Duitse minister van Binnenlandse Zaken geeft toe: Twee derde deel van alle delicten wordt door buitenlanders gepleegd!

Screenshot_82

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Lothar de Maizière (CDU, foto), heeft opnieuw gewezen op het grote aantal buitenlandse verdachten bij de georganiseerde criminaliteit. Op een conferentie over dit thema zei hij in Berlijn dat twee derde deel van de verdachten buitenlanders zouden zijn: “Zij bepalen de georganiseerde criminaliteit in Duitsland. En in bijna 80% van het onderzoek naar georganiseerde criminaliteit in Duitsland stellen we een internationale deelname vast.” Daders zouden vaker Duitsland binnenreizen om hier voor een bepaalde periode delicten te plegen om daarna naar hun landen van herkomst terug te keren. Dat zou vooral gebruikelijk zijn bij woninginbraken.

journalistenwatch

Daarover zegt de woordvoerder veiligheidspolitiek van de AfD-fractie, Carsten Hütter:

“De beloofde verrijking door het razendsnel toenemend aantal asielzoekers bestaat dus inderdaad. In plaats van de beloofde artsen, ruimtevaarttechnici, wetenschappers en ingenieurs komen er echter deskundigen ter controle van de Duitse veiligheidstechniek – maar wat maakt het uit.

Maar serieus: vanaf het begin eist de AfD en ook de AfD-fractie in het deelstaatparlement van Sachsen om de ongebreidelde binnenkomst via de wagenwijd openstaande open grenzen te controleren. Wanneer de Duitse minister van Binnenlandse Zaken nu zelf toegeeft dat de politiek van Merkel er eigenlijk alleen maar aan bijdraagt om in toenemende mate van de Duitsers slachtoffers van misdaden te maken, waarvoor zij bovendien zelf nog miljarden belastingen moeten betalen, is het definitief tijd voor een omvattende politieke verandering.

Ik geef De Maizière het voordeel van de twijfel voor wat betreft een eerlijke ontsteltenis over deze cijfers. Er moet echter – mocht hij over een rudimentair beschikbare ruggengraat beschikken – snel een eind gemaakt worden aan deze manier van doen. Grenzen dicht, criminele buitenlanders onmiddellijk uitzetten!”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, christendemocraten, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Duitse minister van Binnenlandse Zaken geeft toe: Twee derde deel van alle delicten wordt door buitenlanders gepleegd!

 1. Theresa Geissler zegt:

  Als die de Maizière soms denkt, dat hij er is met ‘toegeven’…..Wat denkt-ie er aan te gaan DOEN?

  Geliked door 1 persoon

 2. BigLJohn zegt:

  ….Grenzen dicht, criminele buitenlanders onmiddellijk uitzetten ! ….Maar ze bedoelen; grenzen blijvend wagenwijd open, volgens het decreet van de dictator in Brussel. Criminele buitenlanders worden in de watten gelegd, die er vervolgens nooit uitgezet worden. Er werd van Duitsland een kippenkooi gemaakt, waar een ieder naar believen in en uit kon lopen, zonder elke vorm van controle natuurlijk ! En nu komt de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Lothar de Maizière met cijfers, zonder verder van plan te zijn om iets te ondernemen tegen deze misstanden. En in hoeverre moeten we de Maizière nog geloven met zijn uitspraken, er werd immers altijd tegen de Duitsers gelogen door de politiek. Wie weet hoe verrot Duitsland er in feite is !

  Like

  • Nemesis zegt:

   Totaal verrot, is al in verre gaande staat van ontbinding. De hoop is gevestigd op de verschillende organisaties. Maar of die het tij kunnen keren ?

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Een vrouw uit Munchen, Dts-land, 83 jaar oud, een AUTOCHTONE DUITSE vrouw, is tot 9 maanden gevangenisstraf veroordeeld omdat………..zij voor minder dan Euro 100 voedsel had gestolen.

  83-year-old starving retiree steals food — nine months in jail!
  “We’re doing better than ever,” proclaimed our eternal chancellor Angela Merkel not long ago. A 83-year-old retired Munich woman is obviously not part of that: because she was starving, she stole groceries several times, for a total amount of €96. Now she’s supposed to go to prison.
  Article complet

  We Can Do It! Throw Starving Old Ladies Into Prison, That Is

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik lees hier dat ze stierf van de honger.
   Nu kan ze wel binnenkort voor 9 maanden gratis maaltijden krijgen in de gevangenis.
   Zo denkt de Duitse regering kennelijk het armoedeprobleem op te lossen.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Geen idee of ze in de Duitse gevangenissen “à-la-carte” dineren.
    Ook niet of ze de sleutel van de hoofdpoort krijgen zoals in NL.
    Sorry, ze krijgen alleen die van hun cel,………..TOT-OP-HEDEN DAN.
    Weet niet hoe het in Duitse gevangenissen is, wel hoe dat is in veel zuidelijker landen.
    Dat zijn bepaald geen Hotels .

