Het Tsjetsjeense Kalifaat van Berlijn

Screenshot_65

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Ongeveer honderd radicale islamieten uit Tsjetsjenië proberen inmiddels heel openlijk de sharia in de straten van Berlijn door te drukken, de binnenlandse veiligheidsdienst stelt een onderzoek in “tegen onbekend” vanwege verschillende gewelddadige aanvallen op vooral Tsjetsjeense vrouwen, die de morele voorstellingen van hun landgenoten overtreden. Enkele van de slachtoffers zouden zwaar zijn verwond.

journalistenwatch

De zelfbenoemde moraalpolitie is samengesteld uit soennitische moslims die afkomstig zijn uit de autonome Republiek Tsjetsjenië in Rusland en daar proberen een islamitisch kalifaat van de Zwarte Zee tot aan de Kaspische Zee op te richten.

Ook in Duitsland proberen ze, geïmmigreerd en gecamoufleerd als zogenaamde “vluchtelingen”, hun parallelle systeem op te richten. De Duitse autoriteiten lijken hier machteloos tegenover te staan.

In mei werd een video van het Russische onafhankelijke mediaplatform “Meduza” gepubliceerd, waarin vermomde en bewapende islamgelovigen hun medebroeders en –zusters met de dood bedreigen als zij zich in Duitsland niet aan islamitische wetten houden – ook wel “adat” genoemd, ongeschreven wetten in veel islamitische landen, die o.a. de bloedwraak regelen:

“Islamitische broeders en zusters. Hier in Europa doen Tsjetsjeense vrouwen en mannen, die er als vrouwen uitzien, onuitsprekelijke dingen. Jij weet het, ik weet het, iedereen weet het. Daarom zeggen we hier: nu zijn we nog met 80, maar er sluiten zich steeds meer bij ons aan. Diegenen die hun nationale identiteit opgeven, die met mannen uit andere etnische gemeenschappen flirten of met hen trouwen, Tsjetsjeense vrouwen die de verkeerde weg bewandelen en de creaturen die zichzelf mannen noemen, we zullen hen allemaal te pakken krijgen. Wij hebben op de koran gezworen en wij gaan de straat op. Dat is onze intentieverklaring, zegt niet dat jullie het niet wisten, zeg niet dat jullie niet gewaarschuwd werden. Moge Allah ons vrede schenken op onze weg naar gerechtigheid.”

De video zou van een Tsjetsjeense bende, aangevoerd door de separatist Dzjokhar Dudayev, afkomstig zijn. Een bende, die iedere Tsjetsjeen in Berlijn kent.

Volgens “Meduza” ontsnapte een jonge vrouw afgelopen september ternauwernood aan de dood, toen er vanaf haar gestolen mobiel naaktfoto´s van haar naar al haar contactadressen gestuurd werden. Het duurde maar een uur totdat Madina (naam veranderd) haar oom aan de telefoon had, die haar ouders wilde spreken en met hen overleg voerde over het verdere lot van de “prostitué”. Ze besloten om de 20-jarige samen met haar moeder op het volgende vliegtuig naar Tsjetsjenië te zetten en haar daar te vermoorden. Het duurde slechts enkele uren tot de tickets waren gekocht en de moordenaars ingehuurd. Toen de moeder tegen de ochtend korte tijd de kamer verliet, lukte het Madina haar mobiele telefoon te pakken en de politie te bellen. Slechts in pyjama gekleed, werd ze door de politie op het laatste moment gered en in veiligheid gebracht. Inmiddels wordt de jonge vrouw niet alleen door haar familie bedreigd, het is nu ook het doel van iedere koran-gelovige Tsjetsjeen om haar te vinden en te bestraffen. “Dat is een ongeschreven wet”, aldus Madina, die nu iedere dag vreest voor haar leven. Ze heeft niet alleen haar haren geknipt en dankzij contactlenzen een andere kleur ogen, ze verandert ook constant haar naam en heeft enkele plastisch chirurgische ingrepen ondergaan om haar identiteit te verbergen en te overleven. Ze verlaat haar woning nog nauwelijks, het is te gevaarlijk. “Ik wil geen Tsjetsjeense meer zijn”, zegt ze.

