Hamburg: 476 gewonde politieagenten

Screenshot_26

(Vertaling: E.J. Bron)

Bij de links-extreme onlusten in Hamburg raakten tot nu toe 476 politieagenten gewond.

Freie Zeiten

De chef van de politie in Hamburg, Ralf Martin Meyer, was geschokt over de omvang van de onlusten:

“In de afgelopen dagen hebben alle ongelooflijke geweld in onze stad moeten meemaken. De enorme onlusten, de brandstichtingen, de vernietigingswoede van de geweldplegers in de afgelopen dagen en de mens-verachtende aanvallen op politieagenten en zelfs op ambulancepersoneel maken me sprakeloos.”

Sinds het begin van de politieoperatie op 22 juni werden er in totaal 186 personen gearresteerd en 225 in hechtenis genomen, zoals het persbureau dpa bericht.  

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Duitsland, Links fascisme, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Hamburg: 476 gewonde politieagenten

 1. Beschouwer zegt:

  Het lijkt wel de rode terreur van 100 jaar geleden in Rusland en later de rode gardisten van Mao.
  Pol Pot en dergelijke

  Linkse extremisten proberen telkens de macht over te nemen door terreur

  Geliked door 1 persoon

 2. ReaGluurder zegt:

  Laten de Moffianen maar eens overeindkomen en Die Hexe ter verantwoording roepen. Dat mens is rijp voor het gesticht!

  Geliked door 1 persoon

 3. BigLJohn zegt:

  Naast de E.U. en de Moslims komt er weer een derde vijand bij. Links ! Hoe moeten we nu weerstand gaan bieden aan een driekoppig monster ? Met een justitie en politie apparaat dat alleen maar op ons gefocust is en zowel links als de Moslims niet echt wil aanpakken, kan dat alleen maar tot onze ondergang leiden ! 476 gewonde politieagenten. Beter ware het als de politie met scherp ging schieten. Dan waren er misschien op zijn minst 476 dode zware criminelen en geen gewonde politieagenten ! De manier om in de toekomst van dat tuig van de richel af te geraken. Waar een wil is, is een weg. Maar de wil ontbreekt immer, en de weg zijn we voorgoed kwijt !

  Geliked door 4 people

 4. Wachteres zegt:

  https://www.demorgen.be/buitenland/relschoppers-zorgen-voor-derde-nacht-op-rij-voor-onrust-in-hamburg-bdba562a/?utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&utm_userid=0bb1b3d9-faf5-4a98-a811-13d21de7521e&utm_source=demorgen&utm_content=ochtend

  Relschoppers zorgen voor derde nacht op rij voor onrust in Hamburg

  Hoewel de top van de leiders van de G20 in de Duitse stad Hamburg gisterenavond is beëindigd, hebben relschoppers voor de derde avond en nacht op rij voor zware onlusten gezorgd in de havenstad. Blokkades werden opgezet en wagens werden in brand gestoken. De politie greep in met het waterkanon en verrichtte opnieuw enkele arrestaties.

  De zwaarste rellen, wel minder zwaar dan de afgelopen dagen het geval was, speelden zich af in de wijk Schanzenviertel, waar links-radicale groeperingen traditioneel sterk vertegenwoordigd zijn. Hier vonden in de nacht op zaterdag de ergste plunderingen en vernielingen plaats.

  Like

 5. hslot4 zegt:

  Hebben we daar ook videoclips van ? 476 gewonde politieagenten het liefst anderhalf uur ik hou wel van een goeie lachfilm

  Like

 6. mokumer zegt:

  Dit was een voorproefje van het fascisme dat deze millennials verder zullen uitdragen. Nuttige idioten in dienst van linkse ideologieën.Onderschat hen niet. Het is de moderne versie van de SA, anarchistisch en ongeleid.

  Like

 7. Trucker zegt:

  Politie heet duidelijk orders gekregen niet ! op te treden tegen het tuig.
  Wat ze deden was een perimeter instellen en ingrijpen als die bedreigd werd punt aan de lijn.
  De gebeurtenissen in Hamburg “rellen” heten is goed voor de bühne maar bij mij pakt die zever (Vlaamse uitdrukking voor onzin) niet.
  Dit was een door het tuig (is gemakkelijker om een etiket te plakken als vierentachtig woorden uitleg te pennen) goed uitgekiende strategie : provoceren, aanvallen en vernielen van infastructuur (louter om het vernielen én om wapens te hebben).
  Eenmaal hebben GSG9 (speciale eenheden) opgetreden, niet (voor zover ik weet) tegen tuig maar om een gebouw te vrijwaren.
  Wie denkt dat de politie niet optrad omdat ze bang waren of te weinig eenheden of God weet welke andere reden is hopeloos dom/onwetend en bovendien naïef.
  Aantallen waren groot genoeg, ze wisten (weten het al langer als gisteren trouwens) hoe en waar het tuig zou optreden, ze hoefden enkel maar blokken af te grendelen en her klassieke (met de paplepel ingegoten) uitkammen van straten te gebruiken om het tuig te krijgen waar ze wilden.
  Mijn eerste gedachte bij de eerste avond was : waarom hebben ze hun lange wapenstok niet bij, waarom zie ik geen massaal gebruik van CS gas, waarom wordt er niet ingegrepen…omdat ze geen toelating kregen.
  Dit waren geen rellen dit is hoe de voorbode van een opstand er uit ziet, wie dit rellen heet weet niet waar hij/zij over wauwelt.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Waarschijnlijk heeft Soros Merkel van te voren even gebeld om ze te vertellen dat ze zijn jongens en meisjes niet helemaal in elkaar mocht laten slaan, omdat ze de volgende keer ook weer moesten “protesteren”.

