Woede in Hamburg groeit

Screenshot_113

(Door: Daniël van Dam)

“Dit zijn gewoon criminelen” en “Politie doet niets”

HAMBURG – In de Hamburgse wijk Schanzenviertel waar in de nacht van vrijdag op zaterdag plunderingen waren, groeit de woede onder bewoners over het trage politieoptreden. Er zijn duizenden agenten in Hamburg, „maar waar was de politie gisteravond?”, vraag wijkbewoner Jurgen Boos (74) zich verontwaardigd af. Hij staat voor een winkel die is geplunderd. De winkelvoorraad ligt bezaaid over de vloer. De ravage is enorm.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Woede in Hamburg groeit

 1. ReaGluurder zegt:

  Statementmaken; niet op dat Qudtwijf en haar partij stemmen!! Merkel Raus!!

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Het “volk” kan niet hard genoeg met de neus op de werkelijkheid gedrukt worden.
  Dan alleen bestaat er ’n mogelijkheid dat men in actie zal komen.

  Geliked door 2 people

  • N.E. Derlander zegt:

   @paulzwueste

   “Het “volk” kan niet hard genoeg met de neus op de werkelijkheid gedrukt worden”. Dat is precies wat ik vanmiddag ook tegen een van mijn kinderen zei……..

   Geliked door 1 persoon

  • tjonge zegt:

   u gaat er maar van uit dat het stemmen altijd een eerlijk proces is ?
   wie de stemmen telt wint de verkiezingen……

   Like

 3. Marian zegt:

  GEWOON WEG MET MERKEL EN HAAR HELE TERINGZOOI !!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Elisah zegt:

  De linkse demonstraties in Hamburg zijn net zo erg als extreem-rechtse en moslimterreur, volgens de rechterhand van merkel…
  Misschien slaat het nog over naar andere steden.

  Like

 5. Jean zegt:

  De fuhrer van Duitsland ligt wat te paaien en te naaien in dat clubje G20 DICTATORS, daar is lol te beleven en daar is massa politie om dat parasiterend tuig te beschermen, de burgers soppen het zich maar op denkt de fuhrer.
  Vraagje: is dat nu een vent of een vrouw? Ik kan het nog steeds niet bepalen…daarom dat ik steeds spreek over “de fuhrer”…

  Like

 6. Jan zegt:

  Het ontgaat mij waarom de politie dat linkse volk niet dood schiet zoals in 1919

  een goed voorbeeld doet volgen

  Like

 7. eva110 zegt:

  Ongeloofelijk, je zult er maar wonen, hardwerkend om je gezin te onderhouden en de tig duizenden opvreters en dan komen er een ander stel opvreters voorbij die alles wat je lief is vernielen tot je auto aan toe.
  Ik heb een reportage in Der Spiegel gezien waar ze een gesprek hadden met de z.g. aktievoerders, Degene die geen blik bier in de hand hadden waren duidelijk onder invloed van drugs, er kwam geen normaal woord uit.
  Met andere woorden we gaan naar Hamburg om te zuipen, stoned te worden en snachts te krikken met de buurvrouw in het andere tentje. Als toetje steken we autos in brand plunderen winkels en richten zoveel mogelijk schade aan, dat is vlgs links een geslaagde demonstratie.
  Het is werkelijk te hopen dat hierdoor bij vele mensen de ogen open zijn gegaan, want voor Hamburg kun je elke willekeurige stad in Europa invullen en reken er maar op dat dit gaat gebeuren.

  Like

 8. H J zegt:

  Godsgruwelellendige klootjavanen zijn die mentaal gehandicapte raddraaiers. Werkschuw tuig dat maar al te graag voor anarchistisch wil doorgaan, maar wel hun handjes ophouden bij de uitkeringsinstanties.
  Het is super toll om te rellen als je toch niks om handen hebt en als zwartrijder naar Hamburg treint.
  Dat zelfde soort gajus heb je in Nederland ook. De zaak verzieken omdat je lekker kunt rellen en plunderen. Zielig is nog een te goed woord voor deze deplorables.

  Like

 9. Pietersen zegt:

  Hamburg is bovendien al voor 50% islamitisch.

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Wir schaffen das zei Merkel tegen adviezen van mensen die het al zagen aankomen.
  Wat een afgang voor dat “wijf” voor de hele wereld.
  Helaas zal zij dat niet zo ervaren met haar olifantenhuid.
  Sorry olifanten.

  Like

 11. Mary zegt:

  Hamburg staat bekend als een socialistisch bolwerk nu socialisten laten zien wie ze “zijn” worden de Hamburgers boos misschien toch maar AfD dan?.

  Like

 12. Ron Soeverein Mens zegt:

  Ach over een paar weken is elke Duitser dit wer vergeten en stemmen ze weer hersenloos op merkel ferkel en die grunen om hun land nog verder naar de bliksem te helpen. Zie voorbeeld Zweden. Volgens mij duurt het niet lang dat ook een Duitse politiechef om hulp gaat vragen. Ik vrees dat Zweden, Duitsland, Frankrijk, Nederland etc binnenkort verloren zijn,tenzij de bevolking massaal met 100 duizenden en meer de straten opgaan. Gewapend met rieken knuppels eventueel met vuurwapens om het regeringstuig af te zetten en de macht weer bij het volk te plaatsen en de aanstichters te berechten door een volkstribunaal.
  Het is zoals Trump zei in Polen, is west europa bereidt om voor zijn overleving te vechten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s