De toekomst van het multiculturele Europa: Frankfurt telt niet alleen de meeste immigranten, maar ook de meeste criminelen

Screenshot_37

(Door: Daniel Lang – Vertaling: E.J. Bron)

In de loop van de afgelopen 20 jaar werden Europa´s steden langzamerhand etnisch divers, omdat de EU-regeringen hun grenzen openden voor buitenlandse volkeren. Gedurende deze ontwikkeling hebben de autoriteiten heel bewust alle misdaden in de doofpot gestopt die door deze nieuwkomers werden gepleegd. De Zweedse politie bijvoorbeeld mag de etnische achtergrond van een opgepakte crimineel niet meer noemen en het meest bekende voorbeeld is vermoedelijk wel dat uit Duitsland, toen de Duitse regering samen met de pers probeerde de massale seksuele overvallen in Oudejaarsnacht 2015/2016 in Keulen in de doofpot te stoppen.

Inselpresse

Er bestaan echter enkele statistieken die niet zo gemakkelijk te manipuleren zijn. Een regering kan proberen het verband tussen delicten en bepaalde etnische groepen weg te wissen, maar ze kan niet de criminaliteitsstatistiek van een stad als geheel laten verdwijnen. Daarbij komt dat de politiek-correcte regeringen graag wijzen op de etnische diversiteit van hun steden. Daarbij gaat het om het bekendmaken van iets dat hun progressieve geweten verlangt.

Gelukkig stuiten beide factoren vaak op elkaar, waaruit een goed inzicht naar voren komt in de relatie tussen immigratie en criminaliteit in Europa, en dat ondanks alle alomtegenwoordige pogingen door de Europese regeringen om het verband tussen de beide te verdonkeremanen. Onlangs deelde de Duitse regering bijvoorbeeld mee dat meer dan de helft van de inwoners van Frankfurt beschikt over een buitenlandse achtergrond, wat van haar de meest diverse grote stad van Duitsland maakt.

Voor het eerst heeft meer dan de helft van alle Frankfurters een migratieachtergrond, zoals uit officiële cijfers van het stedelijke statistiek- en verkiezingsbureau blijkt. Tijdens de presentatie van de cijfers, die laten zien dat 51,2% van alle personen in Frankfurt over een migratieachtergrond beschikt, zei Sylvia Weber, de secretaris Integratie van de stad:

“We hebben een behoorlijk groot aantal minderheden in Frankfurt, maar er is geen enkele groep met een duidelijke meerderheid.”

Met 13% van de bevolking zijn de Turken de grootste niet-Duitse minderheid en 61% van alle in het buitenland geboren inwoners zijn burgers van andere EU-landen.

Daarbij komt dat de cijfers eveneens laten zien hoe weinig deze mensen in Duitsland opbloeien. 49% van alle inwoners van Frankfurt met een migratieachtergrond leeft onder de armoedegrens vergeleken met 23% van de etnische Duitsers en ze zijn ook zeer veel waarschijnlijker werkloos. Dat is echter niet eens het eigenlijke probleem. Frankfurt was al lange tijd voor het hoogtepunt van de migratiecrisis een diverse stad en had ook daarvoor al duizelingwekkende criminaliteitscijfers.

De criminaliteitsstatistieken voor 2013, die deze week naar de krant “Welt” werden doorgespeeld, laten zien dat er in Duitsland vorig jaar bijna 6 miljoen delicten werden gepleegd.

Als je dit aantal gaat vergelijken met delicten per 100.000 inwoners, dan zie je dat Frankfurt am Main de gevaarlijkste stad van Duitsland is, omdat daar per 100.000 inwoners 16.292 delicten werden gepleegd. Dit grote aantal werd geweten aan de grote rosse buurt  en de grote luchthaven.

Als men dit aantal zou aanhalen bij linksen, dan zou vermoedelijk de beschuldiging van racisme komen. Het heeft echter niets met ras te maken. Het werkelijke probleem is dat Duitsland zijn immigranten niet adequaat heeft gecontroleerd en het land kon hen ook niet met succes assimileren. Duitsland nodigt mensen in het land uit die geen respect voor de Duitse wet hebben en het land zelf hecht er ook geen waarde aan dat zij de Duitse cultuur aannemen. Het resultaat van dat alles is dan wat je nu ziet. Duitsland heeft nu een grote buitenlandse bevolking, die jong is, werkloos en vervreemd van de heersende cultuur en die veel waarschijnlijker delicten pleegt.

Wat we in Frankfurt zien, is de toekomst van Europa, mits de EU-landen verslaafd blijven aan het multiculturalisme en de grenzen wagenwijd openlaten. Dat zal het continent splijten, dat door etnische enclaves, No-Go-Zones, burger-onlusten en delicten geteisterd zal worden. Mocht ze niet spoedig de schaduwzijde van het multiculturalisme zien, dan zal Europa er in slechts één generatie overal zo uitzien als in Frankfurt, of misschien zelfs nog erger.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.shtfplan.com
Auteur: Daniel Lang

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op De toekomst van het multiculturele Europa: Frankfurt telt niet alleen de meeste immigranten, maar ook de meeste criminelen

 1. tippelaar zegt:

  Voorzover ik kan het kan overzien, zit er een plan achter die invasie van gelukszoekers, meest moslims. Een plan dat de leiders van Europa heel goed kennen omdat ze het zelf hebben opgesteld. Het gaat kennelijk nog steeds naar hun wens want de grenzen blijven open voor de ongebreidelde instroom van gelukszoekers. Om in nederland te blijven. Ik ben ervan overtuigd dat Rutte, c.s.precies weet wat er achter de europese plannen zit van met name Frau Merkel. maar dat hij vanwege de ommerta van de europese leiders ons hierover niet mag inlichten. Wij kunnen die plannen alleen maar bevroeden maar als het is wat ik denk dan slaat mij de angst om het hart. Ook nederland wordt islamitisch met shariawetgeving in heel het land. Rutte doet niets want hem is een gouden eurpese toekomst beloofd en dat beetje bloed van de nederl;andse bevolking is hem dat wel waard. Schrale troost voor de brave burgers die naar de slachtbank worden geleid zoals de joden in wo2 naar de gaskamers, ook Rutte’s hoofd en dat van Timmermans zal vallen onder het islamitische zwaard. Dom dat ze dat nog niet door hebben.

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   tippelaar 10 juli 2017 om 20.00 uur. ook Rutte’s hoofd en dat van Timmermans zal vallen onder het islamitische zwaard….Voor die gewetenloze Rutte speelt alleen; Lang leve de lol. Eerst de grote mijnheer spelen in Nederland, en vervolgens in Brussel. En als de grond hem te heet onder zijn voeten word vlucht hij weg naar een veilige enclave met medeneming van de nodige goudstaven en contanten. En met hem al die andere landverraders die hetzelfde als hij zullen gaan doen. Dag vogels, dag bloemen, dag Merkel, dag Rutte, enz. enz. !

   Geliked door 2 people

  • Qvic zegt:

   We zijn alle al overgeleverd aan het kalifaat, het is nu nog even wachten totdat er genoeg moslim immigranten in de landen zijn om de autochtonen bevolking massaal af te slachten of ze laten bekeren tot de islam. Waar de autochtonen in beide gevallen een zeer hoge prijs voor zal betalen. Alle ooit rendabele staatsbedrijven zijn al verkocht door de politiek door middel van privatiseringen, het land wordt steeds verder uitgekleed en de autochtonen bevolking steeds verder uitgeknepen door de overheden. Als de tijd rijp is zal er een burgeroorlog gestart worden, om zo onder het mom van zelfverdediging de autochtonen bevolking zoveel mogelijk te kunnen uitroeien.Ten gunste van de islam. De aanstichters die hebben zich dan allang zich zelf in veiligheid gebracht. Zo gaat het al eeuwen zo. Zo heeft Merkel al een groot stuk land gekocht in Uruguay en meerdere politieke kopstukken van de EU, dus die hebben al een veilig vluchtadres.

   Geliked door 1 persoon

 2. kampersrene zegt:

  En de Paus maar bidden voor open grenzen , want wij zijn allemaal “broeders”
  nota opsteller ….wij zijn toch geen negers !
  De Paus mag dan wel onfeilbaar zijn , maar hier maakt hij toch een foutje

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Die klootzak van een paus is helemaal niet onfeilbaar !
   Dat maken die vrome kloten er van .
   Ik heb die voorman van de pedofiele & flikkerclub al zo veel stoms horen zeggen , dat Asscher er bij verbleekt !
   En als ze hem voor z’n flikker schieten raakt ie ook gewond of hij gaat de pijp uit .
   Niks onfeilbaar !
   Gewoon een omhooggevallen godsdienstwaanzinnige .

   Like

 3. Ins0mniakk zegt:

  Je kan pas concluderen dat er een verband is tussen criminaliteit en immigratie op het moment dat er cijfers zijn over de etniciteit van de daders. In mijn woonplaats bijvoorbeeld, is ook veel overlast, en ook in onze rossebuurt, maar toch wordt een overgroot deel van deze overlast veroorzaakt door blank uitschot, verslaafden e.d. Hoewel er zeker een groei kan zijn in het aandeel van immigranten, vind ik niet dat er conclusies en verbanden kunnen worden gelegd zonder de cruciale cijfers hiervoor, en zie ik dit wederom als een rechts beroep op wetenschap, die de wetenschap tot metawetenschap verniet

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Tenzij de statistieken gemanipuleerd worden . . . !!!

   Geliked door 3 people

  • Harry zegt:

   De hoerenbuurten trekken allerhande tuig aan .
   Amsterdam staat er om bekend !
   Dat kaliber volk trekt elkaar aan , het hangt samen met drugs , beroving , afpersing , mensenhandel , prostitutie , heling , etc , etc .

   Donder die waardeloze verslaafden gewoon in de gracht .
   Je zult eens zien hoe dat opknapt !

   Maar die verdomde islam is over het hele land uitgewaaierd zodat in voorheen volkomen rustige dorpen de meisjes ook nu niet meer allen over straat durven als het donker wordt .
   In mijn dorp durven de vrouwen s’ avonds de hond niet eens meer uit te laten op een stil polderweggetje .

   Dat is dus een veel groter probleem .
   Amsterdam heeft de ellende zelf veroorzaakt , met hun verdomde tolerantie , hun grote bekken en hun lafheid om er iets tegen te ondernemen .

   En gezeik over cijfertjes , daar hebben we helemaal geen behoefte aan , kijk godverdomme eens gewoon naar buiten !
   Het hele land is verziekt door de aanwezigheid van moslims en zwarten !

   Cijfertjes zijn goed voor ambtenaren en politici met hun gezwam .
   Bent u er daar een van , Insomniakk ?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s