklaas, maar een derde versie zou actueler zijn dan ooit ! Alleen zou Den Haag deze film gaan verbieden, en de makers ervan 10 jaar gaan opsluiten wegens landverraad. De omgedraaide wereld !

  Liked by 1 persoon

 3. zrast zegt:

  Wanneer, 2020?

  Like

 4. zrast zegt:

  We hadden 16 maart de kans maar de meerderheid vond Rutte een betere optie.
  Er is niet zo veel veranderd beste Driek.

  Liked by 2 people

 5. cefas zegt:

  Wilders is te vergelijken met Michiel de Ruyter, nationale held en redder des Vaderlands in het rampjaar 1672. De rest is slappe zooi en landverraders. In het rampjaar 2017 hebben we figuren als Michiel de Ruyter keihard nodig willen we ons nog volk redden.

  Liked by 2 people

 6. Fred zegt:

  Precies in de roos, beste Driek.
  Helaas komt het bij het overgrote deel van ons domme volkje niet over.
  En de vraag is of dat ooit zal gebeuren.

  Liked by 4 people

 7. Walther Metz zegt:

  Kom 17 september. Dan kan er echt iets worden gedaan buitenom het stemmen 👍 Meld aan via deze link😀
  Als je echt van Nederland houdt ben je erbij mocht je kunnen komen ❤
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1041610842641180&id=1020319241437007

  Like

 8. Sabeltant zegt:

  Ik laat geen mogelijkheid onbenut om mijn ongenoegen te laten blijken over al die rondhangende kerels op straathoeken en pleinen in de grote steden.
  Ongenoegen doordat mijn mooie land naar de afgrond gaat door vrouwen die van boven tot onder in de lappen gewikkeld zijn.
  Waarom moet ik 40 uur in de week werken om deze parasieten tot aan hun dood met hun familie te verzorgen?
  IK heb er niet om gevraagd, ik weiger ook deze parasieten te accepteren.

  Ze helpen mijn land naar de donder, pikken onze huizen in, en zullen ONS sociale vangnet tot het bot uitkleden.

  Onze nep-leiders spelen mooi weer in de dure wijken waar ze wonen.
  Zij hebben er geen last van.
  Het is de burger die hun onbegrensde goedheid op mag lossen.

  Liked by 5 people

 9. En we hadden indertijd ook nog een van de naaste medewerkers van Seyss-Inquart, die in augustus 1940 alle gemeentebesturen opdracht gaf om werklozen geen uitkering meer te geven als ze weigerden naar Duitsland te gaan om in de oorlogsindustrie te werken. Aangezien Drees na de oorlog deze collaborateur niet in zijn kabinet wilde hebben, werd hij op 1 november 1946 maar benoemd tot Commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Brabant, en in 1959 zelfs minister-president. Zie mijn artikel (met documentatie):
  https://gerard1945.wordpress.com/2015/10/23/van-collaborateur-tot-minister-president/

  En dan waren er nog twee andere medewerker van Seyss die na de oorlog hoge baantjes kregen, zie:
  https://gerard1945.wordpress.com/2015/11/14/van-nazi-handlanger-tot-nederlands-lid-van-de-navo-commissie/

  https://gerard1945.wordpress.com/2015/12/16/van-oostlandveroveraar-tot-minister-van-defensie-en-lid-van-de-eerste-kamer/

  En niet te vergeten ome Joop die tijdens zijn middelbare school en studententijd Hitler een bron van inspiratie vond “omdat zich ‘rond de Führer een herboren, zelfbewust volk had geschaard dat zich niet alleen door materiële waarden liet leiden”.

  https://gerard1945.wordpress.com/2015/12/12/de-nationaal-socialistische-jeugdzonde-van-joop-den-uyl/

  Like

 10. Jack vanderStoep zegt:

  Wat moeten we doen??? Ons af laten slachten door zo’n stel barbaren?? No Way!!!

  Like

 11. Bob Fleumer zegt:

  Wij zijn verraden door onze eigen regering, amen!

  Liked by 2 people

 12. fransdewit zegt:

  De geschiedenis herhaald zich telkens weer. En mensen waar ze het beste voor zijn geweest, zijn de grootste rotzooi Schoppers op de hele wereld. Maar ja zolang hier nog domme figuren blijven rondlopen ala artikel 1, dan kunnen gelukzoekers dat lekker misbruiken voor eigen gerief. We hebben opruiers, wegkijkers, zich dom houders, meelopers en slopers. Het waren wel de blanken die in Afrika bedrijven op zetten zodat die zogenaamde arme donkere mensen, wel een huis, inkomen en te vreten kregen. Maar dat was niet genoeg, ze willen steeds meer en eisen dat ze het nog voor niks krijgen ook. Zie nog die akties voor Mandela, hongerend Afrika en wij maar storten en simpaticeren met die huichelaars. En nu ze groter zijn geworden dankzij al die bijdrages willen ze verder hier geheel gratis worden onderhouden. En als dank beroven ze hier alle mensen van hun waardigheid, tegoeden e.d. dat is hun dank.

