Nordrhein-Westfalen: Regering breidt islamitisch godsdienstonderwijs in de hele deelstaat uit

Screenshot_95

(Vertaling: E.J. Bron)

De nieuwe CDU/FDP (christendemocraten en liberalen) regering van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen wil bij de samenwerking met islamverenigingen nieuwe wegen inslaan. Het islamitisch godsdienstonderwijs op scholen in Nordrhein-Westfalen wordt uitgebreid. Bij de keuze van de partners is echter sprake van bedenkingen met het oog op de omstreden Turks-Islamitische Unie (DITIB). “DITIB moet beslissen of ze een politieke organisatie wil zijn of een religiegemeenschap. Als ze zich losmaakt van Ankara en als religiegemeenschap werkzaam is, is zij een partner”, zei minister van Integratie Joachim Stamp (FDP).

Duits - Zuerst

Op grond van een spionageaffaire en beschuldigingen een verlengde arm, de vijfde colonne van de Turkse president Erdoğan te zijn, zei Stamp verder: “Wanneer DITIB een politieke organisatie wil zijn, kan ze de religieuze taken niet meer waarnemen, op welk gebied wij momenteel samenwerken.” Het islamitisch godsdienstonderwijs wil Stamp desondanks snel uitbreiden.

Op dit moment nemen ongeveer 16.000 leerlingen op 200 scholen aan de les deel. Er zijn ongeveer 350.000 islamitische scholieren. “Bij het islamitisch godsdienstonderwijs is het voor ons belangrijk dat er een islam volgens het Duitse leerplan wordt onderwezen, die zich uiteraard oriënteert op de waarden van de grondwet en aan jongeren vanaf het begin een verstandig beeld van de islam doorgeeft.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Nordrhein-Westfalen: Regering breidt islamitisch godsdienstonderwijs in de hele deelstaat uit

 1. Witte raaf zegt:

  Wel even off-topic maar toch wel weer nieuwswaardig!

  http://www.ad.nl/buitenland/homo-orgie-met-drugs-in-vaticaan-opgerold~ab8b86dd/

  Like

 2. Jean zegt:

  Hoe laag kunnen politiekers toch vallen en dat voor stemmetjes…
  Walgelijk én misdadig, barbarij tolereren, verminkingen tolereren, moordaanslagen tolereren, molesteren van eigen volk tolereren….

  Like

 3. tippelaar zegt:

  waanzinnig plan.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  “Wanneer DITIB een politieke organisatie wil zijn, kan ze de religieuze taken niet meer waarnemen,

  Ongelofelijk zoveel onkunde over der essentie van de islam.

  Nogmaals, islam is politiek van het begin tot het einde. islam is politiek naar binnen gericht en naar buiten gericht. Naar binnen gericht door volledige controle over een monddood en niet kritisch gevormde moslim gemeenschap. Naar buiten gericht dag in dag uit jaar in jaar uit actief op dominantie verruiming en usurpatie. De islam is politiek parasitair zoals nooit in de menselijke geschiedenis vertoont. De islam vreet moslims en niet moslims en haar honger zal nooit eindigen. Als haar honger gestild is dan is de essentie van de islam dood en dat is uitgesloten. De islam beheerst het totale leven van de moslim en in gebieden waar ze dominant is beheerst ze ook het leven van alle niet moslims. Europa pleegt letterlijk cultuur suïcide. De islam geeft richting aan het burgerlijk recht, aan het economisch recht, aan het oorlogsrecht, aan het strafrecht en dat alles overgoten met een religieuze saus. De islam is wetgevende macht, uitvoerende macht en rechtsprekende macht ineen.

  Helaas de massa is onwetend en blijft onwetend en zodra het besef komt doordat het islamitisch monster je in het gezicht ademt is het te laat. Alle aanslagen zullen niet helpen integendeel ze zullen oorzaak zijn dat de islam nog meer tegemoet gekomen wordt. Volgens de progressieven heeft dat iets met verbinding of zo te maken. Maar in de verbinding die ze nastreven zullen ze verslonden worden. Zijn ze het vandaag nog niet dan in elk geval morgen hun kinderen.

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “… een verstandig beeld van de islam…”
  Een verstandig beeld van de islam, hoe moet ik dat zien? Het enige verstandige beeld van de islam is toch verbieden die handel?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 6. ildiko zegt:

  waar is nu onze westerse kinderbescherming?????jonge kinderen meisjes van 5-6 jaar oud onder de doeken ook als buiten plus 35 graad is, zwaar dik ingepakt, op school zwaar gehersenspoeld een hele verloren generatie en ook zeer gevaarlijke en dit met onze belastingcenten er wordt dood gewoon gestimuleerd en rechtvaardigt. BELEDIGING VAN DE VRIJHEID EN DEMOCRATIE.

  Like

 7. Pietersen zegt:

  Duitsland is hopeloos verloren. De islamitische dijkdoorbraak is slechts een kwestie van tijd.

  Like

 8. Sabeltant zegt:

  Ze denken dat ze nu een punt maken tegen het DITIB van Erdogan en het moslim broederschap de praktijk zal zijn dat het lijkt alsof ze voor de Duitse regering buigen waarna ze de uitbreiding van de islamitische scholen met beide handen aangrijpen.
  In werkelijkheid zullen hun valse bedoelingen met hetzelfde aantal scholen uitbreiden en gewoon ondergronds gaan.
  De Duitse CDU/FDP denken toch niet werkelijk dat ze na 40 jaar ondermijnen van ONZE democratie nu ineens bijdraaien?
  Hoe naïef kun je zijn?

  Vertrouw de islam nooit!

  Like

 9. Steven zegt:

  En zo zakt de hele westerse samenleving af naar de ‘religie van de DOOD’

  Like

 10. Jan zegt:

  Geen nieuws onder de zon want dat gebeurt hier ook:

  Schooldirecteur bedreigd na moskeebezoek groep 3

  De directeur van een Eindhovense basisschool is donderdag telefonisch bedreigd. Dat gebeurde nadat de site GeenStijl aandacht had besteed aan een moskeebezoek door groep 3.

  ….
  De foto van groep 3 tijdens het bezoek aan de Fatih-moskee aan de Willemstraat toonde de kinderen gezeten rond een rondleider. GeenStijl maakte daarvan dat de Slingertouwjeugd gedwongen op de knieën moest in de ‘islamhut’.

  http://www.ad.nl/binnenland/schooldirecteur-bedreigd-na-moskeebezoek-groep-3~aac9ffe6/

  Iemand zal toch eens een islamiseerder tot pulp moeten slaan zodat een eind komt aan die smeerlapperij om kinderen het nazisme in te trechhteren.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Onder politici schuilen vele landverraders !!

  Like

 12. Marian zegt:

  Helemaal met je eens Jan, ik hoop echt dat er een eind aan gemaakt gaat worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s