De “Internationale Organisatie voor Migratie” (IOM) noemt massamigratie “onvermijdelijk”, “noodzakelijk” en “wenselijk”

Screenshot_67

(Vertaling: E.J. Bron)

VN-partnerorganisatie maakt reclame voor massamigratie

Mensen in nood helpen is een goede zaak. Maar om de massamigratie te verkopen als “onvermijdelijk”, “noodzakelijk” en “wenselijk” is onjuist en propagandistisch. Precies dit deed nu de IOM (“Internationale Organisatie voor Migratie” – The UN Migration Agency) in een reclamevideo.

Die Freie Welt

De als “UN-Migration Agency” optredende “Internationale Organisatie voor Migratie” (IOM) heeft een nieuwe reclame en campagnevideo uitgebracht (bekijk de video HIER!). Daarin wordt beweerd dat de massamigratie van weldra 240 miljoen mensen onvermijdelijk, noodzakelijk en wenselijk zou zijn. (de complete slogan luidt, ook met hoofdletters net zoals in het origineel: “Migration is INEVITABLE. Migration is NECESSARY. Migration is DESIRABLE”).

Dat is onjuist en propagandistisch. Massamigratie is niet onvermijdelijk, maar kan met hulp ter plaatse verhinderd worden. Ten tweede is ze niet noodzakelijk, want Europa en Noord-Amerika zijn niet op migratie aangewezen (ook al wordt in de mainstream media het tegendeel beweerd). Ten derde is ze in ieder geval als massafenomeen niet wenselijk, want ze gaat altijd samen met maatschappelijke verschuivingen, die zowel het land van herkomst als het doelland in moeilijkheden brengen. Het is beter om een politiek te stimuleren die d emigratiebewegingen reduceert.

De in 1951 opgerichte IOM werkt samen met de VN en is verantwoordelijk voor vluchtelingen- en migratiekwesties. Ze ondersteunt vluchtelingen en adviseert regeringen. Er zijn ongeveer 166 landen lid van de IOM. Tot zover in orde. Maar met een budget van meer dan $ 1,6 miljard en meer dan 8.000 medewerkers heeft deze organisatie vast en zeker een bepaalde rechtvaardigingsbehoefte.

De reacties op internet op de reclamevideo waren desbetreffend duidelijk. In totaal werd de video (stand 11-07-2017) 7188 keer bekeken; ze werd 6 keer positief en 980 keer negatief beoordeeld. De burgers hebben het spelletje doorzien.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Genocide, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op De “Internationale Organisatie voor Migratie” (IOM) noemt massamigratie “onvermijdelijk”, “noodzakelijk” en “wenselijk”

 1. boevenbende Verdeelde Naties is weer bezig

  Like

 2. tippelaar zegt:

  Dit bewijst de wet van Parkinson, econoom (niet die van die beefziekte), die stelt: “Neem een onbewoond eiland, zet er 100 ambtenaren op en geef ze voldoende pen en papier en ze gaan aan het werk, los van enig doel. Na een jaar roepen ze om uitbreiding want ze kunnen het niet meer aan. Dit is ten voeten uit, de organisatie van de verenigden Naties, zinloze bladvulling dus.

  Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  Internationale drollenonderzoek bewijst het gelijk van deze internationale organisatie.
  Gelukkig is het internationaal want regionaal mag niet, is racisme.

  In principe is het gezonder als je versgeperste drol direct naar de bodem zinkt. Hij hoort in ieder geval niet te plakken en eigenlijk hoort je poep ook niet te drijven. Doet ‘ie dat wel? Dat maakt meestal geen drol uit (ha-ha), maar het kan wel iets zeggen over je dieet. Zo worden onoplosbare vezels, tarwezemelen, of voedingsmiddelen die winderigheid veroorzaken (zoals kunstmatige zoetstoffen of zetmeel) moeilijker verteerd door je lichaam. Dit tast de kwaliteit van je poep aan. De eerdergenoemde voedingsmiddelen kunnen ervoor zorgen dat je poep overtollig gas bevat. Deze extra lucht zorgt ervoor dat de ontlasting lichter wordt en waardoor je drol, jawel, blijft drijven.

  Nou rijst de vraag, wat nou met bewezen leven in een ander universum?
  Joost mag het weten, maar ik geloof niet dat hij dat wel weet.

  Geliked door 2 people

 4. Petra DeBoer zegt:

  De linkse baantjescarrousel levert alleen maar ellende op.

  Like

 5. Heniusz zegt:

  Slecht 1 ding is noodzakelijk: massamigratie is onvermijdelijk onwenselijk. Typisch weer zo’n boertje van een organisatie gevestigd op een plek waar ze nooit van hun leven een “migrant” te zien krijgen. Vraag me af wat we nog bij deze organisatie te zoeken hebben, kost alleen maar en eigenlijk hebben we er verder helemaal niets aan.

  Like

 6. tippelaar zegt:

  Het internationaal drollenonderzoek heeft, vanwege hun baanbrekend onderzoek subsidie aangevraagd bij het rijk en gekregen , omdat de minister doordrongen was van de belangrijkheid om te weten te komen of buitenaardse wezens ook gewoon van zich af schijten en daardoor net zo naar fecaliën stinken als alle aardse wezen, met de nadruk op ALLE. Het kan nog vele jaren duren voordat deze prangende vragen kunnen worden beantwoord. De financiering van het onderzoek is inmiddels voor de komende 10 jaar verzekerd en komt niet ten laste van de ontwikelingshulp maar ten laste van het werkgelegenheidsfonds voor autochtone werknemers van 55 jaar en ouder.

  Geliked door 1 persoon

 7. BertG. zegt:

  We gaan het verliezen in dit tempo.

  Like

 8. We gaan niks verliezen, het wordt tijd voor een bewustmakend contra offensief:

  Tijd voor een breed maatschappelijk debat voordat ons enige schip Nederland kapseist onder de overlast van her en der opgepikte lieden.

  Geliked door 2 people

 9. Marian zegt:

  Kijk eens naar het programma deurwaarders, hoeveel van ons eigen volk er in de shit zit. Soms door eigen schuld maar toch niet altijd. Veel zijn er door de crisis er in gekomen. Zij waren wel goed om er aan mee te betalen en bezuinigen om eruit te komen. En nu laat men hen barsten, want de parasieten hebben voorrang. Er zijn er die leven in een caravan, zonder postadres. Daar zijn nu gelukkig twee advocaten mee bezig, die doen goed werk.

  Like

 10. Er zjn meer mensen die over de huidige problematiek hebben nagedacht. Ze worden niet getroffen bij de NPO dus daarom moet hun visie maar langs andere wegen verspreid worden. Twee bewustmakende gesprekken met Douglas Murray over The Strange Death of Europe – Immigration, Identity, Islam .
  .

  .

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Trump is een zakenman die Amerika als een bedrijf leidt.
   Alle voorgaande presidenten waren ambtenaren die handelden volgens ’t
   “oorzaak en gevolg-principe”.
   Het verschil met Trump is dat Trump een visie heeft en van daaruit te werk gaat.
   Zo simpel is het.

   Neem Rutte als voorbeeld.
   Een doorsnee beroeps-ambtenaar zonder een greintje visie, die ook nog eens alléén voor zich zelf handelt.
   Trump wil winst maken met Amerika door Amerika welvarend te maken.
   In zijn denken en handelen staat dit centraal.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s