G20-Hamburg was geënsceneerde staatsterreur

Screenshot_93

Hamburg was geënsceneerde staatsterreur.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Een interessante nabeschouwing van Michael Weilers over de staatsterreur in Hamburg

Natuurlijk was het geënsceneerde staatsterreur. Alle belangrijke rijksinstanties waren betrokken bij de voorbereidingen van de aanval van links op Hamburg:

Michael Mannheimer Blog

 • Aanvrager en hoofd-organisator was de partij Die Linke.
 • Afgezanten van de de binnenlandse veiligheidsdienst waren aanwezig bij het overleg.
 • Andere acteurs waren de Antifa en de Autonomen:
 • Beide terreurorganisaties worden door Europa betaald met meer dan 100 miljoen uit de belastingpotten van de staat.
 • Verder was Attac aanwezig  – waaronder ook ene Geißler (vertaler: géén familie), voormalig secretaris-generaal van de CDU en meerdere CDU’ers.
 • De SPD nam deel aan de voorbesprekingen
 • Evenals de Groenen

En allemaal veroordeelden ze vervolgens de ongeregeldheden – en nu komt het: niet zozeer als ongeregeldheden van hèn, de linkse kant, nee, maar als “ongeregeldheden door neonazi’s.”

Duitsland is voor de derde keer in 70 jaar een links terreur-regime geworden

Had dus allemaal niets met links te maken. Want linkse terreur ‘bestaat niet” (Sigmar Gabriel, SPD).

De feiten zien er echter anders uit: De socialisten nemen, hoewel nog geen 130 jaar oud, de 2e  plaats in op de ranglijst der volkerenmoordenaars in de geschiedenis met 130 miljoen doden en vermoordde mensen in naam van Marx, Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot en Castro (om maar een paar linkse massamoordenaars te noemen).

Per ieder individueel jaar van zijn bestaan doodde het Socialisme dus 1 miljoen mensen.

Daar komt zelfs de aanvoerder van de ranglijst der volkerenmoordenaars, de islam, niet aan toe. In de 1400 jaar van zijn bestaan bracht deze het “maar” tot 300 miljoen, in naam van Allah en Mohammed vermoorde “ongelovigen”.

Linkse systeem-media, linkse politici en hun trawanten: De Hamburgse terreur werd georganiseerd “door neo-nazi’s”

Het waren dus, volgens de ‘systeemlingen’, “neonazi’s” die zich onder de Autonomen en de Antifa mengden en Hamburg tot slagveld maakten. Het waren dus neonazi’s, die zich verkleedden als Autonomen en Antifa, er uitzagen zoals de laatsten en schouder aan schouder met de laatsten Hamburg tot oorlogsgebied maakten.

Alleen merkwaardig: In die kringen kent men elkaar. Iedereen weet alles van elkaar. En vanaf elders binnengekomen Autonomen/Antifa blijven in principe altijd samen met hun groep. Dus ook in Hamburg.

Ook merkwaardig: Als deze terreur niet van de kant van de Autonomen/Antifa afkomstig zou zijn, waarom aanschouwde men dan geen enkele scène, waarbij de “ware” linksen het geweld van de slechte Rechtsen probeerden te verhinderen?

Ook merkwaardig: Hoe kon het mogelijk zijn, dat neonazi’s zich in Hamburg kennelijk bij duizenden onder de Autonomen konden mengen, zonder onmiddellijk ontdekt- en in elkaar geslagen te worden?

De neo-nazi-leugen van de ware opvolgers van Hitler: De Linksen van Duitsland

Antwoord: Er is sprake van een pertinente leugen van het linkse systeem. Het was namelijk geen neonazi-terreur, maar een onvervalste terreur van links. Waarmee bewezen zou zijn – als dit in de media en van de kant der politici zo weergegeven zou zijn – dat het grootste gevaar van links afkomstig is. Dit feit publiceren wil men echter vermijden. Tot elke prijs. Vandaar de neonazi-leugen.

Maar bij nader inzien hebben de leugenaars gelijk: Want zij, de linksen, zijn de ware opvolgers van de historische nazi’s

Ik heb daar al meerdere keren over bericht. De linkse terreur zet de rode terreur van de Republiek van Weimar voort – en ook de terreur van SA, SS en Gestapo tijdens het Derde Rijk.

Want de nationaal-socialisten – de naam alleen verraadt het al – waren niet “rechts”, zoals linkse geschiedenis-kladderaars ons al sinds 70 jaar voorliegen. Ze waren onvervalst links.

Dit feit is door historici van wereldformaat allang bewezen en de wereldeconoom Ludwig von Mises wist daarenboven te bewijzen dat het hoofdargument van links, dat het Derde Rijk geen planeconomie gekend zou hebben (zoiets was in de ogen van links de lakmoesproef voor de vraag, of de nazi’s links of rechts geweest zijn), een leugen is.

Deze nazi-planeconomie bestond: De nazi’s hadden, net als de Sovjets, vijf-jaren-plannen. Ze dicteerden soort, kwaliteit, kwantiteit, prijs en de productieomstandigheden van de waren. Het enige verschil was hierin gelegen dat ze Krupp of Thyssen (nog) niet hadden onteigend. Ze zagen aan het voorbeeld van de USSR dat onteigende bedrijven, die in het bezit van de staat overgingen, qua productiviteit zogezegd in één nacht in elkaar stortten.

