Politieman: “Zo gaat men met mijn collega´s bij de G20 in Hamburg om.”

Screenshot_18

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Bovenstaande foto kreeg ik doorgestuurd van een collega uit Hamburg, die ingezet werd bij de G20. Ze laat politieagenten zien, die al meer dan 48 uur actief zijn. De foto moet u, beste burgers, laten zien hoe men bij ons met de politie omgaat. Het is schandalig dat men aan deze politieagenten, na een zware inzet die voor hen levensbedreigend was, niet eens een geschikte plek beschikbaar stelde om weer bij te komen. Als daklozen liggen ze in de een of andere voorhal. Zulke beelden laat men u niet zien, noch de media noch de officiële instanties.

politikstube

Daarom doe ik dit en voldoe ik hiermee aan de wens van mijn collega om deze foto op mijn Facebook-pagina te laten zien.

Mijn collega´s in Hamburg beschermden onder de inzet van hun eigen leven de burgers. Zij hebben de grens van de persoonlijke belastbaarheid ver overschreden. Zij hebben het gewoon niet verdiend dat men zo met hen omgaat!

Deel daarom deze foto met uw vrienden en kennissen. Mijn meer dan 200 gewonde collega´s wens ik een spoedige genezing toe.

Met vriendelijke groeten,
Thomas Mohr

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, Duitsland, Krankzinnigheid, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Overheid, politici, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Politieman: “Zo gaat men met mijn collega´s bij de G20 in Hamburg om.”

 1. Perfide Albion zegt:

  Pak dan de leider van die linkse extremisten op. Het is een oud lelijk wijf met een Clinton achtig jasje aan.

  Geliked door 4 people

 2. Henk der Niederlá zegt:

  Bert
  Je kunt deze eventueel ook als nieuw artikel plaatsen, omdat het een reactie is op een wel heel ergelijk stuk hier.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Tja, beroerd, ongehoord en schandalig allemaal….Maar misschien, dat de politie er lering uit trekt, zodat ze zich nog eens definitief realiseren, welke kant in de Burgeroorlog ze hebben te kiezen.
  Zij en de strijdkrachten -anders wordt het nooit wat.

  Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Waarvoor zou je dit ondankbare werk nog doen ????????

  Like

  • kruisridder zegt:

   Ik zou zeggen, voor de meerderheid die nog van goede wil is en die mag je niet in de steek laten. Die moet je koesteren en verdedigen. Anders voelen zij zich gedwongen vuurwapens aan te schaffen en het recht in eigen hand te nemen. Zoals eigenaren van in brand gestoken huizen, voertuigen, geplunderde zaken e.d. Als ik een vuurwapenvergunning had en ik had een vuurwapen, had ik deze vast en zeker op die lieden leeggeschoten.

   Like

   • Domme reaktie als je de voorwaarden kent en de straffen voor wanneer je het wapen ten onrechte gebruikt …

    Like

   • abouneenee zegt:

    In een nuchtere samenleving als Nederland (ex. Amsterdam) lijkt het mij dat de politie zoiets niet zou pikken en publieksvriendelijke acties zal houden, dus dat ze niets meer doen om de schatkist te spekken. Bovendien mag het leger zeker een handje komen helpen of zelfs het stokje overnemen.

    Echter heb ik vernomen dat Hamburg een links bolwerk is waar anarchistische sentimenten hoogtij vieren. Ik vind het in dat licht terecht dat de burgers er last van hebben. De situatie is net zoiets als in Amsterdam, waar slechts 6.8% op de PVV heeft gestemd, dus 93,2% niet, met raddraaiers in hun maag mag zitten als het daar net als in Hamburg in de soep mocht lopen.

    Like

 5. Henk der Niederländer zegt:

  Bert
  Je kunt deze eventueel ook als nieuw artikel plaatsen, omdat het een reactie is op een wel heel ergelijk stuk hier.

