Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó: De Visegrad-groep laat zich niet uit elkaar drijven

Screenshot_20

(Vertaling: E.J. Bron)

De zogenaamde Visegrad-landen – Hongarije, Polen, de Tsjechische Republiek en Slowakije – kwamen onlangs nog naar aanleiding van de Brusselse EU-top opnieuw wegens hun afwijzende houding tegenover de quota- en herverdelingspolitiek van de EU in gesprek. De Oostenrijkse kanselier Kern had bij deze gelegenheid geïnsinueerd dat de Visegrad-groep “verdeeld” zou zijn. Dat heeft de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, nu met klem tegengesproken.

Duits - Zuerst

Szijjártó wil veel meer de bedoeling van West-Europese politici opgemerkt hebben om de Visegrad-groep uit elkaar te drijven, maar: “Dan hebben we slecht nieuws voor hen – dat zal niet lukken.” De Visegrad-groep zou veelmeer een van de meest efficiënte vormen van samenwerking binnen de EU zijn, en dat ook blijven, onafhankelijk van het feit of de Oostenrijkse kanselier dat zou bevallen of niet.

Met het oog op de Oostenrijkse binnenlandse politiek zou de inspanning van de Oostenrijkse minister-president te begrijpen zijn, het zou echter aan te bevelen zijn om Hongarije buiten de Oostenrijkse verkiezingsstrijd te houden. En: “Wij willen Christian Kern er graag op attent maken” dat de Oostenrijkse bedrijven geprofiteerd hebben van de Hongaarse EU-miljardensubsidies.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, EUSSR, Hypocrisie, Oostenrijk, Rotzakken, Socialisten, Visegrad-landen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó: De Visegrad-groep laat zich niet uit elkaar drijven

  1. Putin: New World Order Are In Final Stages Of Their European Masterplan

    As European nations mourn their dead and prepare for the next wave of “imminent” terror attacks, President Putin warns that the New World Order are in the final stages of their “70 year masterplan for Europe“, and the process will only speed up from here. lees verder >>>>http://yournewswire.com/putin-new-world-order-final-masterplan/

    Like

    • abouneenee zegt:

      Van mij mag Putin heel het dictatoriale Europa overnemen, ik zal zijn troepen ontvangen als bevrijders.

      Like

      • paulzwueste zegt:

        Het probleem met “bevrijders” is dat ze altijd een rekening presenteren voor hun “veroveringen”.
        Ze bevrijden omdat hun dat goed uitkomt, en jij kan dan alle kosten betalen.
        Die kosten bestaan meestal uit ’n jaar of 10 het bevrijdde land te bezetten, om het uit te melken en uit te wonen.
        Speciaal de Russen zijn gespecialiseerd in “bevrijden”.

        Like

  2. Lees Martin Bosma’s eerste boek, de schijn-élite van de valse munters, deze zomer gratis en voor niets

    Klik om toegang te krijgen tot deschijnelitevandevalsemunters.pdf

    Like

  3. Williaam zegt:

    Met het oog op de Oostenrijkse binnenlandse politiek zou de inspanning van de Oostenrijkse minister-president te begrijpen zijn,
    Tuurlijk, dominee – handelaar mentaliteit

    Like

  4. Beschouwer zegt:

    De Visegradlanden hebben al zo lang onder een links communistisch juk geleefd Die zijn dat wel errug zat Men wil vrijheid !

    Like

  5. Oostenrijk doet er goed aan zich bij de Visegrad-landen aan te sluiten en Europese cultuurdrager te blijven. Vooruitziende mensen hier dragen nu alvast zelf bij aan de opbouw van deze landen en zorgen ervoor de talen daar tijdig machtig te zijn voor het geval dàt…

    Like

  6. Alex Delarge zegt:

    De Visegrad-groep is ook een vorm van Europese integratie. Alleen een beetje anders dan de oorspronkelijke bedoeling was.

    Like

Plaats een reactie