VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over de G20-rellen in Hamburg (+ vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag. Hamburg staat in brand. Hele straten werden verwoest, auto´s werden in brand gestoken, winkels werden geplunderd. De schade loopt in de miljoenen. Nu komt de realiteitsweigering van enkele politici als een boemerang naar hen terug. Het “linkse geweld is een opgeklopt probleem!” van Manuela Schwesig (SPD) heeft het in zich om een klassieke politieke stommiteit te worden. Eenzelfde hoeveelheid realiteitsweigering liet ook burgemeester Olaf Scholz (SPD) van Hamburg zien, toen hij beloofde dat niemand zich zorgen zou hoeven maken, dat de G20-top zoiets zou worden als “een vrolijke verjaardag van de haven!”. Zo kun je het bekijken . . .

Nu eist men het aftreden van Scholz. Terecht. Ook dat van Schwesig zou al lang nodig zijn. Want politici die de waarheid niet willen toegeven, die de gevaren niet willen zien, zijn zelf een gevaar. In de politiek hebben ze niets te zoeken. Maar het zou te gemakkelijk zijn om nu alleen maar met de vinger naar Scholz en Schwesig te wijzen. Want het probleem ligt dieper: links, of het nu de SPD, de Groenen of extreem links is, heeft een probleem met de staat. Eigenlijk haat ze hem. Voor de meeste van haar politici is geweld tegen de staat in ieder geval begrijpelijk. Daarom doen ze niets tegen dit geweld: niets tegen de jaarlijkse rellen op 1 mei in Hamburg en Berlin-Kreuzberg. Niets tegen Rote Flora en Hafenstraße, niets tegen het links-extremistische bolwerk Rigaer Straße in Berlijn. Niets tegen auto´s die in brand worden gestoken, niets tegen steeds opnieuw verwoeste winkels, niets tegen de terreur tegen opdrachtgevers. Als iemand deze staat bestrijdt, het verachte “kapitalistische systeem”, hebben ze daarvoor alle begrip.

In principe ziet links zichzelf aan de kant van de staatsvijanden. Dat het nu de politie van Hamburg ervan beschuldigt dat zij zou hebben bijgedragen aan de escalatie, past bij deze vijandigheid. Net zoals in veel media. Vooral de publiekrechtelijke omroepen hebben de terreur van links jarenlang gebagatelliseerd, en ook de linkse pers. De “Tagesspiegel” schreef zelfs een keer: “Bedankt, Antifa”.

Ook grote delen van justitie nemen deel aan dit bagatelliseren: linkse meningsterroristen kunnen altijd op mededogen rekenen. En ook al die sympathisanten uit het linkse milieu, vele kunstenaars, theatermensen, musici, schrijvers nemen er aan deel. Zij allemaal hebben steeds opnieuw ook de meest verwoestende rellen als noodweer tegen het kapitalisme, tegen de een of andere onderdrukking, tegen wat dan ook toegejuicht.

Hamburg is nu de rekening voor het burger-maatschappelijke falen van links. Als het zich nu boos maakt over de terreur van Hamburg, dan is dat pure huichelarij. Toen het tegen de AfD, ging, toen haar auto´s in brand gestoken of haar kantoren verwoest werden, heb je hen nooit gehoord. Links in Hamburg, Hamburg´s o zo liberale burgerdom, Hamburg´s intellectuelen van “Stern”, “Spiegel”, “Zeit” en NDR hebben besteld. En ook de kiezers van Hamburg. Nu hebben hun linkse vrienden geleverd. Dus: geen reden om je op te winden.

Maar als u zich hier toch over opwindt, wanneer u zat bent van het onvermogen van Scholz en Schwesig, evenals van de erosie van de binnenlandse veiligheid en het bagatelliseren door de media, trekt u daar dan alstublieft eindelijk de consequenties uit! En stemt u de linkse partijen eindelijk en definitief weg!

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Communisme, Elite, establishment, gezond realisme, Groenen, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over de G20-rellen in Hamburg (+ vertaling!)

 1. Wachteres zegt:

  “En stemt u de linkse partijen eindelijk en definitief weg”!

  Tja, daar kunnen Merkel en haar CDU weer voordeel uit halen!

  Like

 2. T.Troubadour zegt:

  Lees ook het interieuw van de. NSO met deskundigen over dit.onderwerp.De politie is ook schuldd

  Like

 3. joga zegt:

  Dat gebeurt dus nooit, want Merkel is het volkomen eens met links. Vandaar dat Duitsland aan het afglijden is tot een Failed State. “Arme” Duitsers. Kijk je mee Rutte, want jij bent hard op weg je hartsvriendin op de voet te volgen. ARME NEDERLANDERS !!!!

  Like

 4. Qvic zegt:

  Die linkse bolwerken die zeggen te strijden tegen het kapitalisme, maar waarom worden er dan auto’s, winkels, openbare werken van de gewone man vernielt door hen? Zo wordt ook alle schade die zij toebrengen op de gewone man verhaald. Beseffen zij dan niet dat zij de oorlog hebben verklaart aan de gewone bevolking. En wat zouden zij ervan vinden, als alles van hun persoonlijke bezittingen vernielt zouden worden door de gewone bevolking, die dan zeggen dat zij strijden tegen het kapitalisme. Dan is het waarschijnlijk in eens heel anders, als zij zelf het slachtoffer worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s