RUTTE: LIEVERD OF SCHOFT?

Screenshot_105

De VVD-premier vindt dat moslims dubbel zielig zijn na aanslagen, want dan worden ze soms scheef aangekeken. Dat zei de premier tijdens een debat op 27 juni. Weet je welke moslims slachtoffer zijn van extremisten, meneer Rutte? Moslims zoals Imam Tawhidi, die zijn leven niet meer zeker is omdat hij kritiek levert op de Sharia. En wanneer zijn Nederlanders en Europeanen een keer zielig genoeg om speciale behandeling te verdienen?

Lees verder>>>
h/t J.B.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Moslims, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op RUTTE: LIEVERD OF SCHOFT?

 1. Hendrik M. zegt:

  Rutte is een vuile, achterbakse, liegende schoft!

  Like

 2. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Je zult maar Rutte heten en moreel aanspreekbaar
  voor al het Volksverraad dat dagelijks passeert
  voor al die leugens met fluwelen randje
  .
  en al de fabels die men propageert…
  voor al het weg-gewuif steeds met dat slappe handje
  de vele quasi-geintjes met mooi-weer grimas
  .
  je medeverantwoordelijk weten voor ons weggegeven Landje
  en dan toch blijven doen alsof je juist betrokken was
  dan komt je met een Asperientje niet meer klaar…
  .
  dan staan veel slapeloze nachten je te wachten
  ik wens dat niemand jouw verdiende pijn ooit zal verzachten !
  .
  Jasterke
  .

  Liked by 1 persoon

 3. Peter zegt:

  Als ik ooit de kans krijg dan geef ik hem een keiharde schop onder zijn reet. En daarna ga ik er onnozel bij staan lachen zoals die hufter altijd doet.

  Liked by 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Dat zo iets nooit gebeurt, verbaas ik mij wel vaker over.
   Volkert kan gewoon over straat, Balkenende heeft nergens last van en deze lul kan ook gewoon een bakje koffie drinken op een terrasje.

   Like

 4. Joshua zegt:

  Ruttetut de rot schoft .
  Andere woorden zijn niet op zijn plaats voor deze vileine schurk!

  Liked by 1 persoon

 5. Marian zegt:

  RUTTE IS EEN SMERIGE VUILE DOERAK, DE LIEGENDE EN BEDRIEGENDE SCHOFT !!!!!!!!!!!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Wat een lief woordje voor zo’n schoft, doerak.
   Ik had er onbeschofte vlegel of schavuit van gemaakt.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Mag ik hem een over het paard getilde, dhimmitude, vunzige land- en volksverraderlijke rotzak noemen? Of is dat nog te netjes? 😆

    Liked by 2 people

   • BertG. zegt:

    Op het randje, zit je.

    Like

   • Karen zegt:

    Vind doerak wel heel erg toepasselijk. Ik heb het opgezocht het betekent namelijk domkop, dwaas (leenwoord uit het Russisch). En niemand kan toch ontkennen dat hij een domkop en dwaas is. Marian heeft met de aanvulling van meneer Bron erbij “onze” minister-president treffend omschreven vind ik.

    Like

 6. A.J. de Koning zegt:

  Rutte “lieverd of schoft”, die vraag is niet moeilijk te beantwoorden, schoft natuurlijk, als er iemand anders over denkt hebben ze 40 jaar onder een steen geleefd en nooit TV gekeken of kranten gelezen. Hij is de meest leugenachtige en onbetrouwbare persoon die er bestaat.

  Like

 7. H J zegt:

  Lieverdje Rutte heeft ook al geen direct e-mail adres meer. premier@vvd.nl werkt niet meer. Heeft iemand iets? Wil hem graag ‘bedanken’.

  Like

 8. Rutte koos voor natuurvernietiging en moordkans vergroting op alle niet-moslims middels paspoortafgifte aan niet-Europese moslims

  Like

 9. kampersrene zegt:

  De VVD-premier vindt dat moslims dubbel zielig zijn na aanslagen, ONOZELAAR en voel jij je ook zielig zoals het overgote deel van de Nederlandse bevolking jou zielig vindt .Misschien vindt je de dader van een aanslag geweldpleging of verkrachting ook dubbel zielig , omdat ze scheef bekeken worden door hun slachtoffers Met” een” feit zal Rutte en de rest van zijn kabinet het roerend met mij eens zijn ! Zonder die “zielige’ moslim troep zou Nederland en de rest van EU er “pakken” beter voorstaan

  Like

  • kampersrene zegt:

   Plechtig ogenblik…..Ik heb niets te betekenen , ik heb niets te zeggen….maar ik ridder al de reactieschrijvers en symphatisanten van E.J.Bron uit tot vertegenwoordigers van het gezond verstand Zij staan torenhoog boven de huidige Nederlandse regering en uiteraard boven alle moslims . Wij hebben maar een leider , Wilders !

   Like

 10. flecki zegt:

  Misschien zijn zijn gedachten bij het woord ‘canaille’,( plebs, doodgewoon volk,onontwkkeld) waardoor hij zijn ‘verdoezingen’ te voorschijn tovert?…..wie weet..

  Like

 11. Peacepipe zegt:

  Hij weet wat er gaande is en doet er volop aan mee! Hij durft geen nee te zeggen tegen “Ma” Merkel, want dan kan hij een mooi baantje in Brussel wel vergeten!!! Lubbers had het verbruit bij Helmut Kohl en dus géén promotie naar Brussel!
  Het is een LANDVERRADER! Dat is toch strafbaar? Kennelijk niet meer in Nederland. Het is wél strafbaar als je zegt dat je minder mensen in Nederland wil met een bepaalde migratie achtergrond.

  Like

 12. Jan zegt:

  Rutte: politie mag hard optreden tegen plunderaars Sint-Maarten  https://nos.nl/artikel/2192165-rutte-politie-mag-hard-optreden-tegen-plunderaars-sint-maarten.html

  De realiteit:

  Sint-Maarten – ‘Juweliers, elektronicazaken, Apple-winkel en hotels; allemaal zijn ze leeggeplunderd’
  ‘Winkeleigenaren bedreigd met messen’

  http://nieuws.tpo.nl/2017/09/08/sint-maarten-juweliers-elektronicazaken-apple-winkel-en-hotels-allemaal-zijn-ze-leeggeplunderdsint-maarten/

  Liked by 1 persoon

 13. Anne van Urk zegt:

  moskeeën horen niet thuis in Nederland. Bovendien is de islam een valse religie opgericht door Satan de Duivel de valse God van de wereldreligie, van dit Samenstel van dingen waar de Bijbel over spreekt! De ware God van de Bijbel is heel iemand anders, en heet geen Allah, of wat voor namen er nog meer in omloop zijn Heere of Boedah. Maar JHWH , Jehovah. of korter Jah, is de ware God van het Universum!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s