  Het gaat over mijn reactie op een artikel ingezonden op 7-7-2017 alwaar ene Gert v.d. Horst mij de goede raad geeft om mijn reactie beter te verwijderen.
  Nou ben Ik dat in het geheel niet van plan maar mocht de heer van der Horst mij een goede reden aandragen zal Ik dat alsnog doen, maar eerst zal Ik Dhr van der Horst een aantal redenen aandragen waarom het naar mijn mening niet nodig is om mijn reactie te verwijderen.

  Ten eerste geeft de schrijfster van het artikel aan dat het voor blanke vrouwen maar het beste zou zijn om zich te laten aborteren als ze van een blanke man in verwachting zouden zijn, wat voor mij neerkomt op een in en in diepe belediging van alle blanke mannen en vrouwen maar dan een belediging tot in het diepst van hun ziel inclusief mijzelf.

  Wie deze Nicole Valentine is doet er voor mij in het geheel niet toe maar naar Ik aanneem is zij een blanke vrouw die dus uit een blanke Vader en Moeder geboren is en daarmee haar eigen afkomst in het riool smijt.
  Mocht het zijn dat zij gekleurd is heeft ze in deze totaal geen recht van spreken omdat discriminazie en zo.

  Daarbij komt bij mij dan ook nog eens de vraag op waar deze snol (want meer is zij niet voor mij) het gore lef vandaan haalt om mensen de les te lezen over de zwangerschap van anderen en daarbij nog weet te vertellen dat naar haar mening het blanke ras dus minderwaardig is aan gekleurde rassen, terwijl meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat het blanke ras qua inteligentie superieur is aan de meeste rassen op deze aardbol.
  Dus deze snol vind dat het beter zou zijn om al onze vrouwen lekker met een kleurling in het mandje kunnen duiken om het blanke ras te degenereren tot een soort van halfaap of zoiets.

  Dhr van der Horst zou dus mischien in overweging kunnen nemen om bovenstaand nog eens te overwegen in zijn eigen reactie en ook kunnen overwegen om mischien zijn eigen reactie te verwijderen.

  het is namelijk al erg genoeg dat er van die zogenaamde feministen en feministes zijn die het nodig vinden om op andere vlakken de mensen de wet proberen voor te schrijven en de gezond denkende mensen voor het gemak dan maar als idioot weg te zetten.

  Nou heb Ik in mijn leven al verschillende feministen leren kennen, maar het gros is toch allemaal goed op zijn pootjes terecht gekomen sinds ze een gezin hebben.
  Ook Ik geloof in gelijkberechtiging van man en vrouw en daarmee moet het maar goed zijn en niet door blijven drijven zoals de laatste jaren gebeurd, want het loopt echt de spuigaten uit met hetgeen tegenwoordig geeist word door alle soorten groepen en clubs.

  Dast de heer van der Horst dit artikel maar goed ter harte mogen nemen en zich nog eens gaat beraden wat betrefd hij weet neer te pennen.

  BTW heer ter Horst, Even terzijde maar wat als deze dame Valentine nou toch een blanke schijnt te zijn.
  Dan zit er toch wel een hele grote maar aan haar redenatie, omdat haar ouders geweigerd hebben haar te laten aborteren.

  Mvgr Henk

  Geliked door 2 people

 6. hslot4 zegt:

  Beste dhr Thomas Mohr ik wens u hetzelfde toe als uw collegas en dan nog een beetje meer verwacht van mij geen sympathie jullie zijn namelijk mede de oorzaak van alle ellende.
  Het jarenlang bestelen terroriseren en gijzelen van burgers in naam van de oranje nazi’s met hun gewelds monopolie positie heb je zelf voor gekozen dus niet janken als je aan de ontvangende zijde ineens staat dat noemen wij een wake upp call .
  Maar zelfs dat schijnt niet tot je botte hersens door te dringen .
  Julie zijn niet de vrienden van de burgers maar de vijanden ga je facistische vriendjes in Den Haag maar weer beschermen en vergeet je bonnen boekje niet .
  Jullie zijn de hoeren van de staat voor een kut salaris naai je ieder medemens om alleen je eigen zakken te vullen .
  Geloof me als ik zeg dat ik je nog niet uit zou pissen als je volledig in de fik stond en voor mn voeten over de grond rolde .
  Mvg een bestolen burger .