Volgens “Meduza” heeft de helft van alle Tsjetsjeense meisjes genoeg compromitterend materiaal op hun mobiele telefoons opgeslagen om volgens islamitisch recht schuldig te zijn.

Foto´s met mannen van andere nationaliteiten, roken, alcohol drinken, bezoeken aan shisha bars, discotheken, zwembaden volstaan om het slachtoffer te worden van de strenge zedenwachters in Duitsland. De regels moeten hier zelfs nog strikter opgevolgd worden dan in het thuisland en zodoende staat iedereen onder scherpe observatie van de gemeente.

In een ander geval werd een jonge vrouw gefilmd, die door een straat in Berlijn liep en praatte met een niet-Tsjetsjeen. Nog diezelfde avond doken er een stuk of tien mannen bij haar huis op die haar brutaal in elkaar sloegen. Daarbij verloor ze bijna al haar tanden.

Onderzoek van de politie naar de sharia-bende loopt vaak dood, want alle slachtoffers zijn bang om te praten of aangifte te doen.

De Tsjetsjenen komen meestal illegaal via de Poolse grens Duitsland binnen. Veel van hen hebben gevechtservaring en hun strenge islamitische wereldbeeld in hun bagage en zijn nauwelijks in staat of bereid zich te integreren. De Polen proberen alles om de immigranten tegen te houden, de Duitse regering kent het probleem, maar hult zich in stilzwijgen en laat de Polen “het vuile werk” opknappen, aldus Raphael Bossong van de Stichting Wetenschap en Politiek.

In Duitsland wonen officieel 60.000 Tsjetsjenen, 36.000 hebben de afgelopen vijf jaar asiel aangevraagd, met slechts weinig uitzicht op erkenning. In 2016 werd slechts 2,8% van hun asielaanvragen ingewilligd. Desondanks neemt hun aantal – verrassing! – niet af. Het grootste deel van hen woont in Berlijn en Brandenburg.

“Het probleem is dat het Kaukasische Emiraat, waar veel Tsjetsjenen zich bij horen voelen, zich bij ISIS heeft aangesloten. En zodoende hebben we, of we het nu willen of niet, structuren van ISIS hier in Brandenburg”, zegt Heiko Homburg van de binnenlandse veiligheidsdienst Brandenburg.

In Franfurt aan de Oder, aan de Poolse grens, spreekt de politie al van een “tikkende tijdbom” en waarschuwt:

“We hebben een serieus en steeds groter wordend probleem met radicale Tsjetsjenen, die constant over de Poolse grens in- en uitreizen. Hun families bouwen in heel Europa structuren op. Met inkomsten uit criminele zaken ondersteunen ze ISIS. Iedereen kijkt naar de Syriërs, maar de Tsjetsjenen zijn veel gevaarlijker. Aan dit feit schenken we veel te weinig aandacht.”

Het probleem beperkt zich echter niet alleen tot Duitsland.

Afgelopen weekend nog werd in Italië een 38-jarige Tsjetsjeen gearresteerd op verdenking van terrorisme. Hij zou voor ISIS in Syrië gevochten hebben en in zijn thuisland deelgenomen hebben aan een dodelijke aanval op buitenlandse en Russische journalisten.

Eli Bombataliev, die sinds 2012 in de buurt van de Italiaanse stad Foggia woonde, zou goede contacten hebben met het Belgische ISIS-netwerk en tegen de rechercheurs gezegd hebben: “Als ISIS wil dat ik mijzelf morgen opoffer, zal ik dat doen”, maakte de politie op een persconferentie bekend.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Tsjetsjenië, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Het Tsjetsjeense Kalifaat van Berlijn

 1. Thom zegt:

  Het is maar een klein probleem. Vraag aan Poetin hoe je dit op kunt lossen en dan zijn ze daarna muisstil en hoor je echt nooit maar dan ook nooit meer.

