De hel van Hamburg: doe eindelijk iets tegen de linkse terreur!

Screenshot_86

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

“Welcome to hell” noemden de terroristen, die op dit moment n.a.v. de G20-top Hamburg in een oorlogsgebied veranderen, hun demonstratie van gisteren. En de beelden die we uit de Hanzestad te zien kregen, lieten dat ook exact zien: een links-extreme hel, die al een voorproefje is van de scenario´s die we in de toekomst veel vaker te zien zullen krijgen.

De door linkse hordes aangewakkerde straatoorlog, die zich op dit moment in Hamburg afspeelt, zou weldra een niet te controleren uitgestrekte brand in heel Duitsland kunnen worden. Als er niet snel iets gebeurt.

Dat is echter onwaarschijnlijk: onze links-groen gedomineerde media delen proteststickers voor de demonstranten uit en zelfs de “Bild-Zeitung” heeft niet meer het lef om man en paard te benoemen: terwijl men anders iedereen die het naar links afglijden van onze republiek bekritiseert de signatuur “rechts” opplakt, wordt hier het woord “links” zo mogelijk vermeden. In plaats daarvan spreekt men van “autonomen”, “demonstranten” en “onbekenden”.

Links-groene politici blijven de AFA-terroristen vertroetelen. Manuela Schleswig, de nieuwe minister-president van de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern, laat weten dat het “linkse geweld een opgeklopt probleem” is, de Duitse minister van Justitie, Heiko Maas, weigert nog steeds om duurzaam iets tegen links te ondernemen, en probeert met zijn onbegrijpelijke initiatieven “tegen rechts”, die in werkelijkheid totalitaire maatregelen stimuleren om van de eigenlijke problemen in dit land af te leiden. En dat, hoewel volgens statistieken het linkse geweld iedere maand bedreigender vormen aanneemt.

Screenshot_89

Daarover heeft Peter Kurth (CDU), de voormalige senator van Financiën van Berlijn, vanochtend juist vastgesteld:

“Enkele weken geleden vond er in Berlijn een demonstratie van een zgn. Identitiare Beweging plaats. Na een paar honderd meter zaten er linkse anti-demonstranten op straat. De demonstratie kwam tot stilstand, de politie haalde de schouders op. Geen demonstratie, einde en tot ziens.

In Hamburg oefenen duizenden linkse extremistenstraatgevechten. Vermomming, gewonden, een hele stad in alarmtoestand.

Misschien zou men eens aan de politieagenten moeten vragen, die de demonstraties moesten en moeten begeleiden, door wie zij denken dat het vreedzame samenleven wordt bedreigd.”

De mensen in Duitsland merken dit in toenemende mate: plaatsvervangend voor een enorme hoeveelheid woedende commentaren op de sociale netwerken, die onze censuurinstanties deze keer niet snel genoeg kunnen verwijderen, citeer ik hier ene Philip Bepunkt, die op Facebook schrijft:

Als ik die kloten-troep in Hamburg zie, dan vraag ik me af of links geweld niet veel erger is dan het rechtse. De linksen gaan helemaal door het lint en zijn gewoon alleen maar geil op geweld. Ongelooflijk zoiets. En wij met z´n allen betalen de prijs voor de verwoestingen.”

En ook Trump kan Merkel en de door de EU gecreëerde toestanden nu beter inschatten: Wat zal hij wel niet denken van een Merkel, die graag de “vrije wereld” tegen hem zou willen aanvoeren, maar nog niet eens in staat is om in Hamburg voor orde te zorgen?

Het is eigenlijk als 5 over 12. Wanneer niet nog in dit jaar, uiterlijk na de Duitse parlementsverkiezingen, de volledig overtrokken strijd tegen rechts niet grotendeels in een gigantisch initiatief tegen links veranderd wordt, dan zullen we zulke beelden zoals die uit Hamburg steeds vaker direct in onze steden en dorpen meemaken.

Weldra zal ons grenzeloos open, militair niet in de laatste plaats door de minister van Defensie enorm verzwakte, land zó gedestabiliseerd zijn, dat het slechts een kwestie van maanden is tot het door een sterkere wordt overgenomen. En dat zullen noch Merkel noch de linkse terroristen zijn.

Of om het te formuleren met Donald Trump´s rede in Warschau:

“Het is de vraag of het Westen de wil heeft om te overleven.”

Wij houden van ons vaderlanden zullen er met alle ons ter beschikking staande legale middelen voor zorgen dat het niet in een links-radicale hel en korte tijd later in een “Allahu-Akbar-Paradijs” wordt veranderd: doe eindelijk iets tegen de linkse terreur!

