“Hangjongeren” teisteren Antwerpse buurt met vechtpartijen, seksueel geweld en vandalisme

Screenshot_81

De Antwerpse politie gaat harder optreden tegen een aantal “jongeren” die in de wijk Stuivenberg mensen lastigvallen. ‘Dit is geen kattenkwaad meer.’

Automobilisten die ‘tol’ moeten betalen als ze door de straat willen rijden, 8-jarige kinderen die verplicht worden om te vechten, vrouwen die slachtoffer worden van seksuele agressie en jongeren die eieren of potten curry-saus naar voorbijgangers gooien. De politie erkent de verhalen die de Gazet van Antwerpen over de wijk in Antwerpen-Noord schrijft.

Dat “jongeren” tol vragen aan autobestuurders is zeker één keer gebeurd, zegt Sven Lommaerts van de Antwerpse politie. Ook de klachten over vrouwen die in de buurt worden lastiggevallen, heeft de politie gehoord. ‘Vrouwelijke personeelsleden van het zwembad worden gevolgd en krijgen seksueel getinte opmerkingen naar hun hoofd geslingerd. De jongeren gooien ook waterballonnen naar hen opdat de kleding tegen hun lichaam zou kleven.’

Lees verder>>>
De Standaard

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, België, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op “Hangjongeren” teisteren Antwerpse buurt met vechtpartijen, seksueel geweld en vandalisme

 1. Marian zegt:

  Is er dan geen knokploeg te organiseren. Die ze eens een keer flink in elkaar timmert. je hoeft nota bene maar een keer een goed voorbeeld te stellen dan weten zij het voor de volgende keer.

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  Hangjongeren…, my ass! Dit is middels hun religie opgehitst tuig! Tuig wat dondergoed weet dat er geen enkele sanctie op hun erbarmelijk gedrag zal zijn of komen. Zolang er geen sancties komen met enig uitzicht op resultaat, zal het alleen maar erger worden en ja, sancties die wellicht zoden aan de dijk zouden kunnen zetten, krijgt half Nederland overstuur, want zielig enzo…

  Zolang men nog niet van eigen zieligheid overtuigd is, vrees ik het ergste.

  Like

 3. kampersrene zegt:

  Ik ken die wijk want ik ben een Antwerpenaar Het was vroeger een gezellige Volkswijk. Stuivenberggasthuis , Stuivenbergplein , waar is den tijd ! Mijn moemoe woonde daar ,nooit last gehad integendeel , de ene hielp de andere …..toegegeven soms liep er een zatte over de straat. Dank zij de verrijking is het bijna een no go zone geworden. De politie gaat hard optreden? wat gaan ze doen , een lap op hunne bruine smoel geven …dan kunnen ze hun politie-klak aan den haak hangen. honder maal schrijven ” ik zal nooit meer een vrouw lastig vallen” lijkt me meer aannemelijk dat is in de geest van groen en rood en Christelijke opvattingen van naastenliefde en vergevingsgezindheid

  Like

 4. Republikein zegt:

  Niks nieuws hoor, gebeurde 50 jaar geleden met onze eigen boeven, er is niks veranderd in de handeling, gewoon een ander profiel.

  Like

 5. tippelaar zegt:

  Effectief om van de hangjongeren af te komen is , om zodanige maatregelen te nemen dat ze nooit meer overlast veroorzaken. Met enige fantasie kan u het zelf bedenken. Succes verzekerd.

  Like

 6. tippelaar zegt:

  toelichting op mijn bericht. Als u zelf niets kan bedenken, bekijk dan eens de leefomgeving van de relschoppers. U vbindt vast wel een zwak punt waarin u die relschopper kan raken. Doe uw best en weest inventief. Verplaats u zelf in de gedachtenwereld van de relschopper. Niet in allemaal, maar kies er 1 uit waarop u zich concentreert. Als die is afgewerkt kiest u de volgende uit. enz. enz. Het werkt echt. Ze worden bang van u.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s