VIDEO: Nieuw spotje van de PVV

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Demografie, Geert Wilders, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Patriottisme, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO: Nieuw spotje van de PVV

 1. dirkroelofs zegt:

  Door telkens weer samen met VVD te stemmen voor afbraak van het sociale zorgstelsel en onderwijs en nog veel meer kunnen we van Wilders totaal niets verwachten.

  Like

  • Japio zegt:

   Een linkse flapdrol zeker? Eentje van het D666 soort? Weer eens een reactie van een amoebe doorgelaten Hr Bron? Ik heb dat verhaaltje/reactie een paar keer gelezen maar er is geen touw aan vast te knopen. Ik lees bla bla bla bla van Wilders totaal niets verwachten.

   Like

 2. hslot4 zegt:

  Ja leuk alleen ik heb grote twijfels over de data informatie 4 miljard meer hongernegerts ? ze hebben nu al niet genoeg te vreten om in leven te blijven
  En dat gaan ze nu even oplossen in 100 jaar ?.
  Ze hebben de afgelopen duizenden jaren nog geen fuck bereikt en niks anders gedaan dan handje ophouden en dat zou nu ineens wel gebeuren ?.
  Welterusten verenigde naties .
  Feit een land met alleen maar Afrikanen gaat niet naar de klote maar komt nooit en te nimmer van de grond het enigste wat er uit voorkomt is dood en verderf en parasitair gedrag .
  De natuur regelt het zelf wel tenzij de blanke mens ingrijpt en het verkloot met alle gevolgen van dien .
  Stop met het geven aan goede doelen en het probleem verdwijnt als sneeuw voor de zon .

  Geliked door 2 people

 3. kampersrene zegt:

  Toekomstig kiekje van de tweede kamer

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Ze kunnen niet zeggen, dat ze er dus nog nooit van gehoord hebben. Sluit jullie ogen niet.

  Like

 5. Geronimo zegt:

  President Trump geeft alvast het voorbeeld !
  “Geen islam meer in het openbaar onderwiijs.
  Nee, dit is geen grap, geen nieuws uit de politiek correcte ‘dictatuur Europa’, noch vals nieuws, maar rechtspraak van het hoogste gerechtshof in de VS, “the land of the free” en “the home of the brave”.
  Zie: http://www.angeltjes.be

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  De nuchtere feiten op deskundige wijze in beeld gebracht!
  Schitterend gedaan!

  Maar Rutte & Co ernaar luisteren?
  WELNEE! De schoften hebben het te druk met het demoniseren van de PVV en met hun ‘cordon sanitaire’.

  Geliked door 2 people

 7. BertG. zegt:

  Like

  • Golden Girl zegt:

   waarom moeten in hemels naam blonde kinderen naar de moskee
   gaan wij ook eisen dat moslims naar de kerk moeten?

   Like

   • BertG. zegt:

    Hier kan je vinden waar die naam voor staat.

    El-Fath, Fatih:
    Mehmed II or Mahomet II[1] (Ottoman Turkish: محمد ثانى‎, Meḥmed-i s̠ānī; Turkish: II. MehmedTurkish pronunciation: [ˈmeh.met]; 30 March 1432 – 3 May 1481), best known as Mehmed the Conqueror (el-Fātiḥ, الفاتح), was an Ottomansultan who ruled first for a short time from August 1444 to September 1446, and later from February 1451 to May 1481. At the age of 21, he conqueredConstantinople (modern-day Istanbul) and brought an end to the Byzantine Empire. Mehmed continued his conquests in Anatolia with its reunification and in Southeast Europe as far west as Bosnia. Mehmed is considered a hero in modern-day Turkey and parts of the wider Muslim world. Among other things, Istanbul’s Fatih district, Fatih Sultan Mehmet Bridge and Fatih Mosque are named after him.
    https://fenixx.org/2017/07/04/fatih-moskee-is-erkenning-kwijt/

    Like

 8. linda texel zegt:

  Zolang we in de wurggreep van Links zitten zal de Islamisering ( salafisme) doorgaan. Links denkt mee te liften op de Islam, uiteindelijk zal ook links er achter komen dat men bedrogen is maar dan is het te laat. Europa en onze beschaving gaat ten onder.

  Geliked door 1 persoon

 9. bigljohn zegt:

  Via geheime afspraken, stembusfraude en MSM hersenspoeling, komen telkens dezelfde spelers weer terug in het politieke landschap. Misschien word de ene linkse partij fiks groter dan de andere, maar er van af komen doe je nooit. Rutte wist immers vorig jaar al dat hij de overwinnaar zou worden van de verkiezingen van 2017 ! Wel erg toevallig allemaal ! En als Wilders een spreekbeurt heeft in de 2e Kamer zit Rutte hem altijd uit te lachen of met zijn telefoon te spelen. En de PVV die de verkiezingen inging met 37 virtuele zetels hield er daarvan maar 20 over. Een beter bewijs voor een gepleegde stembusfraude is gewoonweg niet denkbaar ! Daarom kan de gebashte PVV voor ons nooit een rol van betekenis vormen, en is Nederland na Zweden, Duitsland en Frankrijk het alweer volgende land in de reeks wat ten prooi gaat vallen aan zowel de E.U alsmede de Islam. Het fysieke verzet zal van uit het volk zelf moeten komen, maar daar is tot op heden totaal geen sprake van. Aldus zal met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ons land ten prooi vallen aan de Islam, CQ de Sharia !

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Met bereidwillige medewerking van de Europese Unie en de Haagse regenten onder aanvoering van de poedel van Merkel, Mark Rutte !!!

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Een geweldige spot waarin ieder woord spreekt de waarheid. Maar de waarheid is precies iets waar onze politiek leiders niet op zijn gesteld. Wat zij willen is dat de bevolking van Nederland onderworpen wordt aan de islam en fysiek vervangen o.a. door wezens uit Afrika die nog aap nog mens zijn. De enige wat deze tsunami met zich meebrengt is getinte of zwarte geslachtsdelen en niet te hongeren moordlust en geslachtsdrift. Ze zijn net als de beesten in de jungle of de woestijn waar ze vandaan komen. Ze zijn gemaakt om te neuken en te doden…niet om te creëren of denkwerk te verrichten. Daar zijn ze met hun lage IQ niet capabel voor. Echter onze progressieve, kritische en intelligente politieke leiders en intellectuelen kunnen niet vatten dat Nederland is zodanig geconstrueerd, dat men scherpe hersenen nodig heeft om de boel te onderhouden. Als de dijken doorbreken dan hebt men aan een overactieve beestachtige moordlust en geslachtsdrift niet veel nut.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s