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Auteur: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, dictatuur, Duitsland, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op De hel van Hamburg: doe eindelijk iets tegen de linkse terreur!

 1. koddebeier zegt:

  Roei dat linkse terreur zooitje uit, nu het nog kan !!

  Like

 2. Peter selie zegt:

  Al dat schorrie morrie wat zich botviert is een gesubsidieerd creatie van de politiek, waarvan ze het bestaan altijd ontkend heeft. Ze zijn nuttig voor hen, de politiek, om de AfD te bestrijden, maar nu komt het wat minder goed uit. Overigens past het wel bij de politieke dictatuur met een Schultz, Schäubele Maas, Özdemir onder de de gewetenloze niets ontziende Oud-STASI Frau Merkel, die ons uitlevert aan de vredesideologie van Allah.
  Wanneer ontwaakt Europa?

  Peter selie

  Liked by 1 persoon

 3. Astrid zegt:

  Uitkeringen intrekken, want wie tijd en energie heeft voor dit soort excessieve ongein, heeft geen werk.

  Like

 4. Beschouwer zegt:

  Links is uit op chaos om daarna net als 100 jaar geleden een communistische dictatuur te vestigen zoals Rusland toen. Vele van deze demoonstranten zijn betaald en voorzien van spandoeken, kleding en dergelijke om de sluwe satanistische communistische agenda verder te doen verwezenlijken.

  Like

 5. Jan zegt:

  Nazi-wijf Merkel buigt voor woestijn-nazi op G20

  Geleerd van haar woestijn-nazivriendje Hussein Obama

  Like

 6. Jean zegt:

  Dat links ‘gemaskerd’ gespuis oppakken en de kostennota van de aangerichte schade voorleggen, zolang de rekening niet betaald is het tuig opgesloten houden. Is er vreemd gespuis bij dan ‘na betaling van de kosten’ op het eerste vliegtuig richting Afrika zetten met één document in de hand “Nooit meer toegelaten op ons grondgebied”.
  Ik denk dat de linkse solidariteit enorm zal tegenvallen, ha ha ha ha ha.

  Like

 7. abouneenee zegt:

  De kogel voor Pim Fortuyn kwam van links, het geweld komt meestal van links, zij proberen andersdenkenden steeds met fysiek geweld kapot te maken. Links kan nooit iets af met woorden, simpelweg omdat ze aan de verkeerde kant van de geschiedenis staan. Hitler was links, niet rechts, hij wilde ieder onderdeel van het leven van mensen binnen zijn derde rijk beheersen. Het is geen toeval dat de grootste bondgenoot van Adolfje dezelfde is van links nu: de islam. De islam laat zich graag gebruiken, maar als islamieten denken dat links hen macht zal geven heeft men het mis en als dat niet gebeurt heeft links het mis dat islamieten zich niet tegen hen zullen keren. Links onderschat de situatie maar wat graag en dat heet wegkijken. Wilders doet z’n uiterste best om links op andere gedachten te brengen, maar links is zo verblindt door haat jegens Wilders dat men zijn goede intenties niet meer kan zien.

  Jammer is dat.

  Like

 8. tippelaar zegt:

  indien gericht, VUUR

  Liked by 1 persoon

 9. guusvelraeds zegt:

  Begin met het intrekken van de uitkeringen van dat linkse tuig. Elke links extremist die getraceerd wordt meteen de uitkering intrekken. Laat ze maar dakloos worden. Maar nog belangrijker is om te onderzoeken hoe de lijnen lopen met de gevestigde linkse politiek. Name it and shame it.

  Like

  • IkBenHet zegt:

   Het frappante is; dat je dus helemaal niets hoort over arrestaties!??
   Inmiddels wél meer dan 160 gewonde politie agenten. Ach Who Cares 😦
   Preventief oppakken dat terroristische tuig. Toch simpel… Een ieder die met een volledig bedekt gezicht naar een “demonstratie” gaat; heeft rottigheid in de zin.

   Like

 10. Wachteres zegt:

  https://fd.nl/economie-politiek/1209543/zwaargewonden-in-hamburg-tijdens-rellen-g20

  Zwaargewonden in Hamburg tijdens rellen G20

  Ten minste elf mensen zijn vrijdag in Hamburg, waar de G20 bijeen is, ernstig gewond geraakt toen ze in een poging om aan de oproerpolitie te ontkomen van een muur vielen. Dat meldt de Duitse krant Frankfurter Allgemeine op basis van een bericht van het Duitse persbureau DPA.

