Knettergekke SP: “Het Westen heeft aanslagen aan zichzelf te danken”

Screenshot_85

Het Tweede Kamerlid van de SP, Sadet Karabulut.

(Door: Michael van der Galien)

“Door de oorlog tegen het terrorisme is de wereld niet veiliger geworden,” aldus de doorgeslagen Sadet Karabulut.

Wil je het ultieme bewijs zien dat de SP een club van, voor en door knettergekke, doorgeslagen marxistische, politiek-correcte wegkijkers is? Nou, zoek niet verder dan dit artikel in De Telegraaf:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, SP, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Knettergekke SP: “Het Westen heeft aanslagen aan zichzelf te danken”

 1. Marian zegt:

  Dat ze knettergek zijn heb ik al een keer ondervonden; door met zo’n iemand een gesprek aan te gaan. Dat is echte zonde van je tijd. Ze zien het niet en willen het niet zien. Ja, dan houdt het bij mij op.

  Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Een foto zegt meer dan 1000 woorden!! Gretta D. is behekst!!!

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Zal mij een rotzorg zijn wat die Sadet Kalequt uitkraamt! Waar ik wel heel veel moeite meeheb is dat hier belastinggeld ingepomt wordt, en in al haar soortgenoten!! STFU!!

  Like

 4. Golden Girl zegt:

  het enige recht van deze dame is het aanrecht, blijf thuis en ga voor je man eten koken
  alleen zij hoor dames, niet de rest van vrouwelijk Nederland, mevrouw Kaleblutcut sorry kon het even niet laten haar naam expres verkeerd te schrijven
  met haar uitspraak dat wij de aanslagen aan ons zelf hebben te danken, mafdoos

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Dat is met de SP toch zeker nooit anders geweest? Die waren al de weg kwijt sinds de dag van hun oprichting, toen ze aanvankelijk nog maoïsten waren!
  Wie zijn steun betuigt aan zoiets als Mao is niet alleen het spoor bijster, maar heeft zelfs nooit een spoor gehád; dat is gewoon de trieste waarheid.
  Dat beetje EU-kritiek van ze? Och, vergissing; betekent in hun geval totaal niets!
  Dus dan hoef je van deze Karabulut óók al niet op te kijken. Láát ‘r maar gaan demonstreren in Hamburg: Ik hoop, dat ze een welgemikte steen tegen d’r kop krijgt, of dat een politiehond haar de strot afbijt, dan is er wéér een probleem minder op de wereld! (Maar ja, dat soort dingen gebeuren helaas niet, óf hooguit met de verkeerde.)
  Extreem-Links en aan d’r naam te horen nog Turks óók: Úiterst ongelukkige combinatie!

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Zowel extreem-links als Turks is juist. Niet dat extreem-links goed is, het is heel erg fout.
   En Turks is ook niet goed, dat is ook heel erg fout.

   De SP is voortgekomen uit de Kommunistiese Eenheidsbeweging Nederland (KEN), Marxisties-Leninisties. Die hebben hun naam om marketingredenen veranderd in SP, Socialistiese Partij. Communistisch deed het in die tijd niet zo lekker, dus daar moest iets anders op verzonnen worden. Maar de denkbeelden en het partijprogram ademen nog steeds dezelfde abjecte, subversieve gedachten uit.
   Karabulut is moslim, dus anti-semiet. Gretta Duisenberg is geestelijk gestoord en van hetzelfde sop overgoten als ratelslang Dries van Agt, dus ook anti-semiet.

   Het hele zootje, Karabulut, Duisenberg, SP, c.s. horen in het Pieter Baancentrum, zodat onderzocht kan worden aan welke psychische afwijking ze lijden en in welke mate. De op te leggen maatregel is dan TBS of gevangenisstraf, of beide. Als ze op de een of andere manier maar uit de roulatie zijn.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    Karabulut is in elk geval geen Erdogan fan en word door de Erdogan fanboys beschuldigt dat ze achter de terreurorganisatie de PKK staat. Net zo eng dus en in combinatie met de SP al helemaal.

    Like

 6. Ach ja, de SP. Begin jaren ’80 was het nog een anti-moslimpartij die vergeleken werd met de Centrumpartij van Hans Janmaat.
  Citaat van columnist Theun de Vries in de Tribune, het orgaan van SP (augustus 1983):
  “Ik wil mijn afschuw voor de islam – de leer, de dogmatiek, de verboden, de onbeweeglijkheid, de middeleeuwse achterlijkheid die is ontstaan met deze religie voor nomaden en woestijnrovers – niet onder stoelen of banken steken. Zichzelf opsluitend in een gedragspatroon, dat de originele achterlijkheid halsstarrig in stand houdt, vormen zij een Fremdkörper in onze samenleving, dat niet lijkt te kunnen loskomen, iets bij te leren, iets te willen leren, dus verarmt. Zoals nu kan het niet.”
  Voor meer informatie, zie mijn website (met documentatie):
  https://gerard1945.wordpress.com/2016/02/11/de-sp-over-moslims-in-de-jaren-80/

  Geliked door 1 persoon

 7. de Koran is de echte bron van terrorisme, en de paspoortgevers aan moslims

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Wederom komt hier naar voren wat een walgelijke partij die SP eigenlijk is !!
  Weer zo’n Nep-Nederlander die het wel weer even zal vertellen………………Rot naar je zandbak, trut !!

