Zweden reeds gevallen voor de islam: “De regering heeft de controle over het land verloren.”

Screenshot_91

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Zweden is reeds verloren. De islam heeft daar de facto de heerschappij overgenomen.

De boodschap kon niet dramatischer zijn. Zweden, ooit één van de meest stabiele en welvarende landen ter wereld, schijnt verloren te zijn. De Zweedse politiechef wendde zich dagen geleden hulpzoekend tot de bevolking met de mededeling, dat de Zweedse politie de controle over het land verloren heeft en de politie noch de wetten kan handhaven noch de openbare veiligheid ook maar in beginsel kan garanderen. Hele voorsteden van Zweedse metropolen en gedeeltelijk ook hele provinciesteden zijn reeds overgegaan tot de islam. Noch de Zweden noch de politie durfden daar nog binnen te gaan. Zelfs de VN constateerde dat Zweden op weg is een Derde Wereldland te worden.

Michael Mannheimer Blog

Ook in Zweden zijn de socialistische media de voornaamste dragers van de islamisering

De schuld hieraan dragen uitsluitende de Zweedse Socialisten, die, in nauwe samenwerking met de 100% linkse pers, de Zweden het model van de multiculturalisering bruut en met al het structureel benodigde geweld hebben opgedrongen. Dat de Zweedse Socialisten steeds weer door het volk werden gekozen, ligt, net zoals in Duitsland, veel minder aan de politieke “domheid” van de Zweden, ook niet dat ze het met de grenzeloze immigratiepolitiek van het land eens zouden zijn.

Het ligt vooral aan de complete hersenspoeling door de media die sinds decennia systematisch, het hele jaar door, om het uur de verwoestende situatie in verband met de islamitische immigranten verdoezelen of goedpraten – en iedere Zweedse burger die zich kritisch uitlaat tegenover de islamisering van zijn land, met foto, exact woonadres en daarbij passende, aan schandelijkheid niet te overtreffen, haatartikelen aan de openbare lands-kaak stelt.

Berichten over de omvangrijke islamitische criminaliteit zijn taboe. Van islamitische, zeer vaak Somalische moordenaars en verkrachters, maakt de pers Zweedse daders”. Over de No-Go-Areas in Zweden wordt gezwegen. Tevens wordt over het feit gezwegen dat meer dan 95% van de verkrachters in Zweden immigranten uit islamitische landen zijn – en bijna 100% van de slachtoffers Zweedse vrouwen en kinderen.

Zelfs de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken, Margot Wallström, waarschuwde: “Op de lange duur zal ons systeem in elkaar klappen.”

Islamcritici hebben reeds 10 jaar geleden gewaarschuwd voor het vallen van Zweden voor de islam

Aldus hebben wij, islamcritici, weer eens gelijk gekregen. Al 10 jaar geleden berichtte ik in uitvoerige artikelen en essays over de dramatische omstandigheden in Zweden. Ik had er al jaren voor gewaarschuwd dat Zweden het eerste Europese land zou zijn dat zou vallen voor de islam.

Als gevolg van mijn duidelijke en tot nu toe niet weerlegde analyses over de islamisering van Duitsland en Europa word ik echter door de media in het vervolg regelmatig neergezet als “islamhater.” Daarmee zeggen de media echter veel meer over zichzelf dan over de critici van wie zij “islamhaters” maken.

Wie waarschuwers voor een religie, die iedere niet-moslim vogelvrij heeft verklaard om te worden gedood en wier voornaamste doelstelling de vestiging van wereldheerschappij (dar al-islam”) is, neerzet als “haters,” die zou in principe ook Hitler-critici betitelen als “Hitler-haters”- als hij in andere tijden zou hebben geleefd.

Voor de komende noodlotverkiezingen zullen de Duitse media geen woord verspillen aan het mislukte Zweedse islamiseringsproject

Men kan er wat om verwedden dat de meeste Duitse media de verwoestende ontwikkelingen in Zweden verdoezelen of goedpraten. Want Zweden toont aan dat ze allemaal – de tot het politieke establishment van Duitsland behorende journalisten en politici – ongelijk hadden wat de  zogenaamde bereidheid tot integratie en de zogenaamde vredelievendheid van de islam betreft.

