Zweden – een land als waarschuwing!

Screenshot_3

(Vertaling: E.J. Bron)

Jarenlang gold het Scandinavische Koninkrijk Zweden als voorbeeldland en droomdoel voor toeristen en emigranten. Sociale markteconomie, een uitgebreid sociaal stelsel, bijna volledige werkgelegenheid en het laagste criminaliteitscijfer spraken voor het land. Allemaal ingrediënten die veel Duitsers jaloers naar het noorden deden kijken. Natuurlijk was destijds ook niet alles goud wat er blonk; het bovengemiddelde sociale systeem had zijn prijs, maar de Zweden waren bereid dit te financieren. Men was bereid te delen en iedere Zweed een behoorlijk leven mogelijk te maken; een functionerend solidariteitsprincipe.

PI News (2)

Allemaal verleden tijd

In slaap gesukkeld door de eigen, zelf gecreëerde welvaart gleed het partijenlandschap steeds verder af naar links en dacht de zegeningen van de Zweedse staat met iedereen te moeten delen. Net als in Duitsland begon een ongebreidelde invasie. Per slot van rekening is de asielwens van de economische vluchtelingen niet gericht op de veiligheid van het vrij te kiezen land, maar op waar het meeste geld en de hoogste uitkeringen, zonder er iets voor te hoeven doen, te halen zijn. Net zoals in Duitsland werden door de linkse gevestigde partijen de gevolgen van de invasie niet herkend of willens en wetens op de koop toegenomen. Alleen de Zweden Democraten (volgens onze “kwaliteitsmedia” vanzelfsprekend “rechts-populistisch”) verzetten zich tegen het verlies en de teloorgang van hun vaderland. Uit peilingen blijkt dat de partij op meer dan 20% van de stemmen van de Zweedse bevolking kan rekenen.

Daar dient echter voorzichtig van genoten te worden; hier in het land spreken de “vrije” opinieonderzoeksinstituten op dit moment van ongeveer 7% van de stemmen voor de AfD. De daadwerkelijke instemming zou dus wel eens veel hoger kunnen uitvallen.

In Zweden volgt op dit moment de ene faillietverklaring op de andere

De Zweedse minister van Financiën sprak enkele weken geleden van serieuze financiële problemen bij de belasting wegens de ongebreidelde immigratie.

De chef van de Zweedse Veiligheidspolitie waarschuwde onlangs voor ontbindingsverschijnselen met betrekking tot de binnenlandse veiligheid en vroeg om hulp.

Hierbij passend werd nu het grootste muziekfestival in Zweden, Bråvalla, dat zaterdag ten einde ging, uit voorzorg afgezegd voor volgend jaar. Bråvalla heeft dagelijks ongeveer 40.000 tot 50.000 toeschouwers en dit jaar traden er bands zoals Linkin Park op. Dus geen kermis in de Zweedse provincie. Na het festival van dit jaar nam de chef van Bråvalla, Folkert Koopmans, deze zwaarwegende, maar wat hem betreft noodzakelijke beslissing. De reden zijn overvallen en de verkrachting van een 15-jarig meisje midden in de mensenmenigte. Koopmans hoopt dat zijn beslissing ervoor zorgt dat de mensen wakker worden of dat er in ieder geval een serieuze discussie op gang komt. Zweden wordt niet voor niets al enkele jaren de Europese verkrachtingsmetropool genoemd.

De Zweedse politie spreekt daarentegen op de gebruikelijke manier officieel van “incidentele gevallen”.

De uitvoerende macht duikt weg en zo gaat stuk voor stuk cultuur verloren; in Zweden, in Duitsland en elders. Deze toestanden en gevolgen hebben niets, maar dan ook helemaal niets te maken met vreedzame en gewilde immigratie – hier gaat het keihard om een invasie. Het afzeggen van een muziekfestival zal niet voldoende zijn.

Bron:
http://www.pi-news.net/schweden-ein-land-als-mahnung/

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op Zweden – een land als waarschuwing!

 1. FerdinandK zegt:

  Kom reeds 42 jaren in Zweden. Heb er vele kennissen. Spreek de taal uitstekend. Het zijn vrij normale flegmatieke mensen. Echt geen linkse luchtfietsers.
  Vind het heel jammer, maar ik ben klaar met Zweden. Zelfs in de kleinste dorpjes voel je je “unheimisch”. Overal en bijzonder bij alle winkels en benzinestations hangen “moslim” jongeren in grote getale rond. Best heftig.
  Voor mij geen verblijf in Zweden meer.

  Like

 2. Beschouwer zegt:

  Dus Zweden is niet meer dat Joepieland wat de Zweden Promootten ?

  Ga er niet naar toe naar Zweden. Boycot Zweden want nogal wat Zweden zijn anti-Israel.

  Het is vervelend voor de wakkere Zweden en meer en meer Zweedse mensen worden wakker.