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Het is indetdaad zoals je zegt @hslot4.
   Het politieapparaat heeft zich de laatste decennia gedragen als de medeplichtigen van de staat om de burgers totaal leeg te zuigen.
   Daarbij gedragen ze zich ook nog als deurwaarder als men om een of andere reden niet kan of wil betalen.
   Nu moeten we dan maar naar de zielige verhaaltjes luisteren van deze jankers.
   Helaas zijn ze al decennia bezig om zich te gedragen als tegenstander van dezelfde burgers en nu de schoentjes een beetje nauw worden zouden diezelfde burgers die door dit volk mede uitgeknepen worden nog enig medeleven moeten krijgen.
   Sorry mijnheer Mohr maar Ik schat de kans op veel medeleven niet echt hoog in.

   Nou denk Ik zelf niet echt dat bovenstaand schrijven door uw dikke schedel zal doordringen maar Ik heb in ieder geval een poging gedaan zal Ik maar zeggen.

   Like

   • tippelaar zegt:

    Hallo Henk, ik snap je reactie wel, echter, in NL MOET de politie doen wat de politiek wil en kan daar zelf geen keus in maken. Degenen die de politie gedetailleerd aansturen zijn de procureurs-generaal van de gerechtshoven, die samen in 1 college de dienst uitmaken. Ook anonieme ambtenaren van de directie Politie van het ministerie van justitie en binnenlandse zaken maken de dienst uit. Op plaatselijk niveau zijn het de burgemeester en de plaatselijke hoofdofficier van justitie van de arrodissementsrechtbank gehoord de plaatselijke politiechef (die het minste te vertellen heeft) die de orders van de eerder genoemde ambtenaren en politici moeten vertalen naar de praktijk van de geuniformeerde politiemannen op straat. Gewoon doen wat er wordt opgedragen dus. Meestal komt dat neer op snelheidsbekeuringen want die leveren vreeselijk veel geld op voor de staat. Misschien komt bij u nu het besef dat u tegen de verkeerde loopt aan te schoppen.

    Like

 7. ildiko zegt:

  FUCK MERKEL ! STUUR ALLE LINKSE FASCISTEN NAAR GEDWONGEN ARBEID, ZE VERVELEN ZICH TOCH KAPOT.

  Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  ongerijmd heet zoiets…!

  Like

 9. Beschouwer zegt:

  Nee blijkbaar zetten de neomarxistische machthebbers liever veel politie in tegen mensen die werkelijk voor hun rechten opkomen.

  Like

 10. Onno zegt:

  “Ambtenaar” (civil servant = burger DIENAAR) voor de USA/GB (psychopathische) ‘deep state’ vazalstaten BRD GmbH en (bevreemdender) Prins Bernhard BV…….Hoe kun je dan uiteindelijk een betere behandeling verwachten dan de (bewust gericht aangevallen, gruwelijk afgeslachte en levend gecremeerde) burgers (m.n. ouderen/bejaarden, vrouwen, kinderen en invaliden) en door hen opgevangen vluchtelingen en oorlogsgewonden van Dresden?

  De ambtelijke pensioenen zijn ook al totaal onverantwoord vergaand niet meer gedekt in diverse staten van de USA.

  Like

 11. Onno zegt:

  Prins Bernhard BV en de BRD GmbH, zijn het volledig eens met het “dienen” van de burger à la mode van de USA/GB psychopathische ‘deep state’ = door ze gericht af te slachten en levend te cremeren.

