Over tien jaar zal Europa geen veilige plek meer zijn

Screenshot_13

(Door: Roderick Veelo)

Jihadisten zullen blijven komen

“Je kunt ISIS militair verslaan, maar daarmee heb je de overwinning nog niet binnen. Dat komt omdat ISIS geen clubje terroristen is, maar een ideologie.” Aan het woord is Karam, een heavy metal-muzikant uit Mosul. Hij kan het weten. Zijn stad is sinds afgelopen week weer helemaal in handen van het Irakese leger. Islamitische Staat verliest snel terrein in Irak en Syrië en dat is goed, maar Karam maakt zich geen illusies.

Per toeval stuitte ik afgelopen week op een waardevol gesprek tussen twee Irakese mannen. Jongens zijn het soms. Vrienden in elk geval. Hashim uit Bagdad en Karam uit Mosul. De mannen zijn opgegroeid in het land waar de afgelopen twintig jaar alles verkeerd ging. In een regio waar nog altijd alles verkeerd gaat. En al lang niet meer zonder gevolgen voor ons.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Europa, gezond realisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Over tien jaar zal Europa geen veilige plek meer zijn

 1. Charles Martel zegt:

  En is Europa nu wel nog een veilige plek? Eventjes een bezoekje brengen aan Molenbeerk, of de vele andere wijken waar de politie niet binnen duft gaan. The game is over!.

  Like

 2. Merkel nodigt hen uit en dat is niet zonder gevolgen

  Like

 3. kampersrene zegt:

  Europa , als dat zo verder gaat zal inderdaad geen veilige plek meer zijn , maar ook niet voor moslims . Ik hoop ongelijk te krijgen , maar ik denk dat we vertrokken zijn , dank zij de onfeilbare en verlichte geesten van de EU

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s