ISLAM-APPEASEMENT

Screenshot_46

Je zou de islam niet moeten bekritiseren, anders veranderen ze in terroristen, en zoals we allemaal weten; terrorisme heeft niets met islam te maken.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op ISLAM-APPEASEMENT

  • Cathja zegt:

   @ Cognitieve-Dissonant

   Nou…., gewoon….., prullenbakken op straat legen, vegen, papiertjes prikken…etc. Werk genoeg! Kijk maar eens in de Nederlandse bermen. Hele interieurs kom ja als afval tegen.
   Dat werk is toch niet te moeilijk? 🙂

   Like

   • biebie zegt:

    Werk in overvloed:
    Nieuwkomers wegwijs maken waar gratis geld te halen valt.
    Na iedere aanslag granaatscherven rapen.
    Suikerbieten oogsten voor het suikerfeest.
    Werknemers van meldpunt discriminatie aan het werk houden.
    DENK van zielige verhalen blijven voorzien.
    Zoveel vacuture’s heb ik nooit aangeboden gekregen.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    En als ze die prullenbakken legen mogen ze eruit eten zoveel ze willen…

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 1. Tistochwat zegt:

  Wat een prachtig tekeningetje van een gehersenspoelde blaatbek!
  De domheid is treffend weergegeven.

  Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Zou voor de broodnodige afwisseling wel eens wat meer puike cartoons willen zien van die wereldvreemde lieden die dit land/ de EU naar de Filistijnen helpen! Die moet je te kakken zetten! Zijn een nóg groter gevaar dan alle enge mohammedanen op een bult!

  Like

 3. Ik hoor iedereen nog zeggen wat er 70 jaar geleden gebeurd is nooit meer … maar in feiten is het al bezig. De andersgelovige worden in diversen landen al uitgemoord en het komt steeds dichterbij.
  En net als toen kijken we ernaar en doen niks. Europa/ Nederland wordt langzaam over genomen daar de islam en we laten het gewoon gebeuren
  .
  Nederlandse regering voert al een aantal jaren een ‘uitsterf- en afbouwbeleid’ van de Echte Nederlanders uit om plaats te maken voor de moslims
  .
  Nederlanders worden langzaam onder de voet gelopen in hun eigenland voor zover het nog de Nederlanders toe behoord. Zolang als we blijven ontkennen dat dit niks met de islam te maken heeft wordt het alleen maar erger. En nog ontkennen we dat het niks met de islam te maken heeft.
  Onze kinderen en kleinkinderen gekleed in boerka en van af 6 jaar gedwongen getrouwd met een opa van 70 jaar de toekomst van onze kleinkinderen

  Nederlanders worden langzaam onder de voet gelopen in hun eigenland voor zover het nog de Nederlanders toe behoord. Zolang als we blijven ontkennen dat dit niks met de islam te maken heeft wordt het alleen maar erger. En nog ontkennen we dat het niks met de islam te maken heeft

  Like

 4. moslims nooit een paspoort geven werkt veel beter

  Like

 5. Marian zegt:

  En ons eigen volk dan ???? Kunnen die dan doodvallen met hun zorgen en schulden waar je normaal haast niet meer uit kan komen. WAT IS DAT SCHANDALIG!!!!!

  Like

 6. Jan zegt:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Shahada

  Like

  • Elisah zegt:

   Als het geen vrije keuze of overtuiging is, dan heeft die zgn bekering toch geen enkele waarde. Heel walgelijk hoe men daar misbruik maakt van hongerige mensen.

   Like

   • abouneenee zegt:

    Die hele bekering heeft geen enkele waarde dan die welke je er zelf aan geeft. Die zogenaamde 1,3 miljard moslims, zijn alleen moslim als ze zich ernaar gedragen en zorgvuldig gecontroleerd door de umma. De publieke maffia in Den Haag lukt het zelfs mankracht beschikbaar te hebben voor andere zaken dan flitsboetes, zo lijkt het wel, dus die 1,3 miljard zijn misschien maar een paar 100 miljoen die naar de moskee gaan en nauwelijks moslims die zich aan het verbod van alcohol, sigaretten, make-up. homoseksualiteit, sex voor het huwelijk, etc. weten te houden. Nou weet ik ook wel dat we respect zouden moeten (kunnen!) hebben voor inlichtingendiensten, maar zonder Merkels “wir schaffen das” en de Nederlandse politiek sinds Den Uyl waren die inlichtingendiensten niet zo bezet met terroristen die natuurlijk niets (N-I-E-T-S) met een zekere vreedzame religie van doen hebben…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s