Realistische tweet . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “boorzalf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Realistische tweet . . .

 1. Steven zegt:

  Linkse PVV haters? Al die linkse ETTERS stimuleren de multi-culti zooi toch?

  Like

  • Karen zegt:

   Steven ik denk dat je het verkeerd leest. Ik lees het als: linkse lui die ons, de PVV’ers, haten. En dat klopt wel denk ik, alle linksen hebben minstens een bloedhekel aan ons en ik denk dat je wel kan stellen dat velen ons haten.

   Like

 2. ‘Zolang EU aan Nederland vluchtelingen dicteert kunnen we niets beginnen’

  Harry van Bommel en Peter Stuivenberg in Cafe Weltschmerz

  Oud SP-Tweedekamerlid en buitenlandspecialist Harry van Bommel interviewt onderzoeksjournalist Peter Stuivenberg. Hij schreef het boek ‘Europa en migranten’ waarin hij beschrijft wat ons te wachten staat indien de EU de stroom aan migranten/vluchtelingen niet onder controle krijgt.

  Volgens Peter Stuivenberg wordt er in Europa en door Brussel onvoldoende nagedacht hoe we met de toestroom van migranten/vluchtelingen om moeten gaan.

  Zolang de EU top down het begrip migratie bepaald en aan de lidstaten de instroom dicteert, dit niet aan de lidstaten zelf overlaat, maakt het ook niet uit welk samengesteld kabinet we krijgen. Er komt dan geen oplossing in zicht voor dit enorme vraagstuk, stelt Stuivenberg.

  Zolang wij het Europese directief accorderen kunnen we hoog of laag springen maar zullen wij dit moeten uitvoeren, of anders net als de Britten uit de EU stappen.

  Stuivenberg zou eerst op dit dossier de EU buiten spel willen zien om daarna binnen een kabinet te werken aan oplossingen die daadwerkelijk namens het volk besloten worden.

  Like

 3. Karen zegt:

  Geweldig berichtje! Altijd maar weer dat gezanik dat wij racistisch zouden zijn. Het gaat mij in ieder geval niet om de kleur maar om de islam, die achterlijke ideologie. Echter als je mohammedanen of ze nou blank, zwart of geel zijn een ras noemt dan ben ik een racist. Want mohammedanen moet ik niet, die horen hier niet. Wat zou ons leven weer een stuk rustiger, vrediger en vrolijker zijn als we al die mohammedanen kwijt zouden zijn.

  Geliked door 2 people

 4. kampersrene zegt:

  Europeanen zijn helemaal geen racisten Het is een modewoord en een wapen geworden met de komst van getaande broeders en broederinnen omdat wij durfde opmerkingen te maken, over hun gedrag, dat soms niet paste in een beschaafde wereld (burka) bv. Ik blijf het herhalen , de wijze woorden van mijn vader zaliger indachtig “”Oordeel geen mens naar kleur of afkomst maar kijk naar zijn daden”” ! Als ge die daden ziet bij een bepaalde volk, dan wordt je racist zonder het te beseffen

  Like

 5. ras en religie zijn twee totaal verschillende eigenschappen, maar niet iedereen weet dat

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s