Held! Geert Wilders springt in de bres voor door Marokkanen bespuugde briefschrijver

Screenshot_9

(Door: Guido Jansen)

Vaak wordt Geert Wilders verweten ‘racistisch’ te zijn en vreemdelingenhaat of xenofobie te verkondigen. Dat doet hij niet. Wat hij wel doet? Opkomen voor de soevereiniteit van Nederland en de persoonlijke integriteit van de Nederlanders.

“Is dat nodig?”, vragen veel mensen zich af. Vooral mensen in linkse kringen zullen deze vraag stellen. En dat is niet gek ook. Al jaren wordt ons door de linkse staatsomroep een vertekend beeld van integratie voorgeschoteld. De grootste kranten berichten eenzijdig en vermijden de afkomst van daders het liefst zo lang mogelijk. De integratie, voor zover je daar van kan spreken, is uitgedraaid op een grote flop. Een miskleun. En het is bijna te laat. De juiste aanpak had veertig jaar geleden al moeten beginnen!

PVV nieuw

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Held! Geert Wilders springt in de bres voor door Marokkanen bespuugde briefschrijver

 1. Theresa Geissler zegt:

  Op zichzelf is dit geen nieuws: Geert doet dit soort dingen immers al jaren!
  Zelfs zijn tegenstanders kunnen dat niet ontkennen; the plain truth.

  Like

 2. Mary zegt:

  Mooi weer een snel bekeerde droomster, zo gaat dat als ze eenmaal in aanraking komen met het tuig, vaak ongewenst, zijn ze snel genezen.

  Like

 3. Marian zegt:

  Is waar Theresa, zijn goede daden worden nooit genoemd wel negatieve verzinsels.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Er wordt vaak over de toekomende burgeroorlog gesproken. Maar bij de Marokkanen is de oorlog tegen de Kuffars allang begonnen. Ze vechten nu al, namens de islam, tegen ons. De meeste Jihadisten in Nederland zijn Marokkanen, De eerste terreuraanslag in Nederland (de moord op Theo van Gogh) is door een Marokkaan gepleegd. De Hofstadgroep bestond voornamelijk uit Marokkanen. De meeste deelnemers in de Grote Jihad-proces (10 december 2015) zijn Marokkanen. Zover detaillies over de waarheid omtrent de “Amsterdamse bloedsuiker terrorist” het public had bereikt, had hij een Arabisch uiterlijk (zie artikel van Leon de Winter). Hij was kennelijk ook een Marokkaan. Neem verder de non-stop brute aanvallen van Marokkanen op autochtonen en niet moslims op dagelijkse basis en het beeld is compleet. De 5de Colonne die de media en de politiek beheersen, doen er alles aan om de waarheid een Soviet-achtige Pravda-tint te geven en de boel achter de schermen te houden. De Marokkanen, van hun kant, willen de stok aan beide kanten houden. Ze willen tegen de Nederlanders namens hun schooier Allah vechten. Aan de andere kant willen ze niet hun luie lekkere leven verliezen die gespekt wordt door uitkeringen en subsidies. Dus de overheid en de Marokkanen vormen twee handen op een buik. De bespuugde en in elkaar geslagen burgers van Nederland hebben in deze situatie geen schijn van kans.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  De briefschrijfster is natuurlijk een onbenul. Pas als ze zelf bespuugd wordt naar meneer Wilders gaan, dan vermoed ik dat wanneer anderen bespuugd worden zij de andere kant op kijkt.
  Als iedereen weet en kan zien waar het heen gaat met de familie van Aboutaleb, dan is het zaak in actie te komen. Voordat je een riffluim in je gezicht krijgt.

  Like

 6. Joshua zegt:

  Het is te hopen dat eens één van de moslim minnende regeerders dan een honkbal knuppel op zijn harses krijgt misschien is hij dan ook in één keer bekeert van de leugen dat het vredelievende mensen zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s