  Geliked door 2 people

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ja, daar heb je nu het ware karakter van de islam ten voeten uit!
  En geen “geïntegreerde” moslim vlakt dat weg, al spelen ze nóg zo aardig toneel, want één ding staat hoe dan ook vast:
  DIE GEÏNTEGREERDEN ONDERNEMEN ER NIETS TEGEN! NIETS, NADA, NIENTE!!!

  Like

 3. Flo zegt:

  Natuurlijk staat de duitse overheid machteloos, net als in alle landen waar de klootzak regeert.
  De mitrailleur er op, uitroeien dat mislim tuig, dat is nl wat de vuile mislim ratten zelf ook willen…..

  Geliked door 1 persoon

 4. hslot4 zegt:

  Ben ik de enigste die een melding popup scherm krijg als ik de site bezoek ?.
  This is the web without net neutrality.

  Cable companies want to get rid of net neutrality. Without it, sites like this one could be censored, slowed down, or forced to charge extra fees. We can stop them and keep the Internet open, fast, and awesome if we all contact Congress and the FCC, but we only have a few days left. Learn more.

  Full Name

  Email

  Street Address

  Postcode

  Phone # (to volunteer)

  The FCC’s Open Internet Rules (net neutrality rules) are extremely important to me. I urge you to protect them.

  IBlah blah blah enzovoorts

  Like

 5. Benesha zegt:

  De Tsjetsenen die naar Europa zijn gevlucht hebben dat niet voor niets gedaan. Op de vlucht voor Ramsan Khadirov wegens extreem islamisme… Deze lui zitten ook massaal in België en zijn volgens mijn Russische vrienden de gevaarlijkste moslim fanatici en criminelen van allemaal. En als Russen dat al te duchten tegenstanders vinden dan zegt dat genoeg.

  Like

 6. tippelaar zegt:

  de duitse overheid bestaat, net als in nederland uit een melange van meningen die het over alles met elkaar oneens zijn. Zodoende komen er nooit oplossingen voor de problemen die we niu ervaren, want de verantwoordelijken slaan met zn allen nog geen deuk in een pakje boter. Op naar de ondergang van Europa, onder de bezielende leiding van Frau Merkel

  Like

 7. Republikein zegt:

  The former Georgian president and ex-governor of Odesa, Mikheil Saakashvili, has praised Chechen and Georgian fighters who are helping Ukrainian government forces battle Russia-backed separatists in eastern Ukraine. In an exclusive interview with RFE/RL’s North Caucasus Service on June 7 in Vienna, Saakashvili said Chechens and Georgians who had joined the conflict were fighting for freedom and would “put an end to” Russian President Vladimir Putin’s regime. (RFE/RL’s North Caucasus Service)

  Like

 8. hendrikush zegt:

  Onheilspellende naam: Bombata liev.

  Like

 9. Marian zegt:

  Dit is echt het neusje van de zalm die Merkel hier heeft laten binnen komen. Ik hoop dat zij ze er echt nooit meer uitlaat. Dit is het aller slechtste soort moslim die je maar hebben kan. Daar kunnen ze nog wat meebeleven.

  Like

 10. Cleo zegt:

  Ben zelf niet zo ‘China-minded’, maar qua harde aanpak van de voortdurend aggressieve moslimminderheid, de Oeigoeren, geef ik ze gelijk.
  Voor moslims is de redenering ‘Eten, of gegeten worden’, dus dan heb je geen keus.
  Tijd dat die suffe knikkers in met name West Europa hier ook zo handelen!

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  De beruchte zelfmoordaanslag in een volle Russische bioscoopzaal van jaren geleden, waren Islamitische Tsjetsjenen, vandaar dat Rusland er beducht voor is.
  In België leeft een aardig grote gemeenschap in de Kempen (als vluchtelingen opgenomen eind jaren 2000-2008) die zich tot nu toe rustig houden, gezien Molenbeek, maar er hoeft maar een teken vanuit Tsjetsjenië te komen en ze komen in actie.
  Opvallend is nog door mij persoonlijk ervaren, dat deze groep bij aankomst huis, geld en pc kreeg voor contact met thuisland, alles door het OCM (sociale dienst België) bekostigd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s