Meerdere Nederlanders opgepakt in Hamburg

Screenshot_29

HAMBURG – Meerdere Nederlanders zijn opgepakt bij de G20-top in Hamburg. Dit meldt een zegsvrouw van de Duitse justitie. Onbekend is of ze nog vastzitten. Het ministerie van Buitenlandse Zaken kon gisteren nog niets bevestigen.

Direct was al duidelijk dat er tientallen Nederlandse activisten onder de relschoppers waren. Donderdag hield de Duitse politie bij de grens nog een bus met circa dertig actievoerders aan die op weg waren naar de G20-top. Zij mochten Duitsland niet in, omdat een aantal bekend is bij de Nederlandse politie. Volgens het Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid is een aantal Amsterdamse anarchisten internationaal actief.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Communisme, Duitsland, Links fascisme, Marxisme, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Meerdere Nederlanders opgepakt in Hamburg

 1. Johan zegt:

  Al die anarchisten en relschoppers, die ze opgepakt hebben in Hamburg, moeten ze vasthouden totdat er een aanzienlijke schadevergoeding is betaald. Laat ze desnoods maar een jaar in de cel wegrotten.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Prima dat ze zijn gearresteerd. Europa-breed moeten deze criminelen gestopt worden. Het is toch niet normaal meer wat er in Hamburg is gebeurd? Je kunt het nog zo oneens zijn met het houden van een z.g.n. G20-top, maar dat geeft niemand het recht om bezittingen van mensen te vernielen die hier niets mee te maken hebben, en politiemensen te verwonden.
  Als dit tuig niet wordt aangepakt, zal deze groep alleen maar groter worden.

  Like

 3. Steven zegt:

  Zat Anne Fleur daar niet bij? dan even met een man of 20 de cel in…haha

  Like

 4. Marian zegt:

  En nou nog even flink in elkaar trappen in de cel.

  Like

 5. SP-fractievoorzitter neemt het op voor de extreem gewelddadige linkse fascisten in Hamburg.

  Volgens Lennart Feijen, de fractievoorzitter van de SP in Zoetermeer, is de politie schuldig aan de rellen, plunderingen en brandstichtingen tijdens de G20-top in Hamburg. Feijen is van mening dat de politie met het geweld begint na het eerst uitgelokt te hebben.
  Zie hier een van zijn tweets plus reacties: https://twitter.com/LennartFeijen/status/883794368783691776

  Gerard

  Like

 6. Wutbürger zegt:

  Plunderen is prima, als je het maar niet in je eigen wijk doet, aldus de criminele ‘advocaat’ van de SA

  Like

 7. eva110 zegt:

  O, ja, Nederlands beroemheid Anne Fleur was ook afgereisd naar Hamburg, die houd wel van een fikkie en de boel slopen op zn tijd, vooral op andermans kosten dat dan weer wel.
  Persoonlijk heb ik niets met haar, ik houd niet van mensen die je niet recht aankijken !

  Like

 8. GT zegt:

  Nu van deze anarchisten de computer in beslag nemen, telefoon, en eens kijken waar hun prioriteiten liggen betreft surf gedrag aangaande connecties.

  Like

 9. renato zegt:

  Tatto op hun voorhoofd zetten. Met hoofdletters: VOGELVRIJ.

  Like

 10. renato zegt:

  Met dubbel oo dus….

  Like

 11. peter zegt:

  Op laten draaien voor de schade die ze hebben aangericht ,Net zolang vastzetten tot ze het betaald hebben ,ze haten rijkdom ,dus het mag wat kosten .

