Islamisering nu ook in Finland: Helsinki dient een groot islamitisch centrum te krijgen

Screenshot_15

(Vertaling: E.J. Bron)

Hoewel naar verhouding slechts in geringe mate getroffen door de islamitische massa-immigratie, wil de islamitische minderheid ook in het Scandinavische land graag de aandacht op zichzelf vestigen. In de Finse hoofdstad Helsinki wordt nu een gigantisch moskeebouw-project gepland, dat in geen enkele verhouding staat tot het islamitische bevolkingsaandeel.

Duits - Zuerst

Hoewel Finland op dit moment slechts ongeveer 1,2% van de 5,5 miljoen inwoners moslim is, moet de moskee in Helsinki onderdak geven aan 1200 personen. Het geplande bouwwerk onderscheidt zich ook niet echt door onopvallendheid – het moet vier minaretten krijgen.

De moskee zou zodoende meer dan tweemaal zo groot zijn als de Lutherse kathedraal in het centrum van Helsinki, die op dit moment nog als herkenningsteken van de stad geldt.

Van 2015 tot 2017 kwamen er ongeveer 35.000 “asielzoekers” naar Finland, het grootste deel van hen uit islamitische landen. De verantwoordelijke imam Anas Hajjar eist voor zichzelf niet alleen de megamoskee, maar bovendien een heel islamitisch complex. Het project moet, zoals in zulke gevallen gebruikelijk, gefinancierd worden door de Arabische Golfstaten. In dit geval de koning van Bahrein.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Finland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Islamisering nu ook in Finland: Helsinki dient een groot islamitisch centrum te krijgen

 1. Marian zegt:

  Het begint er nu echt op te lijken, dat de hele wereld vijandiger begint te worden.

  Liked by 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  geld genoeg de koning van Bahrein, neem die 35.000 mensen in je land op ipv in Europa je megamoskee te bouwen, kunnen ze zich daar helemaal uit leven

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat is nou net de reden dat ze hier komen, om je helemaal uit te leven.
   Daar kunnen ze dat gedrag niet flikken, maar heb je gewoon je bek te houden en te luisteren.

   Like

 3. Henk der Niederlànder zegt:

  Iets uit de Bulgaarse geschiedenis.

  De Bulgaren hebben enkele 100den jaren onder Turkse heerschappij (onderdrukking) geleefd.
  In die tijd mochten de Bulgaren geen kerk bouwen die hoger wad dan de moskee.
  Zie je de overeenkomst.
  Bij moslims moet het in die dingen overal boven uit komen.
  Als moslims in een of ander land de dienst uit gaan maken zal de wet snel verandert worden zodat ze zelf niet zo hoog moeten bouwen en worden van die kerken snel mosketen gemaakt

  Like

 4. kampersrene zegt:

  E.J.Bron spaart ons niet van onheilspellende berichten ….Ik had liever gelezen een gigantisch varkenskwekerij ! alhoewel de twee zijn te vergelijken , het kweken van varkens of het kweken van moslims

  Like

 5. Islamisering nu ook in Finland: Helsinki dient een groot islamitisch centrum te krijgen, tja wanneer dit nu nog niet bij het grootste gedeelte van het naïeve dwaze en trouwe ‘Boer zoekt vrouw’ kijkers is ingezonken dan weet ‘k het ook niet meer, verdorie wil ik schreeuwen we (Autochtone Patriotten) worden langzaam stapje voor stapje vervangen door deze barbaarse islamitische horden uit het Midden-Oosten en Noord en West-Afrika, het is niet meer een té stoppen project van de Nieuwe Wereld Orde, trouwe bondgenoot in het kwaad en groothandelaar in menselijk leed George Soros.

  Like

  • Lot zegt:

   Doe zelf belastingaangifte, vraag de vorige aangiften op van de belastingkantoor. Betaal geen belastingen meer, of zeer weinig, door de betalingen op je privérekening te laten betalen en daar hoef je alleen het eindbedrag van op te geven einde jaar, en voor het einde jaar haal je het geld eraf. Geld buiten de boekhouding van je bedrijf, geheel erbuiten telt niet mee. Ondermijn de staat en alles valt uitelkaar. Wordt je geld ook niet meer misbruikt. De grote bedrijven brengen geen geld naar nederland, zij betalen minder belasting, de mkb is de grootste geldbron.

   Like

 6. Marc zegt:

  Liquideer de ‘koning’ van Bahrein

  Like

 7. Jan zegt:

  Homoseksuele politicus is kritisch over de islam, gevolg: juridische vervolging

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s