Familiehereniging: 300.000 personen in de wacht

Screenshot_14

Syrische “vluchtelingen”. 

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland begint de familiehereniging van Syriërs en Irakezen. In het eerste kwartaal werden 17.000 visa verstrekt. Er staan echter nog eens 300.000 mensen in de wacht.

Contra magazine

Volgens het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken waren er in het eerste halfjaar meer dan 90.000 asielaanvragen in Duitsland. Voor het hele jaar houdt men rekening met tot 200.000 asielaanvragen. Maar dat is nog niet alles: volgens de “Welt” schat het ministerie van Buitenlandse Zaken dat daar bovenop weldra tot 300.000 Syriërs en Irakezen in het kader van de familiehereniging naar Duitsland zullen komen. Eerder gepubliceerde cijfers laten zien dat er in het eerste kwartaal al 17.000 van zulke visa werden verstrekt.

Als basis voor de berekening dienen de reeds verstrekte visa, evenals de verwachte aanvragen. Ook een tweede schatting met het oog op de gemiddelde gezinshereniging bij Syrische “vluchtelingen” leidt tot deze orde van grootte, zegt men op het ministerie van Buitenlandse Zaken, aldus de krant verder. Hierbij houdt men vermoedelijk behoorlijk lage cijfers aan. Andere schattingen gaan uit van tot 1 miljoen mensen.

De mogelijkheid tot familiehereniging is echter tot maart 2018 uitgesteld, omdat de autoriteiten nog altijd overbelast zijn met de stroom mensen in het kader van de migratiecrisis vanaf 2015. Bovendien wil de Duitse regering per se beelden voorkomen die de aankomst van tig duizenden Syriërs en Irakezen laten zien, wat vooral koren op de molen van de AfD zou zijn. Met het oog op de Duitse parlementsverkiezingen, aldus de overwegingen, zou het geen goed idee zijn wanneer de migratiecrisis zich in de komende maanden weer uitbreidt.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Irak, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Familiehereniging: 300.000 personen in de wacht

 1. Golden Girl zegt:

  als die 300.000 mensen nu nog in Syrie en Irak wonen dan is het lijkt mij duidelijk dat je er gewoon kunt wonen, maar een woning en gratis geld en ziektekosten enz is het hun wel waard om hun familie achter na te reizen, in de 2de wereld oorlog moesten de mensen vluchten voor hun leven, die gingen toch ook niet alleen weg en lieten hun gezin achter, niks gezins hereniging, een vluchteling helpen uit vreselijk oorlogs gebied kan ik begrijpen maar niet honderd duizenden nareizigers binnen halen

  Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Heerlijk, Die Hexe en haar “rechterhand” (met haar linker beroert ze haar ****) Der Chef des Bundeskanzleramtes Peter Altmaier (CDU) op hun best!! Raken waarschijnlijk sexueel opgewonden van hun eigen barmhartigheid! Wir hab’n Die Schnauze volll!!

  Like

 3. biebie zegt:

  Er zijn 1 miljoen oorlogs emigranten naar duitsland gekomen,als een gemiddeld gezin 2 kinderen heeft dan staan er 3 miljoen in de wacht.
  Dan zijn de autoriteiten wel erg overbelast als zij na 1,5 jaar pas bij 300.000 zijn!

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Illegale Immigratie, familie hereniging, familie-uitbreiding, Moslim meerderheid. Wie kent de gezegdes uit het verleden nog; Turkie Turkie, trekkie, trekkie. En; Ikke hier vrouw, ikke daar vrouw. Jij niet aan vrouw komen, ikke steken jou met mes. Men wist 50 jaar geleden al hoe de vork aan de steel zat, en tot de dag van vandaag laat men alles maar op zijn beloop. Vanaf toen bekeken, zal het in 60 a 70 jaar gepiept zijn. De Islamitische Staat der Nederlanden is in wording, want de meeste Nederlanders (wij dus niet) willen dit nu eenmaal. En zo zal het in de rest van Europa ook vergaan. Zweden voor op, dan Duitsland, Engeland en Frankrijk, en misschien is ons land dan als de eerste aan de beurt !

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Fijn, daar zitten we op te wachten !

  Like

 6. Alex Delarge zegt:

  Dat zijn vele parasiterende inteelt muSSlim families.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  De Paus gaat maar door met z,n “propaganda” ten gunste van de z.g.n. Vluchtelingen:”HET ZIJN ONZE BROEDERS EN ZUSTERS”.

  Terwijl iedereen weet dat de “migranten” hoofdzakelijk mannen zijn en slechts 3% ECHTE vluchtelingen en dat die mannen in europa talloze misdaden begaan en zelfs aanslagen plegen dan wel beramen, GAAT DE PAUS MAAR DOOR MET ZIJN LEUGENS EN PROPAGANDA.

  Het is wel heel duidelijk dat hij maling heeft aan de waarschuwingen van de Christenen uit het Oosten.
  Er zijn daar n.l. geen Europeanen die aan hun eigen vervanging mee helpen.

  Twitteren met de Paus………….?

  Geliked door 1 persoon

  • Marlies zegt:

   Je hoort dat secreet ook niet over al die vernielingen van christelijke objecten en mishandelingen van priesters in Frankrijk, Spanje, Monaco, en zelfs ons eigen Limburg. Ook de MSM zwijgt daarover. Als er ooit een anti-Christ was, is hij het wel.

   Like

 8. Golden Girl zegt:

  De paus zal ook wel als marionet door Soros gebruikt worden
  Ga toch weg met het zijn onze broeders en zusters, ja die maken elkaar af, wat een geweldige familie hebben we toch, ga lekker tienduizenden voeten kussen ,pas toch een orgie met zogenaamde katholieken, vies nagemaakt zooitje schijnheilen

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Het verschil is groot en uniek in de wereldgeschiedenis . Vroeger waren veroveraars militairen , de vijand was duidelijk herkenbaar . De huidige bezetter bestaat uit klinnekes en hun mama’s ,of zoals de Paus het uitdrukt , broeders en zusters ! De papa’s zijn al een tijdje hier , gevlucht voor het oorlogsgewelld in landen zoals Tunesie , Maroko . Zij hebben en met succes al de nodige voorbereidingen getroffen opdat de mama’s en kinnekes zich , bij ons, thuis zouden voelen . Moskeeen a volonte , het halal voedsel is populair en bepaalde winkels hebben zich aangepast. Ook aan de levenswijze en gewoonte van de bezetter is aandacht besteed ! Bepaalde handelingen, die ons barbaars lijken, zoals onverdoofd slachten staan nog maar ter discussie. Het dragen van een hoofddoek is al een feit zelfs de politie toont interesse, nu nog den boerka en we zijn rond. Veiligheid en het kwetsen van de broeders en zusters werd ook dank zij de begripvolle regering aangepakt. De woordjes racist en onverdraagzaam , zijn de toverwoorden bij een klacht….en de rechters zijn streng !!

  Like

 10. Marc zegt:

  Bestaat er groter verraad van zittende politici, zoals Merkel, door niet de eigen bevolking aan te sporen tot het nemen van meer kinderen, maar in plaats daarvan analfabeten fascisten uit de islamitische wereld te verwelkomen?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s