  Like

 11. Witte raaf zegt:

  http://m.telegraaf.nl/article/28581603/rutte:-hamburg-heeft-situatie-onder-controle

  Dan zit hij zeker in een andere Hamburg!!!
  😂😂😂😂😂

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Jammer dat al dat tuig weigert in te zien dat ze gebruikt worden.
  Want de echte schuldigen van heel veel leed ga je niet bereiken in Hamburg. Nee, die zitten gewoon hier, in het Binnenhof. Onze regering dient de EU, de multinationals, de oorlogen van de VN en de massa-immigratie.
  Ga daar eens protesteren. Te beginne met de ‘duurzame’ partijen, want dat zijn de grootste smeerlappen.

  Liked by 2 people

 13. Mirjam zegt:

  Het is toch ongelooflijk hoe slechtheid als goed wordt aangemerkt en visa versa. De linksen kunnen niets slechts doen in de ogen van de algemeenheid en de rechten worden daarentegen verketterd, ondanks dat ze in het gelijk staan. En dit geschiedt allemaal in de openbaarheid en de overheden spinnen er garen bij, staan erbij en kijken toe. Niemand schijnt een poot uit te steken en die het wel doen, die krijgen de klappen. Het lijken wel zombies allemaal. Waar is de rechtvaardigheid en de waarheid gebleven? Waar is de realiteitszin in deze totale verdwazing?

  Like

 14. IkBenHet zegt:

  Over “Knettergekke SP” gesproken…
  Zij zijn met een delegatie onderweg naar Hamburg…
  Om deel te nemen aan de “demonstratie” !!!

  Like

 15. Witte raaf zegt:

  Lees van een reaguurder op Elsevier dat op Duitse facebook word gesproken dat de politie de burgers niet meer goed kunnen beschermen in Hamburg,dat de demonstranten optrekken naar het centrum en de politie met scherp mag schieten indien nodig,winkels worden nu ook al geplunderd.

  Like

 16. kraftavilqa zegt:

  De SA is weer lekker op dreef ze hebben deze keer een compleet leger op de been gebracht. Lauren Southern meldde in haar verslag dat de zwarte blok-agressoren gericht en georganiseerd joegen op diverse door hun als nazis/fascisten beschouwde lieden (in de practijk dus iedereen die niet tot het zwarte blok behoort), ja ja die beroemde tolerantie van links voor andersdenkenden.

  Liked by 1 persoon

 17. kampersrene zegt:

  Winkels plunderen , auo’s in brand steken het hoort er allemaal bij , om je ongenoegen te uiten.Geen politie maar het leger moet ingezet worden. Wat zijn rechtse zogezegde extremen , in vergelijking , toch engeltjes met een kroontje op hun hoofd Ik zou nog begrip kunnen opbrengen als die betoging tegen de oprukkende Islam zou gehouden worden , maar zelfs dan , die auto’s in brand steken en winkels plunderen dat zijn geen betogers maar krapuul criminelen

  Like

 18. Beschouwer zegt:

  De zogenaamde vreedzame demoonstranten werken met de gemaskerde relschoppers samen. Ze houden de politie bezig terwijl de gemaskerde relschoppers de boel slopen en plunderen. Alle linkse tuig is SLECHT ! Zie een vandaag van gisteren hoe de schijnheilige vreedzame demoonstratie samenwerken met het gemaskerde tuig..

  Like

 19. allemaal hersenloze elite slaven hier, die de bevolking die tegen de satanische bloedlijnen ziet als terroristen zien, die de islamisering van de wereld willen stoppen

  Like

 20. tippelaar zegt:

  ik ben ervan overtuigd dat de duitse geheime dienst precies weet door wie deze demonstraties (aantasting van de rechtsorde) worden georganiseerd, met naam en adres, enz. Helaas mogen zij die lieden van Frau Merkel niet preventief in hechtenis nemen omdat dat niet in haar straat te pas komt. Zij heeft een geheime agenda waarin de anarchie van dat linkse gespuis nodig is. Zij gaat duitsland en Europa redden, denkt ze. Niets is minder waar. Ze helpt duitsland en ook de EU alleen maar verder naar de kloten. Dat er 200 agenten gewoond zijn geraakt is een beroepsrisico van die agenten. Daar ligt geen politicus wakker van. Als er 1 dood gaat dan is ie: “gevallen voor het vaderland”. Postuum een lintje en basta.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s