Ingezonden: Open soldatenbrief aan Links Nederland

Screenshot_30

(Door: “valkyries”)

Ik weet dat je mij niet kent. Ik weet dat je ook geen interesse in mij hebt, en mocht je dat wel hebben, dan is het vaak niet positief.

Voor de feministen ben ik een boze hegemoniale mannelijke patriarchale onderdrukker. Ik ben een patriottische misdadiger voor jullie wiet-rokende ‘langharige hippies’. Ik ben de boze witte man voor jullie radicale activisten. Ik ben die idioot die het leger inging omdat ik “niet slim genoeg was” om net als jullie “ik-weet-alles-beter-20-jarige-kansloze studenten” een of andere masteropleiding in de moderne kunst te halen. En om deze redenen haat je mij. Ik ben een van die vele enge mannen die voor een scharrig salaris een wapen draagt om ervoor te zorgen dat jij met je linkse mede-parasieten in alle vrijheid kunt klagen en kankeren over degenen die waken over jouw vrijheid. Daarom dit briefje aan je.

Lees verder>>>
(h/t “Elena”)
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Linkse Kerk, Nederland, Patriottisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

50 reacties op Ingezonden: Open soldatenbrief aan Links Nederland

 1. Cathja zegt:

  Wat een naar volle waarheid geschreven brief. Het raakte me echt. Het is de waarheid! Het zou in alle kranten moeten staan, zodat iedereen het onder ogen krijgt.

  Dank voor het plaatsen van deze soldatenbrief. Ik sla hem op.

  Geliked door 3 people

  • H J zegt:

   Heb de brief ook opgeslagen. Goed materiaal om een links fascist mee om de oren te slaan.

   Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   Cathja, ook ik ben geraakt door deze brief en ben het helemaal met je eens dat dit de waarheid is en deze brief zou inderdaad op de voorpagina’s van de kranten moeten staan, dus zoveel mogelijk delen dat iedereen er eens stil bij gaat staat wat deze soldaat heeft geschreven….

   Geliked door 2 people

 2. IkBenHet zegt:

  Beste brave landverdediger… Heeft het allemaal nog wel nut??
  http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/07/kinderen-die-klassenfoto-misten-vanwege-offerfeest-krijgen-500-euro-521534/
  Iedere keer als wij denken, dat het niet gekker kan; weten zij ons toch weer te verrassen 😉

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  (H)eerlijk stuk!
  Zo waar!

  Geliked door 2 people

 4. BertG. zegt:

  Met dat karige salaris valt het wel mee, ik weet zo een beetje wat er binnen komt bij een onder officier per maand + alle toeslagen die ze krijgen wanneer ze een keer wel iets moeten doen.
  Een uitzending is een dubbel salaris, en dat tikt aan.
  Daar zou menig Nederlander jaloers op zijn, want dat is beslist niet weinig.

  Like

 5. Marian zegt:

  Helemaal gericht op de waarheid rondom ons heen. Geplaatst op facebook, misschien steken ze er daar ook wat van op.

  Geliked door 2 people

 6. Republikein zegt:

  Mooi, zo denken wij er toch ook over,toch?
  Twee dingen op m’n netvlies, het hele artikel staat als een huis, dat wel natuurlijk.

  Als ik naar het nieuws kijk zie ik jullie overal demonstreren en actie voeren op tijden dat normale mensen moeten werken: Dat was 50 jaar geleden niet anders.

  Maar tijden veranderen. Er gaat een tijd komen dat je geen bescherming meer kan zoeken achter je beschermambtenaar. Jullie ware lafheid komt boven als de politie gaat doen wat de grote boze meerderheid van hen verlangt. Want onthoud een ding, als het recht van de sterkste heerst, zijn jullie weg: Gaat dat nog 50 jaar duren?
  Dat maak ik niet meer mee, misschien het nageslacht.
  Echter mijn nageslacht slaat goed advies in de wind, dus zoeken ze het maar uit.
  Da-ag.

  Like

 7. Elena zegt:

  Moslimmoeder krijgt 500 euro schadevergoeding, kinderen NIET op klasse foto.