En ze zullen er wel voor uitkijken, om kort voor de Duitse noodlotverkiezingen in september de positie van de maximale islamiseerster Merkel in gevaar te brengen met berichten over het feitelijk voor de islam gevallen Zweden.

Na Zweden zullen Engeland, Frankrijk, en Duitsland overgaan tot de islam

Na Zweden zullen Engeland, Frankrijk en dan Duitsland aan de islam ten prooi vallen. De point of no return is allang overschreden. De ons continent vernietigende islamisering kan slechts door middel van geweld (dit is gelegaliseerd door art.20 paragraaf 4 van de Grondwet) worden teruggedreven.

Het laatste geweldloze middel dat ik zie, zouden massale demonstraties door miljoenen Europeanen in de metropolen van Europa zijn. Maar daarvan is wijd en zijd niets te bespeuren.

Ook in hun niet-plaatsvinden hebben de Europese linkse media een beslissend aandeel. Tot nu toe verheerlijken ze de islam als een”religie van vrede”- en demoniseren ze tegenstanders van de islam als vijanden van de beschaving, als racisten en neonazi’s. En tot nu toe worden alle aan dergelijke demonstraties deelnemende burgers weggezet als neonazi’s.

Alle verantwoordelijken in de media, van uitgevers tot beginnende journalisten, hebben zich, mocht de Europese Reconquista doorzetten, voor een oorlogsmisdadigers-tribunaal te verantwoorden.

De straf kan slechts op zijn hoogst uitvallen wegens systematische valse informatie over een genocidale ideologie, wegens hoogverraad aan de Duitse wetten en aan de Duitse grondwet – en wegens belastering van hele volkeren als neo-nazi’s

(Michael Mannheimer)

———————————————————-

Hoofd van de politie van Zweden waarschuwt: De regering heeft de controle over het land verloren

De “politie kan de handhaving van de wetten niet meer garanderen,” zegt het Zweedse hoofd der politie Dan Tore Eliasson. En wendt zich eind juni tot de openbaarheid met de smeekbede om hulp. Hij verklaart dat het Zweedse model ter integratie van vluchtelingen is mislukt. De politie is niet langer in staat de wetten te handhaven: “In delen van Stockholm heerst wetteloosheid (…) Het rechtssysteem, dat van iedere democratische samenleving de steunpilaar is, stort in Zweden in elkaar”, zo citeert de pers. De politie roept de Zweedse bevolking op de politie te helpen en haar te ondersteunen bij haar werk.

Het aantal No-Go-Areas stijgt

In 23 van de intussen 61 No-Go-Areas zijn de problemen zo bezwarend, dat noch de politie, noch de brandweer zich in staat voelt de wetten te handhaven. Tot nu toe ging de Zweedse politie uit van enkele honderden tot geweld in staat zijnde radicale islamieten. Thans schatten ze het aantal op zo’n 5.000 in rond de 200 criminele netwerken. “Wij hebben nooit eerder zo’n omvang gesignaleerd”, zei de chef van de Veiligheidspolitie, Anders Thornberg.

De zônes gelden als “bijzonder ontvankelijke zônes”, waarin armoede, eigenrichting, religieus extremisme en criminaliteit regeren. Twee jaar geleden waren er nog maar 53 districten gecatalogiseerd als “ontvankelijke omgevingen”, het aantal groeit gestaag.

De Stockholmse voorstad Rinkeby: dit stadsdeel wordt “klein Mogadishu” genoemd. Somalische bewoners maken er de dienst uit. Zij controleren één van de 61 No-Go-Areas, hier rekruteert de islamitische terroristische militie Al-Shabaab en dwingt protectiegeld af. De website “katholiek.info” formuleert het zo: “In de islamitische territoria van Zweden heerst een mengeling van wetten van de jungle en de sharia.”

