FEMINISTE: “BLANKE VROUWEN MOETEN HUN BLANKE ZWANGERSCHAPPEN ABORTEREN”

Screenshot_87

Niet racistisch zijn betekent dat je gekleurde gezinnen gaat helpen met opvoeden

Het dieptepunt is bereikt: op 21 juni heeft een feministe geschreven dat het racistisch is als blanke vrouwen blanke kinderen krijgen!

De feministe Nicole Valentine doet het echt: in een uitvoerig artikel vrouwen oproepen abortus te plegen op hun ongeboren nageslacht. Ze roept nog niet eens op voor het werpen van halfbloed kinderen. Nee, de blanke vrouwen en hun partners moeten maar een gekleurd gezin uitkiezen en die kinderen gaan helpen een voorspoedige maatschappelijke carrière te maken.

Bah!

We vonden het artikel in dit artikel van Verenoflood.nu waarin we zien dat De Volkskrant ook de gedachte steunt dat blanke vrouwen maar een vluchteling moeten trouwen.

Screenshot_88

Bron:
https://pauwnieuws.nl
(h/t J.B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, dictatuur, Feministes, Genocide, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

45 reacties op FEMINISTE: “BLANKE VROUWEN MOETEN HUN BLANKE ZWANGERSCHAPPEN ABORTEREN”

 1. Golden Girl zegt:

  als half mannelijk Afrika hier is lopen al die vrouwen daar toch onderhand zonder kerels?
  straks smeken ze daar om witte mannen in Afrika want er moeten toch hoog nodig nieuwe mensen gemaakt worden, die gek geen blanke kinderen meer, mag blanke vla of witte bonen ook niet?

  Liked by 1 persoon

  • Ron zegt:

   Die vrouwen daar lopen echt niet zonder kerels. Het zijn veel islamitische landen waar die kerels vandaan komen, 1 kerel met 4 vrouwen is daar niet ongewoon.
   Vaak zijn die kerels die hier naartoe komen daar ook getrouwd. Zijn ze hier binnen al of niet getrouwd met een europese vrouw, dan komt hun oorspronkelijk getrouwde vrouw ook over. Maar polygamie mag reeds al als je islamitische man bent dus is er geen probleem.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   De Noord-en Zuidpool staan bekend als ultrarascistisch.
   Het is daar héél èrg voor feministische pinkwins die stelselmatig worden onderdrukt door witte ijsberen.
   Bovendien alles is daar zo ontzettend wit, zo ver als het oog reikt.

   Like

 2. Marlies zegt:

  Dagelijkse vraag: Kan het smeriger? Kan het walgelijker? JA, dat kan dus.

  Liked by 1 persoon

 3. Marian zegt:

  Dit wijf is totaal van de pot gerukt, kan het helaas niet anders omschrijven. Wat een monster.

  Liked by 2 people

  • Cathja zegt:

   Net wat je zegt, @Marian, het is een MONSTER!! Laat ze alsjeblieft oprotten naar Somalië, Eritrea etc., dan kan ze genieten van alléén maar gitzwarte mensen!
   Wát een grove belediging voor het blanke ras is die uitspraak van haar!

   Like

 4. Tja, deporteren die vrouwen die het daar mee eens zijn. Die ondermijnen de samenleving. De elite wrijft in zijn handjes bij dit soort mensen. Die trappen er met open ogen in.

  Die vrouwen die met een ausländer gaan, moeten later geen huilie huilie doen als gekleurd manlief de benen neemt.

  Liked by 2 people

 5. Qvic zegt:

  In één woord Walgelijk. Hoe psychisch gestoord moet zij zijn om dit hoog verraad op je eigen soortgenoten te willen uitroepen. Hier is weer duidelijk dat wanneer vrouwen te veel macht krijgen in de maatschappij, dat velen destructief en labiel gaan gedragen. Je eigen nageslacht als iets racistisch gaan zien, is een teken van een vergaande psychische afwijking. Abortussen nog enkel toestaan, als de nakomeling (zwaar) gehandicapt zou worden en dus niet meer als een alternatieve voorbehoedsmiddel gebruiken en dat die abortussen voor eigen rekening komen. Uitzondering daargelaten.

