Alice Weidel (AfD) eist: “Links-extreme structuren en terreurcellen verpletteren”

Screenshot_56

(Vertaling: E.J. Bron)

De links-extremistische geweldsexcessen tijdens de G20-top in Hamburg neemt de AfD-topkandidate voor de Duitse parlementsverkiezingen, Dr. Alice Weidel (foto), tot aanleiding om een rigoureus optreden tegen links-extreme milieus te eisen: “Links-extreme Antifa-groeperingen, die betrokken zijn bij de organisatie van criminele acties zoals in Hamburg, moeten verboden worden. Wie aan zulke acties deelneemt, maakt zich strafbaar. Het mag niet zo zijn dat onder bescherming van anonimiteit ongestraft gewelddadigheden gepleegd worden en diezelfde personen dan na het weekend weer met staatssubsidie hun volgende misdaden kunnen plannen.”

Verder maakte Weidel duidelijk: “Links-extreme terreurcellen zoals de ´Rote Flora´ in Hamburg of de ´Rigaer Straße´ in Berlijn moeten ontruimd worden. Het is niet alleen onverdraaglijk hoe politiek en justitie deze rechtsvrije ruimtes en de schandalige omgang met eigendom tolereren, maar van daaruit worden vooral geweld tegen de burgers en de staat gepland en georganiseerd.

Datzelfde geldt voor andere links-extreme groeperingen, die handelen onder de schuilnaam “cultuurcentra” en staatssubsidie innen voor hun subversieve, de maatschappij ondermijnend werk. Behalve het verbod op deze desbetreffende bekende organisaties van de linkse extremisten moet daarom ook de financiering van de scene beter onder de loep genomen worden. Het is waanzin dat het ministerie van Familiezaken met Duits belastinggeld, direct en indirect, bijvoorbeeld via de Amadeo-Antonio-Stiftung, links-extreme terreur mede financiert onder het motto “strijd tegen rechts”.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Alice Weidel (AfD) eist: “Links-extreme structuren en terreurcellen verpletteren”

 1. Jean zegt:

  Al geruime smeek ik erom:
  “Vrije meningsuiting is heilig maar geweld tegen personen en goederen moet zeer hard aangepakt worden”.
  Dat de politie 10 gemaskerde geweldplegers oppakt en deze de kostennota van de aangerichte schade voorlegt die zal betaald moet worden waarna vrijlating zal plaatsvinden op voorwaarde dat het geweld niet tegen personen was gericht.

  Like

 2. tippelaar zegt:

  Net zoals in nederland, is de duitse regering te laf om het linkse getijsem aan te pakken. Dat komt omdat de linksmensen zeer sterk zijn vertegenwoordigd zowel in het nederlandse- als in het duitse parlement. Als puntje bij paaltje komt veinzen ze niet betrokken te zijn bij geweldadigheden tegen personen of goederen. Doet links in nederland ook, Brand stichten, mensen bedreigen en molestreren. Links kent al die intimidatiemethodes en passen ze ook toe. Soms, met toestemming van de regering vermoorden ze soms ook een tegenstander (Pim Fortuin). De ergste linkse terroristen brengen het zelfs tot kamerlid of minister.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Vergeet Amerika niet waar ik nog nooit EEN woordvan veroordeling gehoord cq. gelezen heb tegen het linkse crapule door de democraten.
   Nog erger ze, incl. de top, verdedigen het op basis van vrije meningsuiting.

   Like

 3. Petra DeBoer zegt:

  Ben het helemaal met mevrouw Weidel eens maar uiteindelijk zou geheel links overal verboden moeten worden. Het socialisme brengt niks meer dan geweld, doden en armoede.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  ***************************************************
  Ineens verschijnt deze rotzooi hier op de site:
  ***************************************************

  Like

 5. Jan zegt:

  Socialistische partijen dienen verboden te worden

  Like

 6. Marian zegt:

  Kreeg dit bericht ook binnen, tot 3 keer aan toe.

  Like

 7. Beschouwer zegt:

  Draai de subsidiekraan voor deze extreemlinkse ondermijnende organisaties dicht.

  Like

 8. linda texel zegt:

  heb het gisteren ook gekregen en weggeklikt. Afkomstig van de Links Idioten die de aanval op niet linkse website openen, neem ik aan. Vandaag had mn man het op de lapton, Verder lijkt alles wel in orde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s