CNN: Fake-News-TV raakt steeds meer kijkers kwijt

Screenshot_109

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

De nieuwste cijfers laten zien dat de Fake-News-zender CNN een dramatisch verlies aan kijkers meemaakt. Blijkbaar hebben de mensen in de VS gewoon genoeg van leugenverhalen en hetze.

Contra magazine

De jongste onthullingen over het feit hoezeer de Amerikaanse tv-zender CNN met gigantische Fake-News-verhalen over Rusland en Trump de kijkers regelrecht verneukte, zorgden ervoor dat de mensen – zoals “The Federalist” opmerkte – op Prime Time liever naar oeroude series zoals “Yogi Bear”, “Full house” en “Friends” kijken dan naar de Prime-Time-series Anderson Cooper en Don Lemon op CNN.

Wie wil er trouwens ook nog naar nieuws kijken dat zelfs door de producent (John Bonifield) “meestal bullshit” genoemd wordt? Nauwelijks iemand, toch?

Volgens de cijfers die AdWeek.com heeft gepubliceerd, gaat de zogenaamde “7-Day-Average”-Trend bij CNN al enige tijd steeds verder naar beneden. Blijkbaar hebben de mensen al enige tijd gewoon genoeg van de opgeklopte meldingen, warrige speculaties en duidelijke leugens.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", Censuur, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op CNN: Fake-News-TV raakt steeds meer kijkers kwijt

 1. Marian zegt:

  Ja zeker, als je van de waarheid houdt.

  Like

 2. Lucie zegt:

  Gelukkig……eindelijk worden de Amerikanen wakker,er is al genoeg ellende wereldwijd door hun regering veroorzaakt.

  Like

 3. T.Troubadour zegt:

  En nu de restb van dat tuig nog te beginnen met MNSBC

  Like

 4. Harry zegt:

  Toch , als je naar CNN kijkt , dan valt op dat ze nog steeds vól in de aanval gaan .
  Het gaat 24/7 gewoon dóór .
  Ze geven zich voorlopig nog echt niet gewonnen .
  Je kunt zeggen wat je wilt van het linkse tuig , fanatiek zijn ze wél !

  Maar ik hoop van ganser harte dat Trump kans ziet die zender te slopen .
  In ieder geval moeten ze al honderden ( of was het een paar duizend ?) “medewerkers” ( of handlangers) ontslaan wereldwijd .
  Mooie start , Donald !

  Like

 5. joga zegt:

  In de inmiddels tienduizenden memes (korte tweetfilmpjes) slaat Donald Trump CNN elke keer kort en klein. De Republikeinse Amerikanen smullen ervan en CNN wordt er systematisch tot aan de grond door afgebroken.

  Like

 6. Flo zegt:

  Hier spugen ze ook op de NPO ,alleen houden ze de kijkcijfers geheim,en liegen ook daarmee er op los.

  Like

  • Ron zegt:

   De NPO app voor op je mobieltje kun je ook in de Appstore of Playstore een negatieve waardering geven.
   Weliswaar niet leuk voor de bouwers van de app, maar je kunt in je verhaaltje natuurlijk melden dat het niet aan de app ligt maar aan het aanbod van de NPO zelf, dus dat je de NPO zelf bagger vindt.

   Like

 7. Ron zegt:

  Je kunt zelf ook eenvoudig een bijdrage leveren om CNN te slopen. Deze tip heb ik enige tijd terug al langs zien komen bij een youtube filmpje.
  Download de CNN app uit de Appstore of Playstore.
  Geef vervolgens in deze Appstore of Playstore een waardering van 1 ster, en verwijder vervolgens de app weer uit je telefoon, wie wilt tenslotte die bagger op z’n mobiel hebben.
  Als maar genoeg mobieltjesgebruikers dit doen keldert de waardering voor de CNN app in deze Appstore en Playstore vanzelf.

