Brief aan rechters

Door:
H.P.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Brief aan rechters

 1. ildiko zegt:

  TOP TOP TOP K.t rechters met hun k..t sytheem

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  dat gedoe is met Syrie begonnen en de halve wereld wil ook een huis en geld
  ik wil ook weg uit Nederland met een uitkering tot ik mijn laatste adem uit blaas, misschien Hongarije, komt er hier weer een rijtjeshuis vrij voor de indringers, Nederland is van mij verlost en ik van Nederland blij toe ik vind er geen reet meer aan in dit land, als ze ff met de pet rond gaan en € 600.000 ophalen ben ik binnen de kortste keren vertrokken

  Geliked door 2 people

 3. ReaGluurder zegt:

  Off Topic, maar zeker ook weer niet; Die Kutrechters / dit rechtssysteem halen je het bloed onder de nagels weg.

  http://www.dvhn.nl/drenthe/%E2%80%98Mijn-moeder-is-haar-beste-vriendin-kwijt-mijn-vader-zijn-kleine-meid-en-ik-mijn-lieve-zusje%E2%80%99-22358677.html

  Geliked door 1 persoon

 4. tippelaar zegt:

  Nederland is het niet waard dat ik mijn krachten daar aan besteed. Ik word omringd door asielparasieten die mij bedreigen, bestelen, mijn voer opvreten, mijn geld opmaken en mijn dak boven mijn hoofd wegnemen en ook nog eens mijn vrouw proberen te verkrachten.. Dit alles onder het wakend van lieden waarvan men zegt dat ik die zelf heb gekozen en die in de haag achter een welgevulde dis gezeten, zeggen te doen wat ik en het overige autochtone klootjesvolk wil. Dat noemt zich het landsbestuur. Helaas, ik heb eerder het gevoel dat ik bij de duivel te biecht ben en dat ik vrees moet koesteren voor mijn eigen politici, justitie, politie en overige subsidiesluppers. Zij doen namelijk wat ze zelf willen, dus datgene wat ze het meeste financieel voordeel oplevert, zonder met mijn wensen, behoeften, of mening rekening te houden. Ik word door lieden die zich “Overheid” noemen, opgelicht, bedrogen, bestolen, belogen, geïntimideerd en dat alles onder het motto dat zij weten wat goed voor mij en dat ik maar rustig moet gaan slapen en verder mijn bek dicht houden. Regelmatig storten zij hun leugens over het volk uit middels tv.propagandaprogramma’s, opgesteld door de publieke omroepen die, zoals blijkt ,veel van ene heer Goebbels hebben geleerd die daarmee zeer succesvol was in de 2e wereldoorlog. Dat de duitsers de oorlog hebben verloren heeft niet aan de inzet van de heer Goebbels gelegen. Hij had het goed voor elkaar en het volk geloofde hem. Helaas voor de nederlandse Goebbelsen, ik geloof niemand meer, zeker geen ambtenaar, politicus, of enige andere autoriteit die door mij als belastingbetaler aan de vreet wordt gehouden. Die lieden die zover zijn gekomen dat zij deel uitmaken van de gevestigde orde, hebben allemaal de volgende kenmerken. 1: Een plaat voor hun kop, 2: eelt op hun ziel, 3: bloed aan hun handen,4: een bij de duivel ingeleverd geweten. 5: Een grenzeloze ambitie om ten koste van het klootjesvolk boven hun eigen middelmatigheid uit te stijgen.6: en als laatste. misschien wel de meest belangrijke, een grenzeloze geldhonger van meer, meer, meer, ten koste van alles en iedereen. Dat is nederland, mijn vaderland. Heer, o Heer, help mij, want genoeg is genoeg. Of moet ik misschien anders gaan denken. Misschien is de gedachte “Na mij de zondvloed”, wel beter voor mijn gemoedsrust. Ik ga het proberen, ik ga vanavond op de bank gezeten het tv.programma Boer zoekt vrouw kijken met een pilsje in de ene hand en de afstandbediening in de andere hand. Wedden dat de “Overheid” vindt dat ik een goede burger ben geworden! 1 voordeel heeft het wel, de overheid is plotseling niet meer geinteresseerd in het zonder mijn toestemming openen en censureren van mijn emailpost of internetgedrag want ik geef blijk toegetreden te zijn tot de massa hersenlozen, die geen gevaar meer zijn voor de staat der nederlanden en voor de door staat gefeteerde asielzoekers en de baantjesgasten die hun ogen gericht hebben op Brussel.

  Geliked door 1 persoon

  • Fred H zegt:

   Tsjonge, jongen, jongen, wat een zieligheid allemaal toch. Ik heb heel erg met je te doen. Maar troost je met de gedachte dat de heer Geert W over 4 jaar (wellicht eerder) zeker aan de macht komt. Tja, en dan? Ja, dan komt de grote schoonmaak eindelijk eens van de grond. Opgesodemieterd met al het gespuis. Het loopt nu echt de spuigaten uit met die bruintjes en zwartjes en geeltjes die ons grandioze land maar blijven binnenstromen, vervuilen en onveilig maken. Toch???? Anyway, ik wacht ook met smart op de komst van de Messias Geert. Halleluja……

   Like

 5. tippelaar zegt:

  Een nog steeds actuele kreet uit de provotijd, voor de rechterlijke macht: “Uw recht is het mijne niet”.