  Bericht is echt !!!
  Zie rechtspraak.

  https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBDHA:2017:7416&pk_campaign=webcare&pk_medium=social&pk_source=facebook&pk_content=uitspraken-en-nieuws

  Geliked door 1 persoon

 8. Theresa Geissler zegt:

  Geweldige brief, zonder meer!
  Maar helaas paarlen voor de zwijnen omdat het tuig aan wie het gericht is, er een tweede natuur van heeft gemaakt om zich er volledig voor af te sluiten, en omdat niemand van de “gevestigde politiek” er zijn bijval aan durft te betuigen: Ze mochten eens voor “populistisch” worden versleten!
  Maar een sprankje hoop levert het nog wel op: Als dit besef nu maar eens definitief mocht doordringen tot de hele Krijgsmacht- èn tot het voltallige politie-apparaat……
  Dat is immers ook al, wat Mannheimer voor Duitsland wil…..

  Geliked door 2 people

 9. eva110 zegt:

  Mijn dag kan niet meer stuk, wat een geweldige brief!

  Geliked door 1 persoon

 10. louis portugal zegt:

  Simpel maar geweldig ververwoordt.
  Zou verplicht leesvoer moerten zijn voor iedere linkse protesteerder.

  Geliked door 1 persoon

 11. Japio zegt:

  Hoopvol dat er nog soldaten zijn die de waarheid aanhangen en zich willen inzetten om de vrijheid van meningsuiting en de nationale veiligheid willen verdedigen. Laten we deze mensen koesteren want we hebben elkaar keihard nodig. Ik hoop dat er binnen de politie ook dienders zijn die zien wat er momenteel gaande is en bereid zijn om de burger te beschermen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Oeps48 zegt:

  Der schrijver van deze ingezonden brief, heeft geweldig goed aangegeven, waar de schoen wringt. Hij heeft tevens een niet mis te verstane waarschuwing afgegeven. Dit alles kunnen de linkse relschoppers in hun zak steken.
  De linksen gaan maar beter wat dimmen en goed op hun tellen passen. De kruik gaat te water tot ie barst. Er is de laatste tijd erg veel gedoe. Er wordt ons van alles en nog wat door de strot geduwd. De democratie dreigt tot een dictatuur te verworden. De eigen bevolking wordt vervangen door migranten uit ver weg landen. De tolerantie voor het “niet eigen” heeft inmiddels de grenzen van het acceptabele ruimschoots overschreden. Onze cultuur dreigt ten onder te gaan aan een ons opgedrongen islamitisering. Illuminati’s malken met crisis en chaos de weg vrij voor globalisering en een NWO, die wij niet willen. De Europese volkeren worden tot het uiterste getergd. Dit gaat niet lang meer goed gaan. De Europese volkeren blijven dit niet slikken. Wij staan waarlijk aan de vooravond van een revolutie, of een burgeroorlog of mogelijk zelfs een wereldoorlog. Er is slechts een kleinigheidje nodig, om de vlam in de pan te doen slaan. Waar en wanneer dat gaat gebeuren is niet te voorspellen. Maar het zal zich als een lopend vuurtje over heel Europa verspreiden. De schade zal groot zijn en er zullen ook heel veel doden te betreuren zijn. En als iedereen het strijden moe is, zal er een een nieuwe” orde, een orde van het volk, komen. Dat is beslist geen “NWO” en geen “Verenigd Europa” zijn. Dat zullen ook geen 34 Europese landen zijn. Er zullen wel heel veel (een paar honderd) kleine staten ontstaan. Ieder volk zal zijn eigen staat opeisen. En eenieder, die daar niet thuishoort, zal, om aan de volkswoede te ontkomen, moeten maken, dat hij in aller ijl teruggaat naar het land van herkomst. Ik verwacht, dat hard zal worden opgetreden tegen alles, dat strookt met de de eigen waarden en normen. Vreemdelingen in openbare funkties, dubbele paspoorten, corruptie, woeker, plunder, verkrachting, pedophilie, relschopperij en wat dies meer zij, zullen niet langer worden geaccepteerd. En reken er maar op, dat aan alle idiote fratsen een eind zal worden gemaakt. Met illuminati’s en linksen zullen korte metten worden gemaakt.
  De wereldhervormers van nu drijven door tot het uiterste. Maar het volk is het zat. De rek is uit het elastiek. De maat is vol. Elke druppel kan nu de emmer doen overlopen. Als het volk de kont tegen de krib gooit, is het heel machtig. En dat is de grote schrik van de illuminati’s. Daar kunnen zij niet tegenop. Dan loopt het ook bij Soros dun door de broek.

  Geliked door 1 persoon

  • H J zegt:

   Een soort Franse Revolutie dus. Dat was wel gruwelijk maar in ieder geval liet het volk zien dat het menens was.