  Liked by 1 persoon

 6. Wat ook zo leuk is aan die site: de reclame banners. De eerste over een hekderziende die je ksn helpen in de liefde. De onderste over foto’s (van vrouwen) die genomen zijn op “het verkeerde moment”. Hoe bedoel je ik neem mijn feministische site niet serieus…

  Liked by 1 persoon

 7. Thom zegt:

  Je moet niet alles wat een halve garen publiceert serieus nemen. Er zijn er inderdaad die zo denken en dat zal door links wel serieus genomen worden en zelfs gepromoot, maar als je je om alle flauwekul van die lui druk moet maken is dat niet goed voor je bloeddruk. Mijn advies is, laat ze maar lullen die geen staart hebben

  Liked by 1 persoon

 8. Jan Zwitser zegt:

  Als ik een hond, koe of kat wil hebben moet het een zuiver ras zijn. Zo ook bij de mens!

  Liked by 3 people

  • Gert v.d. Horst zegt:

   Oh man, als jij dat echt vindt zou je dat soort bullshit wel voor je houden. Als twee mensen van verschillend ras een normale relatie (dus niet voor de verblijfsvergunning) hebben en samen kinderen willen krijgen (en onderhouden!!), wie ben jij dan om die kinderen onzuiver te noemen ?
   Dieren van een heel zuiver ras hebben trouwens vaak veel gebreken, want te veel in een richting doorgefokt, maar dat zal Schauble wel niet bedoeld hebben.
   Wel dienen die kinderen opgevoed te worden in de cultuur van het land waarin ze wonen, zodat ze nooit een 5e colonne zullen vormen. Vroeger bij de Surinamers bv ging dat best goed, zelfs met twee zwarte ouders is bv Gullit toch een redelijk doorsnee Amsterdammer geworden.
   Het krijgen van kinderen aan allerlei voorwaarden te onderwerpen (‘vergunningplichtig maken’) is een kenmerk van marxisme: China met zijn 1 kind politiek, Gates met zijn duistere gratis inentingen in Africa en in West-Europa hebben ze voor vrouwen de carriere en de tweeverdienershypotheek uitgevonden als anticonceptiemiddel.

   Like

   • Lies zegt:

    chinezen hebben toch ook geen gebreken en trouwen ook niet met anderen buiten hun groep.

    Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Zeker uit dezelfde hoek als die van de “Women’s Marches”?
  Dat vn die abortussen is niet echt nieuw: Daar zitten ze elkaar al sinds mensenheugenis toe aan te zetten:
  Dan hebben ze zich meestal in het hoofd gehaald, dat ze zèlf geen kinderen willen en dan mogen anderen ze evenmin hebben.
  Alleen de gotspe, dat alleen “gekleurde” vrouwen ze dan nog mogen krijgen is nog weer een stap verder -voor zover mogelijk.
  Kan dat soort niet even in z’n geheel gedeporteerd worden? Dat zijn geen feminsten, dat zijn vrouwelijke vrouwen-onderdrukkers!

  Liked by 2 people

 10. koddebeier zegt:

  Feministe Nicole Valentine ?? Wanneer sluiten ze die krankzinnige trut op in een inrichting ??

  Like

 11. Wachteres zegt:

  http://www.geennieuws.com/2016/06/wolfgang-schauble-meer-moslims-zijn-een-verrijking-van-duitsland-anders-dreigen-inteelt-en-degeneratie/

  Wolfgang Schäuble ; moslims zijn een verrijking van Duitsland, anders dreigt inteelt en degeneratie.

  Europa moet zich volgens Schäuble niet afkeren van een moslim immigratie naar de EU, want daardoor wordt Europa kapot gemaakt. Het leidt tot inteelt en daardoor tot een degeneratie van de Europese bevolking .

  Politiek-correct/Links is hartstikke knetterdeknetter knettergek.

