VIDEO: De mediastrategie tegen het ongenoegen in Nederland

Screenshot_50

Joost Niemöller en Esther van Fenema.

(Door: Joost Niemöller)

Sinds de overwinning van Trump is er een zielig stukje paniek in de gevestigde media gekomen. In de Verenigde Staten zijn zieltogende ‘nieuws’-zenders zoals CNN in continue campagnemood tegen Trump geraakt, wellustig op zoek naar fake schandaaltjes op basis van vage ‘bronnen’ uit de geheime diensten. Geholpen door ‘kwaliteitskranten’ als The Washington Post en The New York Times, de klassieke schildwachten van The Deep State.

In Nederland is er een niet aflatende agressie ontstaan tegen wat gezien wordt als de woordvoerders van een groeiend ongenoegen ten aanzien van de multiculturele samenleving en de massamigratie. Met name de Volkskrant en NRC Handelsblad zijn in die kramp geraakt met een onuitputtelijke stroom valse beschuldigingen met kernwoorden als ‘racist’, ‘complotdenkers’, ‘extreemrechts’ enzovoort. Woorden die op de keeper genomen geen enkele inhoudelijke betekenis hebben, maar die werken als uitsluitingsmechanismen, bedoeld om de ‘woordvoerders’ los te weken van de massa, die met de rug naar de bestuurselite is gaan staan. Zonder die ‘woordvoerders’, zo is kennelijk de strategische gedachte, is de massa weer even amorf en ongevaarlijk als voorheen.

(Video onder de “Lees verder”)

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Fake News", "Lügenpresse", "Populisme", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Elite, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

2 reacties op VIDEO: De mediastrategie tegen het ongenoegen in Nederland

  1. Mary zegt:

    En diezelfde niet aflatende agressie van de MSM tegen de woordvoerders van de waarheid zal net zoals in Amerika het bij CNN, New York Times etc., doet hun ondergang worden, ze mogen er dan van uitgaan dat het volk ongevaarlijk is als het niet gevoed word door de woordvoerders maar precies daar slaan ze de plank mis, iedere dag wordt het volk verder ontwaakt door de realiteit die hen leeft en net zoals in Amerika zijn de poppen aan het dansen voor diegene die dachten, zoals een Hillary Clinton, die eens heeft verkondigd (minachtend lachend) de stem van het volk is mijn minste probleem, het volk is zo dom, het volk bracht haar lachend naar haar ondergang.

    Like

  2. Jan zegt:

    Kellyanne Conway over de bagger die de media produceren, gefixeerd als zij zijn op het onderuit halen van Trump met de grootste onzin

    Like

Plaats een reactie