Een paar woorden aan een “immigrant”

 

(Vertaling: “delamontagne”)

Zondagavond zag ik je op tv. Je stapte triomfantelijk uit je “rubberboot”. Ik hoorde je jubelen dat je [pas] 20 jaar oud bent en voor de oorlog gevlucht. De westerse media, door en door verrot door de linkse journalisten, weten niet hoe snel ze erbij moeten zijn om ons [westerlingen] als schuldigen aan te klagen. Ik heb er over nagedacht. Wat ik je nu ga vertellen, zal je geen plezier doen. Noch al die zgn.  “humanitairen”, de comités, de NGO´s en alle betrokkenen, wier EERSTE  business JULLIE zijn.

Als jij, die 20 jaar oud bent, niet voor je land wilt vechten, wie moet het dan wel doen? Ik zal het je gemakkelijker maken te antwoorden. Het is 71 jaar geleden dat Europa een andere ontscheping heeft meegemaakt. Kerels, mannen, jongens, hooguit 20 jaar oud zoals jij, kwamen bij de duizenden. . . Niet om bij ons BINNEN TE VALLEN, maar om ons te bevrijden. Niet om laf hun vege lijf te redden, maar om te vechten. Ze zijn gestorven voor ideeën, voor een droom van vrijheid in een land dat zelfs niet eens het hunne was. Ik zeg niet dat zij als helden zijn gestorven. De dood is nooit iets moois. Sommigen hebben verschrikkelijk geleden, anderen zijn als honden gestorven. Maar ze deden hun plicht. BEGIN  JE  TE  BEGRIJPEN  WAAR  IK  HEEN  WIL?

Ik weet best dat er plezieriger dingen zijn dan het opnemen van wapens en te vechten. De politiek correcten en de “goedmenschen” willen dat wij die “vluchtelingen” en de deserteurs verheerlijken. Maar vertel me eens; als je niet in je land wilt blijven om er voor te vechten, wat denk je bij ons te gaan doen? Ga me nu niet vertellen dat je van mijn land gaat houden zoals je deed van het jouwe: je hebt jouw land de rug toegekeerd. Je zult doorgaan met je leven door op anderen te “parasiteren”, zo gaat dat nu eenmaal. En dat is uitstekend voor diegenen die jou op de voorgrond willen plaatsen. Maar weet wel dat er in dit Europa van de lafaards ook nog mensen zijn van “Eer”, die jullie niet anders dan als lafbekken zien. Jullie hebt geen moed, jullie hebben geen eer en ook geen land. Ik veracht jullie niet eens, dat is niet de moeite waard.

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Frankrijk, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Een paar woorden aan een “immigrant”

 1. Flo zegt:

  En er komen andere tijden voor die “immigranten”. Reken maar!!!!!

  Like

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  Inderdaad is het al meermaals aangekaart dat de meeste ”vluchtelingen” in de leeftijd van 18 tot
  30 jaar oud zijn en dus de leeftijd hebben om in het leger te dienen.
  Zoals uit bovenstaand blijkt komt het erop neer dat deze heren en dames (zoals we weten zijn er meerdere legers die vrouwen in krijgsdienst hebben) het allemaal wel geschikt vinden om anderen de kastanjes uit het vuur halen in plaats van zichzelf aan te melden om hun land te verdedigen.
  Wat betrefd de andere 98 procent die hier naartoe komen als gelukzoekers en ander gespuis zoals zakkenrollers ed. Is het niet moeilijk om ervan af te komen, waarmee Ik bedoel, het land uit flikkeren maar ja daar is politieke wil voor nodig en dus niet dat stelletje debielen wat in Den Haag, Brussel, Parijs en Berlijn zit.

  Geliked door 1 persoon

 3. Leo zegt:

  Bon post, delamontagne, complimets de la Creuse – 23

  Like

 4. tippelaar zegt:

  De geallieerde soldaten die Europa hebben bevrijd van de nazi’s zouden zich in hun graf omdraaien als ze zouden zien waarvoor ze gestorven zijn, VOOR NIETS, want de vrijheid waarvoor zij hun leven gaven, hebben wij, ook de Nederlanders als ik ze nog zo mag noemen, vrijwillig afgestaan aan de politieke elite, die ons, op haar beurt heeft verkwanseld aan Brussel en de islam met alle gevolgen van dien. Wij zijn dus definitief onze vrijheid kwijt, te beginnen met de vrijheid om te zeggen wat we willen en tegen wie we dat willen zeggen. De gelijkgeschakelde rechterlijke macht die met gekuntselde motieven Wilders hebben veroordeeld zijn een aanfluiting voor de rechtstaat. Er komen nog veel meer veroordelingen, zeker nu er een wet is aangenomen waarmee de opsporingsinstanties de bevoegdheid hebben om onze emails te lezen en te onderzoeken en onze computers te hacken. In mijn beleving is het briefgeheim, waaronder email behoort te vallen, 1 van de grootste verworvenheden van de persoonlijke vrijheid en die is dus nu verleden tijd. Meerdere mensen hebben het hier al gezegd en ik herhaal het. Orson Wells met zijn boek 1984, had een voortuitziende blik zijn “Big Brother is Watching You.”, is nu realiteit. Dus mensen, laten we stoppen met de jaarlijkse dodenherdenking en herdenking van de oorlogsslachtoffers van woII want dat is volledig hypocriet gedoe. Laten we liever aan ons zelf denken. Aan de manier waarop we ons van de politieke elite in den Haag en Brussel kunnen bevrijden zodat we onze weggeworpen vrijheid weer terug kunnen krijgen. Daarmee eren wij onze geallieerde bevrijders meer dan met het jaarlijkse gedoe op de Dam.