Slotsom

De Hamburgse geweldsexcessen waren metterdaad excessen van neonazi’s. Maar van linkse neonazi’s. Een soort, die er zogezegd niet mag zijn. Die echter net zo reëel aanwezig is als het door de systeemmedia bestreden feit dat de slam geen religie van vrede is, maar een moord- en terreurcultus.

En in politieke correctheid collaboreert het huidige links, waartoe ik heel bewust alle gevestigde partijen, de vakbonden, de beide kerken, zo goed als alle media, bijna het hele Duitse onderwijs en nagenoeg alle NGO’s reken, net zoals hun ideologische voorgangers van het Hitler-regime volgens de gebruikelijke traditie met deze door de nazi’s bewonderde moordcultus:

“Had bij Poitiers maar niet Karel Martel gewonnen: Nu hebben wij de Joodse wereld op ons genomen – het christendom is zoiets zwaks -, dan hadden we nog veel eerder het mohammedanisme overgenomen, deze leer van beloning van het heldendom: De strijder alleen heeft de zevende Hemel! De Germanen zouden aldus de wereld hebben veroverd, slechts door het christendom zijn wij ervan afgehouden.”

Adolf Hitler

Bron: Adolf Hitler (NSDAP), Duitse kanselier, 27 Aug. 1942
(Jochmann, Adolf Hitler – Monoloog in het hoofdkwartier van de Führer, blz.370)

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Bron oorspronkelijk artikel:
www.journalistenwatch.com
Door: Michael Weilers

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Fascisme, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nationaalsocialisme, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op G20-Hamburg was geënsceneerde staatsterreur

 1. delamontagne zegt:

  Jerusalem, Tempelberg heden middag.
  Directe aktie, ingrijpen.
  Geen vragen stellen.
  https://tvs24.ru/cumulus/cc-content/uploads/h264/f930fPbT8vXtHHeNp5tD.mp4?_=1

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Moslims en goede doelen ?????????? 🙂 🙂 lachen ! Ze kennen maar één doel, vernietigen van joden, christenen en andere ongelovigen.

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Was Adolf Hitler en zijn nationaal socialistische aanhang links?

  https://meervrijheid.nl/?pagina=1199

  Like

  • Flo zegt:

   De nationaal socialistische “arbeiderspartij”…..

   Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Daarom valt het me op @Guus dat de meeste mensen nog steeds geloven dat VVD en rechtse partij zou zijn en CDA.bijv. een middenpartij.
   Deze rwee bijv. hebben alles in het werk gesteld om meer controle over de burgers te krijgen.
   Daarom kun je gerust stellen dat ze meer lijken op de oude DDR leiding dan iets wat op rechts lijkt.

   Like

 4. Trucker zegt:

  ik heb het toch in twee reacties gepend : het meest opvallende was de houding van de politie die NIET optrad.
  Blijkbaar is het als vanouds als ik wat pen is het voor velen flauwekul.
  Never mind mijn reactiies kunnen tegen het licht gehouden worden, denk niet dat ik veel raaskal in tegenstelling tot velen 🙂
  Zal het er nog eens inwrijven sé : Sun Tzu lezen, wat afweten hoe politie diensten (en militairen) werken en ook beetje kennis van vuurwapens hebben, wat dat laatste betreft zijn we in Vlaanderen toch altijd beter af geweest als bij jullie waar een vuurwapens taboe zijn. 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Ach ja, Trucker, dat is ontegenzeggelijk waar. Maar anderzijds zijn er bij ons wel méér dingen taboe, wat ik persoonlijk dan weer een goede zaak vind: Kostscholen bijvoorbeeld. -Daar moet bij ons wel een zéér dwingende, nijpende, schrijnende reden voor bestaan en dan wordt er nóg eerst gekeken of er geen àndere oplossing denkbaar is: Je kind het huis uit doen dóe je gewoon niet in Nederland, níet uit jezelf.
   Een ècht taboe is dat. En terecht, vind ik.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Tsja, dat waren gouden tijden tot ca. de jaren tachtig, toen begon men in België ook alles op het gebied van vuurwapens te verbieden.
   Ik weet nog goed dat Nederland België daarvoor constant onder druk heeft gezet,
   omdat ze zogenaamd last hadden van criminelen die in België van alles konden kopen.
   Tegenwoordig zie je ook praktisch géén wapenshops meer.
   Afgelopen, uit.

   Like

 5. Republikein zegt:

  Hear hear!
  Dit is wat er werkelijk in Hamburg is gebeurd
  https://joop.vara.nl/opinies/is-er-werkelijk-hamburg-is-gebeurd
  We hebben het voor elkaar gekregen om een aantal belangrijke lobby-evenementen rond de G20 te blokkeren en we hebben met de massale demonstratie een duidelijk geluid laten horen

  Like

 6. Auke Feitsma zegt:

  “Had bij Poitiers maar niet Karel Martel gewonnen: Nu hebben wij de Joodse wereld op ons genomen – het christendom is zoiets zwaks -, dan hadden we nog veel eerder het mohammedanisme overgenomen, deze leer van beloning van het heldendom: De strijder alleen heeft de zevende Hemel! De Germanen zouden aldus de wereld hebben veroverd, slechts door het christendom zijn wij ervan afgehouden.”

  De Vikingen zijn verslagen door het Christendom. Hitler heeft niets begrepen van kracht/sterkte. Karel Martel was een held, ook dat snapte Hitler niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s