(Mogelijke) maker van troll-video heeft excuus aangeboden aan CNN

Screenshot_64

(Door: “Manna”)

Nota bene op de feestdag 4 juli, de dag dat de VS hun vrijheid vieren, heeft CNN opnieuw een dieptepunt bereikt. Naar aanleiding van een hilarische ‘meme’-video die president Trump doorstuurde/deelde via Twitter, waarin hij CNN tackelde, heeft CNN de bron van deze video gezocht en naar eigen zeggen gevonden.

De man in kwestie was een fervent gebruiker van de site Reddit, waar hij in de loop van de tijd ook controversiële comments en artikelen had geplaatst. Onder bedreiging van publicatie van zijn persoonsgegevens door CNN voelde deze persoon zich genoodzaakt een statement te schrijven waarin hij zijn excuses aanbiedt aan CNN, dit met het verzoek om anoniem te mogen blijven.

En CNN is natuurlijk de goedheid zelve: zolang hij niet meer vervelende dingen op het internet plaatst, zullen zij zijn anonimiteit waarborgen. Maar o wee als…

Heel de VS is naar aanleiding van deze Gestapo-praktijken over CNN heen gevallen. Vanuit de politiek, zowel vanuit links-e als rechtse hoek, de andere MSM, maar vooral de internetwereld werd vol ongeloof en woede gereageerd. En ik moet zeggen dat ook mijn buik draaide bij het zien van de CNN-video’s, waarin met name Chris Como zich als opper- gutmensch en beul presenteerde. Deze presentator stuurde zelfs een tweet uit met de vraag of CNN alsnog de identiteit van de vermeende meme-maker moest publiceren…

Naast de moreel verwerpelijke kant hebben diverse kopstukken in de advocatuur aangegeven dat de handelwijze van CNN strafbaar is. Het meest frappant is dat de versie van de meme van de persoon in kwestie duidelijk afwijkt van de video die president Trump heeft gedeeld. We hebben het dus over een scapegoat/zondebok. En overigens, wat maakt het uit wie zo’n meme in elkaar heeft gezet?

Ondertussen gaat het internet vol in de aanval: er verschijnen legio soortgelijke video’s waarin CNN compleet voor gek staat. Alex Jones (Infowars) heeft al een 20k prijs belooft voor de meest grappige. Mocht u handig zijn met *gif- jes, u heeft nog 6 dagen de tijd .

Als inspiratie onder een korte video met voorbeelden: www.youtube.com

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

h/t illustratie: “Ludovicus”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op (Mogelijke) maker van troll-video heeft excuus aangeboden aan CNN

 1. Manna zegt:

  video alyson camerota en chris como: kijk en huiver…

  Like

 2. Manna zegt:

  … en inmiddels zwijgen alle kopstukken bij CNN over de kwestie.(behalve Como)
  Als je geschoren wordt…

  Like

 3. Manna zegt:

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Ik heb ergens gelezen dat het een 15 jarige jongen was die het in de V.S gedropt heeft.

  Like

 5. jantjeuitnl zegt:

  Hopelijk kan CNN binnenkort de deuren sluiten, ze zijn bijna net zo slecht als ‘onze’ NPO. Dat ze maar snel stikken in hun leugens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s