  Voelt u zich al gediend?

  Dit blijkt, behalve uit de latere (psychopaten, moreel debiel, verbeteren zich niet op moreel vlak, het wordt alleen maar erger!!!) naadloze medeplichtigheid aan o.a. de ijskoud ‘in your face’ psychopathisch leugenachtige “Weapons of Mass Destruction (WMD) Coalition of the Willing”, aan het misdadig zoekmaken van het ECHTE proces-verbaal aangaande de misdadige gruwelslachting van Dresden en het ijs- en ijskoud misdadig kaltstellen van de ECHTE ‘civil servant’/burger DIENAAR die dit proces-verbaal KEURIG, volkomen integer en “zonder aanzien des persoons” = zoals het betaamt heeft opgemaakt, alsmede aan de tot op heden volgehouden misdadige onwil om de daders dwingend uit te nodigen om voor een internationaal tribunaal verantwoording af te komen leggen.

  Like

  • tippelaar zegt:

   Ik denk Onno dat u zich door de psychiater maar moet laten resetten. Ik kan er geen touw aan vast knopen. Maar misschien u dat hier nog een keer kan uitleggen.

   Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Men kan zich afvragen ‘waarom’ , werd DRESDEN zo zwaar gebombardeerd, ( het was een ‘kruispunt’ van spoorwegen,, ……….maar er moet NOG een reden zijn geweest waarom dat zware bombardement ‘uitgevoerd’ werd, en er treinen vol vluchtelingen naar DRESDEN per trein onder weg waren…………….( of…..wilde men de RUSSEN …VOOR…zijn in hun ..snelle opmars ..naar het afgesproken? te ‘ bevrijden’ gedeelte..van EUROPA?)…..ROOSEVELT, STALIN, CHURCHILL! in…JALTA,?

   Like

   • fleckie zegt:

    ALg.Dagblad, 11.5.1990.:’ STALIN DANKT SUCCES IN POTSDAM AAN MEESTERSPION ..PHILBY’ .’
    ‘..HISTORISCHE SENSATIES.. in..TASS– DOCUMENTAIRE’..MOSKOU,( REUTER,AP)-Het Grote success van Josef Stalin op de conferentie van POTSDAM, in 1945, toen tot de definitive Delong van …EUROPA…werd besloten , dank MOSKOU aan KIM PHILBY, de befaamdste mol in de BRITSE – GEHEIME DIENST. ……Hij seinde gedetailleerd de strategie v.d. westerse Geallieerden –de VS., Groot-Brittannie..en. Frankrijk — naar Moskou. …..Dat verklaart,zo onthult de Sovjet-RUSSISCHE t.v. In een vandaag uit te zenden documentaire over de meesterspion, de geslepen glimlach op Stalins gezicht ..in..POTSDAM. …In zijn memoires schreef Winston Churchill , de voormalige Britse premier ,dat hij was geschokt..door..de..kennis van Stalin ..over..bijvoorbeeld de Britse oorlogspolitiek in..NOORD-AFRIKA………………..Het persbureau TASS priijst de documentaire aan met de woorden dat ze “vele historische sensaties” bevat. Philby begon in de jaren DERTIG met enkele ..andere…afgestudeerden ..van de universiteit .van Cambridge ..met zijn activiteiten voor de Russen. ..Hij week in 1963 uit naar de Sovjetunie , voor hij kon worden ingerekend. Daar werkte hij verder voor de KGB, de GEHEIME DIENST. Hij overleed in 1988 op 76- jarige leeftijd. …………….HESS………………
    Binnen drie dagen ..na..de..GEHEIME missie van RUDOLF HESS, Hitler’s rechterhand,in mei 1941 naar Groot-Brittannie was Moskou op de hoogte van wat later Het grootste ..mysterie..van de Tweede Wereldoorlog is gaan heten. De reins van HESS ,een maand voor de aanval van NAZI-DUITSLAND ..op..de..SOVJETUNIE, zou zijn bedoeld om vrede te sluiten tussen Berlijn en Londen. ..Dan zou Hitler rugdekking hebben gehad voor zijn operatie..BARBAROSSA……………..Tass bericht dat het mogelijk
    zou zijn geweest om het leven te sparen van ..honderdduizenden,..mogelijk zelfs miljoenen mensen ,als Stalin de rapporten van de inlichtingendienst over een DUITSE AANVAL serieus had genomen. ..Philby was ..een..van..degenen..die rapoorten daar over ..had..opgesteld………..Het GEHEIME materiaal dat de komende dagen in de Sovjetunie voor publicatie wordt vrijgegeven ,..en..dat..door PHILBY..werd..aangedragen,zou een ander licht ..kunnen.werpen op ..de mysterieuze v.ucht van HESS…Volgens TASS..worden vergelijkbare ..Britse stukken …op zijn vroegst in 2007 openbaar gemaakt. …………….Kim Philby ..had..na..zijn. carriere ..in..de..geheime DIENST , toegang ..tot..onderschepte Duitse radioboodschappen. Op,deze wijze slaagde Moskou ..er..in om GEHEIME agenten die het land waren binnen gesmokkeld op te pakeha. …………….KOERSK-OFFENSIEF……………Hij stelde ..Moskou bovendien ..op..de..hoogte..van..de..planned..voor..een…..groots DUITS OFFENSIEF bij KOERSK, in de zomer van 1943, een paar honderd km ten zuiden van Moskou. De tankslag bij KOERSK betekende….een….ommekeer….van de TWEEDE WERELDOORLOG……Voor de ..aanval..begon..was het RODE LEGER ..er aanzienlijk ..versterkt. TASS stelt dat Stalin zeer onder de indruk was van Philby’s informatie over KOERSK………..Een kolonel van de KGB , Joeri Motin,..ze in gisteren..dat ..er..” een vijfde
    man” is geweest in de Britse GEHEIME DIENST…Vier van hen, onder wie Philby en Guy Burgess ,zijn bekend. De vijfde zou nog in leven zijn. Graham Greene..en de ..vroegere premier Harold MacMillan zijn genomes als mogelijke “.fifth man”………………….In de documentaire, die als titel mee kreeg..” De ..afgestudeerde …van…Cambridge”, wordt voor het eerst ook de verbindingsofficier van Philby ..voorgesteld. ..Een vrouw uit Moskou,…Zoya Voskresenskaya , ..was de rechterhand van de man die de code naam ..SOHNCHEN..( zoontje) ..had..en..drager ..was.van..de..hoogste onderscheiding , de LENIN- ORDE..<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<https://thewelshboyo.files.wordpress.com/2010/11/fsnfs.png?w=570&h=570

    Like

  • Harry zegt:

   Nou , het valt eigenlijk nog mee .
   Het verhaal is wel verschoond gebleven van religieuze waanzin , waarvoor hulde .
   We hoeven nu alleen de rest maar te ontcijferen of te kraken .

   Like

   • fleckie zegt:

    Harry, wat er achter mijn eind- aangave(<<<<) https:// , etc. is gedrukt, heb.. ik zelf er …NIET …bij.. vermeld………..( eerder heb ik al div.keren aangegeven dat 'reacties' gewoonweg ..verdwijnen, maar ook dat de comp. soms geblokkeerd is,…ondanks een goede beveiliging.!!

    Like

 12. fleckie zegt:

  Aanvulling: 24.8.2016 : Bankroet,insolvent,on interessant, …..uit h.intieme dag boek van Eva Braun:pag 49, uitspraak van Hitler:” Een middeltje om mij van de POLEN te ontdoen”.<<<<<<<<<<

  Like

 13. Jan zegt:

  Tegen politieagenten van Hamburg wordt intern onderzoek verricht wegens geweld

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s