   Like

 8. ildiko zegt:

  Merkel is de alle grootste schuldige, zij heeft de illegalen naar DE gehaald en zo ook de linkse extremisten, omdat die 2 lopen toch hand in hand.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Bij de laatste foto-sessie weigert President Trump naast Mevr.Merkel te gaan staan………..

  Geliked door 1 persoon

 10. Oeps48 zegt:

  Op de G20 conferentie in Hamburg kwamen de regeringsleiders van de 20 belangrijkste landen van de wereld samen, om over grote wereldproblemen van gedachten te wisselen. De linksen meenden echter massaal te moeten gaan demonstreren. En om hun argumenten kracht bij te zetten gingen ze rotzooi trappen, relschoppen, brandstichten, roven en plunderen. De politie had de handen meer dan vol aan hen. Zo’n 20.000 agenten werden er ingezet en die konden het maar amper aan. Er is een agent dood. Er is een agent levenslang blind. En er zijn een kleine 500 agenten gewond. Dat was nog eens een leuk links feestje !!! Jakkes !!! De hele wereld keert zich nu tegen de linksen. Wat hebben ze veel bereikt !!!
  Maar waarom moesten de linksen zo tekeer gaan? Op de agenda van de G20 stonden een groot aantal zaken, waar de linksen juist voorstander van zijn. Is het linkse tuig nu met zichzelf tegen zichzelf aan het vechten ??? Wat willen die linksen eigenlijk ??? Hebben ze een ideaal ??? Of willen ze alleen maar rellen schoppen en rotzooi trappen ??? Ze hebben niet alleen de ruiten in Hamburg ingegooid, maar vooral ook hun eigen ruiten. Ze hebben meer tegenstanders gecreëerd, dan medestanders. Ik zie geen logica in hun handelen. Door welk groot “licht” hebben ze zich laten influisteren, om zo tekeer te gaan ??? De fascisten noemen zich nu antifascisten. Duistere zaken !!!
  Ik kan niet anders, dan vaststellen, dat ik iets gemist heb, of dat er iets niet klopt.

  http://www.nu.nl/dvn/4822515/wordt-er-besproken-beladen-g20-top-in-hamburg.html

  Like

 11. tippelaar zegt:

  deze zogenaamde demonstranten zijn gewoon georganiseerde terroristen/anarchisten. Wie aan het hoofd van de bende staat is mij niet bekend. Maar ze zijn zekere georganiseerd, dragen dezelfde kleding en luisteren kennelijk naar bevelen van hun leiding. Als ik politiebaas was liet ik met scherp schieten op die lieden, met de bedoeling om hen te doden. Een gewonde terrorist is een martelaar in de ogen van zijn kornuiten. Een dode anarchist niet. Ik kan mij niet voorstellen dat er nog mensen zijn die bij de politie willen. Agenten worden ook door hubn politieke bazen als oud vuil behandeld. Je moet het maar willen.

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Dat heeft niets meer te maken met protesteren om een politiek ongenoegen kenbaar te maken .

  Like

 13. Jan zegt:

  CNN:

  An eclectic and international mix of demonstrators peacefully flooded the streets of Hamburg as G20 wraps up https://t.co/mUvsQtXQf8 pic.twitter.com/kCcvdkvLRW

  — CNN (@CNN) July 8, 2017

  Op hun site: http://edition.cnn.com/2017/07/07/europe/g20-hamburg-protests/index.html

  Like

 14. Oeps48 zegt:

  Trump en Poetin hebben op de G20 in Hamburg zo’n 2 uur met elkaar gesproken. Ter was maar een halfuur gepland. Het ijs schijnt gebroken te zijn. Dat geeft perspectieven.

  Like

 15. Marian zegt:

  Oeps, maar niemand weet echt wat ze daar besproken hebben dat is het verrassende. Zal nog wel een keer te sprake komen.

  Like

 16. Sjaak zegt:

  Toestanden wie in 1945 !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s