    Like

 4. Flo zegt:

  Allemaal verkiezingspraatjes.

  Like

 5. Beschouwer zegt:

  De grote migrantenstroom geeft meer en meer criminaliteit. Er is nauwelijks werk en vele migranten spreken de taal nauwelijks of niet van de landen waar de migranten naar toe gaan.

  Like

 6. Henk der Niederlànder zegt:

  Bovenstaand had niemand kunnen bedenken.
  Vastzetten dat oudje en nooit meer loslaten, zo hoort dat.
  Sarc out.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Mirjam 14 juli 2017 om 00:46

   Zielig, hè, die mohammedaanse vrouwtjes. altijd zo onderdanig en bedeesd en zo.

   Like

  • Beschouwer zegt:

   Typisch een strategie van de islam zoveel mogelijk parasiteren op de niet-islamitische gastlanden om deze landen van binnenuit uit te hollen en te ondermijnen.

   Like

   • Beschouwer zegt:

    En daardoor moeten de autochtonen (ook in zware beroepen) langer en harder werken. Velen van deze werknemers in zware beroepen halen de pensioenleeftijd niet en worden afgekeurd. Voordat deze hardwerkende autochtonen afgekeurd worden zijn er vanuit de UWV allerlei vernederende klier en treiter obstakels om de versleten tegellegger maar zoveel mogelijk kapot te pesten. Voor de werkloos geworden allochtoon geldt er een vorstelijke behandeling en lagen de uitkeringspapieren al klaar die met behulp van linkse neocommunisten vlijtig werden ingevuld en de uitkering soepel werd toegekend. Uiteraard mag een autochtoon nog niet eens dromen van zo’n vorstelijke behandeling. De laatste opmerking was sarcastisch en cynisch en dat is een ware en juiste manier om deze gruwel te zien.

    Geen ene achterbakse manipulator maakt mijn houding kapot met “gaslighting”. NIEMAND !!!!!

    Geliked door 1 persoon

 7. biebie zegt:

  Dat hij maar uitkijkt Altmaier heeft al een groot deel van zijn departement overgenomen,na de verkiezingen zal Merkel hem wel helemaal omruilen.
  Ze gebruikt hem nu alleen noch voor Populistische verkiezings campagne.
  En de nieuw getroffen maatregelen hebben natuurlijk tijd nodig eer ze zichtbaar worden onderwijl worden we onder de voet gelopen.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Ook een misdrijfje dat de oude media niet haalt:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4695298/Two-men-moped-carry-four-acid-attacks-London.html
  bepaalde jongeren van een bepaald geloof rijden rond om een scooter en spuiten/gooien mensen buitend zuur in het gezicht.

  Like

 9. Marian zegt:

  Door dit nou zelf toe te geven, krijg je hier toch echt braakneigingen van.

  Like

 10. GT zegt:

  Al in maart 1942 wisten de tegenstanders van nazi-Duitsland van de moord op de Joden.Dit blijkt uit een openbaar gemaakt geheim document/20 Feb 2011/ van de Amerikaanse geheime dienst OSS.Maar,waarom de Amerikaanse en Britse regering niets deden, om het uitroeien van de Joden tegen te gaan? Zouden ze dit scenario voor de Europese Autochtone bevolking in de agenda hebben, want die moffen zijn in mijn ogen geen recht geaarde mensen, want dit blijkt wel!
  Gezien merendeel van de Europese bevolking als ZOMBIES door het leven gaan, betreft het mobiele tijdperk hersenen totaal verweekt,dan zeg ik wel eens denken mag, zelf denken mag ook.

  Like

  • Beschouwer zegt:

   De aandachtspanne van de jongere millennials is veel korter dan voorgaande generaties. Als je een gesprek hebt met een millenial kijkt hij/zij na de 3e zin naar het mobieltje of er een bericht is. Bovenstaand stukje lezen is al een “lang verhaal”.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik heb dan ook een smartphone verbod in mijn huis.
    Een telefoontje opnemen kan altijd, maar de hele tijd whatappies beantwoorden betekend, OPROTTEN.
    Vinden ze niet leuk, mooi, ben ik meteen van dat soort mensen af.

    Like

 11. fleckie zegt:

  Al in …1923!…’ lonkte’ het gevaar voor Joden!!!, DIEGENEN.., die het gevaar onderkenden, verhuisden naar de in hun ogen ‘neutrale’ landen.

  Like

 12. anoniem zegt:

  The German Minister of the Interior, Lothar de Maizière (CDU, photo) reiterated the large number of foreign suspects in organized crime. At a conference on this theme, he said in Berlin that two thirds of the suspects would be foreigners: “They determine organized crime in Germany. And in almost 80% of the organized crime investigation in Germany, we establish international participation. “Criminals would travel more often to Germany to commit offenses for a certain period of time to return to their countries of origin. This would be especially common for home breaks. He forgot to mention that the biggest crime mines work at the EU parliament and their criminal friend friend Soros.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s