   Geliked door 2 people

   • Oeps48 zegt:

    @ H J (10 juli 2017 om 19:01)
    In het ondermaanse is er niets nieuws onder de zon. De geschiedenisboekjes leren ons, dat de geschiedenis zich keer op keer herhaalt. Maar het verloopt wel telkens net iets anders. Wat er momenteel allemaal gaande is, loopt naar een climax. Ik vrees, dat het point of no return reeds gepasseerd is. Een anticlimax kan niet meer uitblijven. Het kruidvat kan zomaar opeens ergens tot ontploffing komen. Dan is Leiden in last. De meute, eenmaal in beweging, is niet te stoppen noch te keren. Het zal zich als een lopend vuurtje over Europa verspreiden. De geschiedenisboekjes leren ons, dat het verloop gruwelijk is en dat de uitkomst ongewis zal zijn. De goeie oude tijd ligt reeds achter ons en zal niet meer wederkomen. Tijdens het tumult worden de kaarten geschud. Daarna komt er een periode van relatieve rust en breekt de nieuwe tijd aan. We zullen de wonden gaan likken. En we zullen wederom zeggen: “dat nooit meer”. Onze kinderen en onze kleinkinderen zullen zich vertwijfeld afvragen, hoe het ooit zover is kunnen komen. Maar zij zullen ongetwijfeld na enige tijd wederom dezelfde fouten maken. De mensheid zal het nooit leren. De geschiedenis herhaalt zich al eeuwen lang keer op keer.
    Ja, ik verwacht inderdaad, dat we aan de vooravond staan van een soort Franse revolutie,

    Geliked door 2 people

 13. koddebeier zegt:

  Goed artikel ! Chapeau !! Sluit al dat genoemde tuig maar op in werkkampen, kunnen ze eindelijk het geld terugverdienen wat ze de maatschappij al die jaren hebben gekost.
  Ik walg van deze lieden, ze voegen niets toe !

  Geliked door 2 people

 14. hendrikush zegt:

  De Duitsers hebben hier een prachtig woord voor: Eine Kehrtwende!

  Like

 15. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  WOW…!!!
  .

  Like

 16. Asgard zegt:

  Cathja,..lees de brief nog een keer of zelfs 4 keer, nog steeds dezelfde mening?? Een militair met een beetje te groot ego, het druipt er van af, hij kan makkelijk praten met een kist vol munitie en een M16 in zn handbereik, dat hebben de burgers niet,,die zich willen beschermen, en dan heeft ie het over het beschermen van de burgers,….Frontex, alles staat wagenwijd open, er zijn geen grenzen meer, nou meneer de militairtje ga je gang dan maar, bescherm dan waar je over spreek?!,Cathja, je moet weten dat na de 2eWW Europa bewust is ontwapend, niet zozeer voor dreiging van een nieuwe oorlog, nee het is puur uit belang geweest van het nieuwe politieke systeem wat er neergezet is, wat functioneert nou beter als een politiek systeem die haar burgers ontwapend (dus monddood maakt),..de Oligarchen uit de USA wisten maar al te goed dat ze niet weer een grote fout moesten maken zoals de 2e Amendment die grondwettelijk is vastgelegd in de Amerikaanse grondwet, die het recht geeft om de regering af te kunnen zetten wanneer dat uit landsbelang is, dat kan in Europa dus niet meer gebeuren de regering knallend het hok uit jagen, en daar komt nog bij dat als dat men dat wel zou doen, de politie en de militairen worden in gezet voor en ter bescherming van onze hahahahahaha democratie.

  Like

  • Cathja zegt:

   Beste Asgard,

   ik heb de brief inmiddels twee maal herlezen, en ik blijf bij mijn mening. Ik werd en word geraakt door wat deze man heeft geschreven.
   Een militair met ‘een beetje te groot ego’…? Dat gevoel heb ik beslist niet. Wat wordt er geklaagd en gemopperd dat we te maken hebben met ‘watjes’, en hoe vaak lezen en horen we niet ‘dat er eens keihard moet worden opgetreden’..?
   Deze man legt de vinger op de zere plek, en noemt de dingen bij de naam.

   Ik blijf staan achter hetgeen ik heb geschreven. Waren er maar veel meer mensen zoals hij, die eens klip en klaar duidelijk maken dat ons land nog veel dieper wegzinkt in ellende als we het roer niet omgooien. Het moet over en uit zijn met de dominantie van LINKS!!

