NEDERLAND . . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland. Bookmark de permalink .

27 reacties op NEDERLAND . . .

 1. Theresa Geissler zegt:

  …..Wat er met heel Europa gebeurt, waarschijnlijk…..

  Geliked door 1 persoon

 2. Marian zegt:

  Tja, het was zo’n leuke tijd 1966. Maar we leven nu in Boerkaland.

  Geliked door 1 persoon

 3. dutchess43 zegt:

  Wat er met Nederland gebeurt is?
  Dank zij Den Uyl en de daarop wegkijkende opeenvolgende M.P.’s is Nederland zwaar verlinkst.
  Hoog en hoog tijd voor een rechts geluid, en weg met de nog steeds linkse goed betalende overheidsbaantjes voor de PvdA.

  Geliked door 1 persoon

 4. T.Troubadour zegt:

  Een multiculturele socialistische heilstaat en waar eigen westerse identiteit nu discriminatie wordtt genoemd.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  We zijn verkocht en verraden door de Regenten de zogenaamde beroepspolitici van de partijen die al jaren en jaren na elke verkiezingen weer in een kabinet zitten, de baantjesjagers, de plucheklevers, zij die alleen hun eigen mening verkondigen en schijt hebben aan de kiezers ,want die domme, domme eikels stemmen de volgende keer toch weer op ons.
  En gelijk hebben ze want zoveel onbenul en domheid verdienen dit soort politici !!
  Maar ik walg van hen en ook van het stomme stemvee !!

  Geliked door 4 people

 6. abouneenee zegt:

  De twee plaatjes zouden allebei in 2017 geschoten kunnen zijn, in 1966 zag je alleen die uit 2017 niet, althand niet in Nederland. 41 Jaar Vogelaars later en we hebben in bijna iedere stad op iedere willekeurige lokatie het plaatje uit 2017. De massale import geeft ons niets goeds gedaan, we zijn bijna vervangen, terwijl de overgrote meerderheid van de kiesgerechtigden op een partij blijft stemmen die meer opkomt voor de zieligheidsindustrie dan voor alle inwoners van Nederland.
  Als Mark Rutte toch eens een heel klein beetje overzicht had en stopte hetgeen te gebruiken dat zijn zicht zo vertroebelt, had hij al zijn kracht en macht gebruikt om zijn voormalige mentor Wilders in de PVV-agenda te ondersteunen in plaats van tegen te werken omdat zijn onderbuikgevoel, gemasseerd door belanghebbenden, anders dicteert.

  Like

 7. Elisah zegt:

  Ze studeren of zijn aan het werken, en men is ook verjaagd.

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Wel, Gerard, Nederland is verlinkst, verlinkt , belazerd door onophoudelijk links gewauwel.
  Dat gewauwel kwam uit de kokers van de Frankfurter Schule. De eersten die dat uitkraamden waren linkse studenten die universiteisgebouwen gingen bezetten en op hoge toon allerlei dingen gingen EISEN en Rechten gingen claimen, zonder dat zij ook maar enig besef hadden dat er ook zoiets als maatschappelijke Plichten tegenover stonden.
  Deze linkse eisen vonden meer en meer gehoor in brede kring in de maatschappij.en nu,,, tientallen jaren later, is het linkse gedachtegoed tot norm geworden in de politiek, in de media, in het onderwijs, en in de rechtspraak.
  Dit denken heeft de deuren wijd geopend voor allerlei vormen van ”verrijking”.
  De tweede foto brengt de verrijking ”prachtig en veelkleurig in beeld”

  Wanneer deze verbetering van de samenleving door gaat, dan bestaat de oorspronkelijke samenleving uiteindelijk niet meer en de autochtone bevolking mag dan vanaf de zijlijn ,als een minderheid, toekijken. en op commando applaudiseren, want wat is er mooier dat wij als volk ophouden te bestaan?

  Geliked door 3 people

 9. Jean zegt:

  Wil Nederland overleven dan moet het vandaag nog die reetlikker rutte wegjagen en Geert Wilders op die stoel zetten, geen gesprekken aangaan met furher mürkel en alle islamieten het land uit flikkeren, de linkse rotzooi aan de ketting leggen en ze de onkosten gemaakt door relschoppers voorleggen.
  Voor alle duidelijkheid, ook wij Vlamingen moeten drastisch gaan ingrijpen en de roofbouw stoppen, momenteel worden wij Vlamingen van miljarden beroofd om leeglopers aan de vreet te houden zoals daar zijn: 6 regeringen, 7 parlementen, een coburgersbende, een EU misdaadinstelling en duizenden vreemdelingen die allemaal met de handjes openstaan.
  Een dikke streep eronder trekken en opnieuw starten als Republiek is de wil van veeeeeeel Vlamingen.
  Wat denken jullie ervan als Nederland & Vlaanderen zou samengaan tot één Republiek? In een klap van een massa parasitisme verlost…
  Er zullen veel landen jaloers worden op die Republiek der Lage Landen.

  Geliked door 4 people

 10. ReaGluurder zegt:

  Nou de FUT / rek is er uit, gewoon einde verhaal voor de ‘christelijke’ beschaving. Culturen komen / gaan! Geschiedenis herhaalt zichzelf!

  Geliked door 2 people

 11. Ik loop hiervoor al sinds 1982 te waarschuwen. Toen bepaalde politici nog in de strontluiers rondliepen of sterker nog: in de proppeschieter van hun verwekker zaten, liep ik al te waarschuwen voor die rotzooi die hier naar binnen kwam…..

  Geliked door 1 persoon

 12. boorzalf zegt:

  Geliked door 3 people

 13. alwine zegt:

  Voor de onderste foto kreeg iemand een ban van FB, toen ze deze plaatste.

  Like

 14. het heeft gelukkig niks met de islam te maken zeggen politie, wethouders, staatsomroep, Mark Rutte en Fr. Timmermans

  Geliked door 1 persoon

 15. Klippie 72 zegt:

  Nieuwe verkiezingen, maar wel stemmen op de goede, dan is het gauw afgelopen met de import van 150.000 moslims per jaar. En de rest die hier al is kan er achteraan.

  Geliked door 1 persoon

 16. D. G. Neree zegt:

  Nog maar een keer de video die ik verleden jaar maakte van de markt op het Bos en Lommerplein in Amsterdam.

  Geliked door 2 people

 17. Rechts en dan heb ik het niet over de slappe VVD, zijn landelijk veel te verdeeld en te vijandig voor elkaar om een echte politieke vuist te kunnen maken in Nederland, vrees ik.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s