Zeuren, zuigen en zieken

Screenshot_41

(Door: Wim van Schaik)

Een school in Den Haag moet een moslim-ma van twee leerlingen schadevergoeding betalen omdat haar kinderen niet op de schoolfoto konden. De rechter wees haar een bedrag van € 500,- toe. Eerder, in mei, was Haagse moslim-ma tijdens de rechtszaak in snikken en tranen uitgebarsten. Haar dochtertje van vijf vroeg elke dag bij binnenkomst in de klas aan moslim-ma waarom zij niet op de foto stond. Iets wat moslim-ma echt niet aan haar kind kon uitleggen.

Toch lijkt het  mij vrij simpel uit te leggen. Wat zou moslim-ma denken van: “Jij moest toch met ons mee naar de moskee, weet je nog?” En als dochtertje dan zegt dat ze toch zo graag op die foto wilde, dan had moslim-ma kunnen zeggen dat ze die dag toch een mooi Offerfeest had. Dat hadden de andere kinderen niet. Die moesten gewoon naar school. Leerden niks over een schaap kelen en uit elkaar halen en dat soort leuke dingen voor kleine meisjes.

Moslim-ma had ook kunnen zeggen dat als je ziek bent, je broer of zus gaat trouwen of je oma of opa begraven wordt, je soms  ook de schoolfoto moet missen. Zo gaat dat. Of misschien had moslim-ma gewoon moeten zeggen dat je in het leven nu eenmaal niet alles kunt hebben. Zo moeilijk is dat toch niet? Maar nee, ze kon het haar dochters echt niet uitleggen…

En omdat moslim-ma het niet uit kon leggen, verkeerden haar  hypergevoelige kleintjes in een staat van schier ondraaglijk lijden. Elke dag weer bij het binnengaan van het schoollokaal werd de zo diep geslagen wonde opengereten. Dat kon maar op één manier verholpen worden: money, money! Tienduizend euro, daar zouden de schatjes van moslim-ma weer vrolijk van worden. En ma natuurlijk ook.

En ja hoor, volgens de slappe en wereldvreemde kantonrechter heeft de school onderscheid gemaakt tussen leerlingen en dat mag niet volgens de wet gelijke behandeling. Dat die ouders zelf onderscheid gemaakt hadden door voor hun kinderen vrij te vragen, telt voor deze nep-rechter niet… Moslim-ma is per definitie slachtoffer, of zelfs ‘dubbel schachtoffer.

En zo komt het dat alleen een forse zak geld het onnoemelijk leed, deze tere kinderzieltjes aangedaan, volgens moslim-ma kon verzachten. Dat moet enigszins tegengevallen zijn. Ik vermoed zomaar dat de moeder van de ‘zwaar getraumatiseerde meisjes’, net als de moeders-van-Srebrenica, diep teleurgesteld is over de uitspraak. Vijfhonderd euro is mooi meegenomen, maar lang geen tienduizend.

Het vonnis van de rechter blijft evengoed een nationale schande! De rechter had best zwaar mee mogen wegen dat andere moslimkinderen wel even naar school mochten om op de foto te gaan. De ouders van die kinderen horen we dan ook niet klagen. Maar bij deze (strenge?) moslimfamilie ging de moskee voor. Dan ook niet zeuren.

Daar komt nog bij dat het zomaar zou kunnen dat moslim-ma – zoals het een goede moslim-ma betaamt – als het erop aankomt maar heel weinig heeft met foto’s. Foto’s die in hun oorspronkelijke staat worden opgehangen, weerhouden namelijk de engelen ervan binnen te komen. Alleen foto’s waar geen waarde aan wordt gehecht of waarvan de vorm is veranderd, bijvoorbeeld door het weghalen van het hoofd, kunnen geen kwaad. (Commissie Religieuze Zaken Stichting as-Soennah)

Maar ja, dat geld… Moslims weten dat het immer aanwezige schuldbewustzijn van de westerse mens kan worden uitgebuit en dat de westerse rechters laf genoeg zijn om hierin mee te gaan en de meest idiote eisen in te willigen. Als je maar bij de ‘dubbele slachtoffers’ hoort, dan kun je zeuren, zuigen en zieken.