  Like

 6. Fred zegt:

  Naar welke rechter kan dit schrijven gestuurd worden of is het ministerie van justitie een betere optie?

  Like

 7. Marc zegt:

  Ik overweeg inderdaad af te zien van het Nederlandse staatsburgerschap.

  Was ik maar wat jonger, dan was ik naar Oost-Europa gevlucht.

  Geliked door 1 persoon

  • Je blijft maar gewoon hier Marc, net als wij, dan kun je straks mooi helpen met het hangwerk en de goeien mag jij dan apart hangen.

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Dat is de enige goede instelling, anders komen we nergens, als iedereen maar lafjes verdwijnt.
    Wie blijft er dan over? Voor al dat hangwerk, we komen klauwen tekort.

    Geliked door 1 persoon

   • We kunen het beste toch maar hier blijven, ondanks mijn gemekker dat we af moeten taaien. Van de week las ik van iemand die vond dat je in elk ander land toch maar #dobberwitje bleef. Hier zijn we tenminste onder ons eige

    Like

 8. In een land waarin je het niet meer over Zwarte Piet, de Holocaust, Srebrenitsza, MH17, Referendommen, Burgemeesterszetelpikkerij, Vluchtteringlijers, Hobbierechters en nog zo’n lijst mag hebben onthou ik mij van commentaar. Nou, 1tje dan: Kutland.

  Like

  • Marlies zegt:

   Nederland is nog steeds een prachtland. Het probleem ligt bij de criminelen, die zich uitgeven voor politici, die hun mond vol hebben van de rechtsstaat maar een dictatuur leiden, die spreken over democratie, maar ons allemaal tot slaaf hebben gemaakt. Aan Nederland mankeert niets; alleen de “top” in de breedste zin van het woord is verrot en dient vervangen te worden.

   Geliked door 1 persoon

   • Volledig mee eens, maar dan snel, pijnlijk en zo breed mogelijk, die top!

    Like

   • J.C.Jans zegt:

    Marlies zegt: 16 juli 2017 om 16:18

    “Aan Nederland mankeert niets; alleen de “top” in de breedste zin van het woord is verrot en dient vervangen te worden.”

    Daarmee kan ik met u instemmen,echter op lokaal gebied zou het “reinigen” van het een en ander ook geen overbodige zaak zijn.Ook in maatschappelijke organisaties en aanverwante clubs mag het nodige stof verwijdert worden,tijd voor de grote schoonmaak.

    Geliked door 2 people

 9. Jules Vismale zegt:

  Deze boosaardige en onrechtvaardige rechters lijken me haast de kinderen te wezen van de nazi-rechters uit WO II waaronder Roland Freisler en vele honderden mede-rechters, juristen en advocaten!
  Roland Freisler, het Volksgerichtshof, onrechtvaardige rechters en gruwelijke showprocessen waren niet typisch een uitvinding van Nazi-Duitsland of Adolf Hitler. Tijdens de Franse Revolutie was er in de nieuwe Republiek van Frankrijk een soortgelijke rechtbank actief geweest, het Revolutionairy Tribunal, met een beruchte openbare aanklager die even wreed was als Freisler en dat was Antoine-Quentin Fouquier-Tinville.
  Hij was ooit eens een rechtenstudent en een luitenant-generaal bij de geheime royalistische politie geweest. Dit grimmige heerschap had echter een groot aantal opmerkelijke overeenkomsten met zijn “opvolger” gemeen waaronder ik er enkele hieronder benoem.
  Fouquier-Tinville veroordeelde, trouw, anti-corrupt en wreed als hij was, ook 90% van zijn slachtoffers in afschuwelijke showprocessen ter dood en zelfs niet alleen maar royalisten, misdadigers, politieke tegenstanders, etc. daar je in die tijd al je doodvonnis tekende als je bijvoorbeeld geheime codeberichten schreef, de Republiek zwaar beledigde, spullen daarvan vernielde, in dienstplicht jezelf opzettelijk verwondde of het koningschap verheerlijkte.
  En net als Freisler deinsde Fouquier-Tinville er totaal niet voor terug om zijn slachtoffers net zo goed uit te kafferen, stond hij hen zelden een advocaat toe, hij liet zelfs kroongetuigen die tegen zijn slachtoffers getuigden hierna alsnog op hun beurt veroordelen en hij ruimde in zijn laatste voorzitterschap talloze Jakobijnse leiders uit de weg terwijl zij hem, ironisch genoeg, aan de macht hielpen!
  Als bewijs liet hij altijd onbedoeld de smeek-, afscheids- en omkopingsbrieven van de veroordeelden in zijn dossiers achter en toen bleek dat Fouquier-Tinville evenveel mensen als Freisler ter dood had veroordeeld, ongeveer 2600 slachtoffers!
  Toch ging Fouquier-Tinville na de val van Maximilien Robespierre, zijn baas, evengoed ten ondermaat net als zijn slachtoffers onder de guillotine! Als zowel hij als Freisler in hetzelfde tijdperk zouden leven hadden ze vast een NOG veel beruchter moordenaarsrechter-duo gevormd!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s