Waarschuwing van de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken

Ook de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken, Margot Wallström, waarschuwde al in 2015: “Ik denk dat de meeste mensen voelen dat wij een systeem, waarin jaarlijks zo’n 190.000 mensen arriveren, niet overeind kunnen houden. Op den duur zal ons systeem in elkaar klappen. Zweden is met de massa-immigratie volledig overvraagd. Het land staat voor zijn collaps”, waarschuwt ze. Daarom wil de sociaaldemocrate andere lidstaten in de plicht betrekken. Ze eist dat de migranten beter over de EU worden verdeeld.

Derde Wereldland Zweden

De VN waarschuwden reeds twee jaar geleden dat Zweden voor 2030 een Derde Wereldland wordt. Een steeds groter deel van de bevolking leeft van sociale hulp, de prestaties van de Zweedse scholen blijven achter. Landen als Cuba, Mexico en Bulgarije zullen Zweden volgens de inschatting van de Verenigde Naties voor 2030 hebben ingehaald.

De Zweedse regering is links-georiënteerd en vele media denken dat de basis van hun samenleving multicultureel is: Zweden neemt in grote getale immigranten op uit enkele van de slechtste, meest achtergebleven naties der aarde. Zweden, die niet met dit plan instemmen, riskeren als racist, fascist of nazi te worden bestempeld.

(Bron: www.epochtimes.de)

Bron:
https://michael-mannheimer.net

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

43 reacties op Zweden reeds gevallen voor de islam: “De regering heeft de controle over het land verloren.”

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Ik vind het DIEP triest om dit te moeten lezen. Ik heb het gevoel om een kind te zien verdrinken
  en niets te kunnen om het te redden.TRIEST om dit mooie land naar de knoppen te zien gaan door de LINKSE SOCIAALIDIOTEN.

  Geliked door 2 people

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  wat praten we nog…. alles is al gezegd
  hoewel door Links, Macht en Pers nóg verzwegen
  het pleit is voor Zweden als eerste beslecht
  en ook wij komen ’t Islam-Noodlot tegen…!
  .
  Jasterke
  .

  Like

 3. Qvic zegt:

  Het ergste van alles is dat van de veroorzakers van deze ellende, wij niets horen. Alsof zij ook het slachtoffer zijn van hun eigen beleid en daarom ook zielig zijn.
  Maar als ze nu eens verstandig handelen, door o.a. de geldkraan dicht te draaien voor alle immigranten, gas/licht en water afsluiten in de no-go-areas, zo ook het riool. Dan behoeven de politie enkel de autochtonen bevolking te beschermen tegen de islam en dan zullen er duizenden immigranten het land verlaten op eigen kracht. Want wie wil er in een koud land zonder gratis verwarming/huur/nutsvoorzieningen en geld de winter door komen.

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  Er is maar één oplossing. Iedereen weet welke dat is.
  De Zweden moeten hun land terugveroveren op de parasiterende barbaren.

  Het beste beginnen ze vanavond nog nu ze nog in de meerderheid zijn.

  Geliked door 2 people

 5. Beschouwer zegt:

  Volvo wil blijkbaar in de toekomst 2019 alleen maar auto’s maken op electra. Geen verbrandingsmotoren meer dus. Die zijn echt wel stom bezig dan Volvo.

  Like

  • Sabeltant zegt:

   Hoax, bedoeld om de falende wind en zon adepten een hart onder de riem te steken.
   Vergis je niet in de lobby van links die zien al die miljarden subsidie waar ze van gaan plukken.

   Neem van mij maar aan dat elektrisch rijden nooit de verbrandingsmotor gaat vervangen.
   Nog een nieuwtje.. Elon Musk zal als grootste oplichter van de 21e eeuw de geschiedenisboeken in gaan.
   De zweef handel van Musk gaat op den duur failliet. Investeerders zullen hun geld kwijt zijn.
   Wat “men” wil met die e-auto is volstrekt ONMOGELIJK zonder subsidie die de 5 x hogere kosten afdekken. Er is gewoon geen geld genoeg om het te kunnen betalen.

