Mevrouw de bondskanselier, uw huis staat in brand!

Screenshot_104

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Niet de islam, maar het socialisme is met afstand het grootste gevaar voor de vrijheid en toekomst van Duitsland.

De Duitse catastrofe, die we op dit moment in Hamburg met het oog op de daar plaatsvindende, op een burgeroorlog gelijkende, rellen door linksen, autonomen en de Antifa-hordes beleven, wordt door sommige schrijvers volledig ten onrechte beperkt tot de islam. Duitsland wordt primair niet door de islam, maar door socialisten geïnfecteerd. Deze vormen niet alleen de voedingsbodem voor het steeds sterker wordende en om zich heen grijpende linkse geweld en de terreur van de Antifa (die door de VS eindelijk als terroristische organisatie werd gekwalificeerd), maar ook de voedingsbodem van de islamisering.

Michael Mannheimer Blog

Socialisten en moslims in de hele wereld hebben zich aaneengesloten om de westerse beschaving te vernietigen

Beide ideologieën, socialisme en islam, hebben zich aaneengesloten tot de grootste terreurvereniging ter wereld die de geschiedenis van de mensheid ooit heeft meegemaakt. Beide voeren ze de lijst van volkerenmoorden in de geschiedenis van de mensheid aan – en komen, met een enorme afstand voor al die andere volkerenmoorden, op het ongelooflijke aantal van 500 miljoen in naam van Marx en Mohammed vermoorde mensen.

De excessen in Hamburg laten zien hoezeer de socialistische terreur in Duitsland zich al genesteld heeft. En de ondersteuning, die moslims door de linksen, de links-autonomen en de Antifa ondervinden, bewijst de these van de alliantie tussen deze beide genocidale ideologieën.

Hamburg is het waarschuwend signaal voor de ondergang van Duitsland geworden

Hamburg laat zien dat de ware terreur niet van de AfD of de overige als “rechtsen” of “nazi´s” gekwalificeerde Duitsers uitgaat, maar sinds 1968 zo goed als uitsluitend van links. Het “Bondgenootschap tegen rechts” is niets anders dan een politieke strategie van de linksen om van hun eigen terreur af te leiden volgens het motto: “Houd de dief!”

Duitsland bevindt zich, net zoals het begin van de jaren-30 van de vorige eeuw, in een toestand waarin het op ieder moment kan overgaan in een brute dictatuur. En wel opnieuw in een links-radicale dictatuur, waarvan grotendeels al sprake is.

De Duitsers zijn dankzij de dagelijkse mediacampagnes dusdanig gedesinformeerd, dat zij de situatie waarin ze verkeren niet doorzien, en hun slachter – de, na Hitler, op één na ergste Duitse kanselier – in september opnieuw zullen kiezen.

Alleen nog een burgeroorlog (die naar alle waarschijnlijkheid niet plaatsvindt) of het Duitse leger kan ons fantastische land nog behoeden voor een opnieuw afglijden in een duistere tijd. Daarom appelleer ik opnieuw aan de officieren en soldaten van het Duitse leger om gevolg te geven aan hun eed, die zij niet op de kanselier, maar op het Duitse volk en het behoud van de Duitse wetten hebben gezworen, en eindelijk hun geschonden volk te hulp te komen.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Genocide, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Mevrouw de bondskanselier, uw huis staat in brand!

 1. GT zegt:

  Het laat zien wat een ongelooflijke puin hoop Europa is, jawel met hun linkse dictatuur het is zo als het verhaal hierboven precies omschrijft zuiver op de korrel. Nu Merkel het laat zien hoe de politieke stroming is in Duitsland en hoe gevaarlijk deze is, ik zeg het nogmaals had het leger in gezet en keihard optreden keihard dit kan je niet verkopen Merkel!

  Like

 2. Japio zegt:

  Socialisme, de idiologie van de vrede net als de islam

  Like

 3. Beschouwer zegt:

  Ik weet nog dat de arrogante Merkel alvast met het vingertje naar Trump wees hoe die zich moest opstellen bij een ontmoeting. Merkel wilde zich presenteren als een wereldleider. Nu in haar eigen stad Hamburg ziet iedereen hoe de regering Merkel er niet in slaagt de veiligheid en het bezit van mensen te beschermen. De linkse rode terreur heeft vrij spel en er heerst op dit moment chaos in Hamburg.