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

37 reacties op Zeuren, zuigen en zieken

 1. Mooi geschreven Wim!!!

  Like

 2. Marc zegt:

  Wie was dat kut-rechtertje dat de school, en daarmee de hele Nederlandse en westerse samenleving, met een volkomen onterechte schuld van E 500,00 opzadelde?

  Naam en adres graag!

  Liked by 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Helemaal waar, de school zou gewoon in beroep moeten gaan tegen dit ridicuul oordeel van de linkse rechter. Het is een schande dat iemand die zo achterlijk en duidelijk de rechtvaardigheid de nek omdraait en het recht hanteert zich nog rechter mag noemen.

   Like

 3. Williaam zegt:

  Iets wat moslim-ma echt niet aan haar kind kon uitleggen. Ja hoogbegaafd zijn die moslims wel om te weten hoe ze “schade” vergoedingen weten te eisen en bemachtigen.

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Het was die Moslimmoeder alleen maar om het geld te doen, de dimmy’s laten betalen ! Als het kon zoveel mogelijk ! Want sinds wanneer mogen Moslims op de foto ? De Islam verbiedt dat ! Het verbod om afbeeldingen van personen te maken op papier of om een ander kunstwerk te maken. Maar ook het verbod op muziek, dans, alcohol, films, enz. enz. Beter ware een totaalverbod op Moslims. Onze straten worden steeds zwarter van die noord Afrikanen, en daarmee onze toekomst ook !

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  We mogen het NIET WETEN; Ong. 500 M I L J A R D heeft ONS de zgn. VERRIJKING al gekost!! Maar de Lullo’s op Het Binnenhof bijten nog liever hun tong er af, als dat ze dit toegeven!! Ook niet dat het werkelijke werkloosheidcijfer ong. 20% bedraagt en niet de 5,5% die ons voorgelogen wordt!! ‘Het Binnenhof’, De Grote Leugenfabriek!!

  Liked by 1 persoon

 6. Steven zegt:

  Het is ECHT NIET bij die 500 Euries gebleven….
  Wat dacht je immers van die peperdure PRO-DEO advocaat die ze van uw belastinggeld aan het werk heeft gezet?
  Want met 10 ruggen in het verschiet, kan je daar toch wel de komende schoolvakantie lekker de beest uithangen in het land van opa en oma.
  Helaas kwam het niet verder dan alleen de vliegticket voor haarzelf….
  Maar ja, dit is natuurlijk weer een teken om op zoek te gaan naar iets nieuws om wederom een nieuwe EIS in te willigen. En het gaat heus nog wel een keertje lukken dat de rechter geheel aan de EIS zal voldoen. De domme westerling laat zich immers voor alles PAKKEN!

  Like

 7. Beschouwer zegt:

  Sja de policor d666 rechters geven deze achterbakse mensen nog gelijk ook.
  De wereld op zijn kop

  Like

 8. Antivenin zegt:

  Als autochtoon krijg je een boete als je je kind een dag school laat verzuimen, bijvoorbeeld om op een dag eerder op vakantie te kunnen gaan. Laten we het daar eens over hebben!

  Doe rechter heeft dus groot gelijk: discriminatie. Van de autochtonen dus weer eens!

  Like

 9. Pietersen zegt:

  Ook hier geldt de Jihad voor moslims, namelijk de financiele. Houdt in dat je de westerse maatschappij zoveel mogelijk financiele schade mag toebrengen als je kunt. Vandaar de eis van 10.000 euro.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Mooi en moslim-pa zat in het café.

  Like

 11. fleckie zegt:

  Tja, wie niet waagt, die niet won’t,…is toch een gezegde,…dus ‘op’ naar de volgende islamitische ‘geldpingelaardij'( daar zijn islamieten toch zo goed in?)

  Like

 12. fleckie zegt:

  Correctie, …die niet…WINT…. moet Het zijn

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Zoveel onrecht . Ik had er moeite mee mijn tranen te bedwingen

  Like

 14. Jan zegt:

  Montessori-volk. Mag ik even kotsen? Kakkineus en hoog geitenwollen sokkengehalte

  Like

  • anna zegt:

   ging het hier om kakkineuze mossels ??? of gaat het Montesori-onderwijs instellingen niet zo goed dat ze deze mossels moeten aannemen om de klas vol te krijgen voor de subsidie ….