   De praktijk…
   Ik rij dagelijks op de rijkswegen….
   Slechts een enkele keer zie je een Tesla aan zo’n lader staan.
   Het is er alleen druk als het regent en dat komt omdat men graag droog staat.
   Er rijden honderdduizenden auto’s voorbij voordat er ook maar één Tesla komt laden.
   En de media? Ze liegen over de accu auto al net zo hard als over de migratie.
   De accu auto verkopen zijn na het verdwijnen van de subsidie compleet ingestort, de hybride auto’s gaan zelfs al met 5500 euro korting weg bij de dealer.
   Na het sluiten van de subsidie is de verkoop gewoonweg ingestort.
   Maak je maar geen zorgen… die Volvo komt er vast… en er zullen er ook gaan rijden…
   Maar de productiekosten wegen totaal nooit op tegen een auto met een benzine motor.

   Men heeft eerst geprobeerd om een hoax de wereld in te sturen “we moeten want de olie is op na 50 jaar”… Hetzelfde voor gas, ons gas is op, maar wereldwijd is er een overschot aan gas. Nog geen 5% van alle olie en gas op de wereld is geëxploreerd.
   Nu heet het CO2 probleem, nog zo’n hoax van links en de globalisten.

   Maak je niet druk, die accu auto gaat het nooit worden.
   Auto van 45.000 euro, waar je geen caravan mee kunt trekken en als je voorzichtig rijdt maximaal 300 km kan rijden, tegen een auto van nog geen 11.000 euro die op een tank van 50 euro 1100 km rijdt en waar je gewoon een kar met stenen mee weg kan trekken…
   Alleen mensen die het voor niets krijgen rijden elektrisch.

   Geliked door 1 persoon

   • Beschouwer zegt:

    Links komt iedere keer met allerlei hoaxen aan zoals het CO/klimaatsprookje om telkens de welvaart van mensen af te romen. Links maakt niks links pakt af en werkt tegen. De Herbreeuwse betekenis van satan is tegenstander. Dat is wat links is links werkt tegen.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Sabeltant 7 juli 2017 om 22:55

   Neem van mij maar aan dat elektrisch rijden nooit de verbrandingsmotor gaat vervangen.

   En dat zouden de vriendjes van Bea, de mohammedaanse olieboeren, ook niet prettig vinden. Ik vind het knap mohammedaanonvriendelijk om in een elektrische auto te rijden. Zo toon je toch geen respect voor de islam?

   Alleen mensen die het voor niets krijgen rijden elektrisch.

   Hoe waar is dit!

   Like

 6. BigLJohn zegt:

  En dit is ook de toekomst van Nederland. Velen hemelen nog steeds de E.U. op. Wat echter vergeten word is, dat als ALLE ons omringende landen islamitisch zijn geworden, wij zaken moeten doen met islamitische landen met hun islamitische eisen en wetten. Zodoende zal de islamisering van Nederland nog verder versnellen. Toegeven aan alle Sharia wetten, of anders GEEN handel ! Er dreigt dus op korte termijn (10 a 15 jaar) mogelijk een economische ineenstorting en een totale islamisering van ons land. Zweden alleen is niet verloren, maar vanaf nu compleet Europa !

  Geliked door 1 persoon

 7. Mary zegt:

  Mevr. Wallstrom “eist dat de migranten beter over de EU verdeeld worden”, nee Zweden heeft ongelimiteerd “immigranten” naar binnen laten komen, de Zweden die dit niet wilde neergezet als racist, racist en nazi en nu ze het niet meer onder controle hebben mogen wij er mee opgezadeld worden en gewoon de anti migratiestemmers blijven demoniseren, los het lekker zelf op je hebt nu je “vredelievende multiculturele samenleving”, geniet er van zou ik zeggen Mevr. Wallstrom!!!!, Is de Zweedse bevolking het daar niet mee eens zou ik zeggen verander je stemgedrag en flikker die Islamieten er uit.