  Like

 8. Ron zegt:

  Nog even een stukje Meme-wars

  Like

 9. Mary zegt:

  CNN is eigenlijk al verleden tijd alleen ze willen er, in al hun arrogantie, zelf nog niet aan, maar dit gaan ze niet overleven en dat is maar goed ook!!!

  Like

 10. Ronald A zegt:

  Natuurlijk, CNN, staat niet voor niets voor Clintons News Network, dus vanzelfsprekend is het bull shit.

  Like

 11. Jan zegt:

  CNN (Cooked News Network) draait zwarte Trump-supporter weg omdat hij niet de leugen wilde debiteren dat blanken overal schuldig aan zijn

  Like

 12. fleckie zegt:

  .THE. PENTAGON. PAPERS. VERFILMD’. Patricia Smagge
  Rocesnieuws 119, juli 2019. Procesnieuws is het blad van ‘Tribunaal . VOOR. DE. VREDE’, ( advocaten etc. TEGEN. Kernwapens, ); http://www.tribunaalvoordevrede.nl
  ‘Hoewel ‘THE. Post’ ( 2017, regie Steven Spielberg zich afspeelt in 1971, is het thema van dezefilm nog altijd bijzonder actueel. Van detoenmalige president Richard Nix on is het maar een kleinestap naar Donald Trump. Bovendien is het verspreiden van ‘fake news’ dankzij internet en social media veel makkelijker geworden dan vijftig jaar geleden.
  ‘THE Post’ draait om de PENTAGON Papers, de documenten die onthullen dat de overheid het volk jarenlang heeft voorgelogen. over. de voortgang v.d.Vietnam.oorlog. Dankzij de gedesillusioneerdedefensieanalist. Daniël. Ellsberg ( Matthew Rhys is THE New York Times in bezit gekomen v.d. PENTAGON Papers, een geheim rapport v.h. Amerikaanse ministerie van defensie over de politieke en militaire inmenging v.d. VS in Vietnam tussen de jaren 1945 en 1967. Papieren die onder meeraantoonden datde regering van Lyndon B.Johnson systematisch had gelogen, niet alleen tegen het volk maar ook tegen het Congres. De VShield de oorlog in Vietna,- waarvan al snel duidelijk was dat ze niet gewonnen kon worden- alleen maar gaande. uit. angst. voor. vernedering. en gezichtsverlies. Als het ministerie van justitie THE. Times verbiedt om nog langer over de PENTAGON Papers te schrijven, ziet Ben Bradlee( Tom Hanks) als hoofdredacteur van The Washington Post kansen. Daarbij zijn ervaren verslaggever Ben Bagdikian ( Bob Odenkirk) weet THE Post aan zijn eigen kopie vamen het lijvige rapport van Elsberg te komen. In ongeveer een dag moeten de journalisten de 4.000 pagina’s zien door te worstelen, maar is het wel legaal wat ze doen.
  De vraag of Athene Oost. het juridisch advies om niets te publiceren in de wind moet slaan, moet worden beantwoord door Kay Graham ( Meryl Streep), sinds het overlijden van haar man Phil de uitgever v.d.krant. Als vrouw in een mannenwereld is het al niet gemakkelijk, maar het parketwaar Kay zich in bevindt is extra complex, aangezien ze uitgerekend diezelfde week met THE Postde beurs op is gegaan en investeerders zich weleens zouden kunnen terugtrekken als de krant met het publiceren van de PENTAGON Papers de overheid ‘verraadt’. Bovendien is Robert McNamara ( Brice Greenwood), die al minister van fefensie onder Johnson diende en dus een cruciale rolsperlde in het geheel een persoonlijke vriend van haar. cinemagazine.nl/ THE- post-2017- recensie ———-<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~fleckie, voordat de VS ‘ hun aanwezigheid ‘kenbaar maakten, door onder meer AGENT- ORANGE. O.a. ( over. MANGROVE- WOUDEN. te laten. strooien, , was de Franse aanwezigheid. teruggetrokken naar hun eigen land.?!<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s