   Geliked door 1 persoon

   • Asgard zegt:

    Cathja,…zo bedoel ik het niet,..deze soldaat is trots op wat ie gedaan heeft voor het vaderland, dat was in de tijd dat ie dacht dat ie er goed aan deed, omdat hij als soldaat gebrainwashed is weet ie niet beter en dan heeft ie disrespect aan de linksen die de G20 bijvoorbeeld tot een pleuriszooi maken, hier zou meneer de soldaat graag tegen opgetreden hebben,..maar dan staat ie toch echt aan de verkeerde kant van het volk,..dat de G20 een pleuriszooi zou worden kon je toch verwachten en zo erg vind ik dat niet dat het uitgelopen is op rellen met de handhavers,…want hetzelfde kan je ook verwachten als er harde demonstraties zouden zijn tegen de asielpolitiek of de Islam in Nederland, dan krijg je hetzelfde beeld wat zich heeft afgespeeld als in Hamburg,..vraag je eigen af waar de soldaten nu zijn want als er ooit in de geschiedenis soldaten nodig zijn geweest dan was het wel de afgelopen paar jaar om inderdaad Europa te verdedigen tegen de pleuriszooi was is binnen komen lopen,…vandaag de dag ben je overgeleverd op jezelf, want van de staat hoef je het niet te verwachten op bescherming of veiligheid,…ja veiligheid willen ze je wel geven maar dan zul je ook veel meer vrijheden kwijt raken, is dat wat je wilt? Daarom zei ik ook, de soldaat heeft makkelijk lullen met een kist vol munitie en een perfect functionerende M16 of een G36c,…wij moeten dat hebben Cathja, wij patriotten,..de soldaten zijn er niet meer, wegbezuinigd en spoorloos, en zijn ze er krijg je zo’n verhaal al Sebrenica, daar gingen ze even naartoe om de vrede te brengen,….Soldaten die vrede komen brengen, geloof je dat nou echt, Vrede? Ook ik ben soldaat geweest, leuke en mooie tijd vooral, maar wat we nu nodig hebben zijn patriotten, want het militaire en politie apparaat zitten de knip bij onze politieke adel, die staan aan hun kant en ik zie het niet zo snel veranderen, het verandert pas wanneer het een grote teringzooi en puinhoop gaat worden in Europa, maar voordat het zover is heeft er al veel bloed gevloeid.

    Like

 17. kruisridder zegt:

  Ik ben ook een veteraan, maar ben het niet 100% met hem eens……..maar voor 1000%. WAT EEN GOEIE EN WAARHEIDSGETROUWE BRIEF. EN OPGESLAGEN !!!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Mijn broertje is ook een veteraan, een half jaar Cyprus.
   Grens bewaking, weet je, heel belangrijk.
   Vriendinnetje laten overkomen op de plaatselijke camping, leuke strand activiteiten, en een dubbel salaris.

   Like

 18. Flo zegt:

  Hulde!!!!!
  Deze militairen kunnen nog een laatste poging zijn om……

  Geliked door 1 persoon

 19. Henk der Niederlànder zegt:

  Nou nog even wachten tot een of ander linksgekkie komt uitleggen wat een fascist deze militair wel is.

  Like

 20. Henk.V zegt:

  Beste beschermer van ons volk, beste “Valkyries”!
  Je spreekt woorden naar mijn hart.
  Aan die beloftevolle woorden wil ik je houden, want onze politiek correcte overheden verzaken hun plicht jegens ons op een schandelijke wijze..
  Ons land, onze cultuuir, ons volk worden moeiteloos overgeverd aan krachten die ons willen ontdoen van alles wat we geworden zijn en ons betroven van alles wat bij ons hoort en ons zeer dierbaar is: onze vrijheid, onze identiteit, onze nationale recht op zelbeschikking in onafhankelijkheid, ja ons wordt zelfs het besef betwist dat wij NEDERLANDERS zijn, mensen met een eigen cultuur.
  Onze geschiedenis wordt ons afgenomen door linkse nietswaardige lieden, mensen met onverstand en zelfhaat.
  Links tuig wil ons wil onderdompelen in een islamitische cultuur waarin wij niet kunnen en willen gedijen.. I
  Ik roep u op om de verdediging van ons daadwerkelijk op u te nemen, tezamen met alle plichtsgetrouwe Nederlandse soldaten die uw inzicht delen.
  Ik richt mij ook tot ons goed opgeleide politieapparaat op dring er bij u op aan onze bevolking met alle middelen die u ten dieste staan te verdedigen.