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Triest, heel triest. Echter mensen die bij Bron lezen en reageren zagen dit al jaren aankomen. De politie smeekt inmiddels de bevolking om hen te steunen en hulp te bieden. Zo’n verzoek kun je natuurlijk als autochtone Zweed niet afslaan. Laat het leger dan maar tijdelijk een regering vormen. Op de eerste plaats al dat linkse spul dat deze ellende veroorzaakt heeft in kampen opsluiten en veroordelen voor een oorlogstribunaal wegens hoogverraad. Dat daarop de doodstraf staat moge duidelijk zijn.
  Versoepel de wapenwetten en laat iedere Nationalistische Zweed gesubsidieerd wapens en munitie aanschaffen. Een korte training kan gegeven worden door het Zweedse beroepsleger. Geef die kolonisten aan dat ze binnen een bepaald tijdsbestek Zweden dienen te verlaten. Houden ze zich daar niet aan, dan is een gewapende uitzetting zonder voorafgaande waarschuwing onvermijdelijk. Linkse opstandelingen hoeven dus zeker niet ontzien te worden. Indien de overmacht van de vijand te groot blijkt lijkt me een beroep doen op de NATO geen enkel probleem.
  De tijd van pamperen dient voorgoed afgelopen te zijn. Hopelijk trekken andere Europese landen ook hun lering uit de situatie Zweden.

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   “Hopelijk trekken andere Europese landen ook hun lering uit de situatie Zweden”.

   Wat, als de echte situatie in Zweden én in het eigen land én in de EU zoveel mogelijk verzwegen wordt, @Joannes?

   Mensen als Mannheimer worden simpelweg voor leugenaar uitgemaakt.

   Het volk zal de barre toestand in een land als Zweden pas door krijgen als die zich bij hen in de buurt gaat voordoen.

   En dan zullen de ‘extreem-rechtsen’ de schuld krijgen.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Politici leren niet !

   Like

 9. Pietersen zegt:

  Ik wacht ‘rustig’ de collaps van Zweden af, misschien dat andere landen dan wakker worden.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Het ligt vooral aan de complete hersenspoeling door de media die sinds decennia systematisch, het hele jaar door, om het uur de verwoestende situatie in verband met de islamitische immigranten verdoezelen of goedpraten

  Je moet wel een enorme idioot zijn om je te LATEN hersenspoelen!
  Waarom denkt #!#$%$#@@#$^^%$$#@ niet iedereen zelf na?

  Geliked door 2 people

 11. tippelaar zegt:

  Het probleem van de islamisering ligt niet bij de autochtone bevolking van zweden en zelfs de allochtone gelukszoekers zijn niet de schuld aan hun invasie van Zweden. De ware schuldigen zijn de politici en de regering van zweden die dit land categorisch naar de kloten hebben geholpen. Dus beste zweden, zoek de oorzaak bij uw eigen regering en uw parlementsleden en niet bij anderen. Ik zou wel weten wat ik daaraan moest doen. Wat denkt u van een gewapende staatsgreep!

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Eigenlijk moet men de boodschap van de Zweedse politiechef beschouwen als een muziek in de oren. Als hij openlijk zegt dat de Zweedse politie de controle over het land heeft verloren. Dat de politie kan nog de wetten handhaven, noch de openbare orde, geeft hij toe dat het land en haar bevolking zijn in gevaar. Men kan de situatie vertalen in een noodsituatie, waarin de Staats van Beleg kan worden opgeroepen. Vanaf dat moment verliest de 5de Colonne van PC Gutmenschen hun macht. Ze zouden naar huis gaan en de voorbereidingen voor de grote schoonmaak zouden beginnen. Met behulp van Binnenlandse Strijdkrachten (zoals die van NL direct na de oorlog) zou men als eerste de autochtone Zweden uit gevaarlijke zones moeten evacueren en elders huisvesten. Stap 2) migranten mogen niet meer in overheid, sub-overheid en nutsbedrijven blijven werken. Hun aanwezigheid dicht bij gevoelige data is niet gewenst. Stap 3) moslims en Afrikaanse vluchtelingen en migranten krijgen X dagen om het land te verlaten. Doen ze dat niet, dan komt het leger en de BS krachten de buurten in en de deportatie naar de thuislanden kan beginnen; eerst naar interneringskampen ergens bij de Zweedse Poolcirkel en daarvandaan naar het thuisland in de woestijn of de jungle.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Voor die echte deportatie-tijd zal de VN al over Zweden héén gevallen zijn.
   De beroepspolitici die Zweden gegijzeld hebben willen dat natuurlijk niet.
   Het werkelijke probleem in dat land is dat de politici hun macht ontlenen aan de politie en het leger.
   Als de politie de handen al in de lucht steekt is er altijd nog het leger.
   Er is héél véél moed nodig om als burgers tegen deze situatie in te gaan.
   Er zal direct over een “staatsgreep” gesproken worden.
   De meest ideale situatie is dan ook altijd als het leger zèlf de staatsgreep uitvoert.