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Pardon?? De idioten in onze regeringen, die zijn verantwoordelijk voor de oorlogen. Niet wij.
  Maar dat neemt nog niet weg dat moslims hoe dan ook oorlog voeren, want islam. Hebben ze ons niet bij nodig.
  SP = AFA en IS en islam. Activisten, kwaadaardig of onbenullig, daar ben ik nog niet uit.

  Like

 10. Trucker zegt:

  Tja dat heb je met de islam(ieten), zij zijn één en onverdeeld, dat ze af en toe elkaar afslachten moeten we niet treurig over zijn maar bekijken van op afstand (en zeker goed keuren).
  De islam(iet) heeft én doel en dat is wereldheerschappij, in het europa geleid door onbenullen in HQ brussel hebben ze geen tegenstand te dulden, de “leiders” zijn watjes en dragen (volgens mij vaak een pamper tegen een chronische incontinentie).
  Ik kijk naar een Rutte bij jullie, een vent (nou ja)l met een moedercomplex in Frankrijk, Duitsland heeft gekozen (twee keer op een rij) voor een oud communiste (krijg last van mijn gal want ik zie de heks Federica Mogherini verschijnen, is van hetzelfde gehalte mulitkul/islamofel en gevaarlijker als een nest cobra’s), in ons apenland een walenkop die zijn belangen ziet in een vredevol samenleven enz…
  Dat het oorlog is (wereldoorlog) sedert Nine Eleven durft geen éne van die (klere)leiders in zijn mond nemen, integendeel ze faciliteren hun eigen ondergang (ben ik niet rouwig om, behalve als mijn persoontje in het gedrang komt).
  Dat takkewijf zou in een fatsoenlijke democratie als Ruslan, Polen, Hongarije of de US om er enkele te noemen voor de rechter gesleept worden en veroordeeld voor samenspanning tegen de staat.
  Dat takkewijf weet waarschijnlijk niet (net als het verzamelde links/multikulle/islamofiele soort (de helft tot driekwart van de bevolking in europa zie de verkiezingsresultaten) dat islamiet de USS Cole in 2000 wilden vernietigen, er was toen geen “oorlog tegen het ISLAMITISCH terrorisme”.
  Afvoeren, naar waar laat ik in het midden.

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Sadet Karabulut., die naam zegt iets over haar origine , ik ken geen enkele Nederlander met zulk een naam, maar ze heeft gelijk…Wij hebben het allemaal aan ons zelf te danken. De hulpdiensten zouden na een aanslag in alle stilte de doden en gekwetsten moeten afvoeren en eventueel medische hulp bieden aan de dader ! Maar Neeje , ze schieten hem liever dood , natuurlijk worden de getaande broeders kwaad , hoe zou je zelf zijn ? Het is zonder twijfel racistisch getint en het getuigd van onverdraagzaamheid en begrip voor een andere cultuur . Bovendien is het ontegensprekelijk een minachting voor die martelaren , die hun leven gaven voor het goede doel.
  Frankrijk heeft het begrepen en honderd terreurverdachten , mogen legaal een wapen dragen om zich te beschermen en verweer te bieden als zij als krijgers van Allah een hoop onschuldige burgers willen vermoorden met een aanslag…. Sadet Krapuul ( heu Karabulut) is in ieder geval een waardig lid van de SP

  Like

 12. boorzalf zegt:

  Gekke Gretta is ook weer van de partij op de foto met harige Harry.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat ’n rimpelwijf…

   Like

   • Republikein zegt:

    Als je de buitenband niet invet gaat ie onherroepelijk knallen en is de binnenband, meestal rood van kleur, uitpuilen.
    Een fietsendokter gaat gelijk over tot afzetten en een hersenchirurg tot de pil, enfin, het ene is niet noodzakelijk het gevolg van het onvermijdelijke.
    Nou ja, het was maar een gedachte hoor.
    Een nieuwe fiets kopen kan en op een ouwe leer je het vak.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Heeft dat wijf een wapenvergunning…?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Wat kunnen vrouwen toch veranderen in de loop van de tijd.
    Je moet ze inderdaad regelmatig invetten.
    Minimaal 24 uur laten intrekken.
    Daarna opblinken met een zachte borstel.
    ’n Lap kan ook, met draaiende bewegingen.
    Niet te hard want dan worden ze duizelig.
    Het is best veel werk, maar daarna kan je er uren naar kijken.
    Dat wel natuurlijk.

    Like

   • Harry zegt:

    Het uiteinde van de loop zit al bijna onder haar kin .
    Nog zo’n acht graden doordraaien naar links en dan “per ongeluk” de trekker overhalen .
    Die Wim Duisenberg , daar moet toch ook wel iets héél erg mee mis geweest zijn !
    Wat een secreet .

    Like

 13. Republikein zegt:

  Die Wachteres toch, het bericht werd door ondergetekende alsmede door een mede-reageerder 2 dagen geleden in een link medegedeeld, heeft niemand op gereageerd.
  Helaas is dit de erfenis van, niet de link, het gevpolg van troonopvolging, te beginne met de 12 stammen van Dan.
  Helaas speculaas zegt mijn dokter.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s