  Geliked door 1 persoon

 21. leefbarbaar zegt:

  Ik zou niet graag soldaat zijn momenteel.
  Je hebt natuurlijk linx tuig. Moslims.
  Maar zo lang je eigen regering je een bajonet in de rug steekt door Nederland op te heffen en alweer Jan Soldaat zonder spullen een oorlog in stuurt, dan weet je dat je grootste vijand, je bevelhebbers zijn. Als je je dan ook nog moet schamen om Nederlander te zijn, waar kun je dan nog voor vechten?

  Geliked door 1 persoon

  • IkBenHet zegt:

   Of je achteraf in diskrediet brengt!!
   Of een strafrechtelijke vervolging tegen je opstart!!
   Denk hierbij aan kaping De Punt en Srebrenica…
   Neen dank U…
   Voor dergelijke laffe rot honden stel ik mijn leven niet in de waagschaal.

   Geliked door 1 persoon

 22. Mary zegt:

  Geweldig geschreven en zo waar, meerdere mensen aanbevolen dit stuk te lezen, laten we hopen dat als het er op aan gaat komen alle “broeders en zusters” onze kant kiezen en niet die van diegene die dit veroorzaakt hebben.

  Geliked door 1 persoon

 23. BertG. zegt:

  Ik zou me als soldaat, of wat je daar ook uitspookt, me meer druk maken om al die mossels die in het leger zitten.
  Die zijn namelijk wel bewapend, en we moeten maar afwachten aan welke kant die staan als het mis gaat.
  Daar hoor je ze nooit over, want dat mag niet.
  Mensen zitten ook niet in het leger om er een mening op na te houden maar om klakkeloos bevelen op te volgen.

  Like

 24. tippelaar zegt:

  Een beroepssoldaat is overal ter wereld hetzelfde. Hij vecht om het vechten. Hij wordt aangestuurd door de politiek die ook zijn salaris neertelt. Patriotisme wordt niet verlangd van de beroepssoldaat, dus ook niet van de nederlandse soldaat. Waarbij nog opgemerkt dat nederland onverdedigbaar is omdat de vijand al binnen is en nooit meer weggaat. Het worden er alleen maar meer. Mijn advies aan jonge mensen is dan ook, word nooit soldaat en nooit politieagent want je eigen werkgever heeft minachting voor je en naait je, als het de bevelhebber uitkomt, ook nog een oor aan. Als de opkomstplicht van de wet op de dienstplicht nog een keer van stal wordt gehaald (Het CDA is daar al mee bezig), wordt dan een dienstweigeraar, want dienstplicht staat gelijk aan onbetaalde dwangarbeid. De 2 paspoortjongens maken dat ze weg komen als dienstplichtigen worden ingezet dus alleen jankaas blijft over. Niet doen dus. Dienstplicht stamt nog uit de tijd dat de autochtone nederlander trots was op zijn land en vlag. Dat is allemaal voorbij. Citaat van Wallage van de pvda: “Nederland is niet van de Nederlanders. Nederland is van iedereen”. Citaat Maxima:
  “De nederlander bestaat niet”. ok, maar wie helaas wel bestaat is de nederlandse belastingbetaler.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Ik werd zo heel toevallig uitgeloot om in Blerick ALLE rijbewijzen te halen, als ik het 1,5 jaar vol zou houden.
   Geen moment spijt van gehad, dat ik er na 2 weken ben vertrokken.
   Ik had namelijk nog geen wapen gehad, wat enkel een pistool zou zijn, dus kon ik ‘m ook weigeren.
   Dezelfde dag een treinkaartje naar huis.

   Like

   • BertG. zegt:

    En onder vervangende dienstplicht, ben ik ook onder uit gekomen.
    Ik heb ze wijs gemaakt dat ik een vreemde relatie had met mijn bouvier.
    Nooit verder meer wat over gehoord.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG., 19.40u: Vroegen ze niet om bewijzen? Foto’s of zo? (Proest!)

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik had mijn hond meegenomen met het gesprek over vervangende dienstplicht.
    En er toen maar een draai aangegeven, want ik had er helemaal geen zin in.
    En mijn fantasie is eindeloos als dat nodig is, ik verzin ze waar je bij staat.
    Zeg maar dat het niet waar is, en dat kunnen ze niet.

    Like

  • Asgard zegt:

   Tippelaar,…Prima verwoord!!

   Like

 25. cath zegt:

  ik kan wel janken……… en ben blij dat mijn (militaire) vader dit niet meer hoeft mee te maken

  Like

 26. Republikein zegt:

  Afgekeurd wegens chronische bronchitis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s