   Die kans is er, dunkt mij werkelijk.
   Dáár is het wachten op…

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Paulzwueste. In een situatie zoals die van Zweden is Staat van Beleg 100% rechtvaardigt!. De regering is een bende van verraders ..een ware 5de colonne; kennelijk reïncarnaties van de beroemde ‘King Kong’ (die Operatie Market Garden had verraden). De politie is te zwak om controle over het land te houden. Het leger kan “The Band of rood en groene viezeriken” naar huis sturen. Ieder Gutmensch die graag krokodillentranen over democratie wil gieten, kunnen wij hier opmerken dat landverraad is geen democratische handelswijze. Het is aan te nemen dat de gros van de Zweedse bevolking is de smerige zooi uit islamitische landen en Afrika liever kwijt dan rijk. Maar de democratisch gekozen links groene maffia gedraagt zich als een despoot en laat deze tsunami van criminelen, moordenaars, jihadisten en massa verkrachters gewoon naar binnen.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Heel goed gezegd.

    Like

 13. daiyu-ninja zegt:

  Gert Jan Reitsma zegt:
  7 juli 2017 om 20:44

  Helemaal mee eens.
  Het trieste is, dat die sociaalidioten weten dat ze het land naar de verdommenis helpen, maar ze weigeren er iets aan te doen. Dat is ziek.
  Een handjevol geesteszieke idioten maken een vele naties stuk. Miljoenen mensen zijn de dupe van hun egoisme, halsstarrigheid en misplaatste trots.
  Ze horen met spoed en voorgoed uit de samenleving verwijderd te worden.

  Ik vraag me af waarom politici, die niet durven op te treden, het stokje niet overgeven aan degenen die wel durven op te treden. Want welke ouders willen nu dat hun kinderen door moslims als tweederangs burgers behandeld zullen worden of gedood.
  Wat is hun winst als ze onze landen kapot hebben gemaakt en volgeplemt hebben met geestelijk misvormde inteelt barbaren? Want dat zijn degenen die straks de dienst uitmaken.

  Like

 14. Pingback: Ik zweer de onafhankelijkheid van het grondgebied ‘ongeschonden te bewaren’ … | Nageltjes

 15. kraftavilqa zegt:

  Nou dat was geheel voorspelbaar, het wordt ook al jaren door b.v. Geert Wilders voorspeld en gaan de lamme linkse oogjes nu ’s open, nee natuurlijk niet want het doel de volledige uitroeïng van de blanke mens is nog niet bereikt. Aluhoedjestheorie? Vraag U dan eens af waarom diversity en multicul alleen dwingend opgelegd worden aan Westerse ethnisch blanke landen. Niemand pleit voor het minder nikkerig maken van Afrika of het minder arabisch maken van saudi barbarije of minder Chinees maken van China. Zo groot is de haat van de rooien jegens succes dat men veronachtzaamt dat alles dat de voel draaiende houdt door blanken is uitgevonden en er voorshands geen enkele reden is om aan te nemen dat die trend gaat ombuigen. Uit de Zweedse toestand zijn wijze lessen te trekken maar die zullen niet getrokken worden; zolang we nog gezellig en gezapig en deugend op op mark arrogander en die louche krulharige loverboy kunnen stemmen hè habbezakkers denk verdomme ’s na voordat je een vakje roodmaakt op dat biljet. Het uitwissen van de blanke mens verkoopt prettig volgens plan. Vanmiddag nog vernam ik dat de policorismekanker bij de hedendaagse feministen reeds zo ver is ingevreten dat men het in die waarschijnlijk niet meer te helpen kringen als raxistisch beschouwd om blanke babies te baren. Men voelt hier duidelijk de jille greep van de Frankfürter Schule.

