Ranglijst beste landen voor immigranten: Zweden nr. 1, Nederland 8e

Screenshot_48
En de culturele, financiële en maatschappelijke zelfmoordkampioen van de wereld is….

 (Door: “Xander”)

Ook Nederlandse politie blijkt opdracht te hebben criminaliteit asielzoekers te verzwijgen en soms zelfs niet te bestraffen

US News & World Report heeft een top-80 gepubliceerd van landen die het beste zijn voor immigranten, oftewel: waar ze de hoogste uitkeringen, toeslagen en andere gunsten zoals gratis rijlessen en (bijna) gratis woningen krijgen. Het zal weinig verbazing wekken dat het in geweld, anarchie en islamitische no-go zones wegzinkende Zweden de eerste plaats bezet. Nederland staat op een 8e plaats. Veertien landen van de top-20 bevinden zich in Europa.

De top-10 wordt verder gecompleteerd door Canada (2), Zwitserland (3), Australië (4), Duitsland (5), Noorwegen (6), Verenigde Staten (7), Finland (9) en Denemarken (10). Opvallende posities zijn er voor de Verenigde Arabische Emiraten (15) en Saoedi-Arabië (33). Beide steenrijke Golfstaten hebben hooguit een handjevol migranten uit Syrië opgenomen.

Lees verder>>>
(h/t E. van B.)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, Genocide, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Ranglijst beste landen voor immigranten: Zweden nr. 1, Nederland 8e

 1. welvaart en natuur blijft behouden bij max. nul paspoorten geven aan allochtonen

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Nummer 8, Niet iets om blij van te worden !!

  Geliked door 2 people

 3. Pieter G zegt:

  Nederland hoort het laatste immigratieland ter wereld te zijn wegens een ernstig te kort aan ruimte.
  En dan de rest nog……

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Een symbolische foto . Achter staan de toekomstige verkrachters en vooraan de toekomstige slachtoffers , het zijn mooie meisjes . Het moet voor die zwarte Pieten en hele opgave zijn, dat ze zich konden bedwingen,om niet onmiddellijk in actie treden . Het enigste wat ze tegenhield zijn mogelijk de problemen die ze eventueel zouden ondervinden voor het bekomen van een verblijfsvergunning

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s