   Like

   • Jan zegt:

    In Amsterdam is het Montessori Lyceum (atheneum, gymnasium) in de Pieter de Hooghstraat het van het type geitenwollensokkenvolk en allemaal uit de zogeheten elitebuurt wat niet wil zeggen dat de kinderen allemaal slim zijn. Genoeg dom volk meegemaakt (en ouders) die het niet aankonden, maar ja, het staat zo interessant, Grieks en Latijn. Vraag je wat zij er mee gaan doen dan is het antwoord ‘niks’. Dan kun je toch beter 1x per week naar de Volksuniversiteit gaan en Italiaans doen of Spaans. Maar zij ‘moeten’ ook nog 1,5 uur per dag, gemiddeld, netflixen, zoals ik het noem.

    Het Montessori College in Amsterdam oost, Polderweg, is voor het woestijnvolk. Zou er absoluut geen les willen geven.

    Like

 15. Bezorgde Burger zegt:

  Heel werkend Nederland zou moeten stoppen met belasting betalen.
  Laten we even zien wie hier de baas is.
  Uiteindelijk zijn wij degene die voor dit soort onzin betalen.
  De rest zijn opvreters en uitzuigers, dit soort neprechters inclusief!

  Like

 16. Jean zegt:

  En……die pipo in boerka met wit zeverlapje zit nog steeds op die stoel?
  Foei, hoe is het mogelijk, die pipo met wit zeverlapje geeft toe aan moslims??? Kan het nog degoutanter? Wat moet er nog komen voor waanzin uit die zijn bek van die pipo met wit zeverlapje voor we starten met heel dat moslimtuig eruit te flikkeren?
  Denkt die pipo met wit zeverlapje dat hij/zij onschendbaar is/zijn??? Fout gedacht.

  Like

 17. Kees zegt:

  Ik hoop zo dat de school in beroep gaat, dat ze winnen en dat alle proceskosten voor de eisers zijn.

  Like

 18. Wachteres zegt:

  http://www.nu.nl/binnenland/4831535/ouders-dreigen-snel-met-rechter-bij-conflict-met-school.html

  ‘Ouders dreigen te snel met rechter bij conflict met school’

  Ouders die een discussie hebben met de school van hun kind, dreigen te snel met de rechter om hun gelijk te halen. Dit soort trajecten is meestal niet in het belang van het kind.

  Dat stellen de Algemene Onderwijsbond (AOb) en de Algemene Vereniging voor Schoolleiders (AVS) naar aanleiding van een bericht in De Telegraaf.

  Zij reageren hiermee op de uitspraak van de rechter, die een school in Den Haag een boete oplegde nadat twee kinderen door het offerfeest de schoolfoto misten. Dit was in strijd met de wet gelijke behandeling, stelde de rechter. De ouders hadden 10.000 euro schadevergoeding geëist; de rechter wees 500 euro toe.

  Helaas staat er niet ‘islamitische ouders’ dreigen te snel met rechter …

  Like

  • Mirjam zegt:

   Gewoon in beroep gaan tegen die uitspraak van de rechter en dat zullen ze winnen, omdat ze geen poot heeft om op te staan. Het slaat op niets, alleen op links gezever van de rechter die zijn boekje te buiten is gegaan met deze ‘veroordeling’.

   Like

 19. Anna zegt:

  Hier zien we weer de intolerante houding van de islam.
  De kinderen krijgen notabene…… vrij voor het offerfeest. ( hoetolerant van deze school !) maar mamma moslima gaat heel hard schreeuwen als haar iets niet uitkomt…….Met het krijgen van de vrije dag onttrekt mama moslima haar kinderen aan alle schoolse activiteiten van die dag…. en dan gaat ze volop in de aanval als ze denkt dat haar kinderen buitengesloten worden…… van notabene een. SCHOOLFOTO ……wat een walgelijk gedrag……….. En nog gekker de rechter gaat hierin mee.
  Wat had mama moslima gedaan als haar kinderen ziek waren geweest die dag????
  we zien hier weer duidelijk ; dat de islam geen enkele vorm van tolerantie kent , geen enkele vorm van vergeving, van mededogen,van gunning aan anderen geen enkelevorm van liefde of schikking……noppes nada…….De islam hoort niet in onze maatschappij…… Dit soort gedrag kunnen en willen we niet tolereren…….. en die rechter die is van het padje…. het lijkt wel een ” kennis” van mama de moslima……..ik hoop dat de school in hoger beroep gaan anders is het hek van de dam….
  Nee de islam denkt uitsluitend ; EIGEN RELIGIE EERST.