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Uiteraard een land met vele moslims en brousse negers wordt , een derde wereldland ! Hopelijk duurt het nog een tijdje ,voor Nederland en de overige Eu-landen aan de beurd komen en wij in dromen kunnen terugdenken aan die heerlijke Europese kultuur.
  Wat hebben die moslims en brousse negers ons te bieden , niks, nougatbollen , nothing , rien , nada Daartegenover staan de prestaties van het vrije westerse denken , de Technologie , wij zenden ruintetuigen naar andere planeten . Moslims melken hun geiten en besturen hun ezels.
  Onze componisten, die voor ons de mooiste muziek schreven .Moslims horen op bepaalde tijdstippen van de dag een “bleter” vanop een minaret met gezaag , gelijkaardige tonen kun je horen wanneer je hard in de ballen knijpt van een man . Wetenschap , wat hebben wij allemaal niet te danken aan de wetenschap , ze hebben de kwaliteit van ons leven verbeterd in alle opzichten
  moslimdokters hebben hun opleiding genoten onrechtstreek door de kennis van het westen De communicatie heeft de wereld kleiner gemaakt , iedereen kan met iedereen , waar ook ter wereld contact nemen….De negers gebruiken nog steeds hun tam tam en de moslims , dank zij het westen hebben dezelfde middelen , want als ze iets kunnen gebruiken is het niet haram maar halal, halal en nog eens halal….Het enigste dat moslims wel hebben dat is hunne Allah , een hersenschim waar ze zich achter schuilen om de grootste beestigheden ongestraft te kunnen begaan ….Dat beste gelijkgestemden is de kultuur waar wij respect voor moeten hebben van hogerhand Hun Allah en samenhorigheid , de brave moslims , moeten wel meedoen ….dat zijn onze grootste vijanden

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Kampersrene.
   Ik volg al ’n tijdje uw tips en verklarende uitleggingen.
   Vindt u het niet riskant de blanken hier in NL er op te wijzen dat als je hard in de ballen van mannen knijpt dat je dan het geluid van de moedjiadin hoort.
   Het is mogelijk dat dit ’n ingeburgerd folkloristisch gebruik in Vlaanderen is, maar u weet hoe Hollanders zijn…

   Voor dat je het weet wil er eentje mee naar het toilet om eens hard in je ballen te knijpen.

   Like

 17. Jackholland zegt:

  Ja dit was te verwachten. Moslims zijn hele vreemde wezens In de moslimlanden hebben ze het niet naar hun zin omdat de moslimmentaliteit cultuur en regels fraude corruptie en armoede veroorzaken. Ze verhuizen naar westerse landen om er vervolgens te gaan afdwingen dat ze op de moslimmanier mogen leven waardoor het de dezelfde puinhoop wordt als waar ze vandaan komen. Beroepsmatig krijg ik nog al eens met mossels te maken .Na jaren door schade en schande wijs te zijn geworden en vele malen besodemieterd te zijn heb ik een speciale werkwijze ontwikkeld mbtmoslims. Ga erALtijd van uit dat de moslim zal trachten u te besodemieteren en anticipeer daar op . Laat openlijk merken dat u ze door hebt. Lever nooit voor er betaald is. En betaal nooit voor er geleverd is. Het gekke is dat je nog een soort respect van ze krijgt ook. moslims moeten met harde hand geregeerd worden op khadaffi ,Saddam manier anders gaat het geheid mis zie Irak en Libië en Zweden.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Hier spreekt de man met ervaring.
   Zo is het helemaal Hr. Holland.
   Je kunt ze niet hard genoeg aanpakken en er altijd op bedacht zijn dat je ’n mes in je rug krijgt.
   Vreemd genoeg denken de Vlamingen op dezelfde wijze over “de Ollanders…”
   terwijl ik altijd dacht dat zij ons altijd besodemieterden.

