Duo met kalasjnikov en munitie onderweg naar Duitsland

Screenshot_42

De veilig gestelde kalasjnikov en de munitie.

(Vertaling: E.J. Bron)

Vorige week dinsdag al controleerden Duitse federale agenten aan de grensovergang Schöningsdorf een BMW X3 uit Nederland. In de auto vonden de agenten een semiautomatisch geweer (kalasjnikov) en munitie.

Freie Zeiten

De auto werd bestuurd door een 36-jarige “Nederlandse staatsburger”, naast hem zat een 31-jarige “Nederlandse staatsburger”.

Tijdens de controle van de kofferruimte ontdekten de agenten een rugzak, waarin zich een kalasjnikov en munitie bevond. De man en de vrouw werden voorlopig in hechtenis genomen en overgedragen aan de politie in Lingen.

De beide personen vertelden de rechercheurs niet geweten te hebben dat er een kalasjnikov in de rugzak zat.

Op verzoek van het openbaar ministerie Osnabrück werden de beide voor de rechter-commissaris geleid, die arrestatiebevelen uitvaardigde. Verder onderzoek zal door de Nederlandse autoriteiten plaatsvinden, die ook het verzoek tot uitlevering van de beide personen hebben ingediend.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Duo met kalasjnikov en munitie onderweg naar Duitsland

 1. E.J. Bron zegt:

  Fantastisch, die open grenzen . . . 😦

  Geliked door 5 people

 2. Marc zegt:

  Dood aan die ambtenaar, burgemeester of minister die deze leute van ‘vreemde smette’ ons Nederlands staatsburgerschap heeft gegund!

  Geliked door 4 people

 3. Anton Haksteeg zegt:

  Nee maar ze wisten niet wat in die rugzak zat. Waarom krijgt zulk volk niet de behandeling die zij anderen wensten te geven? En gebruik daar hun wapen voor dan kost het niets en natuurlijk de amtenaar die het het Nederlands staatsburgerschap heeft gegeven dient zich te verantwoorden bij voorkeur bij een andere rechter dan die van de 500 euro voor gemiste foto.

  Geliked door 1 persoon

 4. stef zegt:

  Zal wel linkse rechter aan te pas komen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jade zegt:

  De beide personen vertelden de rechercheurs niet geweten te hebben
  dat er een kalasjnikov in de rugzak zat…
  Lust u nog peultjes?

  Geliked door 3 people

  • Gert Jan Reitsma zegt:

   Nee Jade dit vind ik het soort uitspraken waarin deze twee islafieten laten zien dat ze echt denken dat we in Nederland alleen maar IMBICIELEN als burgers hebben. Een wapen in mijn auto? Ik zou niet weten wie dat er nou in gelegd heeft. Dat zal wel een rotstreek van mijn buurman zijn!! En let op. Deze apen zijn binnen de kortste keren weer vrij want de rechter zegt dat hij niet kan bewijzen dat zij dat wapen er zelf ingelegd hebben.Dus ze moeten eerste 10 burgers doodschieten en dan zijn ze pas ergens voor aansprakelijk.
   Wat een land is dit?

   Like

 6. Williaam zegt:

  “ik niet weten” de over bekende smoes

  Geliked door 1 persoon

 7. ed zegt:

  Niks aan de hand ze wisten het niet,kan he ,en misschien wel de schuld van Wilders kan he of uit zichzelf kan he.ZIEKE GEESTEN. gegeven het feit dat ook een olifant schijt mogen we blij zijn dat ze niet kunnen vliegen.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   ed 10 juli 2017 om 21:22 Het is een feit dat een olifant in een keer meer schijt dan een vlieg in een eeuwigheid !

   Geliked door 1 persoon

   • ed zegt:

    Al die zottigheid gaat alleen om macht.dom houden van de massa ,armzalig leven toch als je van jongs af aan moet geloven in die onzin,boekjes zijn gemaakt door mensen voor mensen,BEWIJS 0,0 7 dagen echt tekort 6000 jaar ook,scheelt maar een paar miljard jaar,fabeltjes krant waarschijnlijker dan die onzin,oja en de wereld is echt niet plat.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Interessant weetje. Hoe heeft men deze studie gedaan.?

    Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Hoeveel tijd hebben we nog tot de volgende aanslag door een aanhanger van het geloof van de vrede? Ik hoop dat elke Syrië-ganger gedreven door armoede, uitsluiting en racisme geliquideerd is voordat hij of zij de Europese grens terug bereikt. Liquidatie is het enige dé-radicalisering programma dat 100% werkt.

  Geliked door 1 persoon

 9. Flo zegt:

  Vies maroc of turken ratten zijn GEEN nederlandse staatsburgers, weg met dat getinte gajes!

  Like

 10. Golden Girl zegt:

  Nederland is gek om met paspoorten te smijten, beetje zielig doen, onzin verhaal vertellen en zie daar een Nederlands paspoort, we zijn het zat

  Like

 11. hslot4 zegt:

  Hebben in Duitsland al geoefend wir haben es nicht gewust van opa die zat bij de Handschar

  Like

 12. Elena zegt:

  Nah zeg, zeker weten dat die kalasjniedingus door Trump …..of Israel in hun rugdinghus gestopt is.
  Zij wisten echt nergens van.
  Altijd weer die Zionisten die de moslims zwart willen maken.
  De jonge generatie moslims pikken het niet langer onderdrukt te worden.

  Was het gore moslimtuig op weg naar een trainingskamp in Bosnië?
  Of toch een soort van jaarwisseling vieren met luide knallen en lichtflitsen ergens knus in een Metrostation van Hamburg waar de politie totaal uitgeput is??
  DOOD aan alle moordenaars in spé !!!

  – zucht -.

  Like

 13. Steven zegt:

  Waren vast weer op weg om een bank leeg te roven in Duitsland…

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Och waarom altijd negatief oordelen over onze moslimbroeders . Het waren misschien leden van de schuttersgilde Sint Sebastian op weg naar een prijskamp

  Like

 15. ildiko zegt:

  heerlijk zo een fuck islam en fuck islamisering van Europa wat van Merkel en haar gore politieke elite gewoon door moet gaan.

  Like

 16. Duchesne zegt:

  Het aantal vuurwapens in bezit van allochtonen is mogelijk de reden dat de overheid deze groep voortrekt en met fluwelen handschoenen aanpakt. Zoals een Marrokaan vorig jaar al zei voor de camera nadat zijn broer met een wapen was aangehouden: “watis het probleem , iedereen heeft toch een wapen?” …..en dat mensen is wat u op een bepaald moment voor u krijgt, een allochtoon met een wapen en de politie nergens te zien, of al op de vlucht. Ik kan uit eerste hand vertellen dat politie burgers compleet laat barsten als er iets teveel allochtonen aankomen en dat ze er als de kippen bij zijn om een autochtoon compleet te vernederen als de gelegenheid zich voordoet, compleet met pistool uit de holster en gericht op de burger.

  Zolang de autochtoon geennmassal bewapende groep is die voor elkaar opkomt zal de autochtoon het altijd afleggen tegen allochtonen en overheid. Weet U nu gelijk waarom zowel Balkenende als Rutte een referendum uitslag kunnen negeren en ermee weg komen. Weet U nu waarom ene partij als de PVV kan worden genegeerd en waarom Groen Links altijd met lieve woordjes word gevraagd voorhet onderonsje, heeft te maken met de achterban, die van Groen Links is wat je in Hamburg zag, een stel waanzinnigen met bivakmutsen. Zelfs de leiding van Groen links is terrorist geweest…..

  En dat mensen is Uw en mijn gebrek, we zijn teveel rekeninghoudend met anderen en we zijn geen partij om rekening mee te houden, we vormen immers geen bedreiging.

  Like

 17. Charles Martel zegt:

  “Ik nie weten”; die krijgen vast 500€ schadevergoeding van de rechter.

  Like

 18. Cathja zegt:

  Als Nederland om uitlevering vraagt (want het zijn immers ‘Nederlandse staatsburgers’…..), dan hoop ik maar dat ze niet tegenover een zwakzinnige rechter komen te staan, die tal van verzachtende maatregelen bedenkt om ze op vrije voeten te stellen!
  Ik heb NUL komma NUL vertrouwen in de Nederlandse rechtspraak. Dat hebben ze zelf veroorzaakt.

  Like

 19. Marian zegt:

  Zo zie je maar hoe belangrijk het is om bij de grens te controleren. DICHT DIE GRENZEN EN CONTROLEREN STELLETJE EIKELS !!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s