  Liked by 2 people

 20. BertG. zegt:

  Deze uitspraak opent perspectieven.
  Al die jaren dat de scholen waar ik op zat gewoon begonnen zonder mij, terwijl ze toch al vrij snel konden weten dat ik altijd een kwartier a twintig minuten te laat ben, is natuurlijk een grote schande.
  Hierdoor heb ik enorm veel lesstof gemist. Daar wil ik een schadevergoeding van 50.000 euro voor vragen.
  Dat deze vergoeding zo laag is, heeft alles te maken met het feit dat ik toch nog goed terecht ben gekomen.
  En dat ik de redelijkheid zelve ben, speelt hier natuurlijk ook mee.
  http://cult.tpo.nl/column/ralph-posset-schadevergoeding-schoolfotograaf-tijdens-offerfeest-fotos-nam-opent-perspectieven/

  Like

  • Claudia M. zegt:

   Jahaa, deze rechter heeft de deur naar nog veel meer (aan)klachten en rechtszaken wagenwijd open gezet… Maak de borst maar nat!

   Like

 21. Piet Karbiet zegt:

  Lees nergens dat de advocaat van die school zich wel erg slecht heeft voorbereid. De school kon niet aantonen dat er een tweede foto is gemaakt en andere kinderen wel voor de foto even terug naar school zijn gekomen. Verder een idioot vonnisje. Het woord van een schooldirecteur heeft blijkbaar geen waarde meer. En dat geld gaat naar een Goed Doel? Moehaa! Ze bedoelt de Moskeet. Een paar jaar geleden bleek uit onderzoek dat allochtonen meer aan goede doelen geven dan oorspronkelijke Nederlanders. Wat bleek? Die gulle donaties gingen niet naar de Clini Clowns of het WNF. Neen, naar de lokale haathutten.

  Like

 22. Wachteres zegt:

  http://www.ad.nl/politiek/kamerleden-boos-na-boete-om-schoolfoto-klinkklare-onzin~aee7e784/

  Kamerleden boos na boete om schoolfoto: Klinkklare onzin

  In de Tweede Kamer is met ongeloof gereageerd op de schadevergoeding die een moeder krijgt omdat haar twee kinderen door het offerfeest niet op de klassenfoto staan. Diverse partijen roepen de Haagse Maria Montessorischool op in hoger beroep te gaan tegen de uitspraak van de rechter.

  Straks wordt de hoofdrolspeler uit de schoolmusical nog gekwetst”, sneert PVV-Kamerlid Harm Beertema. De PVV’er komt zelf uit het onderwijs. ,,Er zijn veel culturen en religies, maar daar hoor je nooit wat over. Het is toch altijd weer de islam.”

  Like

 23. Maria zegt:

  Ik ben al 26 jaar gevlucht uit Syrië . Ik ben dit land dankbaar…

  Nederland moet Nederland blijven, trots zeg ik dat ik een PVVer Nederlander ben .

  Schandallig.. is dit ..
  Je hoort geen christelijk Syriër ,Jood , Griek, Chinese Of Hindoestanen enz …klachten of zeuren..
  Maar de islamisten.. alleen maar
  Het enige wat je tegen woordig ziet of hoort op journaal is wat de hoofd doeken te klachten hebben of wat ze in de keuken klaar maken .
  Komt je de neus uit .

  Er komt groot gevaar naar Eropa waar mijn angst is dat het straks
  Spreek uit Ervaring

  Wat ook erg is dat wij niet meer vrij kunnen uit spreken wat wij hier van vinden .. ieder woord die je uitspreek wordt als discrimnatie gezien

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s