Totaal gestoord! Misdadigers krijgen steeds vaker de sleutel VAN HUN EIGEN CEL

Screenshot_61

(Door: Michael van der Galien)

Alleen in Nederland.

Op zoek naar informatie over hoe gestoord het gevangeniswezen is in Nederland? Nou, zoek niet verder:

Nederlandse gevangenen krijgen steeds vaker de sleutel van hun eigen cel, tot onvrede van bewaarders. Zij vrezen dat veroordeelden hun criminele zaakjes makkelijker kunnen voorzetten binnen de gevangenismuren.

In Arnhem krijgen maar liefst zestig gevangenen de sleutel van hun eigen cel. Daardoor kunnen ze zich tot 21:30 uur vrij bewegen in bepaalde delen van de ‘gevangenis.’ Daarbij hebben ze zelf de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat ze op tijd bij hun gevangeniswerk of ‘dagprogramma’ zijn.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Justitie, Krankzinnigheid, Naïviteit, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Totaal gestoord! Misdadigers krijgen steeds vaker de sleutel VAN HUN EIGEN CEL

 1. Theresa Geissler zegt:

  Tja, de eerste impuls is weliswaar – althans bij mij- om in ongelovig lachen uit te barsten, maar dat kun je nu eenmaal beter bedwingen, want het is allesbehalve grappig!
  Volgende vraag, die rijst: Hoelang zou het duren, eer ze de sleutel van de hoofdpoort krijgen?
  Tjonge jonge…..

  Geliked door 1 persoon

 2. Fred zegt:

  Elke keer dat ik denk dat het in Nederland niet gekker kan blijkt dat ik er helemaal niets van snap.
  Het is gekker.
  Veel gekker.
  Te gek voor woorden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Nemesis zegt:

  Welke idioot(en) hebben dit wel erg onzindelijke proefje bedacht en laten het hier en daar testen om het zo snel als mogelijk in iedere gevangenis te kunnen invoeren. De gevangenenbewaardes worden hiermee dan strikt overbodig.
  Nu zou ik in een zulke gevangenis niet willen werken, waar je als cipier de levensgrote kans loopt door het loslopende tuig, die daar eigenlijk niet voor niets zitten, maar voor straf, afgemaakt wordt.
  De bedenkers van deze totaal gestoorde ideetjes, horen zelf opgesloten in een psychiriatische dolhuis en de sleutel weggegooid. ,

  Geliked door 1 persoon

  • IkBenHet zegt:

   Inderdaad is de kans groot, dat je dan van die “Braziliaanse” toestanden gaat krijgen… Moord en doodslag waarbij het bloed van de muren druipt 😦

   Like

   • Nemesis zegt:

    Doe niet zo eng (lach).
    Overigens bestaat er noch een ander soort brasilian 😀 Maar dat zal hier wel niet bedoeld zijn.

    Like

 4. Marian zegt:

  Waarom worden ze nog gevangen dan gezet??????

  Geliked door 1 persoon

 5. paulzwueste zegt:

  Als je weet dat ze er vorige week officieel achter zijn gekomen dat het doorknippen van de enkelband geen strafbaar feit meer zou zijn, dan kun je verwachten dat ze binnenkort alle gevangenen naar huis sturen met de mededeling dat ze nooit meer terug hoeven te komen.
  Ik verwacht dat de hele overheid binnen niet al te lange tijd met huisraad en familie met onbekende bestemming vertrekt, met achterlating van bergen sleutelbossen op de kade.
  Ze hebben gelijk.
  Waarom zou je in Jezus naam wèl de grenzen wagenwijd open zetten voor al dat gespuis… om ze vervolgens zonder sleutel op te sluiten…!

  Geliked door 3 people

 6. sonar zegt:

  Tja hele goeie van Marian; waarom worden ze nog gevangen gezet ! Gevangenis straf in NL stelt echt helemaal niets meer voor. Als ik dit tijdens mijn vakantie in Brazilie verteld dat in NL gevangenen de sleutel van hun cel krijgen dan gelooft niemand me !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Over Brazilië gesproken:
   Charlie Da Silva op tv, tijdens een interview met…..-was het dat kotsmiddel de Vries?- over zijn criminele carrière: “Nou, en toen belandde ik in Nederland voor een paar jaar in de Bijlmerbajes…..”
   Vraag: Hoe had je het daar?
   Antwoord: (Zéér nadrukkelijk): De bèste gevangenis van de wereld!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s