  Zweden is blijkbaar ook een soort NIEUWE WERELDORDE proeftuin om zoveel mogelijk contante geldbetalingen af te schaffen. Contant betalen en het bezitten van contant geld wordt gecriminaliseerd.

  Dat betekent uiteindelijk dat je geen toegang krijgt tot je bankrekening om wat te gaan besteden wanneer je een illegale mening hebt over bijvoorbeeld de klimaathoax of massa-immigratie.

  Dan mag je in deze Zweedse digitale dictatuur geen geld van je eigen bankrekening besteden aan je boodschappen..

  Daar willen de machthebbers van Zweden naar toe.

  De Zweden moeten dan door allerlei hoepeltjes springen om ueberhaupt toegang te krijgen tot hun eigen geld waar vaak hard voor is gewerkt

  Zweden is een soort EUSSR een soort DDR dan

  Dat is het plan voor Zweden en Zweden als proeftuin geldt ook elders voor de EUSSR.

  Het is zoals in 1984 verwoord een laars die op je gezicht stampt en dat voor altijd

  De ultieme droom voor de elite en de nachtmerrie voor de rest der mensheid !!!!!!!!!

  Like

 3. Elena zegt:

  Zweden kan slechts door een coup gered worden.
  Om te beginnen, mieter die smerige regering in zee.
  dan alle parasieten er achteraan, voila probleem opgelost.
  Simpel toch?

  Like

 4. Elena zegt:

  Reden aflassen muziekfestival is dat het beledigend kan zijn naar bepaalde bevolkingsgroep.
  Zorg om verkrachten is gel*l van de bovenste plank

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Het enigste wat de EU nog kan proberen is een reis naar het pretpark promoten . De kosten zijn geheel voor rekening van de organisator . De kans dat het zou lukken is niet ondenkbaar om volgende redenen . Hun IQ is heel erg klein ! Ze geloven zonder enige twijfel in Allah en zijn sprookjes. Tenslotte ze voelen zich nergens thuis .De oplossing ligt voor de hand ! Volgen.. Volgen maar

  Like

 6. Flo zegt:

  Niks hierover in de kranten of op tv, mensen dat zooitje jourrnalisten stelt nooit de juiste vragen ,en waarom ???doen ze dat.

  Like

 7. Saskia Dubbeldam zegt:

  Ik vergelijk het maar steeds met je eigen huis of winkel. Je kunt best mensen van de straat halen en tijdelijk onderdak geven of je kunt best af en toe een gezin een boodschappenpakket geven, maar er zit altijd een grens aan de hoeveelheid hulp die je kunt geven.
  Zeker als mensen gaan eisen dat ze vannacht weer bij je mogen blijven of als de gezinnen die je helpt voortaan dagelijks komen schooien.
  Op een gegeven moment is de maat vol en jaag jij iemand je huis of winkel uit.
  Mijn ouders gaven mij op mijn 18e ook de eerlijke keus om mee te betalen aan het huishouden of op mezelf te gaan wonen en ik heb toen nog zes jaar met plezier hun regels gevolgd, totdat ik op eigen benen kon staan.

  Zo werkt het in de wereld en je kunt niet blijven teren op andermans zak zonder consequenties, maar blijkbaar kunnen de linksen dat wel.
  Ik ben benieuwd waar de Europese burgeroorlog begint en wanneer de autochtonen hun gebied terugnemen.

  Like

 8. boorzalf zegt:

  Hier een foto van een islamitische gelukzoeker die zich voor doet als een 12 jarige, die een hardloop wedstrijd heeft gewonnen in Zweden.

  Een 12 jarige met een snorretje.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4676640/Europe-underestimating-scale-migrant-crisis.html

  Europa ‘onderschat de omvang van de migrantencrisis’ en zou kunnen worden overspoeld door miljoenen Afrikanen in een ‘Bijbelse uittocht’ tenzij dringende maatregelen genomen worden, zegt een van de hoogste ambtenaren.

  Antonio Tajani zei dat de ernst van de migrantencrisis wordt onderschat
  De Voorzitter van het Europees Parlement heeft dringend opgeroepen om het probleem te bestrijden
  Dit komt naar boven als Italië worstelt met een toenemende stroom van mensen die uit de zee [naar de EU] komen.

  Het aantal migranten dat uit Afrika naar Europa komt, zal binnen vijf jaar in de miljoenen lopen, tenzij dringende maatregelen genomen worden, heeft een hoge EU-ambtenaar gewaarschuwd.

  Antonio Tajani, voorzitter van het Europees Parlement, heeft gezegd dat de omvang en de ernst van de migrantencrisis onderschat worden en dat die dringend moet worden aangepakt.