   Like

 18. Mirjam zegt:

  Het is typisch dat het ‘Stockholm’ syndroom uit Zweden afkomstig is, want dit is er een excellent voorbeeld van. Als je dit gedrag als burger uit Zweden al jaren hanteert en tolereert, zoals iedereen doet, en het maar door laat gaan tot aan het punt van ‘no return’ en dan ook eigenlijk het beeld hebt dat het niet aan jezelf, maar aan Europa ligt dat je overheerst wordt, omdat Europa de ‘vluchtelingen’ beter moet verdelen, dan kun je niet anders dan concluderen dat dit land zichzelf niet kan redden. Het is tot de ondergang verdoemd. Zij maken zich ondergeschikt aan hun ‘overheersers’ en geven anderen de schuld van hun onmacht om daarin iets te veranderen, want de anderen moeten hen redden en niet zijzelf.

  Ze zijn zo van het linkse gedachtegoed doordrongen, dat het bijna een heilige plicht en religie voor hen is geworden zich zo te gedragen en te blijven gedragen. Ze komen er zelf niet meer uit en lopen steeds tegen hun eigen schuldgevoel op dat hen zegt dat ze het verplicht zijn om dit te ondergaan en zich ondergeschikt te maken. Zweden is het meest masochistische land ter wereld en als Europa hen niet red en ingrijpt in hun land, ze inderdaad ten onder gaan.
  Als dit echter zou gebeuren, dan is het nog maar de vraag of ze dan later niet gewoon weer op de ‘oude’ voet door gaan en opnieuw beginnen met hun linkse indoctrinatie en opnieuw de martelaar gaan uithangen. Ze hebben een totale her programmatie nodig.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De Zweden hebben het “Stockholm-syndroom” uitgevonden.
   De situatie waarin de mens een gevoel van empathie krijgt t.o.v. zijn onderdrukker is inderdaad het gevolg van ’n decennia-lange “socialistische hersenspoeling” in de 20ste eeuw, welke het traditionele “lijfeigenschap” opvolgde dat zo’n 150 jaar geleden historisch nog steeds de samenleving bepaalde in Zweden.

   Mensen die met dat syndroom behept zijn zullen zich dus niet verzetten tegen hun onderdrukker
   Aannemende dat de meeste Zweden in meer of mindere mate met dat syndroom leven
   is dit in de eerste plaats ’n verklaring voor het feit dat men niet alléén de islam alle mogelijkheden heeft geboden zich in Zweden te nestelen, maar ook de Zweden zelf te onderdrukken zonder dat men massaal verzet pleegt.
   Ik denk dat de tijd rijp zal moeten worden voor ’n “staatsgreep “die door het leger gepleegd zal worden.
   ’n Andere mogelijkheid is er niet.

   Like

 19. koddebeier zegt:

  Met de zeer vele verraderlijke politici die maar al te graag de islam dienen volgt de rest van de Europese Unie vanzelf.
  De Landverraders staan aan het roer !

  Like

 20. Jan zegt:

  Ik ben zeker van de bovengenoemde ontwikkelingen. Helaas, of het “point of no return” nu al dan niet voorbij is, maakt echt niet uit. Onze westerse samenleving trekt zich het lot van de mens achter de religie aan. Alweer helaas, de vluchtelingenstroom brengt mensen binnen die hoofdzakelijk onderontwikkeld op elk vlak. Het gevolg is duidelijk, religie is hun enige echte richtlijn, waar de imams gretig gebruik van maken. (Zie in het verleden onze dominees en pastoors. We zullen dus door onze “menselijkheid” er voor zorgen dat we in een on voorspelbare situatie zullen geraken

  Like

 21. tippelaar zegt:

  De zweden krijgen eenvoudig wat ze verdienen. Ze zijn reddeloos vderlorem omdat ze zich niet willen verdedigen.

  Like

 22. harry zwanenberg zegt:

  Roependen in de woestijn…
  Over schreeuwenden uit de woestijn…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s