  Like

 12. Jan zegt:

  Hinderlaag tijdens G20, gefilmd vanuit politiehelicopter

  Volgende keer graag deze aanpak

  Like

 13. Trucker zegt:

  Het (NIET) ingrijpen van de politie heeft gezorgd dat er vele honderdduizenden euro’s schade is, dat het tuig uit kleine groepjes bestond (dixit mainstream media) is natuurlijk niet waar, het tuig dat een reguliere opstand organiseerde bestond uit vele honderden dat is in mijn ogen meer als “een handvol” of “kleine groepjes”.
  Ik heb gisteren in een gerelateerd topic al verwezen naar het niet optreden van de politie en de (ik zal beleefd blijven) niet logisch denkende reageerder (meervoud) die schimpt op politie en bovendien “wauwelt” dat de politie er niet is voor de burger moet eens leren feiten en wetmatigheden onder ogen zien :
  Politie is iemand uit het overheidsapparaat en de top staat onder bevoegdheid van het ministerie van binnenlandse zaken (interne veiligheid) –>,LEES politiek, juist ja.
  Agenten zijn ambtenaren en dat is al sinds die macht werd opgericht, daarom dat er tijdens de oorlog actief door politie (en andere ambtenaren) arrestaties werden verricht waar de Joden het grootste slachtoffer van waren (het Vichy bestuur in Frankrijk is daar het beste voorbeeld van).
  De politiek geeft opdracht aan de politie(top) om in te grijpen of net niet bij alle (on)voorziene omstandigheden, en moet daarvoor aan de veiligheid van de burger verzaakt worden wel dan is dat zo.
  Nogthans is de kerntaak van de overheid om zijn burgers te beschermen maar als bepaalde belangen in het gedrang komen of gewoon als het beter in hun kraam past gebeurd dat net niet.
  Trouwens wie anno 2017 nog rekent op de overheid om beschermt te zijn/worden tegen wat er aan het gebeuren is in het europa van de dictators uit het HQ brussel is dom, te laat of een struisvogel.
  Wie denkt dat de politie zelfstandig kan/mag optreden weet niks van staatsstructuur en mijn inziens zijn dat behoorlijk wat reageerders als ik de comment’s lees (zucht).
  Politie(top)heeft opdracht gekregen niet op te treden, de weinige arrestaties die gebeurd zijn komen niet omdat de politie veel verder dan nodig de (ingestelde) perimeter verliet maar door tuig dat zich net een ietsje te ver waagde.
  Wie denkt dat hij het beter weet mag zijn vinger opsteken maar kom met argumentatie ipv geleuter dat kleuters uitkramen het moment dat ze afgeleerd hebben met bedplassen.
  “Uitsmijtertje”, ik zei tegen mijn zwager enkele sluipschutters op de daken en er waren geen 20.000 of meer politie agenten nodig, (zonder demper en supersonische munitie) , het tuig zou als konijnen uiteen gestoven zijn en politie had een piece of cacke opdracht om tuig in te rekenen.
  Het meeste opmerkelijke blijft voor mij een overheid die liet begaan !!!

  Like

 14. kopjethee zegt:

  http://wakkeremensen.blogspot.nl/2016/10/de-officiele-agenda-voor-de.html

  beste Trucker, 10 juli 2017, 19.39 uur
  Uw laatste zin luidt : “ Het meest opmerkelijke blijft voor mij een overheid die liet begaan “ ….
  In de link die ik hier bijvoeg, een antwoord op Uw laatste zin !
  Het is een zogenaamde `longread ` ( trek er een half uurtje voor uit )
  Overigens hoop ik natuurlijk dat IEDEREEN `m leest !!!
  De LINK had ik al opgeslagen, want hij is van september 2016 / oktober 2016.

  Nog even een waarschuwing : lees het beter niet laat in de avond, VLAK VOOR dat je gaat slapen er staat namelijk zeer gedetailleerde info in ….en met gedetailleerd, bedoel ik gedetailleerd. Van de ene mens is het E.Q ( emotioneel quotiënt ) hoger als van een ander, iedereen is verschillend. Ik heb er toen 3 dagen niet van geslapen, ik vond het verschrikkelijk wat ik las, ik kan me namelijk goed verplaatsen in dingen die ik lees…ik zie het al voor me. Dat is niet altijd een voordeel en dat was het zeker in dit geval pertinent niet !
  Iedereen lezen a.u.b. !

  Like

 15. kampersrene zegt:

  Die foto boven het artikeltje …. raakt mij …een mensch is gevallen op , vermoedelijk een bananenschil en wordt recht geholpen door een agent

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Mochten die opgepakte Nederlanders niet beschikken na het tonen lidkaart “RUTTE”

  Like

 17. Wachteres zegt:

  http://nos.nl/artikel/2182598-politiemensen-in-hamburg-bedankt-met-concert-uit-het-hart.html

  Politiemensen in Hamburg bedankt met concert ‘uit het hart’

  De prestigieuze nieuwe concertzaal de Elbphilharmonie in Hamburg heeft voor donderdag politiemensen uitgenodigd die afgelopen weekend zijn ingezet rond de G20-top. De uitnodiging is bedoeld als bedankje.

  Donderdag zijn de 2000 plaatsen in de grote concertzaal beschikbaar voor politiemensen en hun partners. Pianist Sebastian Knauer treedt dan voor hen op. In een Duitse krant zegt hij dat hij ontzet is door het geweld in Hamburg en dat zijn optreden een “zaak van het hart” is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s