  Like

 13. Theodoor zegt:

  Geert Wilders is de hoogst geplaatste vrijheidsstrijder van Nederland, wat een moed, respect!

  Liked by 1 persoon

 14. franco bollo zegt:

  Ja, in Nederland is het ook een zooitje wat dat betreft! Maar hier in italie is het toch van een heel andere orde. Per dag dag komen de pikzwarte Afrikanen (de zogenaamde Syriers) binnen met honderden zo niet duizenden, opgepikt vòòr de Libische kust door de honderden marineschepen en privé schepen van o.a Artsen zonder Grenzen en Save the Children?! (welke kinderen?) alsof ze een taxi hadden besteld. Steevast in dit land gedumpt. Ook iedereen hier ergert zich elke keer kapot als we ”de glanzende koppen van die weldoorvoede, van gezondheid blakende mohammedaanse negers met die van haat brandende ogen zien” (Tistochwat). En reken maar dat we hun aanwezigheid hier overal merken.Overal bedelen ze, voor elke supermarkt en grote winkel. Hun inkomsten worden geschat op Euro 60 tot 100 per dag, terwijl ze al kost, inwoning èn zakgeld van de Italiaanse Staat krijgen (Italianen kunnen creperen, krijgen niets). Ze zijn de Italiaanse Staat en het Italiaanse volk dan ook uitermate dankbaar door middel van vernielingen, intimidatie, overlast, oplichting, drugshandel en -gebruik, diefstal, inbraak, overvallen, verkrachtingen, pedofilie en moord! Wat een dankbaar volk!!! Doe er nog maar een paar miljoen bij, zou ik zeggen…..

  Liked by 1 persoon

 15. Beschouwer zegt:

  Sja heel veel dobbernegers komen hier naar Europa. Door de grote bevolkingsaanwas In Afrika en weinig werk daar steeds meer dobbernegers naar Europa.

  Er komen veel en veel meer dobbernegers deze kant op

  Let maar op dat de elite woord spelers pogen het woord dobbernegers “laten we zeggen” te demooniseren .

  Alles om dat zogezegde neomarxistische gedachtengoed verder en verder te verspreiden.

  Vele dobbernegers vinden geen werk in Europa en belanden in uitkeringen en de criminaliteit.

  Er is al veel te weinig werk hier in Nederland en elders en vele dobbernegers spreken de talen niet of nauwelijks.

  Like

 16. dirkroelofs zegt:

  Ik hoor hier echter niet dat deze grote blonde leider elke keer het zelfde stemt als zijn grote vriend Rutte.
  Dus het sloopbeleid wordt mede veroorzaakt door Wilders.

  Like

 17. Teun zegt:

  De waarheid ligt niet bij de massa. Wie op machthebbers vertrouwd steund op drijfzand wat omgekeerd ook geloofd wordt. Macht geeft verdeeldheid. Als je ergens aan ergerd doe er als volk wat aan. Krijgen negers alles en ouden niks? Gooi als volk het roer dan om en zet die mohammedanen hun huizen uit. Moeten terug? Maak het ze het leven onmogelijk. Mensen klagen wel maar blijven hun leven in handen van machthebbers leggen.

  Like

 18. jantjeuitnl zegt:

  Driek,helemaal ook mijn gedachten. Je zet het alleen veel beter op papier.

  Like

 19. Elisah zegt:

  Op YouTube heb ik zojuist een perfect filmpje gezien : We are against European replacement, van Vertigo Politix.
  Op een nette en duidelijke manier geven blanke vrouwen hun mening.

  Like

 20. Republikein zegt:

  Deze parasieten, worden ook in bescherming genomen, door andere parasieten..

  ‘Het Westen heeft aanslagen aan zichzelf te wijten, door de oorlog tegen het terrorisme.’
  https://wnl.tv/2017/07/07/sp-terroristische-aanslagen-westen-aan-wijten/

  Cognitieve gedragstherapie gaat ervan uit dat het niet de gebeurtenissen zelf zijn die een mens negatieve gevoelens en een bepaald gedragspatroon bezorgen, maar de ‘gekleurde bril’ waardoor hij de dingen ziet. Wie leert deze negatieve gedachtes anders te interpreteren, krijgt een objectievere kijk op de eigen gevoelens en waarnemingen. Hierdoor kunnen negatieve gevoelens verdwijnen en zal het gedrag veranderen.

  Hoort en zeg het voort.
  Je krijgt er de dunne van en daarom:
  Hoort, zeg het voort, een korte tijd is wat hier hoort.

  Like

 21. Jean zegt:

  Zijn die op weg richting Afrika? Heerlijk, Fantastisch.
  Mocht het richting Europa zijn dan halverwege de zee ze tegenhouden en duidelijk maken “return to sender”, dat éénmaal toegepast met de nodige publiciteit zal anderen weerhouden nog te vertrekken richting Europa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s