  Like

 4. Misschien moeten we deze troepen maar naar Hamburg sturen, want “mevrouw” de bondskanselier schijnt het niet alleen af te kunnen met haar misrekening:
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28587266/___Mosul_zaterdag_bevrijd___.html

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  De Moffianen zijn niet alleen gedesinformeerd, maar ook retedom! Beetje gezond verstand, chauvinisme, ogen/oren open zijn voldoende om te kunnen concluderen dat je land naar de bliksem gaat. Het is wachten tot het allemaal nóg erger wordt, waarschijnlijk staat er dan eindelijk een patriot op / of komt er een staatsgreep. Je kunt het zien aankomen! (wensdroom)

  Like

 6. Witte raaf zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2017/07/08/escalatie-van-geweld-in-hamburg/

  Het opruimen is begonnen en Hamburg likt zijn etterende wond!!

  Like

  • Jean zegt:

   Witte Raaf: DE verantwoordelijke van al die ellende én geweld loopt op die verzameling dictators rond in lange broek, is beter bekend onder de naam mürkel, de lieveling van Turk erdogan….
   De toekomst van Europa is via dergelijk gespuis volledig naar de kloten. Er is nog redding mogelijk maar dan moeten heel snel gaan ingrijpen door:
   a) islam te verbieden in onze westerse samenleving.
   b) dubbele nationalist verbieden.
   c) stemrecht voor vreemdelingen verbieden.
   d) elke vreemdeling die weigert onze normen & waarden en vooral onze seculiere wetten te respecteren binnen de 48u verwijderen van het grondgebied.
   e) van elke vreemdeling een DNA in een databank stoppen.
   f) elke vreemdeling zonder officiële papieren sowieso het land uitflikkeren.
   g) EISEN DAT DEMOCRATIE GERESPECTEERD WORDT w.w.z. de wil van het volk primeert en niet de wil van die dictators.

   Like

 7. Witte raaf zegt:

  http://m.telegraaf.nl/article/28587236/moskee-illegaal-gebouwd

  Moeten wij eens proberen met een hokje of schuurtje,staan ze in no time aan de deur!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Ze staan gewoon in de achtertuin van die mensen.
   Daar krijg je ook nooit een vergunning voor, maar er zal wel weer een uitzondering gemaakt worden.
   Jij met je schuurtje of hokje verliest het dan altijd, dit moeten we maar weer afwachten.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Ooit een dakkapel zonder vergunning gebouwd. Ik kan je vertellen, dat hebben we geweten.

   Like

 8. Tistochwat zegt:

  Niet de islam, maar het socialisme is met afstand het grootste gevaar voor de vrijheid en toekomst van Duitsland.

  Dat roep ik al jaren, Herr Mannheimer. Kennelijk zien alleen realistische mensen dit in.
  Het allergrootste gevaar wordt gevormd door degenen die zich door het ‘socialisme’ laten hersenspoelen! ZIJ kiezen de idioten die over ons heersen met als doel om ons tot op het bot uit te kleden en uiteindelijk te vernietigen.

  Like

 9. Gert Jan Reitsma zegt:

  Herr Mannheimer, nach der zweiten Weltkrieg wird es nur ein Ubernationale Weltkrieg geben.
  Bitte lesen das letzte buch der Bibel.

  Liked by 1 persoon

 10. Marian zegt:

  Een brandstapel met dat wijf er boven op zou ons beter uitkomen.

  Like

 11. wouteenhoorn zegt:

  Van die openingszin word ik niet goed. Moet van alle twee niks hebben Maar zo’n opening op Bron
  had ik nooit van z’n leven verwacht.Misschien kan iemand mij uit de bran helpen

  Like

  • Gert Jan Reitsma zegt:

   Geachte Wouteenhoorn, wat M. probeert te zeggen is dat de islafieten nooit een voet in Duitsland hadden kunnen zetten als ze niet door de Linksen van harte welkom waren geheten.

   Like

 12. edwin vissers zegt:

  Hamburg – In de Hamburgse wijk Schanzenviertel waar in de nacht van vrijdag op zaterdag plunderingen waren, groeit de woede onder bewoners over het trage politieoptreden.
  geweldig weet zeker op wie ze gestemd hebben merkel of een ander demon

  Like

 13. Jean zegt:

  Beste Michael, islam = links = terrorisme = geweld = misdadig.
  Conclusie: islam verbannen en verbieden en het linkse krapuul de rekening van de aangerichte schade voorleggen door dat gemaskerd krapuul op te pakken en op te sluiten tot alle rekeningen betaald zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s