  Geliked door 1 persoon

 5. Elena zegt:

  Wow, wat treffend geschreven.
  Prachtig !!

  Jij “vluchteling” gezonde volgevreten jonge kerel, liet je gezin, je ouders met broertjes en zusjes gewoon achter in een smerige oorlog en jij met veel geld opzak en spiksplinter nieuwe Smartfoon liet jij je door smokkelaars over de Middelandse Zee dobberen op weg naar het beloofde land.
  Je was goed gekleed , keurig geschoren en pas geknipte haren en je droeg dure merkschoenen en een keurig jasje van echt leer.

  Andere landgenoten die geen geld hadden om die dure reis te maken bleven achter met hun hongerende kindjes en doodsangst voor bommen en granaten.
  Kleine kindjes, die op straat zochten naar wat kruimels en ze in hun hongerende mondjes stopten,
  mensen aten gekookt groenvoer, noem het maar gras en onkruid waar soep van gemaakt werd.
  Met een beetje geluk konden moeders de grassoep warm opdienen. Meestal was er geen mogelijkheid warme grassoep te bereiden daar er meestal geen gas en electra was.

  Eenmaal aangekomen in het beloofde land, werd je onthaald als een koning. Er werd geklapt, gezongen, bloemen en pluche beertjes naar je geworpen als teken van een gemeend welkom.

  De maaltijd stond gereed, inclusief een toetje als extra lekkers.
  Drie maaltijden per dag kreeg je en een warm bed.
  Zelfs zakgeld werd gegeven om cigaretten te kopen of om naar thuis te bellen.

  Dat was wel even een ander leven dan in je eigen land, waar men honger leed en doodsangst uitstond voor de bommen en granaten.
  Heb je ooit aan de achter gebleven angstige mensen gedacht?
  Die bommen en granaten waren bedoeld voor de vrome ISIS , die jouw geliefde Allah en Mohammed aanbidden, te doen stoppen om nog meer onschuldige mannen, vrouwen en kindjes te laten onthoofden of levend te verbranden.

  Dan opeens was het eten niet goed. je wilde een eigen huis en dat kreeg je binnen één jaar.
  Bovendien kreeg je tienduizend euro om je huis in te richten plus leefgeld om je te kleden en te voeden.
  Wilde je naar een dokter, wegens TE opgezette pijnlijke testikels werd je paar dagen gratis verzorgd in een Ziekenhuis.
  Ja dat kon allemaal in het door jou zo begeerde beloofde land.

  Heb je je ooit weleens afgevraagd door wie dat betaald werd?
  Ook in het beloofde land is niets gratis!
  Kzal een geheimpje vertellen…al die duizenden euro’s die jij gekost hebt, zijn door mij en mijn kinderen, mijn kennisen en vrienden betaald. door te werken om dat voor jou te kunnen betalen.

  Wist je trouwens al dat boven genoemde mensen niet in jouw sprookjes figuren Allah en kadaver Mohammed uit de koran geloven?
  Dat wij niet geloven in een paradijs met 72 maagden?
  Wen er maar aan !

  Hopelijk ga je snel terug waarvan je gekomen bent.
  Wij ongelovigen hebben jouw geholpen hier te kunnen zijn en te profiteren van ons geld waarvoor wij moesten werken.

  Tot slot, begrijp je nu dat wij geen Allah en Mohammed nodig hebben om op het juiste pad te blijven door anderen die bescherming nodig hebben te helpen?
  Daar bedoel ik wel echte vluchtelingen mee en geen profiteurs zoals jij.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Eigenlijk nog beter dan de eerste, “een paar woorden”.
   En als dank voor de gastvrijheid gaven/geven ze; moord-en-doodslag, verkrachtingen, diefstal en BOVENAL minachting voor de Westerse mens, die geen moslim is.

   Like

   • Asgard zegt:

    Toen was sterven voor je vaderland nog een eer, vandaag sterven voor Nederland, NO WAY, never nooit,..ja voor mn dierbaren ja,..voor de rest kunnen ze naar de kloten lopen, wanneer de politiek een duidelijk signaal had afgegeven van de kanker wat Europa komt binnen lopen, dan had ik er geen probleem mee,..maar onze regenten en politici zijn alles behalve vaderlandslievend, weten nog niet eens wat dat is.

    Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Asgard.
    Je schrijft dat je nu niet meer voor Nederland wil sterven.
    De reden die je opgeeft is merkwaardig, vind ik.
    De politiek heeft geen duidelijk signaal afgegeven van de kanker die etc…
    Het gaat je om de politici, de regenten.
    Ze deugen niet dus…
    Denk even na.
    Waarom zou je voor politici, regenten… of hoe het schorem zich verder noemt, je leven geven…

    Het moet je om je land, je volk gaan.
    Bevalt de houding van je volk je niet…
    Afwachten, er zijn tòch wèl héél véél goede burgers die ook zo denken als jij.
    Zo is het nu eenmaal.
    Het zal nooit veranderen.

    Like

   • Asgard zegt:

    Paulzwueste, ik zeg toch voor mn dierbaren, ook voor de goeien die aan mijn kant dan staan!

    Like

 6. Marian zegt:

  Verdomd goed stuk delamontagne.

  Like

 7. Beschouwer zegt:

  Heel goed en waar stukje. Die immigranten komen hier de parasiet uithangen en bij te verdienen in de criminaliteit. De mafia ronselt ze om drugshandelaar te worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s