  Like

  • Joshua zegt:

   @Wachteres,
   Als men zo denkt als die schäuble en dat zijn er tegewoordig velen, moet men zelf een inteelt figuur zijn want wie zo praat heeft een hersen afwijking , zie ook de moslims.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Is Schäuble dan helemaal vergeten dat 90% van alle moslims inteelt-afwijkingen heeft!
    Doordat iedereen daar met z’n eigen zuster tegen de muur, op tafel of in de goot ligt te kezen.
    Overigens was die zus al zwanger van haar vader.

    Liked by 1 persoon

 12. Jean zegt:

  Het wordt echt te gortig met dat links gespuis, als zijzelf willen rotzooien met een neger ‘ze doen maar’ maar niet ons opzadelen met die troep.
  Dergelijke gekke wijven horen thuis in een psychiatrische instelling.

  Liked by 1 persoon

 13. Ron zegt:

  Laat dat soort feministische vrouwen maar vertrekken naar de islamitische landen. Daar hoort hun gedachtegoed over vrouwen thuis, en daar kunnen ze meteen leren wat onderdrukking werkelijk betekent.
  Stelletje verwende nesten.

  Dan heet het magazine ook nog Medusa. Als ik een naam voor een heks moet bedenken is de eerste die mij tebinnen schiet Medusa. Het magazine voor heksen zou een passende titel zijn.

  Like

 14. Henk der Niederlànder zegt:

  Men zou kunnen beginnen om bij Nicole Valentine de hele baarmoeder weg te slopen met direkt erachteraan haar clitoris weg te snijden zodat ze zelf niet voor hetdilemma komt te staan.
  Daaropvolgend haar stembanden knippen om haar idioterie bij zich te laten houden.
  En ten slotte dumpen in Etheopie want daar zien ze zulke gemutileerden met liefde en plezier komen.
  Bijkomend is men in het westen dan verlost van alweer een kakkerlak.
  Win win situatie dan.

  Liked by 1 persoon

  • Gert v.d. Horst zegt:

   Henk met alle respect stel ik je voor, dat je je reactie vrijwillig zelf verwijdert.
   Deze Nicole kun je gerust betreuren als een verdwaald schaapje, jammer dat ze geen echte man mocht vinden, of kon accepteren vanwege al die kwaadaardige marxistische dogma’s in haar hoofd, die haar terug kon brengen naar de kudde van normale lieve vrouwen en moeders. Vroeger noemden mijn grootouders zulke dames ‘onvervulde vrouwen’ en die luitjes hadden nergens voor gestudeerd, maar psychologisch is zo’n benaming een voltreffer: in het leven onvervuld door allerlei verkeerde boeken verkeerde keuzes en je daarna druk maken over allerlei onzin en je met andere mensen bemoeien.
   Er zijn door geschiedkundigen interessante dingen geschreven over de rol van vrouwen in situaties zoals wij ons nu bevinden. Of zoals door een Nederlandse wijsgeer al eerder opgemerkt: https://www.youtube.com/watch?v=_lgbRYT0Ldg

   Like

   • Willie zegt:

    @Gert : ben jij een ”guttmensch” soms ? Of een linkse minkukel ??Of gewoon een betaalde trol ? Wat kom je hier eigenlijk doen ?

    Liked by 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Een ontaard vrouwmonster, genaamd nicole, de hand boven het hoofd houden?

    Like

 15. tippelaar zegt:

  Deze feministe dient onmiddellijk geeutaniseerd te worden. Een weldaad voor de mensheid. Dit stupide wijf behoort geen nakomelingschap voort te brengen vanwege verregaande imbiciliteit van de moeder

  Liked by 1 persoon

 16. Henk.V zegt:

  Feministen die oproepen het nageslacht van de blanke bevoking al in de baarmoeder te vermoorden zijn genocideplegers, moordenaars van kinderen van het eigen ras.
  Hoe ver wil je degenereren???

  Aan potentiële blanke moordenaars die in hun waarzin zich willen keren tegen de dragers van leven in vrouwen die tot hun eigen ras behoren behoort NIEMAND het woord te geven.

  Potentiële moordenaars die de intentie hebben zich tegen hun eigen ras te keren behoren geen deel meer uit te maken van de westerse beschaving.

  Zij moeten ZWIJGEN en zich onder curatele laten stellen.