  Like

 10. Jan zegt:

  Sweden’s Islamic Rape Epidemy: Almost Half of Victims are CHILDREN


  In all, 9,680 sexual crimes was committed from January to June. According to a BRÅ report from 2013, only 23 percent of sexual crimes in Sweden are reported, which means that the real number of sexual crimes the last six months in Sweden amounts to around 42,000.
  …..
  https://www.10news.one/swedens-islamic-rape-epidemy-almost-half-of-victims-are-children/

  Like

 11. Jan zegt:

  Agnetha en Anni-Frid 1977

  Agnetha en Anni-Frid 40 jaar later

  Like

 12. Er valt iets te leren van wat er nu al in Zweden plaatsvindt. Dat proces kan hier gekeerd worden.


  .

  Like

 13. Voor nog iets meer zicht
  .

  .

  Like

 14. Jules Vismale zegt:

  Het kan trouwens nog veel erger wat zo’n akelige Zweedse en linkse vrouw flikte in een vliegtuig omdat ze zoveel medelijden had met een Afghaanse asielzoeker aldaar:

  Wees er maar trots op! Zweedse voorkomt uitzetting van uitgeprocedeerde illegaal door stampij te maken in vliegtuig

  Een Zweedse links-activistische studente (op de film waar ze zichzelf op facebook heeft geplaatst is goed te zien van voor een lelijk en gebrild gezicht zij heeft!) heeft onlangs de uitzetting van een illegale migrant voorkomen.
  De man werd vervoerd aan boord van een vliegtuig, maar is van boord gehaald omdat de vrouw weigerde te gaan zitten totdat de vreemdelingendienst de man weer uit het vliegtuig had weggenomen. Daarmee heeft ze de uitzetting van de illegaal voorlopig voorkomen – en is meteen de heldin (maar niet heus!) van links geworden.

  Zweden heeft een nieuwe linkse heldin. Nee, het is niet Erik van Muiswinkel die op vakantie is in het hoge Noorden. Het is de 22-jarige Elin Ersson, een studente die onlangs een vlucht naar Afghanistan tijdelijk onmogelijk maakte door vlak voor vertrek op te staan en te eisen (als ik in dat vliegtuig had gezeten dan wenste ik dat ze meteen dat vliegtuig werd uitgeschopt voor het in gevaar brengen van medepassagiers!) dat een illegale, uitgeprocedeerde asielzoeker niet werd uitgezet maar gewoon in Zweden mag blijven.

  “Een Zweedse studente heeft gisteren een uitzetting van een Afghaanse vluchteling voorkomen. De 22-jarige Elin Ersson weigerde twee uur lang te gaan zitten in een vliegtuig, totdat de Afghaan uit het toestel werd gehaald. Ze zond haar actie live uit op Facebook. Die video heeft inmiddels 1,5 miljoen views en Ersson krijgt er veel lof voor en ongetwijfeld ook geweldig veel afkeer!
  Ersson vloog van Gotenburg naar Istanbul. Tussen de passagiers zat een 52-jarige man die door de Zweedse immigratiedienst naar Afghanistan uitgezet zou worden. Toen Ersson daarvan op de hoogte kwam, besloot ze op te staan en weigerde ze weer te gaan zitten. Daardoor kon het vliegtuig niet vertrekken wat weer irritatie bij de overige passagiers oproept!
  “Achter in het vliegtuig zit iemand die naar Afghanistan gebracht wordt. Daar is oorlog en als hij daarnaartoe gaat, wordt hij waarschijnlijk gedood. Ik verzoek jullie om zijn leven te redden”, zegt de studente in de video.”

  Maar het heldendom is vluchtig: de uitgeprocedeerde asielzoeker is nog altijd uitgeprocedeerd en zal hoe dan ook worden uitgezet naar Afghanistan. Als het niet kan met een lijnvlucht, dan krijgt hij een (veel duurderde) escort van een privé-jet die hij anders maar mooi uit zijn eigen zak betaald!

  Ik zeg: goed plan. En iedereen die dit soort sabotage pleegt mag dan de rekening betalen dan vooral die smerige heks van een Elin Ersson! Want als je vreemdelingenwetten wil veranderen, dan moet je invloed uitoefenen op de politiek. Via de democratische mechanismen die ook Zweden kent de boel aanpassen.
  Maar dit soort hinderlijke acties? Nee ga weg met je messiascomplex, alsjeblieft! En laten ze alle schade maar op dat kreng van een Ersson betalen en dat ze hierna niet gaat wensen dat de desbetreffende asielzoeker later zo ondankbaar zal zijn dat hij haar zal aanranden en verkrachten! Voor links geldt namelijk zoals het ooit de sovjetleider Nikita Chroesjtsjov (1894-1971) verging: Wie meent dat hij zijn vijanden tot vrienden kan maken met overdreven goedheid en zijn/haar eigen vrienden laat barsten zal daarmee ooit zijn/haar ondergang bewerkstelligen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s