  Het wordt tijd voor overduidelijke taal:

  Cultuur is de weespiegeling van de menselijke geest. Elk land heeft zich ontwikkeld en zich eigen karaktertrekken verworven. Die vinden wij terug in hun cultuur.Dit proces verliep over een lange periode.

  De cultuur van een land weerspiegelt het karakter van een land. Cultuur In de cultuur leeft de ziel van een land, van een continent.

  De westerse cultuur is onmetelijk rijk aan variatie, aan gevoelsuitingen, aan uitingen van individuele geesten die de samewnleving verrijkten in allerlei vormen van kunst,wetenschappen. Uit de westewrse cultuur is het besef ontstaan van het grote belang van vrijheid, vrijheid om te zijn wie je bent, vrijheid om te zeggen wat je denkt.

  De westerse cultuur heeft zich in blanke samenlevingen ontwikkeld.
  Wie de impliciete intentie heeft die specifieke cultuur te niet te doen, door zich te keren tegen de dragers van nieuw leven die blijkt gewoon een racistische moordenaar te zijn.

  Deze pervesre moorzucht is een onvoorstelbaar diept punt in de verloedering die zich onder politiek correct voltrekt. Het is nauwelijks voor te stellen dat degenen die zich tot doel hebben gesteld op te komen voor hun sexe genoten zich hietoe verlagen. Aan deze waanzin moet NU paal en perk worden gesteld..

  Wie een volk van haar identiteit berooft pleegt MOORD op dat volk. Zonder een eigen cultuur heeft geen enkelvolk een toekomst. Je verdwijnt in het NIETS! Alsof je nooit hebt bestaan.

  De moderne westerse feministen zijn klaar voor Genocide. ,Het is dit zieke denken dat geaborteerd moet worden.

  Like

  • Lies zegt:

   Als je goed kijkt naar de afbeelding van deze vrouwen, de ene is een nepblondine met zwart haar en duidelijk van andere afkomst, een mix of van assyrische, rondom de middellandse zee zijn ze gaan settelen. Die hadden zwart haar. De andere is ook een duidelijke mix.

   Like

   • Lies zegt:

    Om duidelijk te zijn, wij moeten ons niet associëren met deze mensen alsof het een van ons is. Alsof ons eigen volk tot ons spreekt en ons niet laten beïnvloeden.

    Like

 17. BigLJohn zegt:

  Wat een walgelijk mens, ze is rijp voor levenslange TBS. Ik had liever gehoord dat ze zich sterk zou maken om zwarte vrouwen op te roepen geen kinderen meer te krijgen. Die Afrikaanse vrouwen vinden het maar heel normaal om 12 tot 15 kinderen ter wereld te brengen. En als het ze teveel word verkassen ze allemaal naar Europa, die zelfs zo zot is taxi-boten in te zetten om ze allemaal op te halen. In deze eeuw zal de bevolking van Afrika zich verviervoudigen van 1 miljard inwoners naar 4 miljard inwoners. Europa zal deze eeuw nog veranderen in een tweede Afrika. Van 500 miljoen blanke Europeanen nu, naar mogelijk twee miljard zwarten inwoners over 80 jaar, terwijl het blanke ras uitgestorven zal zijn, CQ vermoord, gelijk de boeren in Zuid Afrika. De Islam zal de drijvende motor achter dit alles zijn ! Europeanen zullen net zo geruisloos verdwijnen gelijk de inwoners van Atlantis. Tot op de dag van vandaag is het een groot raadsel hoe Atlantis met zijn hoogstaande beschaving en techniek kon verdwijnen zonder een spoor achter te laten !

  Liked by 2 people

 18. delamontagne zegt:

  Laten we niet vergeten dat ze wellicht een “trauma”
  heeft opgelopen in het Metro-station.

  Liked by 2 people

 19. Ron zegt:

  Eerste lichting vrouwelijke Yezidi-wraakstrijders arriveert aan front Raqqa
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/07/eerste_lichting_vrouwelijke_ye.html

  Grote bewondering kan ik opbrengen voor de Yezidi vrouwen die als legereenheid gaan proberen de door ISIS ontvoerde vrouwen en meisjes te bevrijden en ISIS voor hun raap gaan schieten.

  In plaats van dat die feministen zich een keertje druk gingen maken over de door ISIS gevangen genomen Yezidi vrouwen en meisjes, maar nee, ze organiseren het liefst een massamoord op hun eigen nageslacht en dat van blanke vrouwen in het algemeen.
  Walging is een van de weinige dingen die ik voor dat soort feministen kan voelen.

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Wilders kan zich beter door deze vrouwen laten beveiligen dan door dat teruggekeerde
   IS- tuig dat icognito bij de NL-veiligheidsdiensten heeft gesolliciteerd en kritiekloos werd aangenomen…
   De veiligheidsdienst desgevraagd: “Wisten wij veel want die lui spreken alléén Arabisch en dat verstaan wij niet…”

   Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   De vraag is.
   WAT IS DIT???
   Het antwoord is simpel.
   Dit xijn de echte feministes die even revanche komen nemen voor hetgeen hun landgenotes is aangedaan.
   Nou hoop Ik zelf dat ze zich ook druk gsan maken over deze zogenaamde hollandys en het hele zooitje hollandys en passant ook maar opruimen zodat we weer van die eeuwige gutmenschen discussie verlost zijn.

   Like

 20. kampersrene zegt:

  Een blanke man die gemeenschap heeft met een blanke vrouw met het doel een blank boeleke op de wereld te zetten is …….zonder twijfel een daad van racisme . Het is bovendien onrespechtvol tegenover al massa negers en koran asielzoekers , die staan te popelen om mulatjes te kweken . In Zweden is dat probleem , dank zij hun prachtige en menslievende regering voor een groot gedeelte reeds opgelost

  Like

 21. Niets nieuws onder de zon. DAAROM meer bewustmaking.

  Sweden’s State-funded Racism Against Whites

  .
  Cult of White Privilege IS EthnoMasochism

  .
  Het kan nog even duren maar steeds meer mensen komen tot het voortschrijdende inzicht dat het roer om moet om tot een beschaafde oplossing van vooral geïmporteerde problematiek te komen waaraan geen wederkerigheidseisen als in- en aanpassing zijn gesteld opdat er samen gebouwd kan worden aan een leefbare maatschappij. De politieke afrekening van de PvdA was een eerste stap in die richting, goed zicht op de deerniswekkende staat van zichzelf gelijkschakelende mainstream media een andere.

  Liked by 1 persoon

  • Beschouwer zegt:

   Zweden is een masochistisch duivels huichelland waar veel haat tegen Israel is. Laat Zweden wegrotten. Boycot Zweden en heb medelijden met de wakkeren daar die steeds meer onderdrukt worden door een huichelachtige policoroverheid. Wat een nepperds die Zweden.

   Like

  • tjonge zegt:

   waarom valt het mij toch altijd op (in dit geval bij het eerste filmpje over sweden), dat de anti-witmens (bijna) altijd donker haar en ogen hebben ? zou dat misschien een verband zijn ? dat het zelf geen (echte) witmensen zijn ?

   Liked by 1 persoon

 22. Beschouwer zegt:

  Wat een vuile lage satanische slangen. Bij ons op school werden meiden die met Molukkers in de mand kropen met de nek aangekeken. Ze dweepten vaak als valse snollen ook nog voor de Molukse zaak en praatten de terroristische gijzelacties goed. Ook van die valse heksen. Poeh !

  Like

 23. Mirjam zegt:

  Waarom laten ze altijd achterlijken aan het woord en maken ze de mensen die echt iets te zeggen hebben monddood? Wacht eens even, misschien omdat in het linkse kamp alleen maar achterlijken zitten.

  Liked by 2 people

  • Elisah zegt:

   Niet alleen achterlijken, maar ook gevaarlijken.

   Liked by 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Door hun achterlijkheid, zijn ze gevaarlijk. Ze slepen zelfs mensen mee die beter moeten weten en die intelligent genoeg zijn om erdoorheen te prikken, maar het toch niet doen. Dat is de vloek van deze tijd. De gekte heerst en het gezond verstand is ver te zoeken en de gekte krijgt de